La millor característica d'l'Apple iPhone X no és el seu maquinari o disseny, sinó l'extremadament divertit, fàcil d'usar i eficient sistema de navegació basat en gestos que reemplaça el vell botó d'inici. L'ús dels gestos per part d'Apple en el iPhone X ha impulsat un renaixement de la interfície d'usuari de gestos, i moltes companyies ara estan desenvolupant les seves pròpies aplicacions.

OnePlus (wannabeApple) ha afegit una opció de maneig basada en gestos als telèfons mòbils populars, mentre que Motorola i Huawei s'han desenvolupat sistemes que funcionen amb el escàner d'empremtes digitals a la part frontal dels seus respectius dispositius. fins i tot google entrarà en joc amb la prova de gestos quan Android P es llanci oficialment en uns pocs mesos.

Si bé molts telèfons vénen amb els seus propis gestos, podeu fer que el telèfon Android imiti el sistema iPhone X tant com sigui possible, pot fer-ho amb algunes aplicacions disponibles a Google Play Store i només amb una acció de línia petita ordres Si no se sent còmode fent servir una línia de comanda, pot ser que no sigui per a vostè, però el procés de posar aquests gestos en lloc de el sistema normal de control d'Android de tres botons és sorprenentment fàcil.

El principal sistema de gestos

La primera aplicació que necessitarà es diu Gestos de navegació, desenvolupada per experts en tinkerers de XDA-Developers. Aquesta aplicació té moltes opcions de configuració i pot imitar el sistema de gestos OnePlus o la versió per iPhone. Ens hem centrat en la versió d'iPhone per a aquesta guia, així que la crearé aquí, però realment pot personalitzar per a les seves pròpies necessitats molt fàcilment. Això funciona millor amb telèfons que tenen botons de navegació en la pantalla, però també es poden fer servir amb dispositius que tenen botons sota de la pantalla.

Descarregueu l'aplicació en el seu telèfon i obtingui el complement premium per $ 1.49 per desbloquejar totes les funcions. (Us caldrà això per configurar totes les opcions que mostrarem aquí.) Un cop hagueu habilitat tots els permisos en el dispositiu, l'aplicació li demanarà que habiliti una llicència especial que només es pot fer a través de la línia de comandament del seu Pc. Us cal tenir instal·lades les Eines per a desenvolupadors d'Android en la seva Pc per fer-ho, la qual cosa pot obtenir seguint aquesta guia de Lifehacker.

Una vegada que tingui les eines necessàries instal·lades en el seu PC o Mac, Haurà d'habilitar la depuració d'ADB en el seu telèfon accedint a l'aplicació de configuració i el seu telèfon. Premeu Build Number sis vegades per activar el menú Opcions de desenvolupador, que apareixerà a Opcions d'sistema un cop activat. A Opcions de desenvolupador, aneu a Depuració d'USB, després connecti el telèfon al seu PC i accepti la pregunta al telèfon per permetre que la seva Pc accedeixi.

Des d'allà, obriu una línia d'ordres o finestra de terminal, enganxeu el següent comandament i pressioni Entrada:

adb shell am grant com.xda.nobar android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Nota : Aquesta comanda no rootea teu telèfon ni fa res més que permetre que l'aplicació oculti la barra de navegació original del teu telèfon. XDA ha reunit XNUMX

(Incrustar) https://www.youtube.com/watch?v=Yg44Tu6oxnQ (/ incrustar) (incrustar) https://www.youtube.com/watch?v=Yg44Tu6oxnQ (/ incrustar)

això passa per aquest procés.

Ara pot desconnectar el seu telèfon de la seva Pc i anar a la configuració «Gestos de navegació». Canvieu les opcions Habilitar píndola de gestos i Oculta la barra de navegació a la primera pantalla de l'aplicació per ocultar els botons d'inici del seu telèfon i habilitar els gestos. També podeu afegir configuracions d'intercanvi a la barra de notificacions per facilitar l'accés a aquestes opcions.

Nota : Si decideix que ja no desitja Gestures Navigation en el seu telèfon i desitja desinstal·lar-, ha de desactivar l'opció «amaga navegació» abans de desinstal · lar.

Per configurar l'aplicació per imitar millor el sistema d'iPhone, haurà navegar a menú de configuració de l'aplicació i ajustar els gestos, l'aparença i les opcions de comportament. Hi ha moltes configuracions aquí i probablement haurà de jugar amb les opcions d'aparença i comportament per trobar el que funciona millor en el seu telèfon, però la meva configuració bàsica de gestos és:

  • Lliscar cap amunt: inici
  • Fes lliscar cap amunt i mantingues pressionat: aplicacions recents
  • Lliscar a l'esquerra: enrere
  • Lliscar cap a la dreta: aplicació anterior
  • Lliscar cap avall: notificacions
  • Mantingui pressionat: s'iniciï el Assistent de Google

Un cop hagi acabat, el seu telèfon mòbil estarà a punt i ara pot fer servir els gestos per a la seva navegació.