Com alentir un vídeo en iPhone

Vas capturar una seqüència particularment commovedora amb la teva càmera iPhone : T'agradaria alentir-per poder apreciar millor, però no saps com fer-ho? Tranquil: hi ha diverses aplicacions que poden ser útils per a aquest propòsit i, si vols, et puc recomanar algunes que funcionen força bé.

Alternativament, si el seu objectiu és gravar directament vídeos en càmera lenta, els anomenats vídeos en càmera lenta, també puc oferir instruccions detallades sobre com fer-ho fent servir l'aplicació Cambra de l'iPhone directament. A més, per completar la informació, puc explicar com ajustar la configuració de càmera lenta i així triar la velocitat de fotogrames de les seves videos i ajustar amb més precisió el grau de fluïdesa.

Què més afegir? Si vols esbrinar com alentir un vídeo en iPhone o com gravar vídeos alentits amb el famós smartphone d'Apple, tot el que has de fer és seguir llegint i seguir les instruccions que estic a punt de donar-te. Independentment de el model de «iPhone d'» que tingui, sens dubte tindrà èxit en el seu intent. Feliç lectura i diverteix-te!

  • Aplicació per alentir un vídeo en iPhone
    • Lent Ràpid Lent
    • iMovie
    • Altres aplicacions per alentir un vídeo en iPhone
  • Com fer un vídeo en càmera lenta en iPhone

Aplicació per alentir un vídeo en iPhone

Si has fet vídeos amb la càmera del teu iPhone o, de totes maneres, vols saber com alentir el vídeo en iPhone a l'importar vídeos existents des de la galeria de la seva «iPhone per», només ha de confiar en les aplicacions que s'enumeren a continuació.

Lent Ràpid Lent

Lent Ràpid Lent és una aplicació que fa de la senzillesa la seva major fortalesa. Només et permet canviar la velocitat dels vídeos (ralentizándolos o accelerant) i ho fa d'una manera molt senzilla: tu tries el vídeo sobre el qual actuar, mous el indicadors present en el cronologia a continuació, per especificar quines escenes editar i com, i això és tot.

Una altra dada molt important a subratllar és que l'aplicació és 100% gratuïta, no aplica marques d'aigua i no inclou compres in-app: només té un botó, a la part inferior esquerra, que a l'prémer permet visitar la botiga de l'desenvolupador, en la qual pots comprar per a portàtils, suports per a tauletes i altres accessoris.

Dit això, per descarregar Slow Fast Slow en el seu iPhone, tot el que ha de fer és visitar la pàgina corresponent a Botiga d'aplicacions (Simplement pot fer clic a l'enllaç que li vaig donar fa un moment), feu clic al botó Obtenir / instal·lar i verificar la teva identitat a través de identificació facial, identifición de toc o Contrasenya d'ID d'Apple.

Un cop fet això, comenceu l'aplicació (prement el botó Obre o en la seva icona a la pantalla d'inici), ometi les pantalles de presentació i toqueu el botó Anem-nos!, Per començar a usar-lo.

Després premeu el botó + col·locat en el centre inferior, concedeix Slow Fast Slow el accés a la galeria iPhone i seleccioneu el vídeo vol reduir la velocitat, aprofiteu per visitar aquests càmera lenta (Gravat amb efecte de càmera lenta) o tots altres vídeos usant les targetes apropiades a la part superior.

Un cop hagueu importat el vídeo del seu interès, utilitzeu el indicadors blancs present en el cronologia a la part inferior per delinear les seqüències que desitja alentir i després Moveu cap avall per indicar quant alentir la pel·lícula. Clarament, com més baix mogui els indicadors, més lent serà el vídeo: per obtenir una vista prèvia de el resultat final, premeu el botó ▶ ︎ a la part superior esquerra.

Si voleu afegir un nou indicador, per a delinear millor la seqüència per reduir la velocitat, mantingui el dit pressionat a punt de cronologia on voleu afegir l'element en qüestió i toqueu l'element afegir punt que apareix a la pantalla.

Si, per contra, desitja alentir tot el vídeo, ha d'esborrar tots els indicadors, excepte els de l'inici i el final de el vídeo: per a això, faci un toc prolongat a cada indicador a eliminar i seleccioneu l'article eliminar punt al menú que s'obre.

Si a més d'alentir el vídeo també vols tallar-lo, pots marcar els nous punts d'inici i finalització que voleu utilitzar per a aquest últim movent el indicadors llocs ai marges esquerre i dret de la línia de temps.

Quan estigui satisfet amb el resultat, premeu compartir icona (El quadrat amb la fletxa endins) situat a la part superior dreta de la línia de temps i triï, al menú que s'obre, l'element Imatge en màxima resolució, Si desitja guardar el vídeo en l'aplicació Fotos amb màxima resolució.

Alternativament, podeu seleccionar l'opció Quadrat (retallat), Per guardar el vídeo en format quadrat i amb vores retallats, o l'opció Quadrat (sense retallar), Per guardar el vídeo en format quadrat amb les vores intactes.

iMovie

iMovie No crec que necessiti massa presentacions, també perquè el més probable és que ja ho hagis trobat instal·lat al teu iPhone. És, de fet, l'editor de vídeo d'Apple que és «estàndard» tant en iPhone com en iPad y Mac. A l'ésser un editor de vídeo complet, és potser una solució «exagerada» per realitzar una operació simple com alentir vídeos; però és molt efectiu i és 100% gratis, per què no aprofitar-ho?

Havent dit això, però alentir un vídeo amb iMovie a iPhone, Iniciï l'aplicació en qüestió (si l'ha eliminat, pot reinstal·lar sense problemes des de l'App Store fent servir l'enllaç que li vaig donar unes línies a dalt); iniciar la creació d'un nou projecte fent clic al quadre [+] i triï crear un imatges.

Ara, si cal, doni permís a l'aplicació per accedir a la galeria d'iPhone i seleccioneu el vídeo per reduir la velocitat marcant el relatiu miniatura. Un cop fet això, feu clic al botó crear pel·lícula situat a la part inferior, per accedir a l'editor de iMovie real.

En aquest punt, si desitja alentir només algunes seqüències de el vídeo i deixar les altres intactes, mogui el indicador present en el cronologia en el punt de partida de l'escena per reduir la velocitat; després premeu miniatura de el vídeo, encén tisores utilitzant la icona a la part inferior esquerra i toqueu l'element dividir.

Un cop fet això, mogui el indicador present en el cronologia en el punt final de l'escena per reduir la velocitat i repetir l'operació descrita anteriorment. Després seleccioneu la miniatura de la seqüència per alentir, Toca el cronògraf present al menú de sota i feu servir el barra d'ajust situat a la cantonada inferior esquerra, per indicar quant alentir la pel·lícula.

Si voleu alentir tot el vídeo, només heu de seleccionar el miniatura de tota la pel·lícula en cronologia, Truqueu a la icona cronògraf i procedeixi com es va explicar anteriorment, per ajustar la velocitat de el vídeo.

Per obtenir una vista prèvia de el resultat final, premeu el botó ▶ ︎ sota el Jugador. No obstant això, per exportar el vídeo a la galeria d'iPhone, primer toc l'element final (A dalt a l'esquerra), després en compartir icona (El quadrat amb la fletxa dins) i triï l'opció & sa el vídeo al menú que s'obre, finalment seleccionant el resolució en què exportar tot.

Altres aplicacions per alentir un vídeo en iPhone

Les aplicacions que acabo d'indicar estan entre les millors per alentir un vídeo en iPhone; però, no són els únics. Si busques altres solucions d'aquest tipus, consulta la llista d'editors per editar vídeos a smartphones que he recopilat per a tu: segur que trobaràs alguna cosa per a tu.

Com fer un vídeo en càmera lenta en iPhone

Tots els models d'iPhone més nous inclouen compatibilitat amb ia Vídeo en càmera lenta : Permeten, per tant, gravar vídeos alentits, de tal manera que es pugui apreciar cada moment amb més precisió (ja que es captura un major nombre de fotogrames per segon).

Per aprofitar aquesta possibilitat, tot el que ha de fer és obrir l'aplicació Cambra del seu iPhone i desplaceu-vos per les opcions sobre el botó de l'obturador / gravar, fins que seleccioni l'element NOMÉS. Un cop fet això, fes la teva pel·lícula normalment i llest.

En les versions més recents de iOS, és possible ajustar la velocitat de fotogrames dels vídeos en càmera lenta usant un indicador especial a la part superior dreta de l'aplicació Cambra; alternativament, pot obtenir el mateix resultat anant a l'aplicació configuracions (La icona d'engranatge a la pantalla d'inici) i després a les seccions Cambra> Gravar càmera lenta. Els models d'iPhone més nous li permeten fer vídeos en càmera lenta 1080p i amb una velocitat de fotogrames de 120 o 240 fps. Clarament, com més fps hagi, més espai ocuparà el vídeo a la memòria de el telèfon.

Un cop gravats, els vídeos en càmera lenta es poden editar per ajustar millor la velocitat i, si ho desitja, limitar l'efecte Slo-Mo a només certes seqüències. Per fer això, tot el que ha de fer és seleccionar un vídeo en càmera lenta en l'aplicació Foto d'iOS, premeu el botó Edita, A dalt a la dreta i actuar línia de temps amb marcadors blancs que apareix a la part inferior de la pantalla. Per a més informació, consulteu el meu tutorial sobre com fer càmera lenta.