Com amagar el número de telèfon

Ha de posar-se en contacte amb una oficina de vendes i, per protegir la seva privacitat (i evitar ser inclòs, possiblement, en llistes de contactes d'spam), li agradaria amagar el número de telèfon i fes-ho invisible per al teu interlocutor. No havent realitzat mai una operació com aquesta abans, per evitar errors, li agradaria rebre més «tips» sobre la cosa.

Si he descrit perfectament la situació en què es troba, ¡sàpiga que està en el lloc correcte, en el moment correcte! En el transcurs d'aquest tutorial, de fet, li explicaré en detall com inhibir la visualització de el nombre de telèfon per a trucades des de telèfons mòbils i telèfons fixos. Per a més informació, us proporcionaré informació sobre com bloquejar la visualització de l'nombre en aplicacions com Telegram, WhatsApp i Instagram.

Així que, sense esperar més, posa't còmode i llegeix atentament tot el que he de explicar-te sobre el tema: estic segur que, a l'acabar la lectura d'aquesta guia, podràs obtenir el resultat desitjat en un obrir i tancar d'ulls. ¡Veure és creure!

  • Com amagar el número de telèfon en una trucada
    • Com amagar el número de telèfon de Android
    • Com amagar el número de telèfon de l' iPhone
    • Com amagar el número de telèfon fix
  • Com amagar el número de telèfon en Telegram
  • Com amagar el número de telèfon a WhatsApp
  • Com amagar el número de telèfon a Instagram

Com amagar el número de telèfon en una trucada

Amaga el número de telèfon en l'anomenada és molt senzill: per triomfar a l'empresa, només cal anteposar un codi específic abans de marcar el número per contactar o actuar en una configuració particular d'Android i iOS, per fer-ho de forma automàtica.

No obstant això, abans de continuar, crec que és el meu deure fer un aclariment fonamental per dir el mínim: el servei de bloqueig de nombres mai ha usar-se per a fins diferents a la protecció de la privacitat i / o la realització de bromes telefòniques innocents, com la veritable identitat de la persona que truca és sempre visible tant per als operadors telefònics com per a les autoritats.

A més, com et vaig explicar en el meu guia sobre com esbrinar el nombre privat, hi ha serveis gratuïts i de fàcil accés que et permeten rastrejar, en molt poc temps, el nombre «real» de la persona que truca. T'ho advertim!

Dit això, si estàs interessat a realitzar trucades anònimes amb el teu mòbil, pots aprofitar el servei número ocult, Disponible de forma totalment gratuïta per gairebé tots els operadors nacionals de telefonia mòbil, virtuals i no virtuals (TIM, Vodafone, WINDTRE, Fastweb, Iliad, etc.).

Usar-lo és súper simple: primer, iniciï l'aplicació Telèfon, Després invoca el marcador (És a dir, la pantalla de marcatge de nombres «manual») prement la icona teclat, Generalment situat a la part inferior de la pantalla, i truqui a el número del seu interès amb el prefix de el codi #31#.

Per exemple, si desitja contactar amb la numeració 0123456789, Has de compondre la seqüència #31 #0123456789 i premeu la tecla per iniciar la trucada. Va ser molt simple, no creus?

Com amagar el número de telèfon d'Android

Si heu de fer diverses trucades anònimes en seqüència o, novament, si desitja mantenir el seu número privat durant molt de temps, pot automatitzar l'addició de el codi «especial» a cada trucada, utilitzant una configuració precisa de Android.

Per començar, obre l'aplicació Telèfon, Tocant la icona en forma de receptor resident a la pantalla d'inici, toqueu el botó (Â <®) a la part superior dreta i seleccioneu l'element configuracions de menú que se li proposa. En aquest punt, toqueu l'element Compte per a trucades i, si cal, toqueu el nom de pila de la SIM que utilitzeu (aquesta opció només està disponible en telèfons mòbils amb doble SIM).

Finalment, toca els elements Configuració de trucades / Configuració de trucades es altres ajustos, Veu a la secció Identificador de trucades i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element nombre ocult : Després d'aquesta operació, la visualització de l'nombre que crida s'inhibirà per a totes les trucades realitzades amb la SIM seleccionada.

En cas de dubte, pot restaurar la visualització de l'nombre en qualsevol moment, accedint a la mateixa secció que es veu dalt i seleccionant l'element xarxa defecte des del panell Identificador de trucades.

Com amagar el número de telèfon de l'iPhone

No utilitza un telèfon mòbil animat pel sistema operatiu Android, sinó un iPhone ? En aquest cas, per realitzar trucades anònimes automàticament, aneu a configuracions iOS, pressionant la icona de engranatge ubicat a la pantalla d'inici, accedeixi a les seccions Telèfon> Mostra identificador de trucades i pujar APAGAT la palanca corresponent a l'opció Mostra identificador de trucades.

A més, aquest cop, en cas de dubte, pot tornar a el comportament «original» (és a dir, la visualització de l'nombre durant l'anomenada) movent-se de nou a EN la palanca que va moure abans.

Com amagar el número de telèfon fix

Els operadors de telefonia fixa li permet amagar el número de telèfon durant una trucada mitjançant el prefix, fins i tot en aquest cas, amb un codi especial a el nombre a cridar: la seqüència en qüestió és * 67 # per a totes les línies fixes, excepte per Vodafone, Que requereix que anteposi el codi especial #31#.

Per tant, si estàs interessat truca a el nombre 0123456789, Has de compondre la seqüència * 67 # 0123456789, Si el teu operador de telefonia fixa és TIM, Vodafone, WINDTRE, Fastweb, Tiscali, etc. o numeració #31 #0123456789, Si el seu operador és Vodafone.

A més, alguns operadors de telefonia fixa ofereixen el servei Amaga identificació permanent, Que inhibeix la visualització de l'nombre en qualsevol trucada telefònica sortint, fins i tot sense precedir cap codi: aquesta possibilitat, però, es concedeix només en determinades circumstàncies (per exemple, números de telèfon de figures públiques, polítics, etc.) i pot requerir XNUMX:XNUMX cost addicional. Per a més informació, els convido a contactar al seu operador telefònic.

Com amagar el número de telèfon en Telegram

Si ho necessites amagar el número de telèfon en Telegram a causa que, per exemple, freqüenta nombrosos grups i desitja que els estranys no coneguin aquesta informació, pot evitar que la vegin fàcilment. Seguint aquest pas, els usuaris que no tinguin el teu número només veuran el teu nom d'usuari, mentre que els que sí que ho tinguin seguiran veient-lo.

¿Tot clar? OK, procedim. Si fa servir Telegram en Android o l'aplicació de Telegram per a PC, Pot accedir a la configuració general prement el botó ☰ a la part superior esquerra; si, per contra, fa servir un iPhone o un iPad, Pot accedir a menú similar prement el botó configuracions, Situat a la cantonada inferior dreta de la pantalla.

Ara, seleccioneu els elements configuracions es Privadesa i seguretat dels panells que s'obren, premi sobre l'opció Número de telèfon i tria si vols que sigui visible per ningú o només ai seus contactes (En aquest cas també s'inclouen els agregats per nom d'usuari). Si cal, pot bloquejar la visualització de l'nombre de telèfon només per a usuaris específics o grups complets, usant la seva veu afegir usuaris col·locat a la banda de la redacció mai permetre.

Com amagar el número de telèfon a WhatsApp

A diferència del que vam veure a Telegram, en l'estat actual de les coses, no és possible amagar el número de telèfon a WhatsApp als seus interlocutors, ja que representa l'únic «mitjà» d'identificació que admet el canal de xat. No obstant això, si ho desitja, simplement pot tornar impossible de rastrejar per a un contacte determinat bloqueig : D'aquesta manera la persona en qüestió no podrà veure informació com a foto de perfil, estat d'activitat i última entrada i, a més, no podrà contactar de cap manera via WhatsApp.

Abans de continuar, però, vull aclarir un punt que considero fonamental: tot i que, oficialment, no hi ha forma de saber si un usuari ha estat bloquejat o no en WhatsApp, hi ha «trucs», dels que us vaig parlar en aquest guia, per tractar de comprendre si ets o no víctima d'el bloqueig d'algú. ¡Actuï amb plena consciència d'aquesta eventualitat!

Per bloquejar un contacte, feu el següent: si fa servir un dispositiu Android, Toca el botó (Â <®) situat a la part superior dreta, triï l'opció configuracions al menú que es mostra i seleccioneu elements Compte, intimitat es contactes bloquejats. Finalment, toqueu el homenet amb el símbol «+», Ubicat a la part superior dreta i seleccioneu el contacte a bloquejar a la llista que se li proposa. Si fa servir un iPhone en el seu lloc, toca el botó configuracions resident a la part inferior dreta, toca els elements Compte, intimitat es bloquejat, Premi l'element Afegeix ... i triï el contacte per bloquejar de la llista proposada.

Respecte WhatsApp per a PC es Web de WhatsApp, Pot bloquejar fàcilment un contacte de la següent manera: feu clic a la icona (Â <®) col·locat a la part superior esquerra, després en els elements configuracions es bloquejat i, per afegir un usuari a la llista de «no desitjats», feu clic a la paraula Afegeix contacte per bloquejar. Per a més informació, consulteu el meu guia sobre com bloquejar un contacte a WhatsApp.

Com amagar el número de telèfon a Instagram

Esteu amagar el número de telèfon a Instagram ja que, després de la transició del seu perfil al compte corporativa, ¿es va adonar que altres usuaris poden veure-ho i usar-lo? No es preocupi, això és extremadament senzill de fer.

Primer, s'iniciï la aplicació Instagram, Entreu en el seu compte si cal, i després toqueu la seva imatge personal (A baix a la dreta) i toca el botó Edita perfil. Ara, toc l'entrada per Opcions de contacte, Toca el teu número de telèfon, esborra-ho i toca el símbol tres vegades seguides (✓) situat a la part superior dreta, si feu servir un dispositiu animat d'Android, o premeu els botons en seqüència final, Desar es final, Si fa servir un iPhone o un iPad.

Si, per contra, el teu és un perfil privat, Sàpiga que el nombre de telèfon no està visible a la informació de contacte; per aquesta raó, cap usuari d'Instagram que no sigui vostè podrà veure-ho. No obstant això, encara pot eliminar-lo de la seva informació personal: però, si es va registrar a Instagram amb el seu número de telèfon, primer heu de afegir un adreça de correu electrònic vàlida a través del qual podeu entrar més tard.

Si aquest és el teu cas, procedeix així: s'inicia l'aplicació d'Instagram, fes el teu foto de perfil situat a la part inferior dreta, premeu el botó ☰ per obrir el menú principal de l'aplicació i després el botó configuracions, Que apareix a la part inferior de la mateixa. Ara toca les veus Compte es informacions personals i pressiona el quadre de text relacionat amb adreça de correu electrònic per especificar un de nou. Una vegada que s'hagi actualitzat l'adreça de correu electrònic, premeu l'enllaç de verificació que se li enviarà per confirmar la seva identitat.

Després d'aquest pas, pot continuar amb l'eliminació de l'nombre de telèfon: per fer això, aneu a les seccions de nou Configuració> Comptes> Informació personal de l'perfil d'Instagram, toca el número de telèfon i eliminar-lo. Per desar els canvis, toqueu el botó en forma de fletxa (En Android) o veu vinga (En iPhone i iPad) i això és tot.

Per obtenir més informació sobre els passos explicats en aquest apartat, els convido a llegir el meu guia sobre com eliminar el número de telèfon d'Instagram, en la qual he tractat el tema amb gran detall.