Com anar a North Yankton GTA 5

T'encanta passar part del teu temps lliure jugant a videojocs, i entre els que més et van emocionar estan els títols de la sèrie GTA (És a dir, Grand Theft Acte ). Ara, en particular, estàs jugant GTA 5 i et diverteixes explorant cada racó de mapa.

Durant les missions de la manera història, has de visitar la ciutat de Ludendorff i, ara, estàs buscant un camí de retorn, però va ser en va. Així són les coses, oi? Llavors et alegrarà saber que, a la guia d'avui, trobaràs tota la informació que cal saber com anar a North Yankton GTA 5 mitjançant procediments senzills i immediats.

Si no pot esperar per començar, tot el que ha de fer és posar-se còmode i donar-me uns minuts del seu temps lliure. No et preocupis, no és gens complex i estic segur que estaràs content amb el resultat final! Dit això, només he de desitjar-te una bona lectura i, sobretot, que ho passis bé!

  • Que és North Yankton
  • Com anar a North Yankton a través d'History
  • Com anar a North Yankton via mod

Que és North Yankton

North Yankton és un estat fictici en el món de Grand Theft Acte V, On tenen lloc dues missions de la campanya principal d'aquest videojoc, involucrant als personatges jugadors Miguel es Trevor.

A diferència de l'estat de San Andreas, On tenen lloc totes les activitats de GTA 5, que està inspirat en el veritable sud de Califòrnia, North Yankton està inspirat en Dakota del Nord, un estat real dels Estats Units d'Amèrica, que limita amb Canadà. .

La ciutat de North Yankton representada en GTA 5 es nomena Ludendorff i es compon de poques edificacions i sense possibilitat d'exploració. De fet, com us explicava, aquesta ciutat és escenari de dues missions i, per tant, intentar allunyar-se de l'objectiu farà que falli amb el consegüent reinici.

La utilitat d'arribar a aquesta ubicació està purament lligada a la curiositat per visitar tots els llocs d'el món de GTA, potser a la recerca d'algun petit secret o curiositat relacionada amb el món d'aquest videojoc. Desafortunadament, l'única raó interessant per tornar a visitar aquesta regió és veure un alien congelat al riu. Per la resta, se sap molt poc sobre North Yankton, inclosa la poca informació present a la pàgina oficial de LifeInvander accessible només per Trevor.

Donada aquesta premissa, pot endevinar que North Yankton és una àrea de GTA 5 que no es pot explorar i accedir lliurement. Això vol dir que, en els pròxims capítols, no trobaràs un mètode directe per accedir a aquesta regió, però sí alguns consells que pots posar en pràctica per tornar a visitar North Yankton.

Com anar a North Yankton a través d'History

Com ja vaig esmentar en el capítol introductori d'aquesta guia, North Yankton És una regió a la qual només es pot accedir durant certes missions en la manera Història de GTA 5. Això vol dir que normalment només pots tornar a aquesta regió repetint les respectives missions.

Específicament, North Yankton és l'escenari de dues missions específiques de GTA 5: pròleg es Enterrant la destral. La primera missió és la que et presenta el món d'aquest capítol de la sèrie sèrie GTA i te la trobes tan aviat com comences a jugar el títol per primera vegada.

El segon, d'altra banda, només està disponible després d'haver jugat a el menys més de la meitat de les missions de la manera història, en concret després de l'briefing preparatori per dur a terme el peix gros a Union Depository.

Quant a la primera missió, l'objectiu serà disparar-li a Bobcat Security i intentar que Trevor, Michael i Brad siguin perseguits per la policia per escapar. La segona missió té com a objectiu, en canvi, el de arribar a Trevor qui va anar a North Yankton per obtenir algunes respostes relacionades amb els esdeveniments que van succeir durant la missió Prologue.

Si, per tant, no has tingut l'oportunitat de jugar totes les missions que et permeten visitar aquesta regió o les has jugat ràpidament, sense importar que estiguessis a North Yankton, l'única solució perquè tornis a visitar aquest lloc és per tornar a jugar les missions abans esmentades.

Per fer això, accedeixi a menú de pausa (Per exemple, clau Esc en ordinador personal ) I seleccioneu la pestanya Joc. De la columna de l'esquerra, trieu l' Repetir la missió principal i identificar una de les dues missions que he indicat anteriorment: pròleg o Enterrant la destral.

Després de seleccionar l'element perquè es repeteixi la missió, continua Enviar dues vegades, per confirmar. A el fer-ho, podrà tornar a jugar una de les dues missions de la història principal de GTA 5 que ho repetirà a North Yankton.

Et recordo que no podràs explorar lliurement la ciutat de Ludendorff, ja que fallaràs en l'objectiu de la missió. No obstant això, pot fer una ullada als voltants immediats.

Com anar a North Yankton via mod

Atès que North Yankton normalment només accessible repetint les missions de la manera història, s'ha creat una eina alternativa per tornar tantes vegades com vulguis i explorar el lloc a la recerca d'alguna curiositat oculta. ¿Com? usant de mod de GTA 5 per a PC.

Ha de saber que els mods en GTA 5 es poden usar sense cap risc, si es carreguen només durant la manera Història (és a dir, el sense connexió) d'aquest videojoc. Si intentés accedir a GTA Online amb qualsevol mod actiu, podria arriscar-se a una prohibició immediata.

Dit això, el mod que et permet tornar a visitar aquesta regió de GTA 5 es diu Viatjar a North Yankton. Aquest complement és fàcil d'instal lar i, el més important, d'utilitzar. Trobaràs tota la informació que necessites en els següents paràgrafs.

Primer, el mod només es pot executar en GTA 5 i només si ho ha instal·lat prèviament ScriptHookV a la carpeta d'instal·lació de el joc. És una biblioteca que permet que els arxius s'executin en format .Així, És a dir, scripts que s'executen en Grand Theft Acte V.

Pots aconseguir-fàcilment ScriptHookV a través d'aquest enllaç que condueix a el lloc GTA5-Mods.com. Després premeu el botó descarregar i després de nou en el mateix, per descarregar el arxivar .Codi postal que conté el mod. Després de descarregar l'arxiu en qüestió, traieu seu contingut des del directori arrel de GTA 5 (assegureu-vos que el joc no s'estigui executant).

Dels tres arxius de l'arxiu, els que li interessen principalment són ScriptHookV.dll (La biblioteca de scripts .Així) i dinput8.dll (El component que executa scripts .Així). l'arxiu NativeTrainer.asi és només un script d'exemple que afegeix alguns «trucs» a el joc, però no és necessari per a aquesta guia.

Un cop fet això, és hora de descarregar el mod (o més aviat el script) que li permetrà accedir a North Yankton. Per tant, accedeixi a aquest enllaç i descarregueu l'arxiu, usant el botó descarregar, Per pressionar dues vegades consecutives.

Un cop fet això, traieu el contingut de l'arxiu dins el directori principal de GTA 5, és a dir, en la mateixa ubicació on va col·locar els arxius ScriptHookV. L'arxiu a extreure es diu NorthYankton.asi i ha d'estar en la mateixa carpeta on va extreure prèviament els arxius ScriptHookV.dll es dinput8.dll.

En aquest punt, comenci Grand Theft Acte V i arribar a l' Aeroport dels Sants. Tot el que heu de fer és acostar-se a les portes de l'aeroport per ser transportat immediatament a North Yankton.

Atès que aquesta regió només es va crear com a escenari per a executar dues missions de la campanya principal de GTA 5, moltes àrees fora de l'àrea objectiu no són accessibles (parets invisibles). A més, pots xocar amb la textura de el joc o trobar-te amb molts altres errors. Per aquesta raó, tot el que ha de fer és utilitzar el 9 tecla en l' teclat numèric, Per tornar a l'àrea on va ser transportat inicialment.

T'ho adverteixo: atès que l'àrea només és accessible a través de missions, fer servir el mod força l'accés. Per tant, no canviï de personatge ni intenti guardar la sessió de joc. Pot tornar a Los Santos en qualsevol moment, simplement dirigint davant de la porta de l'àrea on va arribar inicialment a North Yankton (el icona d'avió al mapa ).