Amb el temps, l'escriptori dels sistemes Windows ha evolucionat molt. Ara és decididament més refinat i bonic de veure que fa uns anys, però ¿per què no fer-ho encara més agradable? Pensi-ho: ¿no li agradaria tenir més animació i gràfics a la pantalla? Si la resposta és sí, sàpiga que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte.

Amb la guia d'avui, et mostraré de fet com animar l'escriptori utilitzant una sèrie de programari gratuït que farà que l'escriptori del seu PC sigui més bonic i agradable d'usar en poc temps. des fons animats fins a la barra de tasques a l'estil Mac, Trobarà tot el que necessita per fer que el seu Windows sigui més bonic i «alegre». Que aquestes esperant

Comencem aquesta guia sobre com animar l'escriptori veient com reemplaçar les imatges de fons clàssiques de Windows amb fons de pantalla animats. Això és correcte! Amb l'ajuda d'un petit programa gratuït, pot prendre qualsevol vídeo en format WMV o MPG i usar-lo com a fons d'escriptori per a Windows 7 i Vista. Usar-lo és molt fàcil.

Com a primer pas, connecteu-vos a la pàgina web de l'Activador Dreamscene (el programa a què em vaig referir) i feu clic al botó blau descarregar situat a la part inferior de la pàgina per descarregar el programari en el seu PC. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( DreamScene Activator.cremallera ) I extreure el contingut a qualsevol carpeta.

Després feu clic dret en el programa DreamScene Activator.exe simplement extrapolat de l'arxiu i seleccioneu l'element executar com a administrador des del menú que sembla iniciar l'aplicació amb privilegis d'administrador (en cas contrari no funcionaria). A la finestra que s'obre, feu clic a la palanca situada en el centre de la pantalla per moure-la cap amunt. EN i tanca el programa.

En aquest punt, reinicieu Windows o desconéctese de la sessió de treball i configuri el vídeo que voleu com a fons del seu escriptori. Com ho fas Simplement feu clic amb el botó dret de l'ratolí a l'arxiu WMV / MPG que voleu utilitzar com a fons de pantalla i seleccioneu l'element Establir com DreamScene des del menú que apareix. Si voleu una sèrie de vídeos per utilitzar com a fons d'escriptori en el lloc web de DeviantArt.

Desafortunadament, la configuració de pel·lícules com a fons de pantalla té la contraindicació per fer que els títols dels icones de l'escriptori siguin difícils de llegir, de manera que li aconsello que desactivi completament la seva visualització fent clic dret a l'escriptori de Windows i seleccionant l'element Veure> Mostra icones de l'escriptori des del menú que s'obre. En el mateix menú, l'element està disponible. pausa DreamScene que li permet aturar el conjunt de vídeos com a fons d'escriptori.

Una altra forma de animar l'escriptori i donar-li una mica de vida a aquest últim podria estar reemplaçant la barra de tasques clàssica amb una barra Dock estil Mac OS X amb icones grans i animacions de diversos tipus. Per fer això, et recomano que instal·lis ObjectDock, Una de les millors barres Dock gratuïtes per a Windows que aconsegueix emular la barra típica dels sistemes Apple gairebé a la perfecció.

Per descarregar ObjectDock al seu Pc, connecteu-vos a aquesta pàgina de la web Filehippo i feu clic a l'element Descarregar la darrera versió (Ubicat a la barra lateral dreta). La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( ObjectDock_free.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en Següent. Després accepti les condicions d'ús de el programa, col·locant la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'acord de llicència. i feu clic primer Següent dues vegades seguides i després acabat per a completar el procés d'instal·lació i començar ObjectDock.

Per defecte, la barra ObjectDock apareix a sobre de la barra de tasques de Windows. Per ocultar aquest últim i deixar sol ObjectDock a la part inferior de la pantalla, feu clic dret en qualsevol lloc de la barra Dock i seleccioneu l'element Configuracions> Configuracions des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, selecciona la pestanya ajustos i posa la marca de verificació a la banda de l'article Amaga la barra de tasques de Windows perquè guardar els canvis.

Finalment, vull parlar-te sobre UberIcon. És una petita aplicació gratuïta que et permet animar l'escriptori Windows d'una manera agradable a l'afegir efectes agradables als icones que es seleccionen fent doble clic. Per usar-lo, simplement instal·leu-lo i trieu l'animació que voleu aplicar a les icones de l'escriptori.

Després connecteu-vos a la pàgina web de UberIcon i feu clic a l'element Última versió 1.0.4 (1.53 MB) per descarregar el programa al teu PC. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( UberIcon-v1.0.4.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després bo y Següent.

Després accepti les condicions d'ús de el programa, col·locant la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'acord de llicència. i feu clic primer Següent dues vegades seguides i després instal·lar y final per a completar el procés d'instal·lació de UberIcon.

En aquest punt, comenci UberIcon a través de la seva icona al menú Inici> Tots els programes Windows i configuri una de les tres animacions disponibles al programari fent clic dret en la seva icona situat a la banda de el rellotge de Windows i usant el menú plugins. UberIcon és compatible amb totes les versions de Windows, però pot no funcionar amb sistemes de 64 bits de.