Com apagar el Amazon Fire TV Stick. Ha comprat el  Amazon Fire TV Stick, La clau HDMI d'Amazon que permet l'accés a més de 4.000 aplicacions, Entre elles Netflix, Amazon Primer video i DAZN.

Mesos després de la seva compra, està completament satisfet amb el dispositiu i la seva facilitat d'ús però, tot i això, encara no ha pogut esbrinar com apagar-lo quan no està en ús.

Amb la guia d'avui, explicaré com apagar Amazon Fire TV Estic, Que li mostra el procediment pas a pas per apagar el dispositiu quan el televisor està apagat i quan el televisor està en ús.

A més de mostrar com posar el Fire TV Estic en mode d'espera i com configurar l'estalvi de pantalla, també et mostraré alguns «trucs» que, amb la compra de dispositius addicionals per valor d'unes desenes d'euros, et permetran apagar la «clau» de Amazon amb la senzillesa, fins i tot des de la distància.

Com tancar un compte de Hotmail pas a pas

Abans d'explicar-te en detall com apagar Amazon Fire TV Estic i mostrar-totes les solucions al teu abast, cal fer una premissa necessària.

De fet, el dispositiu produït per la famosa empresa de comerç electrònic no té botó d'encesa i apagada i el seu tancament és automàtic quan apagues el teu televisor.

Serà útil saber que el Fire TV Estic també té una funció d'espera i estalvi de pantalla, útil si el dispositiu no està en ús però el televisor està encès.

A més, si és necessari, és possible «forçar» el apagada de l'Amazon Fire TV Stick amb la funció de reinici que s'activa prement una combinació de botons en el control remot.

Apagar completament l'Amazon Fire TV Estic

Apagar la TV

Per apagar completament l'Amazon Fire TV Estic simplement apagui seu televisor. A el fer-ho, el dispositiu s'atura i, automàticament, també es tanca qualsevol aplicació en ús.

Per continuar, per tant, tot el que ha de fer és prendre el control remot del seu televisor, pressionar el botó d'apagada (generalment és el botó vermell dalt a la dreta) i això és tot.

Alternativament, també pot apagar i encendre el televisor usant els botons físics integrats en el cos de l'aparell.

Desendollar de corrent

Una solució menys pràctica per apagar el Fire TV Estic però que et recomano que consideris si no ho utilitzaràs durant un llarg període de temps, és desendollar el dispositiu de la presa de corrent.

En aquest cas, primer desendolleu el Fire TV Estic de el port HDMI del seu televisor, després retiri l'adaptador de corrent de la presa de corrent de la seva llar. Si, d'altra banda, el dispositiu està alimentat per USB, retiri el cable d'alimentació del port USB de la televisió i llest.

Ordres de veu

Si creus que aquesta última és la solució més adequada per les teves necessitats però la idea d'haver de desconnectar manualment la presa de corrent no t'emociona, pots considerar una presa intel·ligent que et permeti aturar els dispositius connectats a ella amb només pressionar un botó, utilitzant l'aplicació adequada per a telèfons mòbils i tauletes o, si té un assistent de veu com google Home o Amazon Echo, a través d'ordres de veu.

Posar l'Amazon Fire TV Estic en espera

Li agradaria apagar el Fire TV Estic fins i tot quan el seu televisor està encès? Com he esmentat anteriorment, l'única solució per apagar el dispositiu mentre deixa el televisor encès és desendollar el dispositiu de la presa de corrent. Alternativament, pot considerar la idea de posar el Fire TV Estic en espera.

Per continuar, pren el control remot de l'Fire TV Estic, mantingues premut el botó Inici durant 2 segons i seleccioneu l'element standy amb les tecles de selecció de l'control remot.

Feu clic al botó central per confirmar la teva intenció i ja està. Alternativament, trieu la veu configuracions present a la pantalla principal de l'Fire TV Estic, accedeixi a la secció El meu Fire TV i, en la nova pantalla que apareix, seleccioneu l'element Be Placed. Per reactivar el Fire TV Estic, premeu qualsevol botó en el seu control remot.

Has de saber que també pots posar en repòs el teu Fire TV Estic usant l'aplicació Amazon Fire TV per a dispositius Android e iOS.

En aquest cas, després de descarregar l'aplicació en qüestió, iníciela tocant la seva icona ( Lletres de TV de foc sobre fons taronja ) A la pantalla d'inici del seu dispositiu i, si encara no ho ha fet, seleccioni el seu Fire TV Estic, ingressi el Codi de 4 dígits que es mostra a la pantalla de la televisió en el camp corresponent i esperi la verificació per completar l'aparellament entre el dispositiu i l'aplicació.

Ara, toqueu la icona roda d'engranatge a la part superior esquerra. Alternativament, premeu i mantingui el dit a la icona casa  fins que l'element aparegui a la pantalla de la televisió standy, Després seleccioneu-lliscant cap a la dreta i confirmi la seva intenció tocant a la pantalla del seu dispositiu mòbil.

Per obtenir informació, ha de saber que el Fire TV Estic també té una funció de protector de pantalla que li permet «pausar» el dispositiu si no està en ús.

Per personalitzar aquesta funció, seleccioneu l'element configuracions, Accedeix a la secció Sons i pantalla i triï la veu Salvapantalles.

En la nova pantalla que apareix, seleccioneu les seves opcions Col·lecció, Estil de diapositiva, Velocitat de lliscament per personalitzar l'estil gràfic de l'estalvi de pantalla, mentre tria l'element Temps d'inici i seleccionant una de les opcions disponibles ( 5 minuts, 10 minuts, 15 minuts,   Mai ) Pot establir quan activar el protector de pantalla.

Reinicieu l'Amazon Fire TV Estic

Si té problemes amb una aplicació instal·lada en el seu Fire TV Estic o necessita forçar l'apagat de el dispositiu, ha de saber que pot reiniciar Amazon Fire TV Estic usant la funció reiniciar.

Tot el que has de fer per forçar l'apagat de el dispositiu és prendre el control remot que ve amb el Fire TV Estic i prémer el botó a el mateix temps JUGAR (El símbol ▶ ︎) i el botó central : El missatge La seva Amazon Fire TV s'està apagant li notificarà quan es reiniciï el dispositiu.

Alternativament, pot reiniciar el Fire TV Estic encenent a configuracions dispositiu seleccionant l'element El meu Fire TV i triant l'opció reiniciar.

Confirma la teva intenció seleccionant l'article reiniciar i pressionant el botó central del seu comandament a distància.