Com arreglar: no es va trobar cap aplicació per obrir la URL. Estàs intentant navegar per la web i, a l'obrir un enllaç, t'has trobat amb un missatge que t'avisa que no hi ha cap aplicació instal·lada en el sistema per realitzar l'operació en qüestió? Tot i que el navegador web està instal·lat en el teu telèfon, tauleta o PC, Aquesta molesta advertència t'impedeix obrir enllaços i no sap com superar la situació.

Si aquest és el cas, et alegrarà saber que, a la guia d'avui, parlaré sobre com arreglar «No s'ha trobat cap aplicació per obrir la URL», El missatge que es mostra a la pantalla quan intenta obrir un enllaç.

Com arreglar: «No s'ha trobat cap aplicació per obrir la URL»

Com corregir l'error en Android

Si vols corregir l'error sobre No es van trobar aplicacions per obrir URL en el teu telèfon mòbil o tauleta Android, En els següents capítols et donaré alguns consells que podrien ajudar-te a aconseguir aquest objectiu.

Canviar el navegador per defecte

Si el teu dispositiu Android no obre un URL, el problema probablement podria estar en el fet que s'ha eliminat l'associació entre el protocol URI per llançar enllaços i l'aplicació per navegar per Internet.

En Android és possible triar amb quina aplicació obrir els URL però, en alguns casos, aquesta associació pot faltar o simplement l'aplicació triada, a causa d'algun error, ja no s'inicia.

En aquests casos, la solució més immediata és intentar substituir l'aplicació de navegació per Internet per una altra o indicar la qual ja està instal·lada al dispositiu, en cas que l'opció estigui buida.

En qualsevol cas, et recomano que intentis instal·lar un altre navegador web, per intentar comprendre si el problema rau en l'aplicació de navegació per Internet que va utilitzar anteriorment.

Dit això, comenceu l'app configuracions (La icona d'engranatge que pot trobar a la pantalla inicial o al calaix de l'aplicació) i seleccioneu els elements Aplicacions> Aplicacions per omissió> Navegador al menú que s'obre.

En aquest punt, triï el navegador web entre els enumerats i torni a intentar obrir un URL.

Seguim solucionant l'error «No s'ha trobat cap aplicació per obrir la URL».

Comprova si hi ha aplicacions deshabilitades

Una altra solució que pots posar en pràctica és comprovar si algunes aplicacions de sistema s'han desactivat per error.

Si utilitzeu el navegador web predeterminat, veu a el panell configuracions, Que trobaràs a la pantalla inicial o al calaix, i selecciona Aplicació> Aplicació> Chrome (O el nom de el navegador web per defecte) al menú que se li proposa.

En aquest punt, verifica si el botó està present a la pestanya de l'aplicació habilitar, A dalt. Si és així, vol dir que el navegador ha estat desactivat i per tant és necessari reactivar-lo.

Després premeu el botó habilitar, Per restaurar el funcionament de el navegador.

Dins de la secció Aplicació, També situa l'aplicació serveis de google Play i assegureu-vos que aquest últim també estigui actiu (sempre que el seu telèfon mòbil estigui equipat amb els serveis de Google). Només has de actualitzar l'aplicació, com trobaràs escrit en el següent capítol, i comprovar si el problema està resolt.

actualitzar aplicacions

Si no pot obrir un URL en el seu telèfon mòbil o tauleta i els passos que va seguir en els capítols anteriors no van aconseguir una resolució de el problema, és probable que es tracti d'un error de el navegador web que impedeix que s'obrin les URL.

En aquest cas, l'únic que pot fer és desinstal·lar el navegador web i tornar a instal·lar-lo. No obstant això, aquesta operació no és factible si només tens el navegador d'Internet preinstal·lat en Android.

Aquesta aplicació no es pot eliminar fent servir la funció per defecte de l' sistema operatiu i no es recomana fer-ho mitjançant solucions alternatives (ja que això pot comprometre l'estabilitat de sistema)

Per aquesta raó, l'única solució que pot prendre és restaurar l'aplicació a la seva configuració inicial, eliminar totes les actualitzacions rebudes fins a aquest moment i després intentar actualitzar-la a l'última versió disponible.

Per fer això, comenceu l'aplicació configuracions>   Aplicació> Aplicació> Chrome (O el nom de el navegador web preinstal·lat) el següent menú i premeu la tecla desactivar. En aquest punt, pressiona el botó de confirmació en el missatge a continuació, per restablir l'aplicació.

Un cop fet això, obriu la Play Store en Android i pressiona la icona ☰, a la part superior esquerra.

En aquest punt, al menú que veu, selecciona Els meus aplicacions i jocs i, a la targeta actualitzacions>   Actualitzar que es troba al costat de el navegador web.

A el fer-ho, l'aplicació es restaurarà amb l'última actualització disponible.

Restablir les preferències de sistema

Si les solucions esmentades en els capítols anteriors no l'ajuden de cap manera, pots intentar restablir les preferències de sistema.

Aquesta pràctica permet restablir totes les preferències de sistema per a les que s'han associat protocols específics amb aplicacions per a l'execució d'ordres, com obrir un URL amb el teu navegador web favorit.

Per fer això, comenceu l'aplicació configuracions i toca els elements Aplicació> Aplicació.

En aquest punt, premi la icona ⋮ situat a la part superior dreta i, en el quadre que li mostra, seleccioneu l'element Restablir les preferències de l'aplicació.

Després confirmi el procediment que està realitzant prement el botó reiniciar que trobarà en el missatge a continuació, pel que és possible que pugui resoldre el problema que va trobar.

Si encara no pot solucionar-ho, pot intentar restablir el dispositiu o actualitzar Android. De qualsevol manera, recordi fer una còpia de seguretat de les seves dades primer, per no córrer el risc de perdre res.

Com corregir l'error en iPhone

En iPhone, Així com en iPad, És difícil trobar un error a l'obrir un URL, ja que la gestió de l'llançament de l'aplicació i tots els casos que et vaig comentar per al sistema operatiu Android no són directament gestionables per l'usuari.

No obstant això, això no significa que el seu dispositiu Apple pugui ser immune a aquest error: si no pot obrir un URL directament dins de l'aplicació que utilitzeu o amb Safari, el problema és definitivament un error de programari de l'aplicació o de sistema operatiu .

Llavors, què pots fer en aquests casos? Segurament necessites buscar actualitzacions de el navegador web a l'App Store o si hi ha una nova versió de iOS / iPadOS disponible.

Com corregir l'error a l'ordinador

Si no pots obrir un URL a la Pc d'alguna manera, probablement els protocols URI HTTPURI de HTTPS han perdut l'associació amb el programari de navegació d'Internet. Aquest és un possible cas que pot sorgir si es troba amb errors de sistema.

En aquest cas, per solucionar el problema, no cal formatar la Pc. Tot el que necessites fer és tornar a configurar el navegador web predeterminat en el sistema operatiu en el vostre Pc.

Windows 10

Per restablir el navegador web predeterminat per obrir URL a Windows 10, Tot el que has de fer és prémer el botó Inici (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i feu clic al icona d'engranatge que trobes al menú que s'obre.

En aquest punt, en la nova pantalla que se li mostra, selecciona Aplicació i fes clic a la pestanya aplicacions per omissió, Que trobarà a la barra lateral.

En aquest punt, situa el navegador web i pressiona el botó Trieu una configuració per defecte, Si no s'indica cap navegador, o fes clic al que ja està configurat.

Un cop fet això, en el quadre que se li mostra, fes clic al navegador web que vols utilitzar, per confirmar l'operació.

Si vols utilitzar un navegador diferent als indicats per defecte ( microsoft Edge o explorador d'Internet ), Pots descarregar altres, seguint les instruccions que et vaig donar en aquesta guia.

Alternativament, encara en aquesta pantalla de panell configuracions Windows 10, Pots fer clic a Trieu aplicacions predeterminades per protocol (A baix), desplaceu-vos per la nova secció que veu i localitzi el text HTTPS.

Només has de prémer el botó Trieu una configuració per defecte al lateral, per configurar el navegador web, si el navegador ja està indicat, fes clic i escolliu un altre.

En qualsevol cas, intenta també actualitzar el teu navegador, per comprovar si el problema amb què et vas topar és temporal, causat per un error.

Mac OS

Si tens un Mac, Pots canviar el navegador web configurat per obrir URL treballant des del panell de configuració de macOS. ¿Com? T'ho explicaré en breu.

Primer, iniciï el panell Preferències de el Sistema de macOS, fent clic al icona d'engranatge que trobes a la barra de Dock. Després seleccioneu l'article General i, a la pantalla que se li mostra, situï el text Navegador web per defecte.

En aquest punt, fes clic al menú desplegable al costat d'ell i seleccioneu el navegador web (Per exemple Safari ) Que s'utilitzarà per navegar per Internet i per obrir URL.

En cas que segueixis tenint problemes, intenta actualitzar Safari per assegurar-te de tenir l'última versió estable, que pot corregir alguns errors.

Fins aquí l'entrada sobre les solucions per «No s'ha trobat cap aplicació per obrir la URL».