Com baixar el ping a PS4. Com veritable entusiasta dels jocs multijugador, Simplement no pots superar la insuportable desacceleració (també coneguda com retard) en els moments més emocionants i intensos dels teus jocs en línia amb el PS4. A l'buscar informació a l'respecte, va aprendre que és un problema de latència en les comunicacions entre els seus dispositius i la xarxa, mesurat convencionalment amb el valor de milisegons (ms). I ara li agradaria alguns consells sobre com posar remei a la situació.

Les coses són així, ¿estic en el cert? Llavors pots considerar-te afortunat, perquè amb aquesta guia vull ajudar-te a entendre què representa el Ping, un valor molt important per al rendiment de la connexió a Internet quan jugues en línia, i com reduir-lo en els teus jocs en línia en PS4.

Si, per tant, és la seva intenció esbrinar Com baixar el ping a PS4, No ens perdem en la conversa i comencem immediatament arribant a el cor d'aquest tutorial. Preneu-vos cinc minuts de temps lliure, llegiu i posi en pràctica els meus suggeriments. Estic segur que els resultats et permetran tornar a jugar en línia amb el teu PlayStation sense alentiments molestes. Els desitjo una bona lectura i, sobretot, que es diverteixin!

Com baixar el ping a PS4. Informació necessària:

Començaré per parlar-los una mica més en detall sobre ms  i el que indica aquest terme aparentment estrany en el context de les connexions a Internet.

Bé, has de saber que ping també es pot denominar Paquet d'Internet Groper. I indiquen el nom d'un programari utilitzat per mesurar el retard que triguen les connexions d'Internet a transmetre dades des d'un punt de partida (si és el cas, el mòdem que utilitza la PS4 la connexió a Internet) a un servidor de destinació (si és el cas, els servidors de jocs en línia) i viceversa.

És una mesura que examina dades petits i el seu retard en la transmissió es mesura en mil·lisegons (ms). El valor de ping és un dels més importants per avaluar la qualitat d'una connexió a Internet proporcionada per un proveïdor (ISP). És millor quan és més baix : Això es deu al fet que el valor quantifica el factor de latència (per tant, com més alt és, més latència, és a dir, més retard, hi ha a la transmissió de dades).

Diferents valors de ping i latència

Afortunadament, cada usuari que té un contracte de connexió a Internet pot mesurar els valors de ping de forma independent i amb mètodes fiables i gratuïts. Si no saps com fer-ho, t'asseguro que és molt simple. De fet, hi ha diverses maneres de fer una prova de velocitat, inclòs el gratuït de SOS Tariffs. Aquest permet una comparació immediata de la seva línia amb altres ofertes en el mercat.

Ara que he descrit què és ping i com mesurar-ho, estic segur que també hi haurà entès per què és important reduir-se el més possible a l'utilitzar la connexió a Internet per a jocs en línia. Un ping més baix significa menys latència quan es comunica amb servidors de jocs i altres jugadors.

Però quins són els valors ideals per fer ping? Com a guia, vam acordar associar una qualificació de qualitat respectiva amb un rang de ms.

  • De 0 a 30 ms - La qualitat és ideal.
  • 30 a 50 ms - La qualitat és excel·lent.
  • 50 a 60 ms - La qualitat és bona.
  • 60 a 80 ms - La qualitat és suficient.

Per sobre de 80 ms, la situació es torna crítica i és fàcil trobar retards amb una freqüència considerable. Finalment, afegeixo que el valor de ping està subjecte a fluctuacions. Per tant, no és fix i estable. Pot passar que un mesurament de ping retorni valors diferents fins i tot en qualsevol moment.

El més important a tenir en compte en aquests casos és que oscil·lacions de 3 a 6 ms són normalment acceptables. Davant d'oscil·lacions més evidents, probablement ens enfrontem a una connexió inconsistent: un problema que també causa latències.

Com baixar el ping a PS4

Amb claredat sobre les característiques fonamentals de la valor de ping i per què és tan crucial en els jocs multijugador en línia, ara estàs preparat per seguir els passos més importants a seguir per assegurar-te que aquest valor pugui disminuir.

Malauradament, com ja ha llegit, la latència és un valor que també mesura la qualitat de el servei de connexió proporcionat pel proveïdor. Això vol dir que una gran part de la responsabilitat de l'ping no és atribuïble a la seva configuració, sinó a la infraestructura de xarxa en la qual es basa la seva connexió.

No obstant això, això no vol dir que s'han de fer intents per millorar aquest valor. L'important, com veurà, és seguir alguns procediments (els que vaig a descriure) amb la màxima atenció.

En acabar totes les proves i configuracions, estarà segur d'haver fet tot el que pugui i, si la latència segueix sent alta, pot estar més informat sobre el problema. Després pot fer sol·licituds més precises quan es comuniqui amb el proveïdor.

Comprova la connexió a Internet de la PS4

Atès que el seu objectiu és reduir el ping de la seva PlayStation 4, per percebre menys latència durant el joc en línia, primer ha de poder determinar-ho, a través d'un comprova la connexió a Internet de la PS4.

Li dic immediatament que, desafortunadament, entre la informació retornada per l'eina de verificació de connexió inclosa en el sistema PS4, el ping no està inclòs. Tot i això, pot creuar la informació que aquesta eina li retorna amb la informació que es pot obtenir d'una verificació de connexió a través de les eines disponibles en línia.

Quin és el punt de mesurar el ping des de la PC si la latència «colpeja» la PS4? No es preocupi, hi ha un «truc» per fer-ho directament des de la consola, arribaré a aquest punt en molt poc temps.

En primer lloc, crec que és correcte saber com es realitza una prova de connexió PS4 clàssica. El primer pas és anar a menú, ajustos, Ubicat a la barra d'icones superior, accessible pressionant el fletxa cap amunt de el controlador.

Quan obriu aquest menú, busqui l'element vermell i, per iniciar la prova, pujar Comprovar connexió a Internet. A la fi de la prova, obtindrà diversa informació útil, com la de l' IP, El tipus de NAT i el velocitat de descàrrega i càrrega de les dades.

Com baixar el ping a PS4 directament des de la consola

Ara que saps com fer una prova «bàsica» de la connexió de PlayStation 4, puc parlar-te sobre el «truc» per mesuri el ping directament des de la seva consola. L'eina que necessita és el navegador web integrat. en el sistema operatiu PS4.

Continuï, després, buscant la icona amb l'escriptura des del menú principal de la consola WWW, Per obrir Navegador d'internet, Després, a la barra d'adreces a la part superior, escriviu el següent enllaç: fast.com. Per confirmar, premeu el botó R2 de el controlador i esperi el resultat de la prova.

A la fin, feu clic al botó. Mostra més informació (Mostra més informació) i esperi més verificacions. Aquesta segona prova també li retornarà la informació de ping sota de la capçalera estat latent (O Latència), sota el títol sense càrrega (En relació amb la descàrrega) i sota de la capçalera carregat (Relacionat amb la càrrega).

Una vegada que conegui el ping de la seva PS4, pot comparar la mitjana obtinguda amb els rangs de valors que li vaig esmentar en el capítol amb la informació preliminar. Recordeu considerar el valor sense càrrega (Descarregar).

Li recomano que realitzi aquestes proves de verificació de connexió prenent sempre precaucions bàsiques, Com desconnectar qualsevol descàrrega, transmissió o programa que faci servir molt la connexió. Podeu obtenir més informació a l'respecte a la meva guia dedicada.

Connecteu la PS4 a través del cable

Una de les primeres coses que pot fer per intentar millorar el ping de la seva connexió a Internet és connecta la PS4 a la xarxa a través de l' cable Ethernet. És a dir, utilitzar una connexió per cable. Si encara no té un cable Ethernet, sàpiga que pot comprar-lo en qualsevol botiga d'electrònica o còmodament en línia.

La solució de cable és important perquè, tot i que el rendiment de les xarxes Wi-Fi ha millorat molt en els últims anys, segueix sent el que pot garantir major consistència i estabilitat. L'inconvenient és haver de col·locar el encaminador o mòdem a la mateixa habitació que la PlayStation 4, utilitzar un adaptador Powerline o intenti connectar la seva xarxa domèstica, per tenir un port Ethernet disponible per a la consola.

Una vegada que la PS4 estigui connectada per cable, procedeixi a configurar la connexió anant a menú ajustos (El representat per la caixa d'eines). Així que busca l'article vermell i continuar pressionant el botó X controlador dalt primer Configura connexió a internet i després en Utilitzeu un cable de xarxa (LAN) y típic.

Per tant, esperi els resultats de la prova i, a el fer-ho, hi haurà configurat correctament la connexió del cable. Recordeu que seguint aquest procediment probablement obtindrà un NAT tipus 2, Ideal per jugar en línia. Et convido a seguir llegint per saber més sobre el NAT disponible a PS4.

Canviar servidor DNS

El canvi de servidors DNS La connexió a Internet pot conduir a una menor latència i, per tant, cal tenir en compte.

Si no ho saps, servidor DNS són el que fa servir la connexió per «interpretar» les adreces que vam decidir visitar. En altres paraules, atès que les adreces reals dels llocs d'Internet serien llargues cadenes numèriques, els servidors DNS asseguren que a l' escriure adreces alfanumèriques més fàcils de recordar (per exemple, .it) és possible arribar als llocs correctes sense haver de recordar els seus «coordenades numèriques». Per tant, l'ús de servidors DNS ràpids li permet escurçar els temps de comunicació i l'accés a recursos remots.

El procediment per canviar DNS a PS4 és diferent si connecta la seva consola mitjançant Wi-Fi o si fa servir una connexió Ethernet. En el primer cas, has d'anar a menú ajustos, Després en vermell i després en Configura connexió a Internet y Xarxa wifi. Procedeixi, per tant, inserint el clau d'accés a la seva xarxa Wi-Fi i premeu la veu costum.

No t'oblidis que tot això té un propòsit: el de saber com baixar el ping a PS4.

Configurar l'adreça IP

Després de configurar la adreça IP, Ingressant l'adreça IP del seu encaminador (Ex. 192.168.1.1 ) I la de la seva consola, que ha de seguir el mateix model (pàg. Ex. 192.168.1.xx, On la primera part de la direcció ha de ser la mateixa que la direcció de l'encaminador i xx diu que són dígits de la seva elecció). Continueu la configuració configurant Màscara de subxarxa en 255.255.255.0 (És el més comú però no és el mateix en totes les connexions).

El següent camp, la Passarel·la per defecte, És el més important, ja que és el que ha de inserir un DNS primari i un DNS secundari utilitzant els «coordenades» dels servidors DNS a utilitzar.

El meu consell és usar DNS com el de google, De Cloudflare o OpenDNS, a més de ser els més utilitzats, es consideren els més ràpids i eficients. Per exemple, si ha triat Google, ingressi 8.8.8.8 com a servidor primari i 8.8.4.4 com un servidor secundari

Ara pots prémer el botó Següent, Seleccioneu el camp MTU en automàtic i triï no utilitzeu un servidor intermediari. D'aquesta manera, hi haurà configurat una IP estàtica per a la seva PS4 i a el mateix temps ha canviat els servidors DNS utilitzats per la consola amb servidors més ràpids.

Ara descriuré el procediment de canvi de DNS en cas de connexió a través d'un cable LAN. En aquest cas, el PS4 prendrà el servidor DNS directament de l'configurat en el seu encaminador.

Establir el NAT

Al llarg d'aquesta guia, t'he esmentat diverses vegades en NAT, Però en aquest paràgraf m'agradaria donar-li informació més específica a l'respecte. Aquest valor només pot prendre tres valors: NAT 1, NAT 2 y NAT 3. Sense entrar en detalls poc pràctics, el tipus de NAT determina les possibilitats de conèixer a més o menys jugadors en els servidors de el joc.

El NAT ideal és el tipus 1, Com indica l'obertura màxima de ports a connexions externes, però, també és la més difícil d'obtenir perquè no tots els proveïdors d'Internet ho admeten. A més, gairebé sempre implica l'ús d'una connexió de cable, tot i que no és impossible obtenir un NAT 1 a través de Wi-Fi.

Encara NAT 1 s'ha convertit en un mite entre els jugadors (probablement a causa de la dificultat per obtenir-lo) en realitat la majoria dels usuaris tenen un NAT 2 : Tenir aquest tipus de NAT és una molt bona situació per estar, a més de ser fàcil d'obtenir (generalment només connectant la PS4 a través del cable). Per aquesta raó, suggereixo que intentis canviar NAT només si té un tipus 3, Perquè això és el que realment limita les teves possibilitats de conèixer jugadors a la xarxa.

Dit això, pot procedir a l'canvi de restablir l' connexió a la consola i anant a obre les portes utilitzat per aquest últim en el panell de configuració del seu encaminador.

Per al procediment complet, li suggereixo que consulti el meu guia sobre com canviar NAT en PS4.

En cas de dubtes o problemes de com baixar el ping a PS4

Seguint aquesta guia, hauria d'haver millorat la latència de connexió en la seva PS4. Si no, et recomano contacti al seu proveïdor i sol·liciti aclariments sobre el problema, ja que podria referir-se a la infraestructura de la xarxa.

A l'contactar al seu gerent, pot sol·licitar assistència telefònica o sol·licitar una intervenció tècnica en el lloc, Per verificar el sistema i la connexió a la xarxa. Si no sap a quins números trucar, aquí estan, juntament amb els operadors corresponents.

I, fins aquí l'entrada sobre Com baixar el ping a PS4. Espero que l'hagi entès i gaudit. Són termes complexos i que, segurament, necessiten un parell de llegides. No perdi l'ànim.