Com bloquejar les trucades entrants

Des de fa diversos dies rep diverses trucades telefòniques de nombres desconeguts. Fart d'això, ha decidit bloquejar trucades entrants però si estàs aquí ara i estàs llegint aquestes línies, em sembla clar que no està d'el tot clar com fer-ho. Com es diu? Les coses són exactament així i ¿li agradaria saber si puc ajudar-lo a resoldre? I tant que sí, no et preocupis! Si em dediques uns minuts del teu preciós temps, puc explicar-te com procedir tant en la teva telèfon mòbil com en el teu telèfon fix.

De fet, en les següents línies serà molt important mostrar, en detall, com bloquejar les trucades entrants tant explotant les funcions «estàndard» del teu dispositiu com, en el cas específic dels smartphones, utilitzant una aplicació especial. tercers utilitzats precisament per al propòsit. En tots els casos no t'has de preocupar, els passos a seguir són molt senzills i a l'abast de tots. Només necessita esbrinar on mentre les seves mans i llest.

¿Després? Què diries per finalment deixar de banda les llaminadures i anar a investigar l'assumpte immediatament? Si? Pier bé! Així que suggereixo no perdre més temps i començar a concentrar-se en què fer. Posa't còmode, agafa el teu telèfon i segueix pas a pas les instruccions ad hoc que trobaràs a continuació. Veuràs, a la fin podràs dir molt feliç i satisfet amb el que han après. ¿Deixa-ho ser?

  • Bloquejar trucades entrants en el seu telèfon mòbil
  • Bloquejar trucades entrants en el seu telèfon d'escriptori

Bloqueja les trucades entrants al telèfon mòbil

Vols saber com bloquejar les trucades entrants en el teu telèfon mòbil? Després, seguiu les instruccions a continuació i descobrirà com fer-ho aprofitant les funcions especials que ja estan integrades en el dispositiu. Alternativament i si ho preferiu, com es va anticipar també pot recórrer a l'ús d'algunes aplicacions especials dissenyades per a tal fi. Gaudeix la lectura!

Android

Si té un dispositiu Android i està interessat en comprendre com bloquejar les trucades entrants, el primer pas que ha de prendre és prendre la seva dispositiu i iniciar el marcador (el teclat numèric), premeu el botó Menú / Un altre situat a la part superior dreta de la pantalla mostrada, trieu l' configuracions al menú que veu aparèixer. Després accedeix a menú altres ajustos, premi Bloqueig de trucades, escollir Crida de veu i seleccioneu el contacte de què ja no desitja rebre trucades.

Recordeu que si utilitzeu un dispositiu Android més antic, pot bloquejar les trucades telefòniques d'un nombre determinat fins i tot anant a la pantalla amb el Registre trucades, Pressionant i continuant pressionant nom de contacte referència i després seleccionant l'opció per habilitar la restricció de trucades al menú que s'obre.

Si pel contrari vols bloquejar la recepció de trucades per un gran nombre de contactes, per això s'accedeix a la pantalla de l'smartphone on estan agrupades totes les aplicacions prem l'aplicació Contactes (El que té el directori telefònic ) I creï un nou contacte amb tots els números per bloquejar. Després, seleccioneu el contacte acabat de crear i primer premi la icona de llapis que està a la part superior dreta i després al botó (...).

Després habilita l'opció Totes les trucades a la bústia de veu I ja està! A partir d'ara, totes les trucades dels números agregats a l'contacte acabat de crear es dirigiran a l'correu de veu. Si cap servei d'aquest tipus està habilitat en el seu numeració, les trucades s'interrompran automàticament i la persona que truca, quan intenti comunicar-se amb vostè, sentirà el so de el telèfon ocupat.

iOS

Si està usant en el seu lloc iPhone, Per bloquejar les trucades entrants d'un nombre específic, el primer pas que ha de prendre és prendre la seva «iPhone per», accedir a la pantalla d'inici de el dispositiu i obrir el marcador (el teclat numèric). Després seleccioneu la pestanya recent que es troba a la part inferior d'aquest últim i pressiona el botó (El) al costat de l'nombre per bloquejar. Així que tria l'opció bloquejar contacte al menú que apareix i el nombre «infractor» es bloquejarà instantàniament.

Alternativament, obriu el configuracions iOS (la icona amb la engranatge ), Aneu a la secció Telèfon, Premeu cap amunt en Bloqueig i identificació de trucades, Després en Bloquejar contacte ... i seleccioni, en la nova pantalla que s'ha obert, el contacte guardat a la seva llibreta d'adreces de què no desitja rebre trucades.

Si, d'altra banda, la seva necessitat és bloquejar trucades de diversos nombres, iniciï l'aplicació Contactes (El que té el directori telefònic ) I creï un nou contacte per associar tots els números dels que ja no desitja rebre trucades.

Per fer això, premeu el botó «+» (Símbol més) a la part superior dreta de la pantalla que es mostra, assigni qualsevol nom a l'contacte (p. ex. números bloquejats ), Pressiona el botó «+» (Símbol més) que trobes al costat de l'article afegir telèfon tantes vegades com hagi números per bloquejar i ompli cada camp que apareix escrivint els números dels que ja no desitja rebre trucades. Després pressiona la veu final a la part superior dreta per guardar el contacte creat.

Ara, torneu a la pantalla d'inici de l'iPhone, premeu la icona de configuracions, Seleccioneu l'article Telèfon i després això Bloqueig i identificació de trucades de la pantalla que s'obre, després trepitgi bloquejar contacte.

Finalment, seleccioneu el contacte creat prèviament amb els números a bloquejar. Fet! A partir d'aquest moment, es bloquejaran totes les trucades (així com les converses FaceTime i els SMS) dels nombres «infractors» i ja no li molestarà.

Windows Mobile

Si, per contra, el que tens és un dispositiu Windows Mobile, Per bloquejar trucades entrants de nombres específics, tot el que heu de fer és iniciar el marcador, Seleccioneu la pestanya Trucades a la pantalla que se li mostra i pressioni i continuï pressionant número per bloquejar.

Al menú que veurà posteriorment, escollir la redacció Nombre de bloc i la resposta a la pantalla per completar el procediment. Molt fàcil!

Aplicacions útils per a aquest propòsit

Com ja t'he esmentat, a més d'usar les funcions integrades en el teu telèfon mòbil, pots bloquejar les trucades entrants també usant qualsevol aplicació dissenyada per al propòsit en qüestió, en particular per evitar rebre trucades de centres de trucades. , Investigacions comercials i molèsties diverses. Hi ha moltes aplicacions d'aquest tipus. Personalment, et convido a provar les que trobes en la següent llista i que considero entre les millors. Feliç descàrrega!

  • TrueCaller (Android / iOS / Windows Mobile) - Excel·lent i reconeguda aplicació sense cost que, a més de «silenciar» les trucades de números no desitjats, bloqueja automàticament les trucades telefòniques realitzades per molèsties i nombres anònims gràcies a bases de dades que contenen números de centres de trucades. estafadors i et molesten diversos.
  • Hola (Android / iOS): identifica trucades i bloqueja nombres i missatges molestos. És gratis, sense publicitat i increïblement fàcil d'utilitzar.
  • He de respondre (Android) - Aplicació molt eficient que, similar a les que ja els he dit algunes línies a dalt, bloqueja totes les trucades que s'originen en nombres que la comunitat considera no fiables. La descàrrega és gratuïta.
  • Senyor nombre (Android): una altra aplicació que pertany a la categoria en qüestió que bloqueja trucades i SMS de nombres de tot el món. També és capaç d'interceptar trucades de números privats i integra la recerca automàtica de trucades per nombres en l'historial de el telèfon. La descàrrega és gratuïta.
  • Bloquejador de trucades gratuït (Android): excel·lent aplicació de llista negra de contactes que ajuda a evitar trucades i SMS no desitjats. És molt senzill, a, prou lleuger i perfectament eficient. Com suggereix el nom, és gratis.
  • Llista negra de trucades (Android) - Com el seu nom indica, la seva funció és crear una llista negra amb els números a bloquejar, evitant que rebin trucades. La descàrrega és gratuïta.
  • Bloqueig de trucades i bloqueig de SMS (Android): aplicació lleugera i funcional amb una interfície d'usuari simple que actua bloquejant les trucades de persones no desitjades, venedors telefònics, brossa publicitaris, spammers i molt més. Gratis.
  • Defensor d'spam (IOS): aplicació simple que identifica o bloqueja trucades i SMS de molèsties i estafadors que operen a Itàlia. Gratis.

Bloquejar trucades entrants en el seu telèfon d'escriptori

Com també es va escriure a el principi, la restricció de trucades entrants també és factible en telèfons fixos, a l'almenys en la majoria d'aquells equipats amb una pantalla i un menú amb configuracions. En la majoria dels casos, és possible aprofitar aquestes funcions accedint a menú de ajustos de el dispositiu o utilitzat per gestió de trucades telefòniques y escriure números no desitjats en llista negra.

Per exemple, en telèfons sense fil pertanyents a la gamma Gigaset, Per crear una llista negra amb els números dels quals evitar rebre trucades, només cal prémer el botó no molestar (El que té el mà petita ) En el teclat, seleccioneu l'element llista negra de menú a la pantalla i confirmi la selecció pressionant el centre de botó direccional al marcador (el teclat numèric), seleccionant Edita, números bloquejats i després la veu Nou. En aquest punt, poseu el número de telèfon per bloquejar i seleccioneu per confirmar tot.

En telèfons fixos que no estan equipats amb un menú de configuració, es pot obtenir el mateix resultat contactant a l' atenció al client del seu operador de telefonia fixa i sol·licitant, de fet, l'activació "remota" de la restricció de trucades de determinats números. A diferència del que es pot fer anant a la configuració de el telèfon, en aquests casos el servei es pot pagar i pot incloure l'ús de contestador automàtic.

Si no saps com posar-te en contacte amb el servei d'atenció a client del teu operador per a la línia fixa pots consultar les meves guies sobre com puc parlar amb un operador TIM (respecte a TIM ), Com parlar amb un operador de Vodafone (sobre Vodafone ), Com parlar amb l'operador de vent (pel que fa a Infostrada ) I el de com parlar amb l'operador Fastweb (pel que fa a Fastweb ).

El seu problema és única i exclusivament les trucades publicitàries? En aquest cas no puc evitar suggerir-li que es posi en contacte amb el Registre Públic d'Oposicions. Mai has sentit parlar d'ell? Cap problema, t'explicaré immediatament de què es tracta. És un servei patrocinat pel Ministeri de Desenvolupament Econòmic a través del qual pots treure el teu número de telèfon de la disponibilitat dels operadors de centre, deixant-lo en els directoris telefònics de totes maneres.

Per registrar-se, simplement completi un formulari ràpid en línia i el seu ús és totalment gratuït. Per a més informació sobre això i sobre els diferents passos a seguir per al registre, pots consultar el meu tutorial sobre com evitar trucades publicitàries en què vaig procedir a parlar-te de el tema amb gran detall.