Com bloquejar trucades de iPhone

Els teus amics tenen el mal costum de parlar al teu número de telèfon mòbil a horaris menys que convenients i t'agradaria posar-li fi? Recentment, un nombre que no coneix començar a cridar-tot el temps i no té idea de com desfer-se'n. Si la resposta a aquestes i altres preguntes similars és afirmativa i si té un iPhone, sàpiga que ha vingut a el lloc correcte, o millor dit, a la guia correcta. De fet, en les següents línies il·lustraré tot el que és possible fer per bloquejar trucades d'iPhone i, en conseqüència, tot el que pugui fer per desfer d'aquells que d'alguna manera pertorben els seus dies «per telèfon».

Com es diu? Sabies ja que era possible fer això però no tens ni idea de com procedir? Bé, però no has de preocupar-te, pots comptar amb mi en tots els aspectes. Abans que puguis espantar i pensar en el pitjor, però, vull especificar immediatament que, a canvi de les aparences, bloquejar trucades d'iPhone és realment molt simple, fins i tot per a aquells que, una mica com tu, no són un gran expert en telefonia.

Llavors, si realment està disposat a descobrir com bloquejar trucades d'iPhone, li suggereixo que es prengui uns minuts de temps lliure, es senti còmode, prengui el seu iPhone i es dediqui a llegir les meves instruccions. A punt? Si? Genial, llavors comencem.

Bloquejar trucades d'iPhone amb la funció Bloquejat

Si és la seva intenció bloquejar trucades d'iPhone de contactes específics, el primer que ha de fer és accedir a la pantalla d'inici del dispositiu i pressionar la icona de configuracions (Engranatge). En la nova pantalla que li mostrarà posteriorment, toqueu l'element Telèfon, premi Bloqueig i identificació de trucades i després seleccioneu l'element Bloquejar contacte ....

Ara procedeixi seleccionant de la llibreta d'adreces el nom que fa referència a el nombre de telèfon que desitja bloquejar. Depenent de les seves necessitats, pot afegir un o més noms, no hi ha límits. Després pressiona la veu Telèfon situat a la part superior esquerra per confirmar l'aplicació de les operacions realitzades.

Si, d'altra banda, la seva intenció és bloquejar les trucades d'iPhone actuant en un número de telèfon que no està present a la llibreta d'adreces, premeu la icona de el telèfon ubicat a la pantalla inicial, seleccioneu la pestanya recent i després pressiona la icona (El) situat al costat de l'nombre de telèfon per bloquejar. Després seleccioneu l'article bloquejar contacte al menú que s'obre i el nombre es afegirà immediatament a la seva llista negra.

Clarament, si has de tornar a pensar-sempre pots i en tot cas anar a desbloquejar el contacte o contactes bloquejats. Per fer això, simplement pressioni la icona de configuracions present a la pantalla d'inici, toqueu l'element Telèfon i després premeu Bloqueig i identificació de trucades.

Després, feu lliscar de dreta a esquerra el nom que voleu desbloquejar i després premeu el botó desbloquejar que apareix de costat. Feu aquest procés per a cada nom que desitgi desbloquejar.

Bloquejar trucades de molèsties a iPhone

Li agradaria identificar i bloquejar trucades de centres de trucades, televendedores i altres molèsties? Llavors et recomano que instal·lis TrueCaller.

TrueCaller és una aplicació gratuïta que, gràcies a una base de dades actualitzada diàriament amb l'aportació dels usuaris, permet identificar per endavant els números de les «molèsties» i bloquejar trucades d'elles. És molt senzill, a, però en té un contraindicació en matèria de privacitat : Per usar-lo, de fet, ha de crear un compte gratuïta amb el seu número de telèfon i el nombre es fa públic en el lloc web de l'servei (truecaller.com).

Havent fet aquest aclariment necessària, vegem com procedir. Per instal·lar TrueCaller en el seu iPhone, obriu el botiga de aplicacions (La icona blava amb la lletra «A» impresa al centre), busqui » TrueCaller « dins d'aquest últim i pressiona el botó Obtenir / instal·lar situat al costat de la icona de l'aplicació en els resultats de cerca. És possible que se us demani que introduïu la contrasenya de la seva ID d'Apple o que verifiqui la seva identitat amb Touch ID.

Quan es completi la instal·lació, comenceu TrueCaller, permeti que l'aplicació li enviï notificacions, escriviu la seva nombre Cel lular en el camp de text corresponent i primer pressiona el botó comença i després en Sip. Després escriviu la codi de verificació que va rebre per SMS i completi la creació del seu compte TrueCaller escrivint el seu nom i cognom en els camps de text corresponents (l'adreça de correu electrònic i la foto són opcionals).

Ara segueixi la presentació de TrueCaller i activi la funció d'identificació de trucades. Per fer això, aneu a l' ajustos iOS, Seleccioneu els elements Telèfon es Bloqueig i identificació de trucades i pujar EN la palanca relativa a TrueCaller. Si no veu l'interruptor TrueCaller, vol dir que està usant una versió d'iOS anterior a la 10 i, per tant, no pot aprofitar la funció d'identificació de número de telèfon (pel que no pot permetre que TrueCaller l'avisi quan una molèstia s'està comunicant amb vostè).

En aquest punt, obriu TrueCaller novament, aneu a la pestanya ID no desitjats es actualitzacions la base de dades amb els números de molèstia prement el botó corresponent (recordeu realitzar aquesta operació de tant en tant per mantenir la llista sempre actualitzada).

Bé. TrueCaller ara podrà interceptar totes les trucades entrants en el seu iPhone i li notificarà amb un missatge en pantalla quan les molèsties conegudes, com operadors de centres de trucades, possibles estafadors, etc. es comuniquin amb vostè.

Si desitja activar el bloqueig automàtic de trucades de molèsties conegudes, ha de permetre que TrueCaller creï un contacte especial a la llibreta d'adreces i ha d'usar la llista negra de iOS per bloquejar-(com li vaig explicar en el capítol anterior d'aquest tutorial). Després obre TrueCaller, selecciona la pestanya Un altre que està a la part inferior dreta, puja Configuració> Més molest, Activa la palanca per a l'opció Desar com a contacte i permeti que TrueCaller accedeixi a la llibreta d'adreces del seu «iPhone per».

Quan l'operació estigui completa, obriu el ajustos de iOS, aneu a telèfon> Bloqueig i identificació de trucades, premi bloquejar contacte ... i seleccioneu pocavergonya de la llibreta d'adreces.

Quan dubteu, pot desactivar el monitoratge de TrueCaller anant a menú Configuració> Telèfon> Bloqueig i identificació de trucades i desactivant la palanca de l'aplicació. Per desbloquejar els números de les molèsties bloquejades amb la llista negra de iOS, al seu lloc, ha d'actuar manualment i eliminar-los un per un des del menú de sistema.

Si decideix desinstal·lar TrueCaller, primer desactivi el seu compte anant a menú més> Informació> Desactivar compte de l'aplicació i elimini el seu número de el lloc de servei seguint les instruccions que trobareu aquí.

Bloquejar trucades d'iPhone amb No molestar

Si no està interessat en el sistema per bloquejar trucades d'iPhone que acabo de suggerir, també pot tenir èxit en el seu d'una altra manera: utilitzant la funció no molestar d'iOS.

Si mai ha sentit parlar d'ell, sàpiga que aquesta és una funció especial disponible en els dispositius mòbils d'Apple que li permet bloquejar totes les trucades excepte les dels números agregats a una llista de favorits quan el terminal està en espera. Per bloquejar trucades d'iPhone usant la funció «No molestar», simplement obriu el Centre de control d'iOS lliscant el dit de baix a dalt en qualsevol pantalla i pressionant la icona que representa una mitja lluna.

Després d'activar la funció No molestar, veurà aparèixer una icona que representa una mitjana lluna a la part superior dreta de la pantalla del seu iPhone. La icona indica que la funció No molestar ha entrat en acció amb èxit i, per tant, la funció de bloqueig de trucades d'iPhone està activa.

A més d'això, com acabo d'indicar, es pot aprofitar la funció No molestar també configurant el seu ús de manera que es refine el sistema mitjançant el qual bloquejar les trucades d'iPhone. Per a això, accedeixi a la pantalla d'inici del seu iPhone i després premeu la icona de configuracions. Llavors fes el teu no molestar.

A la pantalla que se li mostra en aquest punt, obriu EN la palanca situada a la banda de l'article planificat després s'especifiqui en quines franges de temps desitja que la funció s'activi automàticament completant el camp Donar-li i el camp a com vegis convenient.

Després toca l'element permetre trucades de i després seleccioneu l'element Tots els contactes per assegurar-se rebre trucades només d'aquells en la seva llibreta d'adreces i no de contactes desconeguts. Per confirmar la aplicació dels canvis, premeu el botó <Volver que es troba a la paret superior esquerra de la pantalla mostrada.

Si el teu problema no són les trucades de persones que no coneixes sinó les que es fan des d'un o més números de la llista de contactes també pots assegurar-te que només et truqui un petit grup de persones, les que es troben dins com a favorit. Per fer això, simplement premeu la veu Favorits annex a la secció Permetre trucades de.

Després, recordeu indicar els contactes dels que desitja rebre trucades telefòniques com a favorits. Per fer això, premeu la icona de l'aplicació Telèfon adjunt a la pantalla d'inici, toqueu l'element Contactes situat a la part inferior, pressiona el contacte que voleu afegir a la llista de favorits i després toca l'element Afegir a preferits. Si més d'un número de telèfon està associat amb un contacte específic, recordi especificar quin dels enumerats té la intenció d'incloure en els seus favorits.

Si, d'altra banda, necessita bloquejar les trucades d'iPhone de tots, ja siguin amics, núvia, parents, companys de treball, estranys, etc., premeu la veu ningú annex a la secció Permetre trucades de.

Si després necessita cancel·lar el sistema per bloquejar les trucades d'iPhone i després desactivar la funció No molestar, pot fer-ho en qualsevol moment.

Per desactivar la funció No molestar, simplement accedeixi a la pantalla d'inici de l'iPhone, premeu la icona de configuracions, Toc en no molestar i seguir endavant APAGAT la palanca relativa a Manual o planificat depenent de l'opció que va triar anteriorment per bloquejar trucades d'iPhone.