Com buidar el núvol Huawei

Si tens un telèfon intel·ligent o tauleta Huawei, segur que saps que el teu dispositiu et dóna accés a l' núvol Huawei Un servei gratuït de emmagatzematge en el núvol, De fins a 5 GB, que et permet guardar en línia i sincronitzar automàticament totes les teves dades importants - fotos, vídeos, contactes, documents, dades d'aplicacions, còpies de seguretat, etc. - amb tots els dispositius connectats al teu ID de HUAWEI.

És, com pot endevinar, un servei molt útil, però els 5 GB d'espai lliure no són difícils d'omplir: crec que ho sap bé, ja que és aquí i està llegint aquesta guia. Aposto a que t'estàs quedant sense espai, així que estàs buscant consell sobre com buidar el núvol de Huawei per aconseguir uns quants concerts més, oi? O potser vas decidir apagar el servei del tot? Bé, independentment de les necessitats, no es preocupi: en les properes línies li guiaré perquè buidi el seu espai al Núvol Huawei i, si ho desitja, també per desactivar el servei. Només necessites prendre't uns minuts de temps lliure i posar en pràctica les instruccions que et donaré.

Només un petit aclariment abans de començar: vaig utilitzar un Huawei P40 equipat amb el sistema operatiu EMUI 10.1 per fer el tutorial. Els elements a prémer i els menús a seleccionar en el seu dispositiu poden ser lleugerament diferents dels que li mostraré en les següents línies, de totes maneres són variacions mínimes, per la qual cosa no hauria de tenir grans dificultats per assolir el seu objectiu. Dit això, només he de desitjar-te una bona lectura i bona sort amb tot.

 • Com buidar el núvol Huawei de l'smartphone
  • operacions preliminars
  • Galeria
  • Còpia de seguretat de el dispositiu
  • Huawei Drive
  • altres dades
 • Com buidar el núvol Huawei de PC
 • Com esborrar el núvol Huawei
 • Com augmentar l'espai ennuvolat de Huawei

Com buidar el núvol Huawei de l'smartphone

Anem a el gra i esbrinem com buidar el núvol Huawei actuant des del teu smartphone (o tauleta). Tant si vols alliberar espai com si vols esborrar tot el que hi ha al teu espai Online, ho faràs tot en un obrir i tancar d'ulls, ho prometo!

operacions preliminars

El primer pas que et suggereixo que prenguis és trobar les dades que ocupen més espai al teu Núvol Huawei. Per a això, accedeixi a la Paràmetres del teu smartphone o tauleta (la icona de l'equip que es troba a la pantalla d'inici), selecciona la teva HUAWEI ID i pujar primer núvol després en Gestió de la memòria.

S'obrirà una pantalla amb un resum de l'espai disponible en el seu Núvol Huawei i una llista dels articles en ella: Còpia de seguretat en el núvol (És a dir, la còpia de seguretat de el dispositiu i les aplicacions), Huawei Drive (Documents i altres arxius en el seu espai de núvol) i Les aplicacions que utilitzen el Núvol (Aplicacions de sistema, incloent Galeria, Calendari, Bloc notes etc.). Una vegada que hagi fet un balanç de la situació, pot actuar amb major consciència per alliberar espai en el seu arxiu en línia.

Galeria

Entre els elements que generalment ocupen més espai al Núvol Huawei estan les fotos i els vídeos de la Galeria. Per esborrar-los, tot el que has de fer és iniciar l'aplicació. Galeria en el teu smartphone o tauleta, executa un aixeta estès en un imatges UN vídeo o bé àlbum per eliminar (per seleccionar-lo i activar el mode de selecció en el dispositiu), marqui les caselles de qualsevol altre element a eliminar i premeu la icona de l' Paperera present en el fons. Finalment, poseu una marca de verificació al costat de l'article També esborra de la Galeria del Núvol i sincronitza els àlbums en tots els teus dispositius... pressiona el botó ... Eliminar i ja està fet.

Els elements seleccionats seran eliminats de el dispositiu Huawei i de l'espai del núvol, però no d'el tot. De fet, romandran durant 30 dies en una carpeta temporal anomenada recentment eliminat per treure'ls d'allà també i així alliberar efectivament espai al Núvol d'Huawei, accedir a l'àlbum recentment eliminat en l'aplicació Galeria i premis en la veu Jubilar-se dues vegades seguides.

¿Perdó? T'agradaria esborrar fotos i vídeos del núvol d'Huawei però no del seu dispositiu ? Ho sento però, en aquest cas, l'única solució a la seva disposició és desactivar la sincronització de la Galeria amb el Núvol Huawei i després procedir a eliminar els elements del seu interès de la La versió web del núvol d'Huawei (De la qual cosa et explicaré més en el capítol de PC). Si està disposat a fer-ho, pot desactivar la sincronització de la Galeria amb el Núvol Huawei anant a menú ajustaments; [Tuo HUAWEI ID] â ™ ª Núvol â ™ ª â ™ ª Galeria â ™ ª del dispositiu, desactivant la palanca de l' Sincronització de la Galeria del Núvol i confirmant.

Si busques una alternativa gratuïta a guardar fotos i vídeos en el núvol, fes un cop d'ull a fotos de google que permet guardar fotos i vídeos de qualitat mitjana (màxim 16MP per les fotos i 1080p per als vídeos) en el núvol sense límits d'espai i sense cap cost.

Còpia de seguretat de el dispositiu

Altres elements que poden ocupar molt espai al Núvol Huawei són la còpia de seguretat i les aplicacions instal·lades en ell (per exemple, WhatsApp, Telegram i Facebook). Per esborrar, aneu a l' ajustaments; [Tuo HUAWEI ID] Núvol del teu dispositiu, pressiona el Gestió de la memòria... seleccioneu l'article ... Còpia de seguretat en el núvol A la captura de pantalla que s'obre, toqueu el nom de la dispositiu la còpia de seguretat vols esborrar, i finalment tocar el Eliminar les còpies de seguretat y Eliminar.

Si després d'esborrar les còpies de seguretat vols desactivar aquesta funció per complet, veu a menú ajustaments; [Tuo HUAWEI ID] Núvol del teu dispositiu, pressiona el Còpia de seguretat en el núvol... seguir endavant ... OFF la palanca de la veu Còpia de seguretat en el núvol i confirmar-ho.

Alternativament, si només vols «alleugerir» les futures còpies de seguretat, selecciona l'element Opcions de seguretat i deseleccionar tots els elements disponibles a la pantalla que s'obre. Per desactivar la còpia de seguretat de les aplicacions de tercers, cal desactivar els interruptors apropiats al menú Dades de l'aplicació... responent afirmativament a les alertes que es mostren cada vegada que es tria desactivar un dels elements inclosos en la còpia de seguretat.

Huawei Drive

Un altre component de què val la pena parlar és Huawei Drive és a dir, el disc en línia que ofereix el Núvol d'Huawei per a l'emmagatzematge i la sincronització de tot tipus d'arxius (una mica com Dropbox, onedrive, iCloud Drive i similars).

Com pots endevinar fàcilment, per alliberar espai en el Huawei Drive has d'esborrar els arxius que ja no necessites d'ell i després buidar la Paperera de Reciclatge corresponent (on els arxius esborrats romanen durant 30 dies abans que l'espai en el Núvol d'Huawei s'alliberi realment).

Per procedir, comenceu l'aplicació Gestió d'arxius present en el teu smartphone o tauleta, executa un aixeta estès en un Arxiu per eliminar (per seleccionar-lo i activar el mode de selecció), marqui les caselles de qualsevol altre arxiu que vulgueu suprimir, premi la icona de l' Paperera present a la part inferior i doni la confirmació.

A continuació, accedeixi a la recentment eliminat reactivar el projecció com es veu a dalt, seleccioneu els fitxers que voleu esborrar permanentment del Núvol Huawei i pressioni al Eliminar dues vegades seguides.

altres dades

El que acabo d'explicar és el contingut que generalment ocupa més espai al Núvol Huawei. No obstant això, també pot esborrar les altres dades de les aplicacions respectives del seu telèfon intel·ligent / tauleta o desactivar la seva còpia de seguretat en línia utilitzant els interruptors de commutació de menú ajustaments; [Tuo HUAWEI ID] Núvol. Fàcil, oi?

Com buidar el núvol Huawei de PC

Si prefereix actuar des PC pots alliberar espai al Núvol d'Huawei connectant-se a el panell de gestió d'aquest últim des del navegador i iniciant la sessió al HUAWEI ID (És possible que hagueu d'introduir un codi de verificació que hagi rebut al seu telèfon intel·ligent o tauleta).

Un cop connectat, feu clic a la icona dels elements que desitja gestionar, per exemple Galeria per a fotos i vídeos o Huawei Drive per als documents, i procedir de la següent manera.

En el cas de imatges e vídeo seleccioneu el contingut a esborrar usant la combinació CTRL... feu clic a la icona de la Paperera present a la part superior i doni la confirmació. Llavors obre l'àlbum recentment eliminat des de la barra lateral esquerra i pressiona dues vegades en Eliminar per eliminar els elements de forma permanent (en cas contrari, romandrien a la carpeta en qüestió durant 30 dies) i realment alliberar espai al Núvol Huawei. Tingues en compte que les fotos i els vídeos seleccionats també s'eliminaran de les teves dispositius (a menys que hagis desactivat la sincronització de la Galeria, com s'ha explicat anteriorment).

En el cas de Huawei Drive feu clic al Arxiu o bé carpeta que vols eliminar, prem a la icona de la Paperera present a la part superior i doni la confirmació. Llavors seleccioneu el recentment eliminat (On els arxius eliminats romanen durant 30 dies) de la barra lateral esquerra, seleccioneu de nou Arxiu e Carpetes per esborrar, premeu en el Paperera present a la part superior i doni la confirmació.

D'aquesta manera, esborrarà permanentment les dades (fins i tot dels seus dispositius, si ha activat la sincronització amb el Núvol d'Huawei) i alliberarà espai en la seva unitat d'Huawei. Estàs content?

Com esborrar el núvol Huawei

Vols ... eliminar el núvol de Huawei en el sentit que vols deixar d'usar-lo en el teu smartphone o tauleta? Res podria ser més senzill.

L'accés a Paràmetres de la seva dispositiu, premi en el seu HUAWEI ID després en la veu núvol i desactivar els interruptors de commutació per a totes les opcions que es veuen a continuació Les aplicacions que utilitzen el Núvol. Finalment, premeu la tecla Còpia de seguretat en el núvol... seguir endavant ... OFF la palanca relativa a l'opció Còpia de seguretat en el núvol i donar confirmació: d'aquesta manera també desactivarà la funció de còpia de seguretat al Núvol Huawei.

¿Perdó? T'agradaria esborrar el seu ID de HUAWEI completament? Pensa-ho: a el fer-ho perdràs l'accés no només a la Núvol d'Huawei, sinó també a tots els altres serveis que ofereix l'empresa xinesa, com AppGallery, botigues de música i vídeo de Huawei i més.

Dit això, si estàs disposat a seguir, veu a menú Paràmetres del dispositiu, seleccioni el seu HUAWEI ID... puja ... Centre de privacitat després en Eliminar el compte Introdueixi les seves credencials d'identificació HUAWEI i seguiu les instruccions en pantalla per completar el procediment. L'operació és irreversible e s'eliminen totes les dades associades al compte Així que, repeteixo el concepte, ¡pensa-ho!

Com augmentar l'espai ennuvolat de Huawei

Tot i que vas seguir els suggeriments que et vaig donar abans, ¿no vas poder buidar el Núvol d'Huawei prou? En aquest cas, si vol seguir utilitzant el servei, només ha de subscriure a un dels seus plans de pagament.

 • 50GB - de 0,99 euros / mes.
 • 200 GB - de 2,99 euros / mes.
 • 2TB - de 9,99 euros / mes.

Els preus anteriors estan subjectes a variacions i descomptes. Per conèixer les ofertes reservades per a vostè i subscriure a un dels plans que acabem d'esmentar, aneu a l' Paràmetres del teu dispositiu Huawei, toca en el teu HUAWEI ID després en la veu núvol i pujar primer Gestió de la memòria després en Realitzar l'actualització de l'espai en el núvol. Finalment, tria el pla que millor s'adapti a tu i confirma la teva subscripció seguint les instruccions de la pantalla.