Com buscar imatges d'alta resolució en google. En el tutorial d'avui, donaré totes les instruccions per fer-ho des de la Pc i també des del telèfon mòbil i la tablet. Vaig a explicar com utilitzar l'eina de cerca d'imatges i l'eina de cerca avançada.

Com buscar imatges d'alta resolució a Google des del seu PC

si voleu buscar imatges d'alta resolució al Google amb un PC, ha d'aprofitar el conegut motor de cerca, que es pot fer servir de la mateixa manera des de PC Windows i Mac, Utilitzant qualsevol navegador per navegar per Internet entre els més populars, com Google Chrome.

Després, iniciï el navegador que prefereixi i connecteu-vos a l'adreça www.google.es (si el lloc web oficial del conegut motor de cerca encara no s'ha establert com a pàgina d'inici). En el camp de text que veu en el centre, escriviu el terme de cerca per al que voleu cercar una o més imatges d'alta resolució i premeu el botó Enter en l' teclat de la seva Pc, per confirmar la cerca.

En qualsevol cas, després de escriure o pronunciar el terme de cerca, feu clic a la pestanya fotos que es troba a la part superior, per veure els resultats relatius, per a la nota, de les imatges.

Ara, per trobar només fotos d'alta resolució, feu clic a l'element Instruments i seleccioneu les dimensions al menú de sota. Col·loqui la marca de verificació al costat de l'element gran, O feu clic a l'opció anomenada més gran que.

En el primer cas, només se li mostraran imatges grans, mentre pressiona l'element més gran que se li demanarà que seleccioni la resolució del seu interès:

-La resolució HD 720p és de 1280 × 720 píxels.

-full HD 1080p és de 1920 × 1080 píxels.

- 4K és de 3840 × 2160 píxels.

A més, a l'pressionar l'element dimensions exactes, Tindrà la possibilitat d'escriure manualment ample y alçada en termes de píxel (px) d'imatges per cercar.

Després d'identificar la imatge del seu interès, si desitja guardar-la, premeu sobre ella per veure-la en una mida més gran, després feu clic dret i premeu sobre Desar imatge com present en el menú de context.

Busqui imatges d'alta resolució a Google des de telèfons i tablets

Cerca imatges d'alta resolució a Google des telèfons mòbils i tauletes és igual de simple i ràpid.

També en aquest cas, necessitarà un navegador per navegar per Internet: li suggereixo Google Chrome, el navegador gratuït de Google disponible a Android i iOS, o safari per iOS

Independentment de l'aplicació utilitzada, connecteu-vos ara a la pàgina d'inici de Google (si encara no està configurada com la seva pàgina d'inici), després, en el motor de cerca que veu en el centre, escriviu el terme que li interessa o premi la icona de l'micròfon per iniciar una cerca per veu dient el terme per al que voleu cercar imatges d'alta resolució (opció disponible només en Chrome i en l'aplicació Google). Per confirmar la recerca, premeu el botó Cercar en el teclat del dispositiu o toca el icona de la lupa.

Després d'això, se li mostraran els resultats principals: pressioni a la pestanya fotos per veure tots els continguts multimèdia, després pressiona HD. D'aquesta manera, només se li mostraran imatges d'alta resolució.

Després de trobar la imatge que li interessa, si desitja descarregar-la en el seu dispositiu, premeu sobre ella, sostingui el seu dit i pressioni sobre l'element descarregar imatge ( Android ) o Desa la imatge ( iOS ) Present al menú que se li mostra.

Cerca d'imatges de Google

Imatges de Google permet buscar per imatges per trobar fotos similars a les del seu Pc o les que ja estan a Internet. El servei es pot usar des PC i fins i tot des de telèfons mòbils i tauletes.

Per usar-lo des d'una Pc, connectada al seu lloc web oficial, feu clic al icona de càmera i seleccioneu Pujar una imatge. Premeu el botó triar arxiu, Si voleu carregar una imatge des de la seva Pc i buscar altres imatges similars d'alta resolució.

Alternativament, seleccioneu la pestanya Agafar URL d'imatge i escrigui, en el camp de text que se li mostra, l'enllaç de la imatge per la qual desitja obtenir altres similars en alta resolució. Després feu clic a Cercar per imatge.

En tots dos casos, se li mostraran tots els resultats corresponents: pressioni Totes les mides > Troba altres dimensions d'aquesta imatge. I després, seleccioneu el menú desplegable dimensions, Per filtrar la cerca per imatges grans, més gran que una determinada resolució o per inserir el dimensions exactes de la imatge que estàs buscant.

Des telèfons i tablets, per buscar per imatges, de fer servir el navegador Google Chrome per Android i iOS.  Seguiu el procediment estàndard de recerca d'imatges a Google i, després d'identificar el que li interessa, feu click sobre la imatge.

Ara, seleccioneu Cercar aquesta imatge a Google al menú que es mostra per identificar altres imatges similars. premeu altres dimensions i toca l'element HD, Per filtrar la recerca d'imatges d'alta resolució.

Cerca avançada d'imatges

Una altra eina dedicada a la recerca d'imatges a Google és la recerca avançada d'imatges. Aquesta eina, que es pot utilitzar de la mateixa manera tant des d'una Pc com des d'un telèfon mòbil i una tauleta, permet realitzar una recerca d'imatges mitjançant l'ús combinat de diferents filtres avançats, incloses les dimensions de la mateixa.

Per usar-lo, connecteu-vos al seu lloc web oficial i utilitzi els camps de text ubicats a la secció Troba imatges de, Per buscar imatges a partir de la recerca amb algunes paraules clau ( totes aquestes paraules, aquesta paraula o frase exacta, cap d'aquestes paraules ).

A continuació, configureu un filtre per als resultats de cerca, fent referència a les entrades a Després limiti els resultats per.

En particular, si voleu crear imatges d'alta resolució, ha d'usar el menú desplegable Mida de la imatge i establir en més gran que 1024 × 768 o més gran que 2, 4, 6, 8, 12, 15, 20, 40 o 70 megapíxels.

Finalment, per confirmar la recerca d'acord amb els filtres establerts, vegi els resultats i finalment descarregui la imatge d'acord amb els procediments indicats anteriorment, premeu el botó Cerca avançada.