Com canviar comptes en Fortnite. Voleu començar des de zero amb el seu compte en Fortnite ? Tens un perfil d'Fortnite en el qual has desbloquejat múltiples nivells i màscares, t'agradaria dur-lo a una altra plataforma de joc però no saps com procedir? Llavors et alegrarà saber que estàs al lloc correcte en el moment correcte!

A la guia d'avui, de fet, explicaré com canviar comptes en Fortnite actuant en totes les plataformes principals en què està disponible aquest joc de Epic Games. Com a resultat final, podràs jugar amb el teu nou compte i, en el cas que hagis jugat prèviament amb aquesta última, també pots recuperar tot el progrés relacionat amb ella.

El perfil que reemplaçarà no s'eliminarà, però es pot recuperar en cas de dubtes. Vols tornar a Fortnite o no? Li asseguro que els procediments a seguir són bastant trivials i que, en poc temps, hi haurà assolit el seu objectiu. Tot el que ha de fer és llegir detingudament i posar en pràctica les breus instruccions per a PC, PS4 i dispositius mòbils que trobarà a continuació. No em queda res més que fer, excepte desitjar-los una feliç lectura i divertir-se!

Com canviar comptes en Fortnite pas a pas

Com crear un compte d'Epic Games

Per jugar Fortnite, Com bé saps, has de tenir un Compte de Epic Games. Aquest últim li permet administrar el perfil i canviar-lo quan vulguis. Per fer això, has d'aprofitar un portal especial que involucra totes les plataformes. De fet, el compte d'Epic Games pot ser utilitzada per tots els dispositius compatibles: Pcs, consoles de jocs, telèfons mòbils i tauletes.

Si vols canviar el teu compte de Fortnite reemplaçant-la per una de nova, primer t'has de connectar a la pàgina web oficial d'Epic Games des de qualsevol navegador i premeu el botó entrar present a la part superior dreta. Després d'això, has de fer clic al botó Registre (A baix) i després en un dels icones socials, Per vincular el nou perfil al seu compte social (recomano provar PlayStation, En cas que tingui aquest perfil), en cas contrari completi el formulari per registrar-se a través de la seva adreça de correu electrònic. Després ingressi les seves dades en els camps nom, cognom, Nom de visualització (Mínim 3 i màxim 16 caràcters), Correu electrònic y contrasenya.

Després, verifiqui l'article He llegit i accepto: termes de servei i premeu el botó gris CREAR COMPTE. rebràs un correu electrònic de confirmació i haurà de fer clic a l'enllaç que conté, per confirmar la seva identitat i crear el seu compte d'Epic Games, per accedir a Fortnite en totes les plataformes compatibles.

Com canviar de compte en Fortnite PC

Fortnite és àmpliament jugat en Ordinador i, per tant, és possible que vulgueu canviar el seu perfil en aquesta plataforma. Bé, pots fer això a través de llançador de jocs èpics, El programa que va instal·lar quan va descarregar Fortnite al seu PC. El procediment és molt simple i sóc aquí per explicar-ho en detall.

Tot el que has de fer és començar el Llançador de jocs èpics, feu clic a nom de perfil present a la part inferior esquerra i seleccioneu l'escriptura Sortir. Llavors has d'entrar adreça de correu electrònic y contrasenya i premeu el botó verd Inici de sessió per utilitzar un altre perfil. si vol crear un nou compte, li suggereixo que consulti el capítol sobre com crear un compte d'Epic Games. Perfecte, trobarà el progrés del compte que ha triat simplement iniciant Fortnite.

Com canviar comptes en Fortnite PS4

La base d'usuaris de Fortnite a PlayStation 4 és enorme i Epic Games i Sony han implementat durant molt de temps una funció per vincular els comptes de PlayStation Network i Fortnite. Per aquesta raó, el primer que ha de fer és desconnectar els dos perfils.

L'operació no és factible directament des del joc, pel que hauràs de fer servir un navegador comú. Per continuar, connecta't a la pàgina web oficial d'Epic Games i pressionar sobre l'escriptura Inici de sessió, Present a la cantonada superior dreta.

Després premeu el icona de PlayStation (Primer des de l'esquerra), ingressi adreça de correu electrònic y contrasenya i pressiona el botó blau entrar. En el cas que no tingui un compte d'Epic Games, el portal li explicarà com crear-lo (és possible que hagi creat un perfil temporal i, per tant, per canviar-lo, ha de realitzar aquest pas), en cas contrari, s'iniciarà sessió automàticament amb el que està a la seva disposició.

Un cop hagueu iniciat sessió en el compte d'Epic Games, premi nom de perfil present a la part superior dreta i seleccioneu COMPTE, Per accedir a la pàgina d'administració del seu compte. Després pressioni l'escriptura COMPTES VINCULADES i premeu el botó gris DESCONNEXIÓ presenti sota l'escriptura PlayStation Network. Després d'això, marqui les caselles que trobi i premeu el botó vermell DESCONNEXIÓ.

Perfecte, ara el seu compte anterior ja no està associada amb el seu PS4 i pot procedir a connectar una nova o usar directament el perfil temporal que s'ha creat en la seva consola. Només has de iniciar Fortnite en el teu PlayStation 4 i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla. En cas que vulgueu crear un nou compte, li suggereixo que mireu el capítol sobre com crear un compte d'Epic Games ..

Com canviar comptes en Fortnite des del telèfon mòbil

L'aplicació de Android y iOS Fortnite porta molt de temps atraient a moltes persones d'altres plataformes. Per aquesta raó, és possible que també vulgui aprendre com canviar els comptes en Fortnite a les seves dispositiu mòbil. No saps com fer-ho? No hi ha problema: el procediment a seguir és trivial i li asseguro que en poc temps hi haurà assolit el seu objectiu.

Tot el que has de fer és començar Fortnite en el seu telèfon mòbil o tauleta, premeu el icona de tres línies horitzontals present a la part superior dreta i seleccioneu el Icona de sortida (El dibuix d'una porta amb una fletxa a l'esquerra), després pressioni l'escriptura confirmació.

Perfecte, ara has desconnectat el seu compte anterior de Fortnite i només has d'iniciar sessió amb el compte que voleu utilitzar o crear una nova, d'acord amb les seves necessitats. Per aprofitar un nou compte, has de seguir les instruccions de el capítol sobre com crear un compte d'Epic Games.

En cas de dubtes o problemes.

En alguns casos, el seu compte pot no ser adequada per realitzar aquest canvi o pot experimentar problemes inesperats. No et preocupis: Epic Games ofereix un centre d'ajuda dissenyat per fer front a aquestes situacions.

Per aprofitar aquest servei, tot el que ha de fer és connectar-se a el lloc oficial de suport d'Epic Games i escriviu el problema que va trobar en el barra de recerca, a dalt a la dreta. El portal mostra si és possible resoldre el problema de manera independent o si necessita el suport d'un operador.

Per continuar, escriviu per tant » canviar de compte «En el camp de recerca, llegiu les instruccions que apareixen a la pantalla i poseu-les en pràctica. Si no és possible resoldre el problema de manera independent, haurà de comunicar-se amb Epic Games. De quina manera Ho explicaré immediatament.

Feu clic al botó CONTACTE present a la part superior dreta i ingressi idioma, nom (Opcional), Adreça de correu electrònic y plataforma (Plataforma). Després seleccioneu l'element » Problemes d'enllaç de compte «, Escrigui XNUMX breu descripció de el problema que va trobar en el quadre apropiat i introduïu el text de seguretat.

Per acabar, premeu el botó morat ENVIAR i la seva sol·licitud serà enviada als experts d'Epic Games, que es comunicaran amb vostè el més aviat possible per correu electrònic. Per a més detalls, et recomano que miris el meu tutorial sobre com contactar a Epic Games.