Com canviar contrasenya d'Outlook des de l'mòbil? Sempre podem recórrer a canviar l contrasenya en els nostres comptes electròniques. És un procés necessari si es vol mantenir el compte segura. Mentre que hi ha certs llocs que t'informen que has de canviar la clau, en altres, ha de ser la teva iniciativa.

Sigui quin sigui el cas, el recomanable és tenir actualitzat el control d'accés, Constantment en el compte. Evitant que en un moment puguin hackejar teu perfil.

És possible que, mitjançant el cel·lular, puguem canviar la contrasenya dels nostres llocs privats. És a dir que, pots també canviar la contrasenya d'Outlook. Per això, vegem els següents passos, explicats un a un, per no deixar cap dubte sobre el procés:

Primer pas per canviar la contrasenya a l'Outlook

Per començar a canviar la contrasenya a Outlook des del mòbil, El primer serà obrir el navegador dins el mòbil. en el cercador, introduirem l'adreça web oficial de l'Outlook: outlook.com.

Assegura't de tenir una bona connexió a internet per evitar qualsevol tipus d'inconvenients durant el procés de canvi de contrasenya. Una vegada que et trobis a la pàgina d'inici, procedeix a iniciar la teva sessió.

Segon pas per canviar la contrasenya a Outlook des del mòbil

Continuem amb el procés per canviar la contrasenya del nostre compte Outlook. Si has accedit com s'indica en el paràgraf anterior, veuràs la pàgina principal amb diverses opcions. Accedeix a l'opció que diu "Sign in". Això et portarà a una pantalla on hauràs d'introduir les teves dades d'accés.

Inicia escrivint la teva adreça de correu a l'Outlook o el mètode amb el qual hagis creat el teu compte. Cliqueu a "Next", i continua escrivint la contrasenya. Amb això, ja hauràs entrat al teu compte.

Després d'això, començarem amb les indicacions per canviar la contrasenya d'Outlook.

Tercer pas: canvia la teva contrasenya a l'Outlook

Quan estiguis al teu compte de Outlook, aneu a l'opció de seguretat, i després, prem a la opció de contrasenya. Un cop hagis iniciat els procediments per canviar la contrasenya, se't demanarà que verifiquis aquesta acció, per mitjà d'un codi que t'enviaran des de l'equip de l'Outlook, per la via que triïs, entre les opcions que es mostren a la pantalla.

Un cop hagis confirmat el teu accés, ingressa la contrasenya actual del teu compte, ia continuació, crea una nova, Després confirma-, i prem "Desar". Els teus canvis s'hauran realitzat correctament i podràs començar a fer servir la teva nova contrasenya.

Estàs presentant problemes per canviar la contrasenya?

Si has estat presentant problemes per crear una nova contrasenya, O per accedir al compte d'Outlook, pots escriure a l'equip de Microsoft sol·licitant assistència i suport tècnic. A la brevetat possible podran ajudar-te a solucionar qualsevol tipus d'inconvenient amb el teu compte d'Outlook.

D'altra banda, si has canviat la contrasenya, Mantingues fora de perill per a no oblidar-la, però no a la vista perquè puguin usar-la sense el teu previ consentiment.