Com canviar de compte de Candy Crush

Després de comprar un nou telèfon mòbil, Ha completat amb èxit la primera configuració, i també ha descarregat totes les aplicacions que va utilitzar al telèfon anterior, incloses Caramel Crush, El famós trencaclosques desenvolupat per l'empresa sueca King. Per reprendre el joc immediatament, va crear un nou compte, però només més tard es va adonar que a fer-ho havia perdut tot el progrés de el joc. Per posar-hi remei, ha intentat per tots els mitjans d'iniciar sessió amb el teu compte «antiga», però cada intent no ha donat el resultat desitjat.

Si aquest és realment el cas i, ara, no sap on girar el cap, permeteu-me donar-li una mà i explicar-li com canviar de compte de Candy Crush. A més de brindar tota la informació que necessites per accedir al teu nou compte via email, també trobaràs el procediment per connectar Candy Crush a Facebook i jugar directament a través de la famosa xarxa social. A més, si té algun problema, li explicaré com accedir a la secció de suport de Candy Crush i com sol·licitar suport.

Com es diu? És això exactament el que volies saber? Així que no perdem més temps xerrant i passem immediatament a l'acció. Valor: posa't còmode, reserva cinc minuts de temps lliure i dedica't a llegir els següents paràgrafs. Segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te, intenta posar-les en pràctica en el teu smartphone i t'asseguro que, en molt poc temps, podràs canviar el teu compte de joc i recuperar tot el teu progrés. Dit això, l'únic que he de fer és desitjar-te una bona lectura i, sobretot, divertir-te!

  • Com canviar de compte de Candy Crush Saga
  • Com canviar de compte de Candy Crush Soda Saga
  • Com canviar de compte de Candy Crush Friends Saga
  • Com canviar de compte de Candy Crush Jelly Saga
  • En cas de problemes

Abans d'entrar en els detalls d'aquesta guia i explicar, en detall, com canviar de compte en Candy Crush, Cal fer una premissa necessària. De fet, a l'hora de escriure aquesta guia, hi ha diferents variacions de Candy Crush, cadascuna amb la seva pròpia aplicació: Candy Crush saga, Caramel Crush Saga Soda, Candy Crush Friends Saga es Crush Jelly Saga.

Dit això, li alegrarà saber que pot fer servir el mateix compte en cadascuna de les aplicacions que acabem d'esmentar, i que el procediment per canviar de compte és pràcticament idèntic en cadascuna. A més, serà útil saber que és possible accedir a Candy Crush tant usant un compte associat a una adreça de correu electrònic com iniciant sessió a través del seu compte de Facebook (en aquest últim cas també és possible jugar directament a Facebook, fins i tot des d'una Pc, sense perdre la Progrés).

Finalment, m'agradaria assenyalar que crear un compte en Candy Crush et permet guardar el teu progrés i sincronitzar en tots els dispositius del teu interès. No obstant això, no podrà canviar les dades de el joc d'un compte a una altra.

Com canviar de compte de Candy Crush Saga

Si el teu intenció és canviar de compte en Candy Crush Saga, Tot el que has de fer és iniciar el joc en Android o iOS / IPadOS, accedir a la seva configuració i tancar la sessió al compte. Un cop fet això, podeu entrar novament, triant si voleu iniciar sessió amb l'adreça de correu electrònic associada amb el seu nou compte o autenticar-se a través de Facebook.

Per continuar, prengui el seu telèfon mòbil o tauleta, comenci Candy Crush saga i, a la pantalla principal d'el joc, toca el botó El meu perfil. Ara, independentment de si ha iniciat sessió prèviament amb el seu compte de Facebook o mitjançant les credencials del seu compte King, feu clic a l'opció Desconnectar i confirmi la seva intenció tocant el botó vermell Desconnectar present a la pantalla De debò vols sortir?.

En aquest punt, seleccioneu l'opció He oblidat la meva progrés (O toc en el roda d'engranatge i després en la veu El meu perfil ) I triï l'opció del seu interès: Continuar amb Facebook, Per iniciar sessió amb el seu compte de Facebook o Inicia sessió amb correu electrònic, Si ja ha creat un nou compte amb la seva adreça de correu electrònic.

En el primer cas, toqueu el botó Seguir i, si l'aplicació de Facebook està instal·lada al telèfon i vols accedir a Candy Crush amb el mateix compte, selecciona les opcions Inicieu sessió amb l'aplicació de Facebook es Continuar com [nome]. Si no és així, toqueu l'element Inicieu sessió amb número de telèfon o correu electrònic, Ingressi les dades del compte de Facebook amb la qual vol iniciar sessió (en els camps Nombre de mòbil o adreça de correu electrònic es Contrasenya de Facebook ) I toca el botó Iniciar sessió.

Si, d'altra banda, ha optat per iniciar sessió amb la seva adreça de correu electrònic, introdueixi les dades de la seva nova compte en els camps Correu electrònic es Contrasenya i toca el botó Iniciar sessió, Iniciar sessió. Simple, oi?

Com canviar de compte de Candy Crush Soda Saga

El procediment per a canviar de compte en Candy Crush Soda Saga, Un altre famós trencaclosques produït per King, és gairebé idèntic a què vaig indicar en els paràgrafs anteriors dedicats a Candy Crush Saga.

Per desconnectar del seu compte, iniciï l'aplicació de el joc per Android i iPhone / iPad, Premi la icona de roda d'engranatge situat a la part inferior esquerra i, en la nova pantalla que es mostra, toqueu la icona de l' homenet amb la corona, Per accedir a la secció Configuracions del compte.

Un cop fet això, seleccioneu l'element Desconnectar i toca el botó Desconnectar, Per tancar la sessió. En aquest punt, premi la icona de nou homenet amb la corona, Seleccioneu l'article Inicia sessió amb correu electrònic, Introduïu els detalls de la seva nova compte en els camps Correu electrònic es Contrasenya, Toca el botó Iniciar sessió I això és.

Com es diu? Vols començar un nou joc i crear un compte nou? Si és així, seleccioneu l'opció Registrar-se amb correu electrònic, Ingressi les dades requerides en els camps Correu electrònic, Contrasenya, Nom de pila es Cognom i premeu el botó Crear un compte, Per crear un nou compte i començar a jugar.

Alternativament, podeu entrar a Candy Crush Soda Saga amb el vostre compte de Facebook. Si és així, seleccioneu l'opció Continuar amb Facebook, Toca l'element Seguir, Trieu si voleu iniciar sessió amb el mateix compte en ús en l'aplicació de Facebook instal·lada en el seu telèfon mòbil ( Inicieu sessió amb l'aplicació de Facebook ) O si iniciar sessió amb un altre compte ( Inicieu sessió amb número de telèfon o correu electrònic ) I seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla per iniciar sessió en Candy Crush Soda Saga amb Facebook.

Com canviar de compte de Candy Crush Friends Saga

per canviar de compte en Candy Crush Friends Saga, Iniciï l'aplicació en qüestió per Android o iOS / iPadOS, toqueu l'element Perfil i, en la nova pantalla que apareix, tria l'opció Desconnectar. Després premeu el botó vermell Desconnectar, Per confirmar la seva intenció i tancar la sessió al compte.

Un cop fet això, a la pantalla principal de Candy Crush Friends Saga, triï l'opció Has jugat abans? i premeu en l'article Inicia sessió amb correu electrònic, Després introduïu les credencials de la seva nova compte en els camps Correu electrònic es Contrasenya i toca el botó Iniciar sessió, Iniciar sessió. Si, per contra, encara no té un segon compte, pot crear una fent clic al botó Registrar-se amb correu electrònic.

Alternativament, si voleu iniciar sessió amb el seu compte de Facebook, seleccioneu l'element Continuar amb Facebook, Pressiona el botó Seguir i tria l'opció del teu interès: Inicieu sessió amb l'aplicació de Facebook, Per iniciar sessió en Candy Crush amb el compte en ús en l'aplicació de Facebook instal·lada en el seu telèfon mòbil, o Inicieu sessió amb número de telèfon o correu electrònic, Per ingressar manualment les credencials del compte de Facebook que voleu utilitzar amb Candy Crush.

Com canviar de compte de Candy Crush Jelly Saga

Si t'estàs preguntant com canviar de compte en Candy Crush Jelly Saga, Iniciï l'aplicació de el joc per Android o iPhone / iPad, toqueu el botó El meu perfil i, a la pantalla Configuracions del compte, Pressiona el botó Desconnectar per dues vegades consecutives, per tancar la sessió del compte en ús.

Ara, toca l'element Guarda el teu progrés, Tria l'opció Inicia sessió amb correu electrònic (Si encara no té un altre compte, seleccioneu l'element Registrar-se amb correu electrònic per crear-ne un), ingressi els detalls de la seva nova compte en els camps Correu electrònic es Contrasenya i premeu el botó Iniciar sessió, Iniciar sessió.

Si, per contra, desitja accedir a Candy Crush Jelly Saga amb el seu compte de Facebook, feu clic a l'element Continuar amb Facebook, Toca el botó Seguir i escolliu una de les opcions disponibles a Inicieu sessió amb l'aplicació de Facebook es Inicieu sessió amb número de telèfon o correu electrònic, Per associar el seu joc Candy Crush amb el seu compte de Facebook.

En cas de problemes

Si has seguit en detall les instruccions que et vaig donar en els paràgrafs anteriors però, tot i això, no has pogut canviar el teu compte a Candy Crush, et suggereixo que accedeixis a l'apartat Suport de el joc del teu interès, per intentar solucionar els problemes amb total autonomia.

Per continuar, comenceu l'aplicació Candy Crush instal·lada en el seu telèfon mòbil o tauleta, toqueu la icona roda d'engranatge i, a la nova pantalla mostrada, premeu el botó ? (En Candy Crush Jelly Saga, premeu el botó el ). Un cop fet això, escriviu » compte »En el camp com podem ajudar-te?, Per veure només els temes dedicats al compte de Candy Crush, i toqui el tema del seu interès.

Si a l'intentar posar en pràctica la solució proposada no pot resoldre el seu problema, toqueu el botó Contacte visible a la banda de l'article Encara necessites ajuda? i assegureu-vos que les dades que es mostren en els camps Correu electrònic es Nom complet són correctes. Finalment, triï el tema del seu interès a través dels menús desplegables Tria un tema es Tria un subtema, Descriu el problema trobat al camp Quin és el problema i premeu el botó Enviar, Per enviar la seva sol·licitud d'assistència. L'equip de suport de Candy Crush es comunicarà amb tu el més aviat possible.