Com canviar de servidor en Rainbow Six setge. Rainbow Six Siege, el shooter tàctic en primera persona d' Ubisoft llançat originalment el 2015, és un joc que pot mantenir-te enganxat a la pantalla durant molt de temps. Per exemple, hi ha jugadors que l'han seguit jugant des del seu llançament. A tu també t'ha fascinat el títol d'Ubisoft, però necessitaries un petit ajust per millorar l'experiència de joc.

Específicament, et preguntes com canviar de servidor a Rainbow Six Siege, Perquè té problemes amb el que fa servir actualment. Puc entendre-ho: fer un "canvi" de la sala virtual pot ser útil des de diversos punts de vista, que entre altres coses explicaré en detall més endavant.

Com canviar de servidor a Rainbow Six Siege pas a pas

passos previs

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com canviar de servidor a Rainbow Six Siege, Crec que podria estar interessat en conèixer més sobre aquesta possibilitat.

Fer un canvi d'aquest tipus pot permetre obtenir una latència (Expressat en ms) millor. En poques paraules, el personatge que està utilitzant respondrà més ràpidament als seus comandaments, el que li permetrà aconseguir que les injeccions «arribin» en el moment adequat, Millorant efectivament l'experiència de joc.

Una altra raó per la qual podria voler canviar de servidor és la nombre de jugadors connectats.

Intentar jugar al servidor per defecte establert pel títol d'Ubisoft (generalment el que té el fer ping més baix, que està més a prop d'on estàs) de vegades pot ser difícil trobar jocs jugables.

En particular, alguns usuaris que, potser per motius laborals, només poden jugar en certes franges horàries afirmen que en alguns casos pot prendre diversos minuts per iniciar un joc en línia en Rainbow Six Siege.

Per aquesta raó, aprendre a canviar de servidor pot ser útil. No obstant això, no hi ha una opció a la vista per realitzar aquesta operació i necessitem entendre com solucionar aquest "problema": que farem junts.

Com canviar de servidor

La versió per a PC de Rainbow Six Siege (Que existeix només per a Windows) és el que li permet canviar el servidor amb més precisió. Tot el que ha de fer és modificar un paràmetre dins d'un arxiu de configuració.

Més precisament, obriu el Explorador de fitxers de Windows (la icona de la carpeta groga a la barra de tasques) i aneu a la ruta C:Utenti[nome utente]DocumentiMy GamesRainbow Six – Siege[ID Uplay].

Dins d'aquesta carpeta vinculada al seu compte de Uplay, que és el perfil que va registrar per jugar Rainbow Six Siege en PC, trobareu un arxiu anomenat GameSettings.ini : Obriu-lo amb qualsevol editor de text (per exemple, el bloc de notes ) I desplaceu-vos cap avall, gairebé fins al final de l'arxiu, fins que trobi DataCenterHint = predeterminat.

Per sobre de l'escriptura en qüestió, observarà diversos noms de servidor (P. ex nord d'Europa ), Presentat com una llista.

En aquest punt, tot el que ha de fer és canviar l'escriptura per defecte per la relacionada amb el servidor que voleu configurar, afegint primer playfab /.

Per exemple, usant la inscripció DataCenterHint = playfab / centralus jugaràs en els servidors en el centre dels Estats Units d'Amèrica.

Si en canvi vols canviar als de Europa Oriental, Has de fer servir la inscripció DataCenterHint = playfab / westeurope.

Un cop hagi canviat l'escriptura correctament d'acord amb els servidors en els que vol jugar, guardi els canvis realitzats a l'arxiu (seleccionant Desar de menú Arxius  situat a la part superior esquerra) i comenci Rainbow Six setge (Si ja el té obert, tancament, també finalitzi Uplay i torna a arrencar tot).

Per veure si tot va funcionar correctament, feu clic al icona d'engranatge present a la part superior dreta de la pantalla principal del joc i ha de mostrar ara el centre de dades ha canviat.

En cas que l'hi pregunti, aquest mètode no presenta cap problema, ja que està dissenyat directament pels desenvolupadors.

Com canviar de servidor a Rainbow Six Siege per PS4

Probablement s'estigui preguntant si és possible canviar servidors a Rainbow Six Siege per PS4 i altres consoles, ja que clarament en aquest cas no és possible anar a modificar els arxius de el joc.

En realitat, els fanàtics han aconseguit al llarg dels anys trobar un mètode permès directament pel joc. De fet, Rainbow Six Siege et permet crear partits personalitzats on hauríeu de seleccionar servidors manualment.

Això vol dir que també és possible canviar en aquesta versió, però si vols jugar en línia contra altres jugadors desconeguts no podràs fer això, Ja que el servidor es restablirà a la configuració per defecte tan aviat com surti de el joc personalitzat.

En qualsevol cas, si encara vols fer una ullada a la configuració manual relacionada amb els servidors, et diré com arribar. Prendré la versió com a exemple pràctic PS4 de el joc, però en realitat el mètode també és vàlid per a altres consoles (per exemple, Xbox Un).

Una vegada que el joc hagi començat, premeu el icona  present en la part superior esquerra, seleccioneu l'element PARTIT PERSONALITZAT i veu a CREAR A LÍNIA> CREAR UNA NOVA LLISTA D'ESCENARIS.

Ara, tria entre la manera normal > Realisme tàctic>   nom a la llista de reproducció i premeu el botó Afegir una coincidència.

Premeu el botó X controlador primer sobre de botó Desa la llista de reproducció i per sobre de l' nom de la llista de reproducció que vas crear.

Excel·lent, ara entre les diverses opcions disponibles també hi haurà el Centre de dades, Que et mostrarà la taula (Expressat en ms). utilitzant les fletxes direccionals de el controlador pots Canviar de servidor.

Premeu el botó Crea com a jugadorconvidar a altres usuaris. Perfecte, ara has après a canviar de servidor a la versió de consola de el joc. Desafortunadament, com li vaig dir anteriorment, el centre de dades sembla tornar a la configuració per defecte una vegada que surt de el joc personalitzat, de manera que probablement no podrà fer servir aquesta funció amb usuaris desconeguts.

De qualsevol manera, aquesta opció pot resultar útil per jugar contra persones de l'altre costat de l'món. Si t'estàs preguntant com veure en quin servidor estàs jugant, veu a la pantalla principal del joc i pressiona el botó Opcions.

Per la resta, si el problema és la dificultat per trobar coincidències, et recordo que podria ser el teu connexió a Internet. Per aquesta raó, et recomano que utilitzis una xarxa cablejada (I no Wi-Fi).