Com canviar de Windows 10 Home a Pro. D'un temps ençà, ha estat utilitzant, amb fins comercials, aquesta Pc que solia utilitzar per a fins domèstics. En conseqüència, va sorgir la necessitat d'utilitzar algunes característiques específiques, com el escriptori remot, Que malauradament no són presents en Windows 10 Inici, Però només en la versió per de l'últim sistema operatiu de Microsoft.

Per tant, ha decidit «tallar el cap de l'bou» i actualitzar, però no té idea com canviar de Windows 10 Home a Pro i, per aquesta raó, està buscant una guia que pugui explicar-li com procedir de la manera més simple i ràpida possible. Anem a fer-ho.

Com canviar de Windows 10 Home a Pro pas a pas

com saps Windows 10 és un sistema operatiu cobert per una llicència comercial i, per tant, es paga.

Al moment de escriure, El preu de la llicència digital de Windows 10 Pro, Disponible a Microsoft Store i vàlid tant per a les versions de 32 bits com de 64 bits de de el sistema operatiu, és igual a 259 € IVA inclòs, Amb la possibilitat d'instal·lar el programari en una sola PC. Aquest tipus de llicència està vinculada al compte de Microsoft amb la qual es compra.

Cal, però, alguns llocs web que, gràcies a acords especials amb distribuïdors autoritzats, posen a disposició llicències minoristes de sistema operatiu, absolutament legal i segur, a preus més baixos.

Un d'aquests és llençol que, a l'hora d'escriure, et permet comprar-ne un llicència minorista de Windows 10 Pro pel preu de 59,99 € IVA inclòs.

La llicència minorista inclou el lliurament d'un Clau de producte, Per inserir, quan se sol·liciti, durant l'actualització de sistema.

Els requisits mínims per a la instal·lació de Windows 10 Pro són gairebé idèntics als requerits per Windows 10 Home: per completar la informació, enumérelos més endavant.

  • processador - CPU compatible d'1 GHz o millor.
  • RAM - a l'mínim 1 GB per 32 bits; 2 GB per 64 bits.
  • Espai en disc - A l'almenys 20 GB.
  • Targeta de vídeo - compatible amb DirectX 9 amb controlador WDDM i amb una resolució compatible de al menys 800 x 600 píxels.

Fer el canvi

Ara que coneix els preus i els requisits mínims de Windows 10, pot continuar prendre mesures per finalment actualitzar les edicions de el sistema operatiu.

A continuació, explicaré com procedir en els dos casos més comuns. A l'comprar una llicència digital de Microsoft o després d'usar una llicència minorista (i clau de producte).

Actualitzi Windows 10 Home a Pro amb una llicència digital de Microsoft

Si la teva intenció és Canvieu a Windows 10 comprant una llicència digital de Microsoft Store, Feu clic dret al Botó d'inici de Windows, seleccioneu els ajustos des del menú que se li proposa, feu clic a la icona Actualització i seguretat i aneu a la secció activació (Esquerra).

En aquest punt, feu clic a Anar a la botiga, Per obrir Microsoft Store immediatament, feu clic al botó Actualització a Pro i, després d'arribar a la pantalla de Windows 10 Pro, premeu el botó Comprar. Després, seguiu les instruccions en pantalla per completar la compra de la llicència digital.

Si encara no heu configurat un compte de Microsoft en el sistema, se li oferirà un procediment guiat per fer-ho en aquest moment.

Una vegada que finalitza la fase de pagament, la llicència digital es «vincularà» automàticament al compte de Microsoft configurada en la Pc. Per continuar amb l'actualització de Windows 10 Home a Pro, tot el que ha de fer és fer clic, quan se li sol·liciti, en el botó instal·lar i espereu que es completi l'actualització.

Actualitzi Windows 10 Home a Pro a través d'una llicència minorista

Per poder canviar de Windows 10 Home a Pro utilitzant una llicència minorista, primer ha de tenir un a Clau de producte vàlid que pot usar per activar la seva còpia de Windows.

Si no té un i, per exemple, ha decidit optar per la compra de la llicència mitjançant llençol, Connectat a la pàgina de comerç electrònic dedicada a Windows 10 Pro, feu clic als botons Afegeix a la cistella y Mostra carret i a l'arribar a la pàgina de resum, feu clic al botó Anar a l'caixer, Per iniciar la fase de pagament de la llicència comprada.

Després, si ja s'ha registrat en el passat, ingressi les credencials del seu compte en el formulari Ja sóc client, Feu clic al botó entrar i completi la transacció fent clic al botó corresponent.

Si, d'altra banda, no és un client i té la intenció de registrar-se per el servei, feu clic al botó Crear compte de client i segueixi l'assistent per crear un nou perfil i especificar un mètode de pagament, per triar paper, PayPal, Amazon Pagar y Transferència.

Finalment, si no desitja subscriure a lizengo i completar la transacció com a convidat, feu clic al botó Ordenar com a convidat, Ingressi les seves dades personals en el següent formulari, feu clic al botó Següent  i posteriorment, proporcioni un mètode de pagament vàlid per completar la transacció.

En qualsevol cas, presti molta atenció a la adreça de correu electrònic que usarà durant la fase de registre: assegureu-vos que sigui correcte i accessible, ja que la clau de producte comprada es lliurarà allà mateix.

En cas de dubte sobre l'ús de lizengo, li suggereixo que mireu la guia que he dedicat per complet a aquest lloc, on trobareu informació vàlida sobre el seu funcionament, així com instruccions pas a pas per comprar els productes disponibles a d'això .

Un cop hagi obtingut la clau de producte de Windows 10 Pro, realitzar l'actualització de sistema és molt senzill. Primer, però, tot i que l'operació no permet l'eliminació de dades, li suggereixo que creï una còpia de seguretat dels seus arxius, Tenir disponible on alguna cosa hauria de sortir malament.

Abans de continuar, també guardi el seu treball i tancament dels programes oberts, ja que la Pc haurà de reiniciar diverses vegades.

En aquest punt, per a poder actualitzar Windows 10 Home a Pro feu clic a Botó d'inici Windows (la icona en forma de banderí situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), premeu el botó col·locat a la barra de l'esquerra i, havent aconseguit la pantalla de ajustos, Feu clic a la icona de Actualització i seguretat.

Més tard, vas anar a l'àrea dedicada a la activació (Esquerra), feu clic a l'element Canviar clau de producte i introduïu la clau del producte obtinguda prèviament amb molta cura. Podeu evitar la inserció de guions, ja que Windows els afegeix automàticament.

En acabar, feu clic als botons Següent y permetre i llest!

Finalment, tot el que ha de fer és iniciar l'actualització de sistema fent clic al botó Inici adjunt a l'avís que apareix a la pantalla. En aquesta etapa, la Pc pot reiniciar automàticament diverses vegades.

Una vegada que finalitza l'actualització de sistema, no ha de fer res més que verificar que la còpia de Windows 10 Pro s'hagi instal·lat en el seu PC.

Llavors, feu clic dret al botó Inici  de Windows, feu clic a l'element ajustos adjunt a el menú que se li proposa i accedeixi a les seccions Actualització i seguretat> Activació, Per veure la llicència en ús.

Com canviar de Windows 10 Home a Pro gratis

Vol canviar de Windows 10 Home a pro gratuïts, Ja que ja havia comprat la versió Pro d'una edició anterior de Windows i ara els preus de la llicència de sistema operatiu li semblen excessius?

Llavors crec que tinc bones notícies per a tu: si tens una clau de producte vàlida per Windows 8.1 Pro o Windows 7 Pro, Pots actualitzar Windows 10 Home a Pro gratis.

No obstant això, per tenir èxit en l'empresa, primer ha d'actualitzar Windows 10 Home to Pro utilitzant una sèrie «genèrica» proveïda per Microsoft, i després activar el sistema operatiu amb la clau de producte en el seu poder (transformant-la, de fet, en una llicència digital de Windows 10 Pro).

Ara explicaré millor com procedir: per començar, guardi tots els arxius oberts i activi el manera avió per eliminar qualsevol connexió a Internet.

Per fer això, feu clic a la icona situat a la banda de l'rellotge, després en l'element Expandir situat a la part inferior de el panell que s'obre i finalment pressiona el botó Mode vol, Per desactivar totes les connexions.

Ara, feu clic dret al botó Inici de Windows, tria l'element ajustos des del menú que apareix i accedeix a les seccions Còpia de seguretat i restauració y activació (Esquerra).

En aquest punt, feu clic a Canviar clau de producte i inseriu, dins d'ell, el serial genèric VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T.

Per iniciar l'actualització de sistema, feu clic als botons SegüentInici.

Una vegada que l'actualització s'hagi completat, desactiveu el mode avió seguint els mateixos passos vists anteriorment (la icona relatiu hauria, en aquest punt, «apagar»), tornar a Configuració> Còpia de seguretat i restauració> Activació, Feu clic a l'element Canviar clau de producte i introduïu la clau de producte de Windows 7 Pro o Windows 8.1 Pro en aquest moment.

Per concloure i activar la llicència, feu clic als botons Següent y Activa ara. Després d'uns segons, hauria de rebre un missatge de confirmació sobre l'activació de la còpia de sistema operatiu.