Com canviar el compte d'administrador de Windows 10. Has rebut una nova Pc amb Windows 10, Ja completament configurat per al seu ús. Després d'haver-se familiaritzat amb el sistema operatiu, Però, li agradaria utilitzar un compte d'administrador personalitzada, abandonant així el que es va configurar en la Pc.

Avui explicaré a continuació com canviar el compte d'administrador de Windows 10, Procedint a la creació d'un nou perfil ia la cancel·lació de el ja existent. A més, m'encarregaré de mostrar-li els passos necessaris per modificar un compte existent, canviant el seu nom i contrasenya.

Com crear el compte d'administrador de Windows 10 fàcil

Té problemes per administrar el seu compte d'administrador actual a Windows 10, llavors, ¿li agradaria crear una altra i desfer-se de la «original»?

Pot fer-ho en un parell de minuts, directament des del panell de Windows. Perquè el procediment sigui reeixit, ha d'iniciar sessió en Windows amb un perfil amb privilegis , Que no obstant això ha de romandre actiu en la Pc (no és possible usar Windows en absència de al menys un administrador configurat).

Crear compte d'administrador

Per començar, feu clic dret al botó Inici de Windows (la icona en forma de banderí situat a la cantonada inferior esquerra) triï els ajustos des del menú, després arriba a les seccions compte y Família i altres usuaris (A l'esquerra).

Ara feu clic al botó Afegir un altre usuari a aquesta PC i, si té la intenció d'utilitzar un compte de Microsoft, seguiu el senzill assistent per iniciar sessió i configurar el compte en la seva Pc.

Si, en canvi, desitja crear un perfil «local», després desconnectat de qualsevol compte en línia, feu clic a l'enllaç No tinc la informació d'inici de sessió de aquesta persona y Afegir un usuari sense un compte de Microsoft.

A continuació, completi el formulari amb la informació que se li demana ( nom d'usuari y contrasenya ), Especifiqui les preguntes i respostes de seguretat per a usar en cas de pèrdua de contrasenya i feu clic al botó Següent.

Un cop finalitzat el pas de creació del compte, feu clic al nova icona de perfil, Després en el botó Canviar tipus de compte, Configureu el menú desplegable Tipus de compte en administrador i llest.

Per accedir al compte que acaba de crear, feu clic dret al botó Inici, vagi a menú Tancar o tancar sessió> Sortir i, una vegada que torni a la pantalla d'inici de sessió, feu clic al nom del compte recentment creada (que pot trobar a la part inferior esquerra) i posi la contrasenya d'inici de sessió per a poder usar-la.

A el primer accés, se li demanarà que realitzi la configuració inicial de l'perfil (activació o no de Cortana, De reconeixement de veu / ortografia, etc.).

Elimina el compte

Ara que ha aconseguit crear el nou compte d'administrador, ¿li agradaria finalment desfer-se de l'antiga? No hi ha problema: fins i tot en aquest cas, és un procediment molt simple, executable des de Windows.

Per començar, entreu amb el compte d'administrador que desitja mantenir, després feu clic dret al menú d'Inici, després a l'article ajustos ubicat al menú que apareix i va anar a les seccions compte y Família i altres usuaris.

Finalment, trobi el compte de la qual desitja desfer-se, feu clic al seu nom, Premeu el botó treure i especifiqui si mantenir o no compte i les dades utilitzant els botons que es mostren a la pantalla.

Recordeu que si va eliminar un compte vinculat a Microsoft, l'eliminació es limitarà només a l'usuari configurat a la Pc (el compte de Microsoft en qüestió, de fet, seguirà existint i pot usar-se).

Com canviar el compte d'administrador de Windows 10

no vol canviar el compte d'administrador de Windows 10, Sinó canviar aspectes del compte que ja té. Seguiu llegint.

Canviar el nom de l'administrador de Windows 10

Si s'inicia sessió en Windows amb un Compte de Microsoft, El nom que es mostra a la Pc és el mateix que apareix en el seu compte en línia.

En conseqüència, per canviar-lo, ha d'actuar en la configuració de l'perfil de Microsoft: connectat, per tant, a aquesta pàgina web, entreu amb les credencials del seu compte de Microsoft i feu clic a l'element Canviar el nom situat immediatament sota del seu nom.

Finalment, ingressi el nou nom en els camps de text que es mostren en la següent finestra, supera el control de captcha ingressant els caràcters requerits en el formulari apropiat i fent clic al botó Desar, Perquè el canvi sigui efectiu.

El nou nom es mostrarà a la Pc des del proper inici de sessió (sempre que la PC es connecta a Internet).

Canviar el nom del compte local per a l'administrador de Windows 10

Si no s'ha associat el seu compte amb Microsoft, pot procedir a canviar el nom d'usuari utilitzant el tauler de control «Classic». Per fer això, feu clic al botó Inici, Obriu la carpeta Sistema de Windows i feu clic al Panell de control que trobes en ella.

En la nova finestra que s'obre, feu clic dues vegades en l'element Compte d'usuari (Si no ho veu, feu clic al menú desplegable veure per, Ubicat a la part superior dreta, i configureu en l'element categoria ), Tria l'opció Canviar nom de compte ubicat a la següent pantalla, escriviu el nom que desitja assignar al compte en el camp de text apropiat i premeu el botó canviar nom. El canvi s'aplicarà a partir del pròxim inici de sessió.

Canviar la contrasenya d'administrador de Windows 10

Si té la intenció de canviar la contrasenya del seu compte administrativa en Windows 10, perquè tem que algú hagi aconseguit tornar a la que utilitzeu actualment, pot fer-ho fàcilment des del panell de configuració de Windows.

Llavors, primer de tot, entreu en el sistema usant el compte que li interessa, feu clic dret al botó Inici de Windows, seleccioneu l'element ajustos de menú que apareix i vaig anar a la secció compte.

Després feu clic a l'element Opcions d'accés, Després en contrasenya i en el botó editar que apareix en el quadre de el mateix nom per iniciar el procediment de canvi de contrasenya.

Un cop finalitzat aquest pas, seguiu el procediment que millor s'adapti a el tipus de compte en la qual desitja actuar.

  • Compte de Microsoft : Feu clic al botó Següent adjunt a la finestra que apareix a la pantalla, escriviu contrasenya actual i el nova en els camps apropiats, per tant, feu clic al botó Següent per a completar el procediment Si ja no recorda la contrasenya actual, feu clic a l'entrada He oblidat la contrasenya actual i segueixi el procediment que se li proposa per restaurar-fàcilment.
  • compte local : Escriviu la contrasenya actualment en ús, feu clic al botó Següent, Ingressi la nova contrasenya en els primers dos camps de la següent finestra, escriviu un suggeriment per ajudar-lo a recordar-la, després feu clic als botons Següent y final per finalitzar tot. Si cal, també pot canviar les preguntes de seguretat fent clic a contrasenya i en l'enllaç Actualitzar preguntes de seguretat.

Si té un compte local i ja no recorda la contrasenya d'inici de sessió de Windows, pot ometre-temporalment mitjançant l'ús de programari com KON-BOOT.