Com canviar el fons de google. Com milions d'usuaris, ¿utilitza Google com a motor de cerca predeterminat de la seva navegador? Llavors aposto a que també estarà cansat de veure sempre el fons blanc «Habitual» de l'famós motor de cerca. Canvia el fons de Google usant altres colors o fins i tot carregant imatges que mostrin paisatges impressionants o persones que t'importen. Estic segur que a el fer-ho, farà que les seves sessions en línia siguin més agradables.

Com canviar el fons de Google a Chrome

Voleu canviar el fons de Google a Chrome, El famós navegador desenvolupat pel mateix colós de Mountain View? Cap problema: pot fer-ho tant des de la configuració de el navegador com instal·lant un tema que li agradi.

Funció «Personalitzar aquesta pàgina»

Li agradaria crear un tema personalitzat, potser per a utilitzar una foto de la seva família com a fons de Google? No hi ha problema.

En aquest cas, pot utilitzar una funció predefinida de Google Chrome per a aquest propòsit. Per usar-lo, iniciï Google Chrome (Si encara no ho ha fet), connecteu-vos a pàgina principal de Google, pressiona el botó que representa el engranatge situat a la cantonada inferior dreta de el navegador. I, des del menú Personalitza aquesta pàgina, Seleccioneu l'opció que prefereixi: Fons de pantalla de Chrome per utilitzar com a fons un dels fons de pantalla per defecte de Google o Pujar una imatge utilitzar una fotografia com a fons per pujar.

Si voleu eliminar el fons personalitzat que s'ha establert, sàpiga que pot fer-ho pressionant el símbol de l' engranatge situat a la part inferior dreta i després selecciona l'element Restaurar fons predeterminat de menú Personalitzar aquesta pàgina.

Utilitza un tema predeterminat

Una altra solució que li suggereixo que adopti per canviar el fons de la pàgina d'inici de Google és triar un dels molts temes disponible a Chrome Web Store.

En això no puc ajudar-te molt, en el sentit que has de ser tu, en funció dels teus gustos i les teves preferències, per prendre aquesta decisió. Només puc dir-li que a Chrome Web Store hi ha molts temes gratuïts per canviar el fons de la pàgina principal de l'famós motor de cerca.

Per triar un, connecteu-vos a la pàgina de botiga web (òbviament usant Chrome) tria un tema dels proposats (ex. pintura voladora, espai, torre eiffel, Etc.), que es divideixen en diverses categories (p. Ex. No t'ho pots perdre, Temes foscos i negres, exploració espacial, temes mínims, llocs encantadors, Etc)

Un cop hagueu identificat un tema adequat per a vostè, feu clic a vista Prèvia, Pressiona el botó blau afegir ubicat a la part superior dreta i espera que aparegui la paraula Tema «(nom del tema)» instal·lat, Confirmant que la transacció va ser reeixida.

Ara, tot el que ha de fer és obrir una nova pestanya prement el botó (+) per connectar-se a la pàgina principal de Google i verificar que tot va sortir bé.

Si voleu canviar el tema triat per un de nou, tot el que ha de fer és repetir els passos que li vaig donar anteriorment: el nou tema reemplaçarà automàticament a l'utilitzat anteriorment.

Si, en canvi, desitja restaurar el tema per omissió de Google Chrome, haurà d'accedir a la configuració de el navegador prement el botó de tres punts (A dalt a la dreta), seleccioneu els ajustos i premeu el botó Restaurar valors predeterminats present a la secció aparença.

Canviar el fons de Google a Firefox

Si normalment navegues per Internet usant Mozilla Firefox i et preguntes si fins i tot pots canviar el fons, és clar que sí!

En aquest cas, però, no pot comptar amb les solucions que li he proposat en les línies anteriors, ja que no estan disponibles en el navegador Mozilla.

instal·lar Greaseamonkey

Per canviar el fons de la pàgina d'inici de Google a Firefox, heu d'instal·lar Greaseamonkey : Una extensió gratuïta que li permet instal lar scripts per personalitzar l'aparença i el funcionament dels llocs web, i després afegir un script especial (és a dir, una breu seqüència de codi) que li permet personalitzar el fons de Google.

Primer, pren mesures per iniciar Firefox en el seu Pc (si encara no ho ha fet) i connectat a la pàgina de el lloc Mozilla Add-Ons, que conté l'extensió que ha de descarregar per modificar el fons de Google. Feu clic al botó (+) Afegeix al Firefox i amb instal·lar.

Userscripts.org

Ara has de connectar-te a la pàgina web Userscripts.org i feu clic al botó primer instal·lar situat a la part superior dreta de la pàgina i després en el botó verd instal·lar que es troba a la part inferior dreta de la finestra que es va obrir (si la finestra es torna blanca, reduir-la de veure el contingut), perquè pugui instal·lar l'script a Firefox Fons de Google, Que permet, per a la nota, establir una imatge de fons personalitzada. a Google

Ara, pressiona la icona de Greasemonkey, Segur de Greasemonkey està actiu. Fes clic a l' Fons de Google, Assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació en l'article habilitat i després en editar.

Ara hauria d'estar davant de l'editor de l'script que va instal·lar en aquest moment: per canviar el fons de Google, elimini el text entre cometes després de el codi var background = ( línia 7 ), Copieu la URL d'una imatge que voleu utilitzar com a fons de Google i enganxeu en lloc de el text que va eliminar anteriorment.

El resultat final hauria de ser alguna cosa com això: var background = 'URL dell'immagine';. Recordeu, llavors, guardar la modificació realitzada en l'script prement el botó de disquet col·locat a la part superior esquerra.

En aquest punt, el màxim està fet. Ara simplement a connexió a la pàgina principal de Google i verificar que la imatge de fons s'hagi aplicat realment.

Si voleu utilitzar una foto a l'ordinador, primer ha de carregar en un servei d'allotjament, com li vaig explicar al meu guia sobre com allotjar una imatge i després enganxar l'adreça a l'editor de què estava parlant anteriorment.

Canviar el fons de pantalla de Google a Safari

Si voleu canviar el fons de Google a Safari, Necessites contactar amb una altra extensió - Tampermonkey - que li permet personalitzar la pàgina principal de l'motor de cerca a través d'userscript. Per usar-lo, connecteu-vos a la seva pàgina (usant Safari) i pressiona el botó instal·lar ara.

Un cop instal·lada l'extensió, connecteu-vos a aquesta pàgina de la web Userscripts.org i pressiona primer el botó instal·lar situat a la part superior dreta de la pàgina i després al botó instal·lar situat a la part superior de la pàgina que s'obre.

Obriu una pestanya prement el botó (+) situat a la part superior, feu clic al icona d'extensió i seleccioneu el Panell de control des del menú que s'obre.

Al tauler de control de Tampermonkey, pressiona la icona de llapis col·locat en correspondència amb el guió Fons de Google i, en l'editor que apareix a la pantalla, canvieu els valors relacionats amb la imatge que s'utilitzarà com a fons de Google.

Elimineu el text entre cometes després de el codi var background = (El línia 7 ), Copieu el URL d'una imatge que voleu utilitzar com a fons de Google i enganxeu en lloc de el text que va eliminar anteriorment.

El resultat final hauria de ser aquest: var background = 'URL dell'immagine';.

Abans de tancar l'editor, guardi els canvis realitzats en el script prement el botó Arxiu i seleccionant Desar.

Ara tot el que ha de fer és anar a la pàgina principal de Google i verificar que la imatge de fons s'hagi aplicat correctament.

Si voleu utilitzar una foto guardada a l'ordinador, primer ha de carregar en un servei d'allotjament (com li vaig explicar al meu guia sobre com allotjar una imatge) i després enganxar la URL a l'editor de Tampermonkey.

Canviar el fons de Google a Edge

Si voleu canviar el fons de Google a Vora, També pot recórrer a l'extensió gratuïta a Tampermonkey.

Per usar-lo, premeu aquest enllaç (usant Edge) i premeu el botó obtenir dues vegades seguides (la primera a la finestra de el navegador, la segona a la finestra de Microsoft Store que s'obre).

Una vegada que l'extensió està instal·lada, pressiona el botó iniciar.

Després connecteu-vos a la pàgina del lloc web Userscripts.org i pressiona primer el botó instal·lar col·locat a la part superior dreta i al botó instal·lar.

Una vegada que es realitza aquesta operació, obriu una nova pestanya al navegador prement el botó (+) situat a la part superior, feu clic al icona d'extensió i seleccioneu l'article Panell de control des del menú que s'obre.

Al tauler de control de Tampermonkey, pressiona el símbol de llapis col·locat en correspondència amb el Fons de Google i canvieu els valors relacionats amb la imatge que s'utilitzarà com a fons de Google.

Simplement elimini el text entre cometes després de el codi var background = (El línia 7 ), Copieu la URL d'una imatge que voleu utilitzar com a fons de Google i enganxeu en lloc de el text que va eliminar anteriorment.

El resultat final ha de ser el següent: var background = 'URL dell'immagine';. Abans de sortir de l'editor Tampermokey, guardi els canvis realitzats obrint el menú Arxius  i seleccionant l'article Desar.