Com canviar el fons de pantalla de YouTube

Tens passió pels videojocs i has creat un canal Youtube per publicar vídeos de jocs en línia per mostrar les seves sessions de joc. Un cop hagueu triat amb cura el nom correcte per al seu canal, només necessita personalitzar, afegint una imatge de fons que representi millor la seva passió. Com es diu? Així són les coses i estàs llegint aquest tutorial meu perquè no saps com canviar el fons de pantalla de youtube ? Cap problema: sóc aquí a punt per ajudar-lo.

En els següents capítols d'aquest tutorial, de fet, explicaré com personalitzar el teu canal de YouTube amb un fons que pugui captar l'atenció dels visitants. Els asseguro que és una operació summament senzilla. A més, si li interessa, li explicaré com canviar el color de fons de YouTube en el seu telèfon mòbil i Pc, per reduir la fatiga visual i estalviar bateria (Especialment si té un telèfon mòbil amb pantalla OLED).

Dit això, si té curiositat per saber més i no pot esperar per començar, segui còmodament davant de la Pc, prengui el seu telèfon mòbil també i seguiu acuradament les instruccions que estic a punt de donar-li. Veureu que tindrà èxit fàcil i ràpidament en la intenció que ha proposat. 'En aquest punt, tot el que em queda és desitjar-li una bona lectura i una gran «bona sort» per al seu canal de YouTube!

  • Canviar el fons de canal de YouTube
  • Canviar el color de fons de YouTube
    • des telèfon intel·ligent
    • de Pc

Canviar el fons de canal de YouTube

Si et preguntes com canviar el fons de canal de youtube, Et alegrarà saber que dur a terme aquesta operació és molt simple: per fer-ho, però, has d'actuar com una Pc, connectant-te a la pàgina web oficial de la coneguda plataforma per compartir vídeos, perquè l'aplicació oficial de YouTube per a telèfons mòbils i tauletes encara no permet per realitzar aquesta operació.

Dit això, iniciï el navegador de Internet que fa servir habitualment en la seva Pc (per exemple, google Chrome) I connecteu-vos a la pàgina web oficial de YouTube, després entreu en el seu compte de Google, si cal.

Un cop fet això, premeu la teva foto de perfil ubicat a la part superior dreta i, al menú que se li mostra, feu clic a l'element El teu canal. Una vegada que vegi la pantalla del seu canal Youtube, Pressiona el botó personalitzar canal i, per canviar la imatge de fons, feu clic al icona de càmera situat a la cantonada superior dreta, en correspondència amb la imatge de fons ja present.

Ara, carregueu una nova imatge, seleccionant-des de la seva Pc, a través de la pestanya Pujar fotos, O feu clic a les pestanyes Les teves fotos o túnel, Per a importar, respectivament, una imatge de Fotos de Google o utilitzeu un dels predefinits de Youtube. Per confirmar la incorporació, premeu el botó Seleccioneu, Després d'haver retallat possiblement la foto, usant el botó Retalla la foto.

Ha creat recentment el seu canal de YouTube i mai li ha afegit una imatge de fons? En aquest cas, per afegir-, primer feu clic al botó personalitzar canal, Després feu clic al botó Afegir gràfics de canal o premi la icona de llapis, Situat a la cantonada superior dreta.

En tots dos casos, al menú que se li mostra, feu clic a l'element Edita els gràfics de canal i afegeix la imatge de fons de la teva canal, seleccionant-la de la teva Pc o important-des Fotos de Google, Seguint el que et vaig explicar en les línies anteriors.

Canviar el color de fons de YouTube

Et preguntes si és possible canviar el color de fons de youtube ? La resposta és sí: la coneguda plataforma per compartir vídeos ha introduït la possibilitat d'aplicar el tema negre a la interfície d'usuari.

En aquest sentit, en les següents línies, explicaré com fer-ho des de telèfons mòbils i tauletes, a través del Youtube, per Android e iOS, I des d'una Pc, utilitzant la versió web de l'servei.

des telèfon intel·ligent

per posar el tema fosc a YouTube des del telèfon mòbil (O tauleta), primer iniciï l'aplicació de la coneguda plataforma per compartir vídeos per Android o iOS, premeu icona de homenet situat a la part superior dreta o al la teva foto de perfil, Si ha iniciat la sessió al compte de Google i, al menú que se li mostra, pressioni l'element configuracions.

En aquest punt, puja EN la palanca en la veu tema fosc, Per activar aquesta manera, i veurà que el color de fons de l'aplicació canvia de blanc a negre. Si té algun dubte o problema, consulteu el meu tutorial sobre com posar YouTube en negre.

de Pc

llauna apliqui el tema fosc a YouTube en el seu PC també. En aquest cas, connecteu-vos a la pàgina web oficial de la famosa plataforma per compartir vídeos i pressioni la icona (...) situat a la cantonada superior dreta. Si, d'altra banda, ha iniciat la sessió al compte de Google, premi icona de homenet a la part superior dreta o el teu foto de perfil.

En aquest punt, al menú que se li mostra, seleccioneu l'element Tema fosc desactivat i pujar EN la palanca que es pot veure en correspondència amb la redacció tema fosc.

D'aquesta manera, fins i tot a l'connectar-se a la pàgina web oficial de YouTube des de la seva Pc, a través del navegador, la interfície d'usuari tindrà un fons negre en lloc de blanc. No vas pensar que seria tan fàcil, oi?