Com canviar el fons de pantalla del teu PC amb Windows 10. només fas servir Windows 10, Encara no està molt familiaritzat amb aquesta versió de l' sistema operatiu de Microsoft, però ja està cansat que el fons de pantalla encara està configurat per defecte en el Escriptori. I, per tant, ¿vol que li expliqui com canviar-ho? En aquest cas, ¡som-hi!

Amb aquest tutorial d'avui, de fet, vull il·lustrar-en detall Com canviar el fons de pantalla de PC a Windows 10. Deixant de banda l'escriptori, per completar la informació, també explicaré com configurar un fons de pantalla com vulgui per a la pantalla de bloqueig, per tal de reemplaçar les imatges proposades directament per Microsoft. No obstant això, primer de tot, anem a esbrinar a quins llocs de Internet pot recórrer per trobar nous fons de pantalla.

Com canviar el fons de pantalla del teu PC amb Windows 10 a la web

Si es pregunta on trobar fons de pantalla per utilitzar canviar el fons de pantalla del teu PC en Windows 10, Intervenint tant en l'escriptori com a la pantalla de bloqueig, l'informo que a la xarxa hi ha molts llocs web utilitzats per a aquest propòsit, als quals pot recórrer sense haver de gastar ni un cèntim.

Em preguntes quins són aquests llocs? Et mostraré immediatament. A continuació, de fet, trobarà aquells que, al meu entendre, representen els millors portals que permeten la descàrrega de fons de pantalla d'excel·lent qualitat i amb els temes més dispars. ¡Mira'ls!

  • Unsplash - és un portal de renom que recopila una sèrie de fotos de molt alta resolució, que també es poden usar lliurement amb fins comercials, i que retraten els temes més dispars. Les imatges disponibles estan organitzades per gènere i la descàrrega de contingut és completament gratuïta.

 

  • WallHaven - Lloc d'Internet on pot trobar milers de fons per descarregar a un cost zero pertanyents a les categories més dispars i disponibles en diverses resolucions.

 

  • DeviantArt - famós lloc que alberga les creacions de diversos artistes digitals. De fet, hi ha molts fons de pantalla de tot tipus, però també icones, Temes d'escriptori, cartells i més.

 

  • WallpapersWide - Un altre famós portal d'aquest tipus a objecte que alberga centenars de fons de pantalla HD a un cost zero adequat per a tots els gustos i, sobretot, per a totes les resolucions.

 

  • Desktopography - Bella col·lecció de fons de pantalla gratuïts, de el director d'art Pete Harrison, que recull les millors obres realitzades cada any pels artistes de el món digital.

 

  • escriptoris simples - Com es pot endevinar fàcilment pel nom en si, és un lloc web completament dedicat als Lovers dels fons d'estil minimalista. Tot el contingut disponible es pot descarregar de forma gratuïta.

Canviar el fons de pantalla del teu PC amb Windows 10

Ara que té a la seva disposició nous fons de pantalla a través dels quals pot personalitzar el seu PC, diria que finalment està a punt per prendre mesures i descobrir, per tant, com canviar el fons de pantalla del PC en Windows 10. A continuació trobareu informació sobre com procedir, no només en relació amb l'escriptori, sinó també amb la pantalla de bloqueig. És molt fàcil, no et preocupis.

Fons d'escriptori

Si voleu canviar el fons de pantalla de PC en Windows 10, el primer moviment que ha de fer és accedir a la secció corresponent de la configuració de sistema operatiu, fent clic amb el botó dret de ratolí en un lloc sense icones d'escriptori i seleccionant Personalitzar.

Com a alternativa al que acabo de mostrar, feu clic a Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tareas i seleccioneu la icona de ajustos (El que té roda d'engranatge ) Des del menú que s'obre.

A la finestra que veu aparèixer a l'escriptori, feu clic a l'element personalització i assegureu-vos que la redacció estigui seleccionada a la barra lateral fons (En cas contrari, vostè proporciona).

A la pantalla que està veient, si desitja establir una imatge com a fons, seleccioneu de menú desplegable fons, Després escolliu un dels fons de pantalla clicant Tria la teva imatge. A continuació, seleccioneu el fitxer d'imatge del seu interès, fent clic al botó Navega.

Després de completar els passos anteriors, el fons de pantalla seleccionat s'aplicarà immediatament a l'escriptori. Si ho considera necessari, també pot decidir canviar la seva posició (centrada, costat a costat, etc.), triant l'opció que més li convingui al menú desplegable Tria un lloc.

A més del que et acabo d'indicar, tingues en compte que pots establir una imatge específica com a fons d'escriptori, usant la configuració per defecte, fins i tot simplement fent clic dret amb el ratolí icona d'arxiu. I triant, des del menú de context que veu aparèixer, l'opció Establir com a fons d'escriptori.

Si, en lloc d'una sola imatge, té la intenció d'aplicar una sèrie de fons diferents a l'escriptori que s'alternen entre si, li informo que pot fer-ho procedint d'aquesta manera: després d'anar a la secció Configuració> Personalització> Fons de pantalla Windows 10, selecciona l'opció presentació des del menú desplegable fons que trobes a la dreta.

Després, seleccioneu l'àlbum de fotos que voleu utilitzar de la secció Tria àlbums per a la presentació o feu clic al botó Navega i seleccioneu la carpeta que conté les imatges que voleu utilitzar.

Per determinar amb quina freqüència canviar la imatge, indiqueu el moment que prefereixi al menú desplegable Canviar imatge cada. Mentre que si voleu habilitar la reproducció aleatòria, pot fer-ho movent a ON el botó corresponent. No obstant això, per definir el farciment, triï l'opció més apropiada de menú desplegable Tria un lloc Situat una mica més baix.

En lloc d'imatges, preferiria establir un fons de color sòlid? Això també es pot fer. Per fer això, seleccioneu l'opció color sòlid des del menú desplegable fons que sempre trobes a la secció Configuració> Personalització> Fons de pantalla Windows 10

Després, seleccioneu el color del seu gust de la llista sota de l'element Tria el color de fons. Alternativament, configuri el seu propi color fent clic al botó (+) situat a la banda de l'entrada color personalitzat.

També va assenyalar que també es poden establir diferents fons configurant els temes. Per fer això, aneu a la secció Configuracions> Personalització Windows 10, seleccioneu l'element temes que trobi a la barra lateral esquerra i triï el tema del seu interès en la secció canviar tema col·locat a la dreta. També pot descarregar-ne de nous fent clic a la redacció Aconsegueix altres temes en Microsoft Store.

Pantalla de bloqueig

Ara vegem com actuar sobre el fons de pantalla de PC en Windows 10 pantalla de bloqueig. Per començar, feu clic al Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tareas i seleccioneu la icona de ajustos (El que té roda d'engranatge ) Des del menú que s'obre.

A la finestra que ara veu aparèixer a l'escriptori, feu clic a l'element personalització i després seleccioneu la Pantalla de bloqueig des de la barra lateral esquerra. En aquest punt, trieu si voleu establir un fons fix o un conjunt d'imatges, seleccionant l'opció respectivament imatge o presentació des del menú desplegable fons.

En el primer cas, seleccioni una de les imatges disponibles sota de la capçalera Tria la teva imatge situat a la dreta o seleccioneu un altre a la seva conveniència fent clic al menú Navega, Mentre que en el segon cas, seleccioneu l'àlbum que desitgi dels que trobi sota el títol Tria àlbums per a la presentació o feu clic al botó (+) lloc a la banda de l'entrada Afegir una carpeta i seleccioneu una carpeta de la seva elecció.

Prefereix usar contingut destacat predefinit com a fons? Per fer això, seleccioneu l'opció Contingut destacat de Windows des del menú desplegable fons que sempre trobes a la secció Configuració> Personalització> Pantalla de bloqueig Windows 10

Si després voleu utilitzar la imatge de fons de la pantalla de bloqueig també a la pantalla d'inici de sessió, dóna-li a  Mostrar la imatge de fons de la pantalla de bloqueig a la pantalla d'inici de sessió que trobes a continuació.

Si això pot interessar-li, també li informo que, sempre desplaçant-se per la pantalla de configuració de Windows 10 relacionada amb la pantalla de bloqueig, trobarà totes les opcions relacionades amb l'elecció de aplicacions per mostrar informació i resum.