Com canviar el mètode de pagament en iPhone

Vas haver de canviar la targeta de crèdit perquè l'anterior havia caducat. Per tant, està reemplaçant les dades del seu mètode de pagament en tots els serveis en què està registrat Però, en començar a menú de configuració del seu iPhone, està bloquejat: de fet, no pot canviar mètode de pagament en iPhone perquè no troba l'opció correcta per a fer-ho. No es preocupi, ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte.

A la guia d'avui, de fet, et explicaré com canviar la forma de pagament per defecte de l'Apple ID (i per tant de l'iPhone) actuant directament des del telèfon intel·ligent d'Apple o, si ho prefereixes, des d'un ordinador. El cregui o no, aquesta és una operació molt simple. A més, ha de saber que, a més de la targeta de crèdit o dèbit, també pot configurar un compte de PayPal o el saldo del seu telèfon com a mètode de pagament predeterminat per al seu ID d'Apple (sempre que el seu operador admeti aquesta opció).

Dit això, deixem la xerrada a un costat i passem a l'acció: pren-te cinc minuts de temps lliure, mira les instruccions a continuació i intenta posar-les en pràctica. T'asseguro que, sense importar el model d'iPhone que tinguis i de el mètode de pagament que prefereixis utilitzar, si aquest últim és compatible amb els serveis d'Apple, fàcilment aconseguiràs el teu intent. L'únic que em queda és desitjar-los una bona lectura i una bona estona!

 • Mètodes de pagament compatibles
 • Canviar mètode de pagament en iPhone
  • Canviar el mètode de pagament en Apple Wallet
 • Canviar el mètode de pagament en iPhone des de PC
  • Lloc d'Apple
  • iTunes
  • Preferències d'iCloud

Mètodes de pagament compatibles

Abans d'entrar en el tutorial i descobrir, junts, com canviar el mètode de pagament en iPhone, Sembla correcte enumerar aquells que són els Mètodes de pagament associable amb ID d'Apple i, per tant, mètodes de pagament que es poden utilitzar en l'iPhone.

Quant a Itàlia, Els mètodes de pagament que es poden utilitzar per als ID d'Apple són els següents: targetes de crèdit i dèbit (Incloses les recarregables, com HYPE, buddybank, N26 i Postepay), PayPal, Carregar compte de telèfon (Només per a operadors telefònics admesos), Saldo de ID d'Apple com a resultat de targetes de regal o addicions de crèdit.

Si no es troba a Itàlia en aquest moment i / o desitja més informació sobre els mètodes de pagament admesos per l'iPhone, consulteu el lloc web d'Apple.

Canviar mètode de pagament en iPhone

La forma més senzilla de canviar el mètode de pagament predeterminat en l'iPhone és actuar des del propi dispositiu. Els passos a seguir per fer això són realment simples: primer, obriu l'aplicació configuracions de iOS (el icona d'engranatge ubicat a la pantalla d'inici). després toca El teu nom present a la pantalla que s'obre i vagi a Pagament i enviament.

Un cop fet això, seleccioneu el mètode de pagament actual configurat en l'iPhone (p. Ex. targeta MasterCard, Si té una Mastercard), escriviu agulla desbloquejar el telèfon i triar què fer: si ja ha configurat XNUMX Targeta de crèdit o dèbit com a mètode de pagament en iPhone, simplement completi el formulari que se li proposa amb nombre, data límit es codi de seguretat de la targeta en els camps de text corresponents i pressiona el botó Desar situat a la part superior dreta.

Si, per contra, desitja canviar totalment el mètode de pagament associat al seu «iPhone» passant, per exemple, d'una targeta de crèdit o dèbit a un compte de PayPal o saldo telefònic, aneu al final de la pàgina i premeu sobre l'element. Canviar mètode de pagament.

A la pantalla que s'obre, triï una opció disponible de càrrec telefònic, PayPal o ningú (Si voleu suprimir tots els mètodes de pagament associats amb l'ID d'Apple), ingressi les dades rellevants a la pàgina que s'obre (per exemple, nom i cognom i dades d'accés al compte en el cas del compte de PayPal) i això és tot.

Nota: Per verificar la forma de pagament introduïda, es realitzarà un càrrec temporal d'1 euro, que després serà reemborsat en uns minuts.

Canviar el mètode de pagament en Apple Wallet

Utilitza Apple Pay i li agradaria canviar el mètode de pagament predeterminat associat? Acabes d'activar una targeta compatible amb Apple Pay, t'agradaria afegir-la a la teva Wallet però no saps com fer-ho? No es preocupi: de qualsevol manera, és molt fàcil.

Per començar, si encara no ha afegit la targeta que voleu utilitzar com la seva targeta per defecte a Apple Wallet, comenceu l'aplicació bitlletera al teu iPhone i pressiona el botó (+) situat a la part superior dreta. A la pantalla que s'obre, pressiona el botó Seguir per seguir endavant i utilitzar la càmera del seu telèfon per emmarcar el costat de la targeta amb el número i la data de venciment de la targeta. Alternativament, toqueu l'element Introduïu els detalls de la seva targeta (A baix) i introduïu els detalls de la seva targeta manualment.

A continuació, comproveu que nom de pila es Número de targeta que es mostren en l'iPhone són correctes, toqueu el botó vinga (A dalt a la dreta), comproveu també la correcció de l' Data de caducitat de la targeta, introduïu el codi de seguretat en el camp corresponent i primer premi vinga i després en accepto per completar l'addició a Wallet.

Si també té un Apple Seguir, Se li oferirà agregar-li la targeta. Per continuar, premeu els botons Seguir es Afegir ara. Després escriviu la codi de seguretat en iPhone i premeu accepto per concloure el procediment.

Si heu afegit més d'una targeta a la cartera i desitja triar la que farà servir per defecte per als pagaments amb Apple Pay (llavors la targeta que es selecciona primer a l'realitzar pagaments a través de NFC amb iPhone o Apple Seguir o al comprar en línia a través d'Apple Pay), aneu a menú configuracions d'iOS (el icona d'engranatge que està a la pantalla d'inici), aneu a Wallet i Apple Pay i seleccioneu l'article Targeta defecte per seleccionar la targeta que s'utilitzarà per defecte per als seus pagaments.

Canviar el mètode de pagament en iPhone des de PC

Si actualment no té un iPhone a la mà, pot canviar el mètode de pagament associat amb el seu ID d'Apple de Pc. Hi ha diversos mètodes per fer això: aquí s'enumeren tots.

Lloc d'Apple

La forma més senzilla de canviar el mètode de pagament del seu iPhone a través d'un PC és actuar des Lloc web d'Apple. Per continuar, connecteu-vos a aquesta pàgina web i entreu amb el seu ID d'Apple escrivint la seva adreça de correu electrònic i contrasenya. Si ha activat la verificació en dos passos, també haurà escriure el codi de verificació rebut en un dels seus dispositius Apple autoritzats.

Un cop s'hagi iniciat sessió, desplaceu-vos cap avall a la pàgina fins arribar a la secció Pagament i enviament i premeu el botó Edita col·locat en correspondència de la mateixa. Per tant, s'expandeixi el menú desplegable Mètode de pagament i tria una opció de Targeta de crèdit o dèbit, càrrec telefònic (Si el seu operador ho admet), PayPal o ningú (Per eliminar tots els mètodes de pagament associats amb l'ID d'Apple) i introduïu les dades de l'mètode de pagament seleccionat (per exemple, nombre, venciment i codi de seguretat de la targeta de crèdit) en els camps que apareixen a continuació.

Un cop fet això, feu clic al botó Desar col·locat a la part superior dreta i això és tot. Recorda que, per verificar el mètode de pagament escollit, s'ha de realitzar un càrrec temporal d'1 euro, després reemborsat en minuts per Apple.

iTunes

Si ho preferiu, podeu canviar la informació relacionada amb el seu ID d'Apple i, en conseqüència, també el mètode de pagament associat a l'iPhone utilitzant iTunes, El famós programari multimèdia d'Apple inclòs «estàndard» en Mac i disponible com a descàrrega gratuïta en Windows (si no sap com descarregar iTunesConsulteu el meu tutorial a l'respecte).

Per canviar el mètode de pagament associat amb l'ID d'Apple a través d'iTunes, aneu a menú Compte> Veure el meu compte de el programa (a dalt), entreu en el seu ID d'Apple a través de la finestra que apareix a la pantalla i premeu l'element Edita col·locat a la secció Informació de l'pagament.

A la següent pantalla, feu clic a la icona de el mètode de pagament que voleu associar amb el seu ID d'Apple ( Targeta Visa, Targeta MasterCard, Targeta American Express, PayPal, càrrec telefònic o ningú ), Ingressi les dades rellevants en el formulari que apareix a continuació i premeu el botó final situat a la part inferior dreta per desar els canvis.

Novament, hauria d'haver un càrrec momentani d'1 euro en el mètode de pagament escollit. Després, Apple reemborsarà la suma immediatament.

Preferències d'iCloud

Una altra forma que pots prendre per canviar el mètode de pagament de l'Apple ID (i per tant de l'iPhone) des d'una Pc és actuar a través del Preferències d'iCloud, Que s'inclouen «estàndard» en les preferències de sistema de macOS, mentre que en Windows estan incorporades en el client d'iCloud (de què et vaig parlar en el meu manual sobre com utilitzar iCloud).

Si està operant des de Windows, obriu el client d'iCloud seleccionant la seva icona al menú començament, puja Detalls del compte> Administrar ID d'Apple i s'obrirà la pàgina web per a l'administració de ID d'Apple. ¡Continueu, per tant, com li vaig dir en el capítol de l'tutorial dedicat a el lloc d'Apple i el joc estarà llest!

Si tens un Mac en canvi, obre Preferències de el Sistema (L ' icona d'engranatge ubicat a la barra de l'Dock), aneu a icloud, Feu clic al botó Detalls del compte present de costat a la finestra que s'obre, seleccioneu la pestanya pagat des de la pantalla i pressiona el botó Detalls col·locat al costat de la forma de pagament actual.

En aquest punt, escriviu el Contrasenya d'administrador de Mac, vingui Enviar, Expandeix el menú desplegable pagat a la finestra que s'obre i tria l'opció que prefereixis entre Targeta de crèdit o dèbit, càrrec telefònic, PayPal o ningú, Ingressi les dades rellevants en els camps que apareixen a continuació i premeu el botó Desar (A baix a la dreta) per completar el procediment.