Com canviar el nom en 8 Piscina de pilota

Després de llegir el meu guia dedicada als jocs de Billar gratuïts, ha decidit descarregar Piscina de 8 boles, Un dels títols Online més populars d'aquest gènere. Amb ganes de jugar, va triar començar un nou joc sense crear cap compte i, per aquesta raó, se li va assignar automàticament una nom de pila aleatori, però ara li agradaria canviar. El problema és que tots els teus intents no han donat el resultat desitjat i no saps com tenir èxit en el teu intent.

Si aquest és el cas, deixa explicar-te com canviar el nom en 8 Ball Pool. En els següents paràgrafs, serà un plaer per a mi mostrar totes les solucions disponibles que et permetran no només canviar el nom que se't va assignar automàticament a l'inici de el joc, sinó també guardar el teu progrés i accedir a 8 Ball Pool des de tots els teus dispositius. sense haver de començar un nou joc des de zero.

A més, en cas de problemes, també trobaràs la informació necessària per sol·licitar assistència a el personal de Miniclip, el lloc que va desenvolupar el joc. Coratge: posa't còmode, reserva cinc minuts per dedicar-lo a llegir les següents línies i segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te. Els desitjo una bona lectura i, sobretot, molta diversió!

  • Com canviar el nom en 8 Ball Pool des telèfons mòbils i tauletes
  • Com canviar el nom en 8 Ball Pool des d'una Pc
  • En cas de problemes

Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial i explicar-nos com canviar el nom en 8 Ball Pool, Cal fer una premissa necessària sobre el tipus de compte que es pot crear en el famós joc de billar desenvolupat per Miniclip.

Serà útil saber que tots els nous jugadors tenen la possibilitat d'iniciar un nou joc com «convidats», sense necessitat de registrar-se. Els jugadors que trien aquesta opció poden avançar en el joc com tots els altres usuaris però el seu progrés es guarda exclusivament en el dispositiu utilitzat, sense possibilitat de sincronització en múltiples dispositius. A més, als jugadors que trien jugar com «convidats» se'ls assigna automàticament un nom d'usuari (p. Ex. Convidat1234a ) Que no es pot canviar.

Fins fa poc, era possible crear un compte personal anomenada ID de miniclip el que va permetre, durant el registre, triar amb quin nom únic. Desafortunadament, però, a partir de principis de 2020, ja no és possible crear un compte d'aquest tipus i l'única solució que queda per personalitzar el nom utilitzat en el joc és connectar el joc a un compte de google (Només en dispositius Android) Oa la seva pròpia. compte de Facebook.

A el fer-ho, no només és possible canviar de el nom que va ser assignat automàticament per Miniclip a l'associat amb un dels comptes indicades anteriorment, sinó que també és possible sincronitzar el progrés de el joc en múltiples dispositius i, en cas de problemes, recuperar fàcilment. el seu joc. Havent dit això, vegem com procedir.

Com canviar el nom en 8 Ball Pool des telèfons mòbils i tauletes

Com es va esmentar en les línies anteriors, tot el que heu de fer per canviar el nom en 8 Ball Pool des telèfons mòbils i tauletes és iniciar l'aplicació de el joc per dispositius Android o iPhone / iPad i vincular el joc actual a un dels comptes compatibles amb 8 Ball Pool.

Per fer això, pren la dispositiu, inicia l'aplicació de l'famós joc de billar i espera que es carregui el seu joc. Ara, feu clic a la icona roda d'engranatge, A la part inferior esquerra, s'ubiqui l'opció Connectar-se a Facebook i toca el botó corresponent col·lega.

Després feu clic a l'opció Obre, Per obrir l'aplicació de Facebook i toqueu el botó Seguir, Per connectar 8 Ball Pool al teu compte de Facebook i, automàticament, reemplaçar el nom del teu joc pel qual fas servir a la famosa xarxa social.

Alternativament, si utilitzeu un dispositiu Android, També pot connectar 8 Ball Pool a Jocs de Google Joc i utilitzeu el nom associat amb el seu compte de Google. En aquest cas, feu clic a la icona roda d'engranatge, Per accedir a l' configuracions de 8 Ball Pool i toca el botó col·lega relacionat amb l'article Connectar-se a Google Play.

A la pantalla tria un compte, Després seleccioneu el compte Google voleu connectar a 8 Ball Pool (o triï el afegir un altre compte, Per utilitzar un compte diferent a les visibles a la pantalla) i esperar que es completi la connexió. Si tot ha anat bé, en uns instants veuràs, a la part superior esquerra, el nom i la foto associats al compte de Google triada.

Recordeu que, sense importar el tipus de compte que hagi triat associar amb 8 Ball Pool, pot canviar la imatge associada al compte seleccionant un dels avatars disponibles en el joc. No obstant això, tingui en compte que per canviar el seu avatar necessita utilitzar punts VIP de 8 Ball Pool, que pot Guanyar de forma gratuïta guanyant jocs i progressant en el joc o comprant-los a la botiga de 8 Ball Pool (a partir de 2,29 € per 20.000 Punts VIP).

Dit això, per canviar la imatge associada al seu compte, toqueu la seva imatges, A la part superior esquerra, toca la icona de llapis, Introdueix el avatar el teu prefereixes entre els disponibles, comprar-lo, i prémer el botó Estats Units, Per completar la edició de la seva foto de perfil.

Com canviar el nom en 8 Ball Pool des d'una Pc

Com saps, també és possible jugar a el 8 Ball Pool de PC, Tant a Facebook com en el lloc web oficial de Miniclip. En el primer cas, el nom utilitzat en el joc és el mateix associat al teu compte en la famosa xarxa social: a l'canviar aquest últim (el que pots fer un cop cada 60 dies), el nom que es mostra en 8 Ball Pool també s'actualitzarà automàticament. En aquest sentit, el meu guia sobre com canviar el teu nom a Facebook pot ser útil.

Si, per contra, la seva intenció és iniciar un nou joc de 8 Ball Pool des del lloc web oficial de Miniclip, serà útil saber que és possible jugar jocs individuals sense un compte o connectar el seu compte de Facebook, personalitzant el nom que es mostra en el joc immediatament. .

En aquest últim cas, connectat a la pàgina web oficial de Miniclip, espereu que es carregui el joc i feu clic al botó Inicia sessió amb Miniclip ID. En la nova pantalla que apareix, tria l'opció Connexió usant Facebook, Feu clic al botó Continuar com [nome] I això és.

En cas de problemes

Si va seguir les instruccions que li vaig donar en els paràgrafs anteriors, hauria d'haver pogut vincular 8 Ball Pool a un dels comptes disponibles i, en conseqüència, canviar el nom que es mostra en el joc. Si no és perquè ha trobat problemes que li impedeixen connectar-se, li recomano que es posi en contacte amb el personal de Miniclip i sol·liciti ajuda.

Per fer això, connecteu-vos a el lloc de suport de Miniclip, feu clic a l'opció presentar una sol·licitud a la part superior dreta i seleccioneu l'opció Piscina de 8 boles a través del menú desplegable visible a la pantalla, per indicar el joc per al qual està sol·licitant assistència.

En aquest punt, introdueix el teu adreça de correu electrònic en el camp El teu correu electrònic i especifiqui la identificació única associada amb el seu compte de 8 Ball Pool en el camp Quin és el seu jugador / ID únic?. Si no coneix el codi en qüestió, comenceu l'aplicació 8 Ball Pool, premeu el seu nom de pila, A dalt a l'esquerra, i observeu el codi visible sota de la capçalera identificació única, Part superior dreta.

Després d'això, seleccioneu les opcions Relacionat meu compte es Vull administrar els detalls del meu compte a través dels menús desplegables Seleccioneu un problema que tingui es Quin tipus de problema tens amb el teu compte? i especifiqui el problema trobat, seleccionant l'opció del seu interès entre Vincular el meu compte de Facebook o Google (Per problemes amb la connexió al seu compte de Facebook o Google) i El meu compte avatar / Jo-Me / Pregunta relacionada amb el sobrenom (Per obtenir ajuda pel que fa al seu nom d'usuari en 8 Ball Pool).

Finalment, especifiqueu l'assumpte de la seva sol·licitud en el camp Tema ; descriure el problema trobat al camp Descripció, I premeu el botó enviar, Per enviar el missatge. En uns dies, rebrà una resposta amb el personal de Miniclip a l'adreça de correu electrònic indicada anteriorment.