Com canviar el nom de l' Bluetooth del iPhone

Acabes de connectar el teu iPhone per Bluetooth al teu ordinador, t'adones que el nom assignat al teu smartphone d'Apple no és del teu gust i vols canviar-ho? Bé, què estàs esperant? Endavant! ¿Perdó? No tens idea de com fer-ho? Cap problema, t'ho explicaré.

Si em dediques uns minuts del teu preciós temps, de fet, puc mostrar, de forma senzilla però no per aquest pobre detall, com canviar el nom de l'Bluetooth de l'iPhone. Ja estic anticipant que, contràriament al que es podria pensar, aquesta és una operació increïblement simple i a l'abast de qualsevol, fins i tot dels menys experimentats en noves tecnologies.

Per a més informació, llavors, també els mostraré com fer el procediment invers, és a dir, com canviar el nom dels dispositius Bluetooth emparellats amb l'iPhone actuant directament des del «melafonino». Ara, però, deixa de xerrar i passem a l'acció. Que tinguis una bona lectura i bona sort amb tot!

  • Com canviar el nom de l'Bluetooth de l'iPhone
    • Des del iPhone
    • De la Pc
  • Com canviar el nom de el dispositiu Bluetooth de l'iPhone
  • Com canviar el nom de Bluetooth de l'iPhone des d'altres dispositius

Com canviar el nom de l'Bluetooth de l'iPhone

Per defecte, a cada iPhone activat després de la compra se li assigna el nom de «IPhone d'» seguit de nom d'usuari a la qual pertany (per exemple. L'iPhone d' ). El nom en qüestió permet identificar el dispositiu dins de les xarxes, aplicacions i serveis explotats per l'iPhone o sota els quals es detecta el dispositiu. Per tant, és també el nom utilitzat pel «melafonino» per al Bluetooth, pel qual és reconegut per altres dispositius.

Dit això, per tal de canviar el nom de l'Bluetooth de l'iPhone... has d'anar i actuar amb el nom assignat a el dispositiu. L'operació pot fer-se directament des del mateix iPhone o Pc com s'explica a continuació.

Des del iPhone

Si vols canviar el nom de Bluetooth del teu iPhone des del propi dispositiu, has de canviar els paràmetres de l' iOS. Així que, agafa el teu smartphone d'Apple, desbloquéalo, veu a la pantalla d'inici, toca la icona de Paràmetres (El que té la forma de roda dentada ) I, a la pantalla recentment mostrada, feu clic al General.

A continuació, toca la veu Informació llavors que Nom i esborra el nom actualment establert per l'iPhone en el camp visualitzat tocant el (X) costat dret. Després, escriviu el nou nom que vol donar-li a el dispositiu i feu clic al fletxa a la cantonada superior esquerra per confirmar els canvis realitzats. Això és!

De la Pc

Com et vaig dir, també pots canviar el nom de l'Bluetooth de l'iPhone des d'un ordinador. Per fer això, necessites fer servir iTunes (En Windows, on ha de ser prèviament descarregat i instal·lat) o el Cercador (En Mac, Sempre que s'utilitzi MacOS 10.15 Mojave o posterior; en les versions anteriors s'ha d'utilitzar iTunes com en Windows, però en aquest cas s'instal·la «estàndard» a l'ordinador).

Així que, connecti l'iPhone a l'ordinador amb el vostre cable connectant l'extrem més petit de l'smartphone i el port USB a un dels ports de l'ordinador. desbloquejar el dispositiu i esperar que el Obertura d'iTunes o el Finder al teu ordinador. Si això no succeeix automàticament, ho fa seleccionant l'apropiat Icona que trobes en Menú d'inici Windows o al Barra d'moll de macros.

A més, si és el primer cop que connectes el teu iPhone a l'ordinador, has de autoritzar la comunicació entre els dos dispositius prement el botó autoritza a que apareix a la pantalla del teu smartphone d'Apple, després en el continua que en el seu lloc apareix en el Escriptori del teu PC o Mac i, finalment, escrivint el codi de desbloqueig al telèfon.

A la finestra d'iTunes o de l'Finder que es mostra ara al teu escriptori, fes clic al icona de l'iphone que trobes a l'esquerra, llavors fes clic al nom de el dispositiu a la part superior, esborra el contingut de el camp que acaba de ressaltar, escriu el nou nom que vols assignar a l'iPhone i prem el botó envia en l' teclat de la Pc per confirmar els canvis que ha fet.

Quan acabis, recorda desconnectar correctament el teu iPhone del teu ordinador fent clic al expulsió que veus aparèixer en el icona de l'smartphone a la banda esquerra de la finestra d'iTunes o de l'Finder i després treure el cable de port USB del teu PC o Mac i el connector del teu telèfon mòbil.

Com canviar el nom de el dispositiu Bluetooth de l'iPhone

Com li vaig dir a el principi de el viatge, també sento que és el meu deure mostrar com ... canviar el nom de el dispositiu Bluetooth de l'iPhone o com canviar el nom dels altres dispositius connectats a l'smartphone d'Apple per Bluetooth anant a actuar directament des d'aquest últim.

Comencem des d'un punt ferm: es pot fer, però només en relació amb la accessoris (Per exemple, un parell d'auriculars) i només en aquells que Suport la modificació abans esmentada, és a dir, les que estan proveïdes d'un nom per defecte i per a les que el fabricant corresponent ha autoritzat aquesta operació (que, lamentablement, no es pot esbrinar per endavant sinó només tractant de posar en pràctica el procediment descrit en aquest pas).

Dit això, primer habilita el Bluetooth al teu iPhone (si no ho has fet ja, és clar). Per a això, agafa el dispositiu, desbloquéalo, s'accedeix a la pantalla d'inici i prem al Paràmetres (El que té la forma de roda dentada ). En aquest punt, toc en el Bluetooth i porta a col·lació EN l'interruptor de la següent pantalla.

A més del que acabo d'indicar, pots activar el Bluetooth al teu iPhone des de l' Centre de control. Per a això, si utilitza un iPhone amb Identificació facial, Desplaceu-vos cap avall des de la part superior dreta de la pantalla, i si utilitza un iPhone amb Touch ID, desplaceu-vos cap amunt des de la vora inferior de la pantalla. A continuació, seleccioneu el El botó Bluetooth (El que té el «B» estilitzada ), De manera que a l' carn de porc esdevenen blau. Per tancar el Centre de Control, en el primer cas desplaceu-vos cap amunt des de la part inferior de la pantalla o toqueu la pantalla, i en el segon cas toqui la part superior de la pantalla o premeu el botó Botó d'inici.

En aquest punt, aneu (de nou) a la secció ajustaments; Bluetooth d'iOS, identifica el dispositiu Bluetooth per al qual està interessat en actuar de la llista Els meus dispositius que hi ha a la part inferior i toques al "Jo" present al costat del seu nom.

A la següent pantalla, seleccioneu el Nom El programa de l'escola, elimina el contingut en el camp visualitzat prement en el (X) a la dreta, i escriu el nou nom que vols donar-li a el dispositiu. A continuació, feu clic al fletxa per confirmar els canvis, i ja està.

Com canviar el nom de Bluetooth de l'iPhone des d'altres dispositius

T'estàs preguntant si és possible canviar el nom de l'Bluetooth de l'iPhone d'altres dispositius ? Sento decebre't, però la resposta és no. De fet, l'única forma de canviar el nom que utilitza l'iPhone per a la connectivitat Bluetooth (i no només) és anar i actuar directament des del propi «melafonino», a través dels ajustos de l'iOS, o des d'un ordinador, utilitzant iTunes o el Finder, tal com vaig explicar amb detall en el capítol a el principi de l'tutorial.