Com canviar el nom de l'hotspot de l' iPhone

Quan estàs a la carretera i no hi ha xarxes Wi-Fi disponibles per a connectar-se, s'utilitza el punt d'accés el teu iPhone per navegar per Internet des d'un ordinador. Has usat molt aquesta característica i ara no pots prescindir-ne, però hi ha una cosa que no t'agrada: el nom de la xarxa sense fils generada pel hotspot, que tant vols canviar.

¿Perdó? Així són les coses i t'agradaria que et ajudés a canviar el nom de la xarxa generada per la teva «melafonino»? En aquest cas, deixa dir-te que avui és el teu dia de sort. En els propers paràgrafs, de fet, li explicaré com canviar el nom de l'hotspot de l'iPhone que li proporciona el procediment detallat per canviar el nom associat al telèfon intel·ligent d'Apple, que per ara és l'única solució que li permet personalitzar el nom de la xarxa Wi-Fi generada amb el hotspot.

A més, si ho necessites, també et donaré instruccions sobre com canviar la contrasenya per accedir a la xarxa en qüestió, actuant sempre des de la configuració del teu iPhone. Per tant, jo diria que no cal seguir endavant i veure com procedir. Gaudiu de la seva lectura!

  • Com canviar el nom de l'hotspot de l'iPhone
    • Des del iPhone
    • De la Pc
  • Com canviar la contrasenya de l'hotspot de l'iPhone

Abans que arribem a el cor d'aquest tutorial i l'hi expliquem en detall com canviar el nom de l'hotspot de l'iPhone necessites fer una premissa adequada sobre el nom associat a la xarxa sense fils generada pel «melafonino».

Has de saber, de fet, que a l'activar la funció de hotspot en l'iPhone, la xarxa sense fils creada per aquest últim pren automàticament el nom de el dispositiu que, per defecte, és iphone de [nome Utente]. Aquest nom s'utilitza per identificar el seu iPhone i s'usa dins de les xarxes (a més dels hotspots, també Bluetooth i AirDrop), aplicacions i serveis (per exemple iCloud) amb els quals interactua.

Dit això, pots canviar el nom associat al teu iPhone des del Paràmetres de iOS, Sense cap limitació, però aquesta última es modificarà per a totes les xarxes, aplicacions i serveis que l'utilitzin. Està clar? Bé, llavors seguim amb això.

Com canviar el nom de l'hotspot de l'iPhone

Com es va esmentar en les primeres línies d'aquesta guia, per canviar el nom de l'hotspot de l'iPhone has de canviar el nom associat al teu «melafonino». Això pot fer-se des del propi dispositiu o connectant-lo a la Pc. Com fer-ho? T'ho explicaré!

Des del iPhone

Per canviar el nom del seu iPhone des del propi dispositiu, prengui el dispositiu i toc la icona de l' enginy per accedir a la Paràmetres d'iOS, seleccioneu el General i premis en la veu Informació.

A la pantalla recentment mostrada, premi l'opció Nom... pressiona el botó ... X per esborrar el nom actual associat al teu iPhone, i introduir el nou nom en el camp apropiat. Després d'això, pressiona el final del teclat (O al Informació i ja està!

De la Pc

Si prefereixes canviar el nom del teu iPhone Pc i tens un PC Windows primer t'has d'assegurar que has instal·lat iTunes el famós programari multimèdia desenvolupat per Apple.

Si encara no ho has instal·lat al teu ordinador, pots descarregar-lo gratuïtament des del Microsoft Store o connectant-te a la pàgina web oficial d'Apple, fent clic al botó Descàrrega iTunes per a Windows ara. Per al procediment detallat, els deixo la meva guia sobre com descarregar iTunes.

En aquest punt, pren la iPhone, connecta'l a la Pc a través de la El cable de l'raig sempre que (el mateix que fas servir per carregar el teu telèfon) i esperar que iTunes s'iniciï automàticament. Si és la primera vegada que connectes el teu iPhone a l'ordinador, has de autoritzar la comunicació entre els dos dispositius fent clic al botó continua e autoritza a van aparèixer, respectivament, en la Pc ia la pantalla de l' «melafonino» i entrant en el codi de desbloqueig en aquest últim.

Un cop fet això, premeu el botó Telèfon apareix a la part superior esquerra i, en la nova pantalla que apareix, feu doble clic en l'element iphone de [nome]. Inseriu, llavors, el nou nom per associar-se amb el teu iPhone i prémer el envia de el teclat, per guardar els canvis i, en conseqüència, també canviar el nom de la xarxa Wi-Fi generada pel hotspot.

Si utilitza un Mac amb macOS 10.14 Mojave o versions anteriors, has de saber que fins i tot en aquest cas necessites utilitzar iTunes (Que s'instal·la «de sèrie» en el teu ordinador) i el procediment és idèntic al que et acabo de dir per canviar el nom de l'iPhone en Windows.

Si, d'altra banda, fas servir macOS 10.15 Caterina o posterior, pots canviar el nom associat al teu iPhone directament des del Cercador. Un cop hagueu connectat el «meláfono» al seu Mac i autoritzat la comunicació entre els dos dispositius, llavors feu clic al Cercador (el cara somrient ) Visible al Barra d'moll i premis en la veu iphone de [nome] situat a la barra lateral de l'esquerra, a la secció posicions.

En aquest punt, feu clic al nom associat amb el teu iPhone, a la part superior, ressalta aquest últim, introdueix el nou nom per associar-se a el dispositiu i pressionar el envia per desar els canvis realitzats i canviar el nom associat a el dispositiu.

Finalment, tingueu en compte que pot canviar el nom de l'iPhone des d'un ordinador, tant en PC com en Mac amb Windows, fins i tot sense connectar els dos dispositius per cable, però sempre que hi hagi activat la funció Sincronitzar amb l'iPhone mitjançant Wi-Fi / Mostra l'iPhone si el Wi-Fi està activat que li permet connectar el seu ordinador i el seu telèfon sense fils si tots dos dispositius estan connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi.

Si la funció en qüestió està activa (pot marcar-a la casella Opcions... accedint a la secció ... Resum a iTunes i General de l'Finder), tot el que has de fer és assegurar-te que el teu ordinador i l'iPhone estan connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi i, sense connectar físicament els dos dispositius, repetir el procediment anterior.

Com canviar la contrasenya de l'hotspot de l'iPhone

¿Perdó? A més de el nom que t'agradaria canviar la contrasenya de la xarxa de hotspots de l'iPhone ? Si és així, et alegrarà saber que pots fer-ho directament des de la configuració del teu «melafonino».

Per procedir, pren el teu iPhone, pressiona a la icona de l' enginy per accedir a la Paràmetres d'iOS, seleccioneu el Telèfon mòbil i comprovi que el pal al costat de l'opció dades cel·lulars o bé en EN o el actives.

Un cop fet això, premi sobre l'element Punt d'accés personal... tocar l'opció ... Clau de Wi-Fi i, després d'esborrar la clau d'accés actual, introdueixi la nova. Contrasenya en el camp apropiat. Després premeu el botó final dalt a la dreta, i això és tot. Recorda: estableix una contrasenya segura!