Com canviar el seu nom a Call of Duty Mobile

Ets fanàtic dels videojocs de trets, més precisament de la sèrie COD (Call of Duty) d'Activision, i finalment has trobat un títol vàlid per jugar sobre la marxa: em refereixo clarament a Call of Duty Mobile, un joc que pot mantenir a tots els bons Lovers d'aquest gènere enganxats a la pantalla. No obstant això, vas cometre un error: a l'registrar vas escollir un nom que ja no t'agrada i ara no saps com solucionar-ho. Així són les coses, no? Bé, llavors diria que estàs en el lloc correcte!

En aquesta guia, de fet, t'explicaré com canviar el teu nom a Call of Duty Mobile. Responc immediatament al dubte més comú: si, a l'contrari del que molts pensen, hi ha un mètode gratuït per a realitzar aquest canvi sense gastar diners reals. Simplement està una mica «amagat» i per aquesta raó és possible que no ho notis, si no és seguint les indicacions que et donaré al llarg d'aquest tutorial. Per la resta, hi haurà una forma d'analitzar el tema en 360 graus, tenint en compte els mètodes disponibles i, mentre estàs aquí, entendre com canviar altres aspectes del teu perfil.

Què dius? Està preparat per personalitzar el seu compte a COD Mobile i adaptar-la més a les seves necessitats? ¿Sip? Bé. Tot el que ha de fer és agafar-se uns minuts de temps lliure i seguir les instruccions ràpides a continuació. Dit això, no em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Com canviar el seu nom a Call of Duty Mobile

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com canviar el seu nom a Call of Duty Mobile, Crec que podria estar interessat en conèixer més sobre aquesta possibilitat.

Bé el Sobrenom de Call of Duty Mobile apareix dins dels diferents jocs i els usuaris de el joc poden utilitzar-lo per trobar qualsevol altre jugador. Per exemple, un amic seu pot demanar-li que ho afegiu a l'títol d'Activision i jugant junts per a tu. En general, el sobrenom apareix juntament amb el teu. perfil d'imatge.

En el primer llançament, el joc permet a l'usuari executar el iniciar sessió m'agrada convidat, mitjançant Perfil d'Activision oa través del compte de Facebook. en dispositius Android Sovint, l'accés a través d'aquesta última possibilitat és immediat, ja que les dades d'inici de sessió es prenen directament dels guardats en el seu telèfon mòbil / Tauleta.

En qualsevol cas, si ha iniciat sessió a través de Facebook, És possible que vulgueu també canvia la teva foto de perfil, Ja que el joc pot obtenir el teu per defecte imatges, Mostrant-lo a tots els altres jugadors (per exemple, quan arribes a l'podi a la fi de el joc). Atès que és aquí per canviar el seu sobrenom i tenir un compte més «curada», també ha d'aprendre com canviar la imatge associada amb el seu perfil a COD Mobile.

Per fer això, iniciï el joc, faci el iniciar sessió d'una de les formes que els vaig mostrar abans i feu clic a icona de perfil present en la part superior esquerra. En aquest punt, primer premi icona de documents i mes tard icona de perfil. D'aquesta manera, tots els avatar disponible.

Triï, per tant, el icona que més t'agradi i toca el botó EXPOSICIÓ. Perfecte, ara has canviat la teva foto de perfil. A l' nivell 55 i a la nivell 100 reps alguna cosa marcs per l'avatar, Que et permeten mostrar a altres jugadors que s'ha arribat a un cert «rang».

tornant a canviar nom, La pregunta és una mica més complexa. De fet, Activision, com totes les cases de programari, li permet fer canvis limitats a l'sobrenom. Per exemple, aquest últim es pot canviar només un cop cada tres dies.

No obstant això, la «limitació» més important és la relativa a punts C / CP. De fet, per canviar el teu sobrenom dins el joc, has de tenir-ne un targeta de canvi de nom, Que es pot comprar a l'interior a l'preu de 500 CP o 1000 C.

En cas que no ho sàpigues, jo CP són punts que es poden obtenir a través del microtransaccions. Per accedir a aquest últim, només pressioni la icona + present a la part superior dreta. Els preus solen ser els següents: 1,09 euros per 80 CP, 5,49 € per 400 CP, 10,99 euros per 800 CP, 27,99 euros per 2000 CP, 42,99 euros per 4000 CP i 109,99 € per 8000 CP.

Aquests punts també es poden utilitzar per comprar màscares i contingut interessants de Botiga mòbil COD, Accessible mitjançant el botó apropiat situat a la part inferior esquerra de la pantalla principal. En poques paraules, per canviar el nom, hauria de comprar el Paquet de 800 CP a 10,99 euros i ús 500 CP Per al targeta de canvi de nom. Després es quedaran amb tu 300 CP per a ser explotat per pell i diversos continguts.

Alternativament, podria considerar comprar l' Passada de batalla, Que et garantirà l'adquisició de punts CP com i quan pujaràs de nivell. Hi ha dues opcions disponibles: passada Premium (Cost de 560 CP) i Passada Premium Plus (Cost de 1280 CP). El segon també és capaç de fer-te augmentar en molts nivells i per proporcionar-te pell rara, Mentre que el primer és una mica més limitat. En qualsevol cas, com hauràs endevinat, sempre has d'apuntar a comprar, al menys inicialment, el Paquet de 800 CP (Euros 10,99).

Dit això, com es va predir, hi ha un mètode lliure per canviar el teu nom en el joc i és passar pel C : Punts obtenibles simplement jugant a COD Mobile. Aquests es poden rebre de diverses formes i veuràs que a l'completar els jocs acumularàs bastants.

En particular, et recomano que facis un cop d'ull a la icona de correu present a la part superior dreta, que sovint li atorga recompenses en C, i en la secció Passada de batalla a l'esquerra (el Passi de batalla també té una versió gratuïta que et permet obtenir punts C).

De fet, els usuaris sovint s'obliden de canviar les recompenses que apareixen en aquestes pantalles. En qualsevol cas, en general, per arribar a l' 1000 C requerit per portar a casa el targeta de canvi de nom gratis, simplement jugar alguns jocs i saber el dret procediment (Que està una mica «amagat», però seguint les meves indicacions no tindràs cap problema).

Vull aclarir que COD Mobile és un joc en constant evolució i que els desenvolupadors poden decidir fer canvis a aquesta possibilitat en qualsevol moment. ¿És clar? Bé, comencem.

Com canviar el seu nom a Call of Duty Mobile

Després d'explicar-on apareix el nom, com fer que la teva foto de perfil llueixi bé (sense ser vista per altres jugadors) i els límits d'un cas, diria que és el moment d'actuar i guiar-te en detall a l' canvi de sobrenom a COD Mobile.

Per continuar, una vegada que hagi ingressat a el joc, premeu icona de perfil present en la part superior esquerra, toc icona de documents i seleccioneu el icona de llapis. En aquest punt, escriviu el nou sobrenom voleu utilitzar (des de la longitud màxima de 14 caràcters ) I premeu el botó CANVI.

Ara, el joc et demanarà que compris el targeta de canvi de nom. Després premeu el botó COMPRAR i mes tard això 500 CP (No es preocupi, no se li cobrarà res en aquest moment).

Apareixerà una pantalla convidant-te a comprar la targeta de canvi de nom. Bé, òbviament Activision «pressiona» per usar els CP, però en realitat només toca el icona C, Introdueix el quantitat de targetes canviï el nom per comprar i premeu el botó COMPRAR, Seguir sense gastar diners.

Perfecte. El joc et felicitarà per aconseguir el paper. Premeu, per tant, en en qualsevol lloc de la pantalla, Torneu a la pantalla de canvi de nom i repetiu el procediment que vaig explicar anteriorment, escrivint novament el sobrenom i prement el botó CANVI. En aquest punt, el joc et permetrà fer el modificació, Advertint només en cas que hi hagi triat un nom ja utilitzat per una altra persona.

Genial, ara ha aconseguit canviar amb èxit el seu sobrenom en COD Mobile. Ho sé: el procediment està una mica «enredat», però aquest és l'únic mètode per al qual està previst Activision canvia el teu nom d'usuari gratis (Vull dir sense gastar diners reals, òbviament les C encara han d'usar-). De fet, no és possible canviar el seu sobrenom d'altres formes.

En conclusió, atès que estàs interessat en el joc de Activision, et recomano que li facis un cop d'ull al meu guia de l' millor Call of Duty, En la qual pots trobar algunes idees interessants per als teus properes sessions.