Com canviar el teu nom en Clash Royale

Després de llegir el meu guia sobre com descarregar Clash Royale, Tu tampoc has pogut resistir la temptació de provar el famós joc desenvolupat per Supercell. Amb ganes de jugar, li has donat poca importància a triar el nom de pila a l'crear el seu compte i ara es penedeix de la seva elecció. Per tant, li agradaria tornar sobre els seus passos, canviant el sobrenom en ús, però no sap com procedir. És així, estic en el cert? Llavors m'ho dius a mi dir-te que has vingut a el lloc correcte en el moment correcte.

De fet, amb el tutorial d'avui, explicaré com canviar el nom a Clash Royale brindant-li tota la informació que necessita per tenir èxit en el seu intent. Primer de tot, serà un plaer per a mi mostrar-te els requisits necessaris per canviar el teu nom en Clash Royale. A continuació, et mostraré el procediment detallat per canviar la teva sobrenom i, en cas de problemes, t'explicaré com contactar i demanar suport a el personal de Supercell. Com es diu? No pots esperar per saber més? Llavors no triguis més i investiga el tema immediatament!

Coratge: posa't còmode, reserva cinc minuts de temps lliure per dedicar-los a llegir els següents paràgrafs i segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te. T'asseguro que, seguint els meus «tips» i intentant posar-los en pràctica en el dispositiu del teu interès, ¡canviar el nom a Clash Royale serà tan fàcil com beure un got d'aigua! Només he de desitjar-te una bona lectura i, sobretot, que et diverteixis!

  • Canviant de nom a Clash Royale per primera vegada
  • Com canviar el nom a Clash Royale diverses vegades
  • Canviar el nom de clan a Clash Royale
  • En cas de dubtes o problemes

Abans d'entrar en els detalls d'aquesta guia i explicar, en detall, com canviar el nom a Clash Royale, Pot resultar útil saber quins són els requisits mínims per a canviar el seu nom i quantes vegades pot fer-ho.

Comencem dient que, per poder canviar el nick en ús en Clash Royale, cal haver arribat a l'almenys el Rei nivell 4 (El nivell que indica la força de la torre de rei i les torres de la princesa). Aquells que encara no han assolit el nivell en qüestió, per canviar el seu nom, primer han de Guanyar nous cofres en batalla, obtenir noves millores de les seves cartes obrint els cofres i millorar les cartes a canvi de les monedes guanyades.

A més, serà útil saber que és possible canviar el nom diverses vegades (entre un canvi i un altre cal esperar 6 hores) però només el primer canvi és completament gratis : Els canvis posteriors només es poden realitzar a canvi de gemmes i cada nou canvi requerirà més i més gemmes.

Per aquesta raó, abans de canviar el teu nom a Clash Royale, t'aconsello que escullis amb cura el nou sobrenom per a usar en el joc, assegurant de no utilitzar un sobrenom ofensiu o inadequat. En aquest cas, el personal de Supercell (l'empresa que va desenvolupar Clash Royale) modificarà el nom al seu gust i, en cas d'utilitzar gemmes per a la modificació, no oferirà cap compensació.

Canviant de nom a Clash Royale per primera vegada

Com s'esmenta en les primeres línies d'aquesta guia, és possible canviar de nom a Clash Royale per primera vegada gratis. Tot el que ha de fer és accedir a la configuració del seu compte, triar l'opció per canviar el nom i ingressar el nou sobrenom escollit.

Per continuar, pren la telèfon mòbil o tauleta, s'inicia la aplicació Clash Royale, Espera que es carregui el joc i, en primer lloc, assegura't d'haver arribat a l'almenys el Rei nivell 4 (Visible a la part superior esquerra), necessari per canviar el nom.

Si encara no has assolit el nivell en qüestió, l'únic que pots fer és seguir jugant Clash Royale i millorar el teu nivell de Rei. Per començar una nova batalla, toqueu la icona dues espases i premeu el botó Batalla. Cada batalla guanyada et permetrà guanyar un cofre per desbloquejar i obrir: a l'interior, pots trobar monedes, noves cartes i / o millores de cartes ja disponibles al teu compte. En aquest sentit, el meu guia sobre com veure cofres a Clash Royale pot ser útil.

Per millorar les teves targetes accedeix a la secció Targetes, Identificar aquells que es poden millorar (s'identifiquen mitjançant un barra verda ) I premeu el botó Millora [número] monedes (Per dues vegades consecutives). Per cada millora d'una carta en el teu mall, guanyaràs punts, que et permetran augmentar el nivell de Rei del teu compte i, per tant, arribar a el nivell 4 per canviar el teu nom.

Dit això i havent aconseguit el Nivell 4, per canviar el nick en ús accedeixi a l'apartat Batalla de Clash Royale, tocant la icona dues espases, Després premeu el botó ☰ (a dalt a la dreta) i seleccioneu l'opció configuracions al menú que apareix.

En la nova pantalla que apareix, pressioni els botons canviar nom es , Ingressi el nou sobrenom que voleu utilitzar en el camp Introduïu el nou nom i toca el botó Seguir, Després torneu a ingressar el nou nom al camp Torneu a introduir el nou nom i premeu el botó Seguir.

Per confirmar la seva intenció, ingressi la comanda confirmació en el camp corresponent, toqueu el botó I això és. el missatge El teu nom ha estat canviat confirmarà el canvi.

Com canviar el nom a Clash Royale diverses vegades

Si t'estàs preguntant com canviar el nom en Clash Royale diverses vegades, Et alegrarà saber que el procediment és gairebé idèntic a què ja t'he indicat en les línies anteriors pel que fa a la primera modificació de l'nick. No obstant això, a partir de la segona modificació, és possible completar l'operació només a canvi de gemmes.

Per continuar amb el canvi de nom, accedeixi a la secció batalles del seu compte, toqueu el botó ☰ i triï l'opció configuracions al menú que apareix. Ara, seleccioneu l'element canviar nom, Per mostrar el nombre de gemmes necessàries per completar l'operació (per canviar el nom la segona vegada que es requereixen 500 gemmes ).

Si les gemmes que tens a la teva disposició no són suficients per canviar el teu nom, has de saber que pots aconseguir-les gratis si continues jugant. Alternativament, pots comprar gemmes a la botiga Clash Royale; si és així, selecciona l'opció botiga (La icona de maleter al menú situat a la part inferior), situï la secció gemmes, Tria l'opció del teu interès entre Grapat de gemmes (80 gemmes per 1,09 euros), Borsa de gemmes (500 gemmes per 5,49 €), Cub de gemmes (1.200 gemmes per 10,99 euros), Barril de gemmes (2.500 gemmes per 21,99 euros), Vagó de gemmes (6.500 gemmes per 54,99 euros) i Muntanya de gemmes (14.000 gemmes per 109,99 €) i completa la compra a través d' google Play o iTunes.

Tan aviat com hagis arribat a la quantitat de gemmes necessàries per canviar el teu nom en Clash Royale, accedeix novament a la secció batalles, Toca el botó ☰ i selecciona les opcions configuracions es canviar nom al menú que s'obre. Després feu clic al botó per nombre de gemmes necessari per canviar el nom, introduïu el nou sobrenom que s'usarà en Clash Royale en els camps Introduïu el nou nom es Torneu a introduir el nou nom i toca el botó Seguir.

Finalment, ingressi la comanda confirmació en el camp corresponent i premeu el botó , Per confirmar la teva intenció i canviar el teu nom en Clash Royale.

Canviar el nom de clan a Clash Royale

Si et preguntes si és possible canviar el nom de l'clan a Clash Royale, Has de saber que, si ets el líder d'el clan, pots canviar la descripció, posició, decoració i tipus del teu clan però no pots canviar el seu nom. En aquest cas, l'única solució disponible per a tu és sortir de l'clan en qüestió i crear un de nou.

Si la teva intenció és canviar la informació de la teva clan, accedeix a la secció Social, Vos d'haver seleccionat la pestanya clan, Toc en nom de pila del teu clan, toca la icona de roda d'engranatge i, a la nova pantalla desplegada, modifica la informació del teu interès ( Decoració, Descripció, noi, trofeus necessaris es Posició ). Després premeu el botó Desar, Per guardar els canvis realitzats.

Si pel contrari vols sortir de la teva clan per crear un de nou accedeix a la secció Social, Toc en nom de pila del teu clan i pressiona els botons fora es Sip, Per deixar el clan. Un cop fet això, accedeixi novament a la secció Social, Seleccioneu la pestanya Crear i introduïu el nou nom que farà servir per a la seva clan en el camp Nom de l'clan, Després especifiqui també la informació sol·licitada en els camps Decoració, Descripció, noi, trofeus necessaris es Posició i premeu el botó Crear, Per crear el teu nou clan.

En cas de dubtes o problemes

Si has seguit en detall les instruccions que t'he donat en els paràgrafs anteriors però encara tens alguns dubtes sobre canviar el teu nom a Clash Royale, et suggereixo que accedeixis a l' secció de suport de el joc per trobar totes les respostes que busques amb total autonomia.

Per fer això, comenceu Clash Royale, assegureu-vos d'estar a la secció batalles (Si no, feu clic a la icona dues espases ), Premeu el botó ☰ situat a la part superior dreta i seleccioneu l'opció configuracions al menú que apareix. En la nova pantalla que apareix, toqueu l'element Ajuda i assistència, Introdueix el teu pregunta al camp Descriu el teu problema i toc el resultat del seu interès, per intentar resoldre els seus dubtes.

Si, d'altra banda, ha trobat problemes que li van impedir canviar el seu nom a Clash Royale o no va poder trobar les respostes que estava buscant, pot comunicar-se amb el suport de Supercell i obtenir suport directament. Per continuar, aneu a configuracions del seu compte, seleccioneu l'opció Ajuda i assistència i, en la nova pantalla que es mostra, toqueu l'element Contacte, Part superior dreta.

Després introdueix el missatge al camp Si us plau introdueix el teu missatge i toca el avió de paper, Per enviar la seva sol·licitud de suport i iniciar la conversa.