Com canviar la direcció MAC. La adreça MAC (Acrònim de Mitja Access Control) és una adreça de 12 dígits de l'tipus 11-A1-B2-1A-AB-A2 (els guions no sempre són visibles) que s'utilitza per a identificar de manera única cada targeta de xarxa ethernet o sense fil produïda a el món.

És bàsicament un identificador per a un dispositiu en particular a nivell de xarxa local. Per aquesta raó, l'adreça MAC també s'anomena adreça física o adreça Ethernet / LAN. Per tant, conèixer l'adreça MAC dels seus dispositius pot ser particularment útil en diverses circumstàncies, però també pot ser molt convenient fer canvis en ella.

En les següents línies, de fet, li mostraré tot el que pot fer per canviar l'adreça MAC a ordinador personal  Windows i amb Mac OS X però també en telèfons i tablets Android  així com en dispositius iOS.

A l'contrari del que sembla canviar l'adreça MAC, en realitat és una operació elemental, especialment en les PC.

Canviar l'adreça MAC a l'ordinador

PC amb Windows

En un PC amb Windows, és possible canviar l'adreça MAC des Gestió de dispositius, La utilitat de sistema a través de la qual pot veure informació útil sobre els perifèrics i els diversos dispositius connectats a la Pc i realitzar qualsevol canvi.

Per canviar l'adreça MAC a Windows pressiona el botó de inici adjunt a la barra de tasques, escriviu tauler de control en el camp de recerca que se li mostra i feu clic al primer resultat de la llista.

Escriu la gestió de dispositius en el camp de recerca ubicat a la part superior dreta de la finestra Panell de control i feu clic al primer resultat a la llista.

A la finestra d'Administració de dispositius que se li mostrarà a l'escriptori en aquest moment, s'ubiqui Targetes de xarxa i feu-hi clic per expandir la seva secció.

Un cop fet això, se li mostrarà una llista de tots els adaptadors de xarxa en el seu PC, pressiona el que està en ús. Si no pot entendre quin dels elements adjunts a la secció Targeta de xarxa seleccioneu accedir a l'tauler de control de Windows novament, escriviu xarxa i centre d'intercanvi en el camp de cerca, feu clic al primer resultat de la llista i després feu clic a connexions.

En la nova finestra que s'obrirà en aquest punt, trobarà el nom de la targeta de xarxa en ús sota de la capçalera Connecteu-vos a través d '.

Un cop hagueu trobat l'adaptador de xarxa correcte, feu clic amb el botó dret de ratolí i seleccioneu propietat des del menú que s'obre i feu clic a la pestanya Avançat adjunt a la nova finestra que se li mostra.

Ara, desplaceu-vos cap avall a la llista situada en el quadre sota de la capçalera propietat i identificar la veu Direcció administrada localment (Alternativament pot trobar l'entrada Direcció de xarxa ). Seleccioneu l'element en qüestió i feu clic al campament ubicat sota de l'element valor a la dreta.

Ara ingressi la nova adreça MAC que desitja adoptar i feu clic al botó acceptar  i reinicieu el PC perquè els canvis que realitzi tinguin efecte.

Quan la Pc es reinicia, pot verificar que el procediment per canviar la direcció MAC sigui reeixit accedint Símbol de sistema, escrivint ipconfig / all i comprovant això en l'article adreça física l'adreça MAC ingressada prèviament està present.

A més del que et acabo d'indicar en un PC amb Windows, també pots canviar l'adreça MAC recorrent a l'ús de SMAC, Un programa comercial (que es pot utilitzar de forma gratuïta durant un període de prova) que li permet canviar la seva adreça MAC de forma ràpida i senzilla.

Per canviar MAC aderse en un PC amb Windows a través d'SMAC per començar, feu clic aquí perquè pugui collage immediatament a la pàgina de descàrrega de programari i feu clic al botó Baixa'l ara i deixeu que el programa es descarregui en el seu PC.

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer smac20_setup.exe per instal·lar el programari. Després feu clic primer OK i en el botó Següent, pressiona Estic d'acord després feu clic a Següent tres vegades seguides. Per concloure, pressiona sobre acabat.

En aquest punt, veurà aparèixer la finestra del programari a l'escriptori. Llavors feu clic a Estic d'acord per acceptar els termes d'ús de el programa i després premeu Procediu. Ara, seleccioneu la targeta de xarxa de la llista que es mostra a la finestra del programari i introduïu la nova adreça MAC en els camps situats sota de la capçalera Nova adreça MAC falsificada present a la dreta.

Després feu clic a OPCIONS  a la part superior, assegureu-vos que l'article Adaptador reiniciat automàticament es selecciona el menú adjunt que es mostra i, si no, procedeixi a fer-ho.

Feu clic al botó actualització MAC present a la part inferior dreta de la finestra de el programa.

En aquest punt, la targeta de xarxa es desactivarà temporalment i l'adreça MAC s'actualitzarà. Després pot verificar que el procediment per canviar la direcció MAC s'hagi completat amb èxit actuant com a símbol de sistema, com ho vaig explicar en les línies anteriors.

Mac OS X

Té una Mac i vol entendre com procedir per poder canviar l'adreça MAC?

Bé, llavors en aquest cas hauràs de recórrer a la terminal.

Per accedir a la Terminal, pressiona la icona que representa una lupa situada a la part superior dreta de la barra de menú, escriviu terminal en el camp de recerca que es mostra a la pantalla i feu clic al primer resultat.

També pot accedir a la Terminal a través d' Laucnhpad, pressionant la icona de la utilitat o usant la carpeta aplicacions.

Una vegada que aparegui la finestra terminal, ingressi la comanda suo ifconfig ES0 xx: xx: xx: xx: xx: xx tenint cura de reemplaçar en0 amb el nom de la interfície de xarxa en ús i xx: xx: xx: xx: xx: xx amb l'adreça MAC que pensa utilitzar.

Després premeu el botó Enter en l' teclat de la Pc, escriviu la contrasenya que fa referència al compte de l'administrador i premeu el botó Enter. Si no coneix la interfície de xarxa en ús, pot identificar-la fàcilment prement el botó alt en el teclat, fent clic amb el botó esquerre de l'ratolí a la icona de Wi-Fi a la barra de menú i observant la cadena que es mostra a la banda de l'element Nom d'interfície.

Després, verifiqui que el procediment per canviar la direcció MAC hagi estat reeixit iniciant sessió en Preferències de sistema, fent clic a vermell, fent clic al botó Avançada ..., Seleccionant la pestanya maquinari i assegurant-se que en correspondència amb l'article Dirección MAC s'indica la direcció que ha triat anteriorment.

Canviar l'adreça MAC al telèfon mòbil i la tauleta

Android

Si, d'altra banda, té un telèfon mòbil o tauleta Android i està interessat en comprendre com canviar l'adreça MAC, sàpiga que per tenir èxit en el negoci és essencial que el dispositiu en ús hagi estat root.

Després pot canviar l'adreça MAC en el seu telèfon mòbil o tablet Android usant BusyBox i l'aplicació wifi Mac Changer.

Després de descarregar-lo, accedeixi a la pantalla el dispositiu en el qual s'agrupen totes les aplicacions instal·lades, seleccioneu primer BusyBox i després Wifi Mac Changer, associï l'aplicació amb els drets de root i premeu la secció individual Direcció Mac Reial per veure l'adreça Mac real d'el dispositiu.

Després, desplaceu-vos cap avall per la pantalla que se li mostra i seleccioneu l'element Generar a l'atzar Mac per generar una nova adreça MAC aleatòria o introduir una manualment completant el camp a la banda de l'element Nova Mac:.

Per aplicar els canvis, premeu l'element apropiat adjunt a el botó de menú (el que té els tres punts) situat a la part superior dreta de la pantalla que se li mostra.

Recordeu que a l'reiniciar el dispositiu es cancel·la el procediment pel qual es canvia la direcció MAC. Quan es reinicia Android, es restaura l'adreça MAC per defecte.

iOS

Teniu un iPhone o iPad i està interessat en comprendre com procedir per canviar l'adreça MAC?

Bé, per començar, has de saber que has de tenir jailbreak al dispositiu.

Després pot canviar l'adreça MAC en el seu iPhone o iPad usant el terminal mòbil. Per descarregar Mobile Terminal veu a la botiga Cydia  busqui i instal l'aplicació en el seu dispositiu.

Una vegada que la Terminal mòbil estigui instal·lada, accedeixi a l'aplicació pressionant la icona agregat a la pantalla d'inici, després escriviu la comanda ifconfig en0 down i pressiona Enter.

després escriu nvram wifiaddr = xx: xx: xx: xx: xx: xx inserir en lloc de xx: xx: xx: xx: xx: xx la nova direcció Mac i pressiona novament Enter.

Finalment, ingressi la comanda fconfig en0 up i feu clic a Enter al teclat visible a la pantalla per completar el procediment pel qual canviar l'adreça MAC.

Recordeu que a l'reiniciar el dispositiu es cancel·la el procediment mitjançant el qual es canvia la direcció MAC. Quan es reinicia iOS, es restaura l'adreça MAC per defecte.