Com canviar l'idioma en portàtil Lenovo amb Windows 10? L'idioma que es trobi configurat en la nostra portàtil Lenovo, ha de determinar l'ús de acetos i caràcters especials que es mostren en el teclat.

Una vegada que tenim l'idioma de la portàtil, es tindrà una millor gestió amb el teclat. Això permetrà que tinguem una millor interacció amb els comandaments per a caràcters. Seguint amb aquesta premissa, vegem com poder canviar l'idioma en portàtil Lenovo, des de Windows 10.

Índex

Primer pas per canviar idioma

Com veurem en endavant, canviar l'idioma de portàtil Lenovo amb sistema operatiu de Windows, és un procés realment senzill, per tant, ho farem en uns poc minuts. Començarem amb anar a les configuracions "Settings", que es mostren en el menú d'inici.

Després, veurem algunes opcions, però la que ens interessa és "Region & Language", per tant, farem clic aquí. Accedirem a una pantalla on podem veure els idiomes que s'han instal·lat a l'ordinador, sempre es pot optar per descarregar un paquet d'idiomes, en cas de no trobar el que volem configurar.

segon pas

Ara bé, una vegada que ens trobem en aquesta pantalla, seguirem amb les configuracions. Al menú que es diu "Country or Region", buscaràs el país on et trobes, una vegada que s'ha ubicat, fes clic. això determinarà l'idioma.

En cas que el teu país no aparegui, podràs optar per descarregar-lo, Així que, no hi ha perquè alarmar-se si no veiem el nostre país. Per descarregar un idioma, anirem a el següent pas. Això en cas de no veure-ho habilitat en les opcions.

Descarrega el teu idioma per posar-lo en el teu portàtil Lenovo

Per descarregar l'idioma preferit, Farem el següent:

  • Situa't a la secció on es troben els idiomes i selecciona l'opció de "Add a language".
  • Quan hagis seleccionat l'idioma que vols, veuràs que apareix la finestra de "Region & Language".
  • Aquesta acció ens portarà a l'apartat on hem de seleccionar l'idioma corresponent a país, després d'això, farem clic a "Set as default".
  • A l'marcar aquesta opció, estarem indicant que aquest idioma que has seleccionat, serà la llengua per defecte en l'equip.
  • Quan s'hagi descarregat l'idioma, estarà a punt per a usar-se, si és que no estava descarregat.

Després d'això procediments, el idioma de la nostra preferència s'haurà configurat a la portàtil Lenovo. Recordant que s'ha fet des del sistema de Windows 10.

Configura el teu portàtil

Per descomptat que podràs seguir fent ús de les configuracions del teu portàtil Lenovo, Dins el sistema operatiu de Windows. Hi ha opcions que faran de la nostra experiència la millor, d'acord especifiquem les nostres preferències.

Tot això ens ajudarà a mantenir un ús eficient del nostre equip, sobretot si es troba en el nostre idioma. Com hem esmentat abans, d'això dependrà obtenir satisfactòriament accents o símbols especials, amb una combinació de tecles específiques. Si vols, pots tornar a configurar l'idioma anterior, seguint els mateixos passos.