Com canviar la cara en un vídeo. ¿Estrella de Hollywood? ¿Rockstar? Si vols convertir-te en una estrella, i vols posar la teva cara a altres vídeos, t'ensenyaré com fer-ho.

En les següents línies, de fet, revisarem tot un seguit d'eines interessants gràcies a les quals vaig aconseguir canviar la cara en un vídeo inserint la meva cara en el cos d'aquesta i una altra celebritat, de personatges fantàstics i de qui tingui més. T'interessaria però no ets molt pràctic en termes de TI i noves tecnologies? No creus que estiguis preparat per a la tasca?

Anem, no diguis ximpleries. Aquests són recursos molt simples. I, no veig de què estàs preocupat si sóc aquí amb tu, a punt i ben disponible per brindar totes les instruccions necessàries.

Anem llavors, no perdem més temps xatejant i immediatament comencem a treballar. Posa't còmode davant de la Pc i immediatament comença a concentrar-se en llegir aquest article. A la fin, veuràs, pots dir que estàs content i satisfet amb el que ha après. ¿Aquestes llest? Genial !. Li desitjo molta diversió i que tingui molta sort per a tot.

Com canviar la cara en un vídeo amb Filmora (Windows / Mac)

El primer dels recursos útils per canviar la cara en un vídeo de què vull parlar és Wondershare Filmora. És un programari d'edició de vídeo molt fàcil d'utilitzar. Que permet realitzar diverses operacions d'edició, inclosa de la qual estem parlant.

Està disponible per a PC amb Windows i per Mac. És de pagament (Amb preus a partir de 39,99 euros segons el tipus de pla triat). Però encara pot descarregar i comprometre a una versió gratuïta (La qual vaig fer servir per escriure aquest pas) que aplica una marca d'aigua a la pel·lícula final.

Utilització filmora

Em preguntes com usar-lo per a la teva propòsit? Et mostraré immediatament. Primer, connectat a la pàgina web de el programa i pressiona el botó Descàrrega gratuïta / Descàrrega gratuïta que està al centre per començar la descàrrega immediatament. Quan es completi la descàrrega, si el que utilitzeu és un PC amb Windows, obriu el fitxer .exe obtingut. Feu clic a lo i en el botó instal·lar després feu clic al botó Comenceu ara.

Si utilitzeu una Mac, obriu el paquet .dmg descarregat i arrossegament la icona de el programa a la icona de la carpeta aplicacions a la finestra de descobridor que es va obrir a la pantalla. Després veu a la carpeta aplicacions de macOS, feu clic dret a la icona de Filmora i triï obrir dues vegades per iniciar el programa.

Ara, sense importar el sistema operatiu en ús, una vegada que aparegui la finestra de el programa a la pantalla, feu clic al botó Nou projecte. Després pressiona la veu Importa arxius Imultiemdiali aquí que es troba a la part superior esquerra de l'editor que va aparèixer i seleccioneu l'arxiu de vídeo per al qual voleu actuar.

El canvi de cara

Un cop s'hagi carregat el fitxer de vídeo escollit, porti la seva vista prèvia en la línia de temps a la part inferior, després de la qual cosa finalment pot procedir amb el reemplaçament de les cares. Després, feu clic dret en la pel·lícula agregada a la línia de temps i després triï, al menú que s'obre, l'opció eina elèctrica. A la finestra addicional que s'obre, feu clic al botó Canvi de cara que està a la part inferior dreta i marca la casella al costat de l'element Aplicar per enfrontar el clip.

Després seleccioneu la cara que prefereixi entre les disponibles a la llista de la dreta per reemplaçar les cares de el vídeo. Després porta el vídeo al on estan les cares per veure els canvis. Els canvis s'aplicaran automàticament a les cares que es detecten i el programa seguirà automàticament el moviment.

Si voleu utilitzar una cara personalitzada per reemplaçar les de la pel·lícula, aneu a la carpeta C: ProgramData Wondershare Video Editor Resources Contects images en Windows (tenint cura d'habilitar la presentació de fitxers ocults, com vaig indicar en el meu guia sobre el tema). I arrossegament la imatge de referència cap a dins per assegurar-se que estigui en format PNG. Després pot seleccionar-lo de la llista de cares que s'utilitzarà en l'editor de programes, com es veu en les línies anteriors.

Per confirmar la aplicació dels canvis, feu clic a Acceptar. Exporteu la pel·lícula editada fent clic a l'element exportació, Indicant el format que prefereix entre els de l'esquerra, el nom i la posició de guardat a través dels camps apropiats a la dreta. Pressionant el botó exportació que està sota.

FakeApp (Windows)

Si el programa anterior no ho ha satisfet perquè és la seva intenció obtenir resultats encara més creïbles i si té una mica més de paciència, li suggereixo que consideri fer servir fakeapp. Aquesta és una aplicació gratuïta per a Windows escrita en Java que demostra com és possible canviar una cara en un vídeo reemplaçant-la per la de una altra persona.

Per descarregar-lo a la seva Pc, connecteu-vos a la pàgina web de FakeApp. Feu clic al botó descarregar col·locat en el centre i després en el que trobi en l'última versió de programari disponible. Després completi el formulari que es mostra a la pantalla escrivint la seva adreça de correu electrònic i la contrasenya que voleu associar amb el compte que està a punt de crear per utilitzar l'eina.

Després pressiona el botó Registrar i feu clic a l'enllaç a la banda de la redacció Descàrrega de l'aplicació: a la pàgina que s'obre. Començarà la descàrrega directa del programari des MEGA. També feu clic a l'enllaç que trobi sota de l'element Descàrrega de la Biblioteca Central:. per descarregar la biblioteca de el programa.

Quan es completi la descàrrega, obriu el fitxer .exe obtingut i feu clic a executar. Després tancament l'aplicació i traieu el fitxer Codi postal descarregat després de fer clic en el segon enllaç a C: Users nom d'usuari AppData Local fakeapp app-2.2.0 recursos api. Després torna a arrencar FakeApp i finalment pot començar a usar-lo.

Una vegada que la finestra de l'aplicació es mostra a l'escriptori, de fet, pot seleccionar el vídeo que s'utilitzarà en la pestanya Obtenir conjunt de dades, La foto per reemplaçar la cara amb la targeta tren. Llavors pots fer servir la secció CREAR per generar la pel·lícula Per a més detall, mireu el tutorial de la pàgina web de l'aplicació.

Photofunny (en línia)

En lloc d'utilitzar un programari de PC com els que t'he suggerit, preferiries utilitzar un servei en línia per canviar la cara en un vídeo? Es pot fer. En aquest sentit, li recomano que mireu Photofunny que posa a disposició de tothom la possibilitat de fer bonics muntatges de vídeo inserint la seva pròpia cara (o la dels altres) a la de personatges divertits i hilarants que salten, ballen, etc. o, novament, dins d'escenaris animats de diversos tipus.

Per usar-lo, vés a la pàgina principal en el lloc web de Photofunny, feu clic a l'entrada categories situat a la cantonada superior dreta. I, al menú que apareix, seleccioneu Animacions, creadors de gifs. A la nova pàgina que se li mostrarà, seleccioneu el muntatge de vídeo que més li agradi de la llista (si ho necessita, pot filtrar per categoria utilitzant els elements de la dreta). Després feu clic al botó Pujar foto i pugi la foto que voleu utilitzar prenent-la de la seva Pc fent clic al botó Obrir arxiu / Triar arxiu en el quadre que apareix

Després selecciona l'opció Afegir filtres / eliminar marca d'aigua per eliminar la marca d'aigua, premeu següent. Ajust la mida de la foto escollida perquè la cara de la persona retratada estigui centrada en el fotomuntatge a la dreta. després pressioni acabat.

Finalment, indiqueu si voleu descarregar el muntatge de vídeo generat en la seva Pc en forma d'imatge GIF fent clic al botó Descarregar imatge. Si ho comparteix fent clic a compartir imatge o si voleu fer més canvis afegint calcomanies, escrits, comentaris i / o tallant o girant encara més la foto escollida pressionant els botons relatius a la part inferior de la pantalla.

Saga 2012 (en línia)

Un altre servei web que crec que hauries de considerar és saga 2012. És un recurs en línia, gratuït i molt fàcil d'usar, que et deixa posar la seva cara en una mena d'avanç HD de pel·lícules de suspens assumint el paper de protagonista. En resum, no li permet canviar correctament la cara en un vídeo, però encara pot ser útil per al propòsit en qüestió.

Per usar-lo, primer connecta't a la pàgina d'inici de l'servei i feu clic al botó Pujar foto per carregar la seva foto frontal (o la d'un amic seu) guardada en el seu PC. O al botó Prendre foto de la càmera web fer una foto en aquest moment amb la càmera web de l'ordinador.

Quan es completi la càrrega, casa't i canvia la mida de l'rectangle adjunt a la pàgina web que se't mostra per centrar la cara a la foto. Pot ajudar-lo a moure el rectangle amb els botons a la part superior. Sempre a la part superior, també trobareu els botons per augmentar i disminuir el nivell de zoom. A la dreta, però, se li mostra la vista prèvia de la presa.

Després premeu el botó Crear el meu pel·lícula qui està a la dreta i espera que es processi l'avanç amb la teva cara. Pot seguir el progrés de l'procediment a través de la barra corresponent.

Posteriorment, el vídeo començarà a reproduir-se immediatament. Si ho desitja, pot veure-ho a pantalla completa fent clic al botó amb el quatre fletxes que hi ha a la part inferior dreta de l'reproductor. Amb el botó amb fletxa a la banda pots descarregar al teu PC. No obstant això, els botons de l'esquerra li permeten aturar i reprendre la reproducció i administrar el volum.

JibJab (Android / iOS)

Estàs buscant una eina que et permeti canviar la cara en un vídeo des d'un dispositiu mòbil? Llavors, el suggeriment que crec que puc donar-te és provar l'aplicació JibJab. De fet, és una aplicació que es pot utilitzar tant en Android que en iOS a través del qual és possible seleccionar diversos tipus d'escenaris. Pot posar una cara a voluntat (propi o aliè) dins d'ella, reemplaçant-amb el que haurien d'haver estat els personatges immortalitzats.

Per usar-lo, per tant, descarregui i iniciï l'aplicació en el seu dispositiu i després registri triant usar el seu compte de Facebook o la seva adreça de correu electrònic i proporcionar la informació sol·licitada.

Després pot començar la creació de el muntatge de vídeo fent clic o fent clic al seu amic, col·lega, etc. una foto. A l'fer això, intenti centrar la seva cara o, en qualsevol cas, la de la persona de referència dins de la forma que veu aparèixer a la pantalla. Pare al botó amb el càmera col·locat a la part inferior (si voleu utilitzar la càmera posterior de l'dispositiu, primer ha de pressionar el botó amb dues fletxes ). Si prefereix fer una foto de la galeria de el dispositiu, premeu el botó amb dos quadrats i seleccioneu-des d'allà.

Després, triï el tipus de forma que millor s'adapti a la cara immortalitzada entre les disponibles a continuació i intenti centrar els ulls i la boca amb les línies de guia que han aparegut a la pantalla. Premeu el botó amb el paparra verd.

Desplaceu-vos per la llista de diversos muntatges de vídeo proposats (o seleccioneu primer la categoria de referència tocant el botó amb tres línies horitzontals. O, novament, busqui per paraula clau pressionant primer a lupa dalt a l'esquerra) i pressiona el que més t'agradi. Si cal, seguiu el procediment en pantalla per seleccionar a altres participants, definir els seus rols en l'escenari i establir el moviment de la boca.

Fes servir els botons de compartir per publicar el seu vídeo en les xarxes socials, Enviar-lo per missatge o correu electrònic o copiar-lo al porta-retalls, tocant el botó (...). Alternativament, premeu el botó amb el fletxa per guardar-lo en la galeria d'el dispositiu en forma de GIF o vídeo animat. si voleu imprimir en un text abans de guardar el vídeo, seleccioneu la pestanya text i completi el camp apropiat com millor li sembli.

Face Swap Live (Android / iOS)

Un altre bon recurs específic per a dispositius mòbils a què pot recórrer per poder canviar la cara en un vídeo és Intercanvi de cares en directe. És una aplicació que es pot utilitzar tant en Android com en iOS que et permet canviar la cara en vídeo en temps real intercanviant amb la de l'altra persona possiblement presa i amb la d'altres personatges «llestos». També és molt fàcil d'utilitzar i els resultats finals retornats són definitivament creïbles i divertits. És gratis, però per gravar vídeos i aprofitar altres funcions addicionals, ha de pagar la versió paga.

Per usar-lo, primer descarregui i iniciï l'aplicació en el seu dispositiu i després permeti l'accés a la càmera i al micròfon (si cal). Col·loqui la càmera de manera que emmarqui tant el seu rostre com el de la persona amb la qual desitja intercanviar. Comenceu a gravar el vídeo usant el botó circular a la part inferior.

Si ho desitja, també pot usar una foto ja presa o prendre una en aquest moment amb la càmera de el telèfon mòbil per intercanviar el seu rostre amb el de la persona retratada. Per fer això, premeu el botó amb la careta feliç i el símbol «+» que es troba a la part inferior dreta. Per tant, triï si importar una foto des de la galeria mòbil o si prendre una en aquest moment i esperar uns moments perquè l'efecte s'apliqui a la cara. Pel que fa a la gravació dels vídeos, pot procedir com es va indicar anteriorment.

Si vols canviar la cara amb un dels personatges i efectes ja inclosos en l'aplicació, selecciona el que prefereixis a la part inferior de la pantalla i llest. També va assenyalar la possibilitat d'ajustar els efectes de vídeo al seu gust prement el botó amb cursors situat a la part superior esquerra de la pantalla.

Espero que li hagi agradat el tutorial de com canviar la cara en un vídeo.