Com canviar la imatge de perfil de google. Li agradaria personalitzar aquesta imatge però no sap com fer-ho. No es preocupi. En aquesta guia, mostraré com canviar la imatge de perfil de Google tant a través de la pàgina web «Big G» com a través de les aplicacions de Google disponibles per a dispositius Android e iOS.

Finalment, m'ocuparé de explicar-li com canviar la imatge de l'perfil personal disponible al navegador Google Chrome, Que es pot triar d'algunes imatges aleatòries o sincronitzar amb la del compte de Google configurat en el programa.

Com canviar la imatge de perfil de Google pas a pas

Per canviar la imatge de perfil de Google a través de la Pc, obriu la pàgina principal de l'famós motor de cerca en el seu navegador favorit i, si encara no ha identificat, feu clic al botó entrar situat a la part superior dreta.

En la nova pantalla que apareix, ingressi la direcció de correu electrònic del seu compte de Gmail, Feu clic al botó SegüentEntrar el contrasenya, Confirmeu l'accés fent clic a Següent.

Una vegada que es completin les operacions d'inici de sessió, feu clic a cercle que conté la teva foto de perfil actual situat a la part superior dreta (si mai ho ha modificat, ha de contenir les inicials del seu nom en un fons de color) i, al quadre petit que se li mostra, feu clic a CANVI ubicat dins de l'cercle acolorit.

En aquest punt, hauria d'aparèixer una nova pantalla al centre de el navegador, a través de la qual pot triar el mètode amb què actualitzar la imatge de perfil.

  • A l'a seleccionar Pujar imatges, Pots pujar una foto teva o una imatge de la teva elecció. Tot el que necessites fer és prémer el botó Selecciona una foto de la teva Pc o, més simplement, arrossegament la foto del seu interès a la finestra de navegador.
  • A l'a seleccionar Les teves fotos, Podeu utilitzar una de les fotos carregades en el servei de Fotos de Google o compartida amb altres serveis de Google, triant entre les carpetes en elles.
  • A l'fer clic a la pestanya ± a fotos teves, Pot usar les fotos en què està etiquetat o en les quals està present personalment.

Qualsevol sigui el mètode que triï carregar o triar la nova imatge de perfil, quan hagi acabat, feu clic al botó Establir com a foto de perfil.

A partir d'ara, la foto o imatge escollida estarà visible a la part superior dreta de la pàgina d'inici de Google i en tots els altres serveis associats amb el compte (com YouTube, Gmail i Google Drive).

Alternativament, pot canviar la imatge de perfil de Google obrint la pàgina d'administració del compte. Una vegada que es carrega la pàgina en qüestió, entreu en el seu compte de Gmail com es veu a dalt (si cal), aneu a la pestanya informació personal i feu clic al petit símbol en forma de càmera present a la secció Personalitza el teu compte afegint una foto.

La resta dels passos que ha de seguir és idèntic al que va veure fa un temps: només ha de carregar o triar una foto per utilitzar en el seu perfil de Google i confirmar els canvis, usant el botó Establir com a foto de perfil.

Modificar la foto de perfil de Google des de Android

en dispositius Android, Pot canviar la imatge de perfil de Google activant l'aplicació Google, Instal·lat «de sèrie» en gairebé tots els dispositius equipats amb el sistema operatiu «Robot» (que, a més, no es pot desinstal·lar).

Abans de continuar, li suggereixo que verifiqui que l'aplicació estigui actualitzada a l'última versió disponible: per fer-ho ràpidament, accedeixi a Google Play Store tocant aquest enllaç i, si cal, toqueu els botons Actualització i OK per realitzar l'actualització.

Quan estigui llest, iniciï l'aplicació Google cridar des del calaix d'Android (la pantalla amb la llista de totes les aplicacions instal·lades en el dispositiu) i, una vegada que arriba a la pantalla d'inici, toqueu el menú més situat a la part inferior dreta.

Després toca el quadre que conté el teu nom, cognom i adreça de Gmail per expandir el panell i tocar el botó Administra el teu compte de Google.

Alternativament, pot obtenir el mateix resultat anant a ajustos d'Android (la icona en forma de engranatge resident al calaix de sistema), pressionant l'element Google i seleccionant l'opció Compte de Google, Que resideix a la part superior de la pantalla.

En aquest punt, s'obrirà una pantalla petita molt similar a la que es va veure a la secció anterior d'el tutorial: per tant, a la pestanya informació personal, Toca la icona amb forma de càmera a la secció imatges i, un cop carregada la nova pantalla, toqueu cercle present en el centre de la mateixa per a poder triar la foto de perfil.

Si voleu utilitzar una foto que ja és al dispositiu, premeu el botó puja fotos, Autoritza l'accés a la càmera i a l'àudio tocant el botó permetre i indica si prendre-les amb l'aplicació càmera, O si tria un que ja existeix a través de galeria o el Administrador d'arxius inclòs al telèfon.

Com canviar la imatge de perfil de Google des d'iPhone

La forma més fàcil de canviar la imatge de perfil de Google a iPhone definitivament està utilitzant l'aplicació Google per iOS, disponible de forma gratuïta en l'App Store.

Després de completar la descàrrega i instal·lació, obriu l'aplicació, iniciï l'aplicació (recuperant de la pantalla d'inici de iOS) i, quan se li sol·liciti, introduïu les credencials del compte de Google que li interessen, finalment pressioni entrar.

En aquest punt, pressiona la seva imatge de perfil actual (el cercle situat a la part superior dreta) i trieu l' Administra el teu compte de Google de menú proposat.

En la nova pantalla que apareix, pressiona actualitzar foto per obrir, dins el navegador, la pàgina web a través de la qual pot realitzar aquest canvi.

La resta dels passos que ha de seguir és gairebé idèntic al que hem vist per als dispositius Android. Toqueu el cercle a la part superior de la pantalla i triï si Puja una foto de l'rotllo de l'iPhone, Prendre una foto a través de la càmera o trieu la imatge del seu interès Biblioteca fotogràfica Google.

Una vegada que es completi el canvi, la imatge així configurada serà visible en totes les aplicacions i serveis associats amb el compte de Google, sense importar el dispositiu en el qual estiguin actius.

Com canviar la imatge de perfil a Google Chrome

Com bé saps Google Chrome proporciona la capacitat de configurar múltiples perfils d'usuari, cadascun amb els seus propis favorits, els seus propis gràfics, les seves pròpies aplicacions, etc.

Si ha triat fer ús d'aquesta solució i ha associat diversos perfils a el navegador, pot decidir personalitzar la imatge personal combinada amb una d'elles, per poder distingir-la ràpidament de les altres.

Per continuar, iniciï el navegador en el seu PC, feu clic al botó ⋮ situat a la part superior dreta i, des del menú que apareix, seleccioneu l'element ajustos, Així que et portarà a la pantalla d'administració de Chrome.

Després d'això, feu clic a Nom i imatge de Chrome i tria, entre les diverses imatges disponibles, la que més et representi.

També pot triar un nom per assignar a el perfil d'usuari configurat actualment i decidir si afegir o no la connexió a l'perfil al escriptori, habilitant o no l'element Mostra accés directe d'escriptori.

Si, d'altra banda, no coneixia aquesta característica i desitja utilitzar-la, pot afegir fàcilment un nou perfil al seu navegador: primer, feu clic al anell col·locat a la cantonada superior dreta, al costat de el botó ⋮, per tant, escollir l'element administrar usuaris des del menú que s'obre.

Després feu clic al botó Afegir persona situat a la part inferior de la finestra que s'obre a la pantalla; vine a la nova pantalla, tria el nom de l'perfil que està a punt de crear i una imatge amb la qual distingir-dins el navegador.

També pot crear un enllaç directe a l'perfil de Chrome a l'escriptori establint la marca de verificació al costat de l'element Crear un accés directe d'escriptori per a aquest usuari.

Quan acabis, fes clic al botó afegir per completar la creació de l'perfil. Per canviar ràpidament d'un usuari a un altre, feu clic a foto de perfil situat a la cantonada superior dreta de Chrome i seleccioneu el nom de l'perfil que s'obrirà de la llista proposada.