Sempre és una bona idea associar una contrasenya amb el compte d'usuari que s'usa en la Pc. Això evita l'accés no autoritzat al compte en si i, en conseqüència, a les dades relacionades amb ella. Windows 10, L'últim sistema operatiu de Microsoft, proposa automàticament l'entrada d'una paraula secreta especial quan la Pc es configura per primera vegada i cada vegada que es crea un nou compte d'usuari local. El mateix es fa a l'crear un compte de Microsoft, que és indispensable per accedir als serveis oferts per la famosa companyia Redmond, però també per accedir a la PC a partir de la versió anterior de sistema operatiu.

Amb el pas el temps, però, podria tenir dubtes sobre la contrasenya triada i, per tant, desitjar canviar-la, potser establir una més segura i si és aquí ara i està llegint aquest tutorial, em sembla el fet que vostè també , així com molts altres usuaris, té aquesta necessitat. Com es diu Les coses exactament d'aquesta manera, però encara no tenen molta experiència en informàtica i noves tecnologies, ¿té la menor idea de com fer-ho? No et preocupis, t'ho explicaré com canviar la contrasenya de Windows 10, És molt més fàcil de fer que dir, t'ho asseguro.

Col · loqui tan meravellosament còmode davant de la seva Pc de confiança i immediatament comenci a concentrar-se en llegir aquest tutorial, tot centrat en la pregunta. Junts, el bestreta immediatament, no només descobrirem com canviar la contrasenya existent, sinó també com recuperar-la si l'ha oblidat. Però ara és suficient per xatejar i passar a l'acció. Feliç lectura!

Canviar la contrasenya estàndard de Windows 10

Està interessat en comprendre com canviar la contrasenya clàssica de Windows 10 per parlar sobre el seu compte local o compte de Microsoft? Després, seguiu les instruccions sobre què fer a continuació i veurà que en uns minuts podrà fer front.

Compte d'usuari local

Si voleu canviar la contrasenya «clàssica» associada al vostre compte d'usuari local en Windows 10, el primer pas fonamental que ha de prendre és fer clic al Botó d'inici adjunt a la barra de tasques, seleccioneu la icona ajustos (L'engranatge) que troba en la part esquerra de menú que s'ha obert i després feu clic a l'element compte a la finestra en pantalla.

Ara, seleccioneu l'article Opcions d'accés des del costat esquerre de la finestra, identifiqui la redacció contrasenya a la dreta i pressiona el botó editar a continuació.

Després escriviu la contrasenya actualment en ús en el camp contrasenya actual i premeu el botó Següent a la part inferior, introduïu la nova contrasenya que voleu usar en els camps Nova contrasenya y Introduïu la contrasenya novament, Escriviu un suggeriment que en cas d'oblit pugui ajudar a recordar la paraula secreta triada i després feu clic a Següent. Per concloure, feu clic a final.

nota: Si ingressa la contrasenya del compte d'usuari local que vol canviar, veureu un missatge que indica que es va ingressar incorrectament, segur de BLOQUEIG DE MAJÚSCULES sembla deshabitat.

Compte d'usuari de Microsoft

Utilitza un compte de Microsoft en el seu PC i li agradaria entendre com canviar la contrasenya de Windows 10 en aquest cas? T'ho diré immediatament. Fixeu-vos, que, en aquesta circumstància específica, els canvis que va a realitzar no només afectaran al seu Pc, sinó també al seu compte de Microsoft en general ia qualsevol altre servei i dispositiu associat amb ella.

Dit això, per canviar la contrasenya, el primer pas que ha de prendre és fer clic a Botó d'inici que trobes a la cantonada a la part inferior esquerra de la barra de tasques i després has de seleccionar la icona de ajustos (L'engranatge) que troba en la part esquerra de menú que s'ha obert i feu clic a l'element compte a la finestra en pantalla.

Després seleccioneu l'article Opcions d'accés a la banda esquerra de la pantalla que es mostra, premeu el botó editar el que trobes a la dreta és la redacció contrasenya i indica com pensa rebre el codi de verificació usant les opcions en pantalla i després premeu el botó Següent que roman baix i introduïu el codi de verificació que va rebre.

Si ja té un codi de verificació, podeu seleccionar l'enllaç Tinc un codi a sota a la part inferior, escriviu-lo al camp apropiat que es mostra i premeu el botó Següent.

En aquest punt, completi el primer camp adjunt a la finestra en pantalla ingressant la contrasenya actualment en ús per a la seva compte de Microsoft, després ingressi els altres dos camps buits sota de la nova contrasenya que té la intenció d'utilitzar. Després feu clic al botó Següent i per concloure premis en final. Això és tot!

nota: Si ingressa la contrasenya del compte de Microsoft que vol canviar, veureu un missatge que indica que es va ingressar incorrectament, segur de BLOQUEIG DE MAJÚSCULES apagar

Canviar la contrasenya gràfica de Windows 10

Si, en lloc de la contrasenya estàndard, desitja saber com canviar la contrasenya gràfica associada al vostre compte d'usuari (tant local com de Microsoft) en Windows 10, tot el que ha de fer és anar a això. Menú d'inici, Feu clic a la icona ajustos (L'engranatge) adjunt i feu clic a la redacció compte a la finestra que veus aparèixer en el Escriptori.

Ara, seleccioneu la redacció Opcions d'accés des del costat esquerre de la finestra, premeu el botó editar que trobes sota de l'escriptura clau gràfica que està a la dreta, escriviu la contrasenya estàndard actual, feu clic a bo i triï si voleu utilitzar la imatge actual o seleccionar una nova fent clic als botons apropiats a l'esquerra.

Després d'això, dibuixi els tres nous moviments que voleu usar en la imatge fent clic en ella i mantenint-la pressionada, arrossegant el punter cada vegada. Repetiu el procediment que acaben de veure junts novament (o feu clic al botó reprendre que està a l'esquerra per començar de nou si ha comès errors) pressiona el botó final col·locar a l'esquerra i llest.

Canviar el PIN de Windows 10

Si ho desitja, també pot canviar el PIN que ha triat associar amb el seu compte d'usuari (tant local com de Microsoft) a Windows 10 per protegir el seu PC de l'accés no autoritzat. Per tenir èxit, sempre veu a Menú d'inici, Feu clic a la icona ajustos (L'engranatge) unit a ell i pressiona la redacció compte a la finestra en pantalla.

Després seleccioneu l'article Opcions d'accés des del costat esquerre de la finestra, premeu el botó editar que trobi sota de la capçalera PIN que està a la dreta i introduïu el PIN actual en el primer camp i el que voleu canviar en els altres dos camps a continuació, després premeu el botó bo per confirmar i aplicar els canvis. Fet!

Canviar la contrasenya oblidada de Windows 10

Has oblidat la contrasenya del compte en Windows 10 i t'agradaria entendre com fer-ho per poder recuperar-la o, en casos extrems, canviar-la, perquè puguis tornar a accedir-hi? Després seguiu les instruccions sobre què fer a continuació. Això és factible tant en el cas del compte local com en el compte de Microsoft.

compte local

Si es troba davant de la pantalla d'inici de sessió de Windows 10 relacionada amb el seu compte d'usuari i voleu saber com canviar la contrasenya oblidada de la mateixa, el primer que pot fer és escriure la contrasenya incorrectament en el camp corresponent a la pantalla i pressionar llavors la clau amb el fletxa que trobes a la dreta o que seus en l' teclat

A el fer-ho, veurà el suggeriment que va configurar anteriorment pel que fa a la contrasenya triada en la part inferior de la pantalla, que tècnicament hauria de ser útil per recuperar la paraula secreta associada al vostre compte. Després entreu i canviï la seva contrasenya com es veu en els passos anteriors.

Si d'aquesta manera encara no pot recordar la contrasenya del seu compte i, per tant, ni tan sols pot canviar-la, l'únic que pot fer per fer front a la situació és restablir la PC. Fixeu-vos, que a el fer-ho eliminarà totes les seves dades, programes i configuracions de la Pc (i, llevat que ho hagi fet abans de crear una còpia de seguretat, Es perdran irremeiablement) i, per descomptat, se li demanarà que creï una de nova. compta amb una nova associada.

Per fer això, feu clic al botó parades que trobarà a la part inferior dreta de la pantalla d'inici de sessió i mentre manté premut el botó CANVI en el teclat de la Pc, esculli l'opció Reiniciar el sistema des del menú que es va obrir. Si veu que apareix un advertiment que indica que vostè i altres persones que fan servir la Pc podrien perdre la feina guardat després de la represa, feu clic al botó Reiniciar de totes maneres.

Al menú d'opcions d'inici que després veurà aparèixer, seleccioneu Solució de problemes, pressiona Restablir la PC i feu clic a eliminar tot. Un cop fet això, la Pc es reiniciarà i reiniciarà.

Compte de Microsoft

Si ha oblidat la contrasenya del compte de Microsoft que utilitza per accedir al seu PC amb Windows 10 i desitja saber com canviar-la, tot el que heu de fer és obrir el navegador web des de qualsevol una altra Pc i connectar-se a la pàgina especial per restablir-la. de la contrasenya escrivint account.live.com/password/reset a la barra d'adreces i després prement el botó seus en el teclat

Per tant, escollir l'opció He oblidat la contrasenya en resposta a la pregunta Per què no pots iniciar la sessió? en el quadre en pantalla i feu clic al botó Següent que està a baix Introdueïx la direcció de correu electrònic associada amb el seu compte de Microsoft en el camp en la part superior, escrigui els caràcters que veu a la imatge a continuació en el camp de qualificació inferior i premeu a l'enllaç Següent.

Verifica la identitat triant com prefereix rebre el codi de seguretat, després premeu Envia el códico i introduïu el codi obtingut en el camp apropiat. Premeu cap amunt i després Següent i posi la nova contrasenya que voleu usar en els camps Nova contrasenya y Confirma la contrasenya a la pantalla i després premeu novament Següent per dues vegades més seguides i llest.

Si quan se li demana que triï una opció per rebre el codi de seguretat, no pot accedir a l'adreça de correu electrònic o al número de telèfon de la seva referència, seleccioneu l'opció No tinc cap d'aquestes informacions., Premeu el botó Següent, Escriviu el codi de recuperació que té en el camp apropiat i premeu el botó Fes servir el codi rec que està a baix A partir d'aquest moment, el procediment a seguir és pràcticament el mateix que es veu junts en les línies anteriors.

Si ni tan sols té un codi de recuperació, premeu el botó no a la pàgina web que es mostra i segueixi el procediment guiat que se li proposa a la pantalla responent les preguntes que se li fan perquè Microsoft pugui posar-se en contacte amb vostè i, per tant, li permeti accedir al seu compte i canviar la contrasenya associada. . Per obtenir més informació sobre això, pot consultar la meva tutorial dedicat, de fet, a com recuperar el compte de Microsoft a través de la qual vaig procedir a parlar sobre l'assumpte amb gran detall.