Com canviar les icones en el iPhone

Estàs entusiasmat amb totes les funcions que ofereix el teu iPhone, però en realitat estàs bastant cansat de veure les mateixes funcions tot el temps. icones a la pantalla d'inici: t'agradaria canviar la seva aparença gràfica, però després d'haver «pessigat» a través dels menús i ajustos de l' «melafonino», no vas poder treure una aranya de forat, i ara esperes que pugui ajudar-te a fer-ho.

¿Perdó? Entenc el punt? En aquest cas, sàpiga que està en el lloc correcte en un moment que no podria ser millor. A continuació, de fet, m'encarregaré d'explicar- com canviar les icones en l'iPhone utilitzant certes tècniques que són senzilles d'aplicar i que, sobretot, no impliquen la necessitat de fer grans canvis en el sistema operatiu o d'intervenir en parts de la mateixa que puguin comprometre la seva seguretat.

Així que, sense esperar ni un segon més, poseu-vos còmode i llegiu atentament tot el que he d'explicar sobre el tema: estic segur que, després de llegir aquesta guia, serà perfectament capaç de personalitzar l'aspecte de la pantalla d'inici i obtenir el resultat que desitja en uns minuts. ¿Apostem?

  • Com canviar les icones en l'iPhone: Configuració de l'aplicació
  • Mètodes alternatius per canviar les icones de les aplicacions en l'iPhone

Com canviar les icones en l'iPhone: Configuració de l'aplicació

El llançament de l' iOS 14 i, en particular, la introducció de la possibilitat d'incloure giny a la pantalla d'inici han desencadenat el desig de personalització en molts usuaris d'iPhone. Després d'aquest esdeveniment, de fet, molts usuaris han començat a divertir a l'canviar l'aspecte per defecte de la seva «melafonino» amb fons, reproductors i, de fet, icones personalitzades a la pantalla d'inici.

De fet, la capacitat de canviar les icones de les aplicacions ja era present en els sistemes anteriors a iOS 14, Però aquest nou «boom» de la personalització ha revifat l'atenció sobre aquesta pràctica, fins al punt que cada vegada més desenvolupadors estan introduint la possibilitat de triar entre múltiples icones per a les seves aplicacions.

A diferència de Android, No és possible instal·lar paquets d'icones en l'iPhone, però depèn de cada desenvolupador oferir diverses icones per a les seves aplicacions, que poden ser modificats en la seva configuració.

En el moment en que estic escrivint aquesta guia, en realitat encara hi ha poques aplicacions que ofereixen aquesta possibilitat, però el nombre està començant a créixer. Per exemple, les aplicacions de Instagram e telegram entre els més populars de l'món, ja ofereixen aquesta possibilitat als usuaris de l'iOS. Com? T'ho explicaré.

Per canviar el Instagram iniciar l'aplicació en qüestió, tocar el símbol de la homenet situat a la part inferior dreta, perquè puguis accedir a la teva pàgina de perfil, després toca el botó ☰ situat a la part superior i selecciona l'element Paràmetres de menú proposat.

En aquest punt, feu un ferm cop cap avall, perquè tots els XNUMX:XNUMX emoji amagat. Quan els vegis, aixeca el dit de la pantalla: si tot ha anat bé, s'ha de mostrar un menú «secret», a través del qual pots triar el Icona preferida, simplement posant una marca en la seva correspondència.

Quan acabis, toca el OK i tornar a la pantalla d'inici de l'iOS per veure el canvi aplicat. Si no pots revelar el menú secret la primera vegada, no et rendeixis: fes els cops més decisius i precisos i, després d'uns quants intents, 'hauries de tenir èxit!

Els passos necessaris per canviar la icona per defecte de telegram són molt més senzills: després d'obrir l'aplicació, toca al Paràmetres (el enginy ) Situat a la part inferior dreta, arribar a la secció esperant i desplaceu-vos cap avall al ratolí que se li mostra més tard fins que trobi el Icona de l'aplicació. Finalment, toc en el Icona que pretén utilitzar, toqueu el OK i torna a la pantalla d'inici de l'iOS per veure-ho aplicat. Això és!

Es poden aplicar procediments similars a moltes aplicacions que permeten triar una icona diferent per mostrar a la pantalla d'inici utilitzant la seva pròpia configuració.

Mètodes alternatius per canviar les icones de les aplicacions en l'iPhone

Alternativament, si l'aplicació per a la que vols editar la icona no té la funcionalitat d'icona incorporada, pots fer servir un petit «truc» i canviar les icones de l'aplicació en l'iPhone amb Ordres l'eina oficial de iOS i iPadOS, capaç d'automatitzar certes operacions i executar scripts de manera similar al que Automator fa a macOS.

No obstant això, aquest sistema, pot alentir significativament l'obertura de les aplicacions El procediment de què et vaig a parlar no consisteix a substituir la icona d'una aplicació determinada, sinó a crear un enllaç a ella, a la pantalla d'inici, amb una icona personalitzada.

No cal dir que a el fer un «tap» a la icona afegit, l'aplicació Ordres s'iniciarà primer i després llançarà l'enllaç a l'aplicació que es vagi a utilitzar, estenent així el temps des del «tap» inicial fins a l'obertura real de la aplicació desitjada. Per tant, li aconsello que es recolzi en aquest mètode només si considera indispensable modificar les icones d'algunes aplicacions, preferint, en la mesura del possible, la tècnica que li vaig proporcionar anteriorment.

¿Perdó? Ets conscient de les conseqüències i vols procedir de totes maneres? Bé, deixa dir-te com procedir. Per començar, comença l'aplicació ordres cridant des de la pantalla inicial o des de la iOS App Library (si no el tens, pots descarregar-lo gratuïtament des de l'App Store), prem el botó [+] situat a la part superior dreta i després al botó Afegeix l'acció localitzat en la següent pantalla.

Ara, escriu les paraules obrir l'aplicació dins de la barra de cerca a la part superior (identificada per les paraules Cercar aplicacions i accions ), Toqueu a la veu Obre l'aplicació situat a la caixa Accions i després fullejar les paraules Trieu i seleccionar l'aplicació per a la qual modificar la icona, utilitzant la llista proposada.

Un cop hagis passat aquest pas, toca el botó (...) situat a la part superior dreta, feu clic al Afegeix a la casa i, per aplicar una icona personalitzada, toc en el símbol de comandament (El qual té dos rombes ), Situat sota el títol Nom i icona de la pantalla inicial.

Ja gairebé arribem: usant el plafó que apareix a la pantalla, indiqui si vol crear la icona a partir d'un Arxiu ja existents en el dispositiu (s) iCloud, d'un imatges o per un fotografiat a través de la càmera ( fer fotos ) I, després de seleccionar l'element, canviï la seva mida segons les seves preferències (la part visible s'ha d'incloure dins el quadrat que apareix a la pantalla) i premi sobre l'element Trieu.

Tornant a la pantalla de creació d'enllaços, feu clic al Nou comandament [x] també resident sota el títol Nom i icona de la pantalla inicial i assigna un nom l'enllaç que està a punt de crear (presumiblement el nom de l'aplicació que ha triat per personalitzar). Quan acabis, toca el afegeix per fer la connexió.

En aquest punt, tot el que has de fer és eliminar la icona de l'aplicació «original» de la pantalla d'inici. Per a això, vés a la pantalla d'inici, localitza la icona que vols eliminar, toca-ho durant una llarga estona i selecciona l'element Treure l'aplicació de menú en pantalla. Per acabar, toca el Mou-te a la biblioteca d'aplicacions i això és tot!

Nota: L'App Library només està disponible a partir d'iOS 14; això significa que en les versions anteriors de sistema operatiu d'Apple, no es poden amagar les icones originals de l'aplicació a menys que simplement els col·loquis en una carpeta de la pantalla d'inici.

Quan dubteu, pot eliminar l'enllaç a l'aplicació creada anteriorment prement sobre ell durant molt de temps i seleccionant els elements Elimina el marcador y Eliminar dels panells que apareixen a la pantalla; per restaurar la icona original, arribar a la Aplicació de llibreria passant uns quants passis a l'esquerra, localitzi l'aplicació que li interessa entre les que apareixen a la llista, toqueu la icona durant una llarga estona i toc la veu Afegeix a la casa... resident al menú desplegat.

¿Perdó? ¿Vas entendre els passos necessaris per modificar les icones de l'aplicació usant els enllaços shell, però no tens imatges adequades per al propòsit? Un cop més, puc ajudar-te: en els meus tutorials gratuïts d'icones i en els tutorials de creació d'icones personalitzats t'he donat molts recursos i consells per aconseguir tot el que necessites. Si us plau, al menys Fes-un cop d'ull!