Com canviar pàgina d'inici en Chrome. Totes les aplicacions, sistemes i tecnologia en general realitzen millores contínuament per garantir els estàndards de qualitat que la comunitat demanda.

Sense anar més lluny, Google Chrome té com a objectiu permetre als seus usuaris personalitzar completament el seu navegador d'internet perquè sempre estigui customitzat amb les necessitats, gustos i preferències de l'usuari que l'està fent servir.

Una de les principals característiques de tenir el teu navegador principal personalitzat és que tindràs un millor accés a totes les eines que més utilitzes sense necessitat de buscar-les contínuament en línia.

En articles anteriors parlem sobre com personalitzar Google Chrome, En aquesta ocasió ens centrarem en aprendre a canviar la pàgina d'inici de Google Chrome.

Si vols conèixer aquesta funció i saber tot el que pot fer per tu? A continuació t'expliquem tot el que necessites saber sobre com canviar pàgina d'inici en Chrome pas a pas.

Com canviar pàgina d'inici en Chrome

canviar pantalla inici chrome

Segueix el tutorial que us mostrem a continuació i aprèn com canviar la pàgina d'inici de Google Chrome a una pàgina de la teva elecció.

  1. A l'ordinador, obre el navegador Google Chrome. Si encara no el tens instal·lat, aprèn com instal·lar Google Chrome.
  2. A la cantonada superior dreta, feu clic al menú "+", Indicat pels 3 punts verticals.
  3. Fes clic a «Configuració».
  4. En «Aparença», Activa l'opció «Mostra el botó Pàgina d'inici»
  5. Just a sota de l'opció «Mostra el botó Inici», Podràs triar la pàgina que voleu que s'obri quan s'obri el navegador Google.

Un cop realitzat, a la barra d'adreces, apareixerà el botó «Inici».

A més de definir la pàgina d'inici, també pots triar què s'obrirà al costat de la seva pàgina d'inici de Google Chrome: Pot ser una pàgina de nova pestanya, o pàgines que ha visitat abans o fins i tot, un conjunt específic d'aquestes pàgines.

Com canviar pàgina d'inici en Chrome pas a pas

  1. El primer pas és obrir l'aplicació de Chrome. Immediatament després, fes clic als «TTRES punts verticals » situats a la part superior de la cantonada dreta. A continuació, fes clic a "Configuració". A l'obrir la pantalla, llisca i busca l'opció «Inici».
  2. A l'carregar la pàgina d'inici, fes clic a «Obrir aquesta pàgina«, A el fer-ho apareixerà una barra de direccions.
    Aquí podràs definir la pàgina d'inici de Chrome. Per fer això, simplement elimina la que heu introduït anteriorment i ingressa una adreça de lloc web vàlida.

Finalment, et recomanem que actualitzis el navegador. Si no saps com fer-ho, aprèn com actualitzar Google Chrome.