Com capturar un Pokémon Shiny és una de les majors dubtes que li sorgeixen a un entrenador Pokémon. Es tracta d'un dels reptes més difícils i pupulares dins d'aquest món. Per ajudar-vos a trobar el vostre Pokémon Shiny, aquí us ensenyarem com amb uns simples trucs.

Al llarg dels anys, cada joc de Pokémon té els seus diferents percentatges o probabilitats de capturar XNUMX:XNUMX Shiny. Però a part d'això, has de conèixer alguns trucs molt importants que t'ajudaran a capturar-los ja que no fugin dins el videojoc Espasa o Escut.

Com trobar un Pokémon Shiny

Hi ha uns trucs que t'ajudaran en la teva recerca de el gran premi per a un entrenador que és trobar un Pokémon Shiny dins el videojoc Espasa i Escut.

  1. No podràs veure si un Pokémon és Shiny o no fins que no entris en combat amb ell. En Pokémon Let 's Go Pikachu i Let' s Go Eevee passava tot el contrari però els creadors han volgut augmentar la dificultat traient aquesta mecànica i no saber la sorpresa fins al final.
  2. Els Pokémon llegendaris no poden ser Shiny en la versió Espasa i Escut.
  3. Els Pokémon inicials no poden ser Shiny en la versió Espasa i Escut.
  4. Augmenta la probabilitat de trobar un Pokémon utilitzant la mecànica de criança.
  5. Si has aconseguit algun Pokémon estranger gràcies a un intercanvi, a l'criar, els seus ous tenen més probabilitat de contenir un Pokémon Shiny.
  6. Quan aconsegueixis tots els Pokémon de la Pokedex, Tindràs al teu poder una Ploma Arc de Sant Martí. Només amb posseir aquest objecte, augmenta la teva probabilitat de trobar-te un Pokémon Shiny.

Molts jugadors es dediquen únicament a aconseguir omplir els seus PC de Pokémon Shiny a l'ésser una cosa tan exclusiu. Això porta moltes hores de treball, tant en la recerca com en la criança d'ous. Esperem que amb aquests consells i amb paciència i habilitat pugueu omplir la vostra Pokedex de més d'un Pokémon Shiny.