Com carregar iPhone sense carregador

El carregador de la teva mascota iPhone t'ha abandonat, no tens un recanvi a mà i, per si fos poc, el nivell de càrrega de l' «iPhone per» està caient dràsticament. Mala, de fet, molt mala situació! Afortunadament, però, hi ha un remei per a tot. Probablement no ho sabies, però és possible carregar l'iPhone sense el carregador. Com? Bé, llegeix aquesta guia meva dedicada a el tema i 'ho descobriràs en poc temps!

Per evitar malentesos, m'agradaria aclarir una cosa immediatament: no tinc intenció de proposar remeis «màgics» o burlar-me de tu. Per realitzar l'operació en qüestió, el que has de fer és utilitzar una de les moltes eines de càrrega alternatives a la plaça. Més precisament, pots recarregar el iPhone connectant-lo a port USB de PC, a l'encenedor de l' Cotxe, Utilitzant bateries portàtils o estoigs amb bateria integrada. En resum, és un "truc" en què moltes vegades no es pensa, però que pot resultar molt útil en circumstàncies com les que ens ocupa.

¿Després? Puc saber què segueixes aquí parat? Poseu-vos còmode, prengui el seu iPhone, prengui uns minuts de temps lliure per a vostè i comenci a concentrar-se en llegir el que s'escriu a continuació. Espero sincerament que, a la fi, puguis sentir-te molt feliç i satisfet amb el que has après.

 • Carregueu l'iPhone des de la Pc
 • Carregueu l'iPhone amb l'encenedor de cigarrets de l'automòbil
 • Carregueu l'iPhone amb una bateria portàtil
 • Carrega el teu iPhone amb una funda amb bateria incorporada
 • Augmenta la durada de la bateria de l'iPhone

Carregueu l'iPhone des de la Pc

El primer sistema, així com el més pràctic, que els convido a considerar per carregar l'iPhone sense el carregador consisteix a explotar la ports USB de la Pc, Si, és clar, tens un a mà.

Per fer això, tot el que heu de fer és encendre el seu PC o Mac (En cas que encara no ho hagi fet), connecti l'extrem USB del cable Lightning del seu iPhone al port USB del seu PC i connecti el 'altre extrem del cable a el connector de l' «iPhone per». En uns moments, començarà la càrrega. Això és tot!

Recordeu que si també està en el vostre Pc iTunes (En macOS està disponible «estàndard», mentre que en Windows ha de descarregar-se «manualment»), una vegada que l'iPhone estigui connectat s'iniciarà automàticament. A més, des de la finestra d'iTunes, primer feu clic al botó que representa el iPhone col·locat a la part superior esquerra, pot veure el percentatge de recàrrega de el dispositiu sense haver de mirar necessàriament a la pantalla del mateix. Convenient, oi?

Carregueu l'iPhone amb l'encenedor de cigarrets de l'automòbil

Es pot carregar la bateria del seu iPhone sense haver de fer servir el carregador de el dispositiu també usant el encenedor de cotxe. Per fer això, només necessita obtenir un carregador de cotxe, Inseriu-lo a l'encenedor i connecti el cable de càrrega de l'iPhone a aquest últim, inserint l'extrem amb l'USB al carregador i l'altre al connector Lightning del "iPhone by". Un cop fet això, la càrrega de l'iPhone començarà immediatament.

Recordeu que hi ha diferents tipus de carregadors d'automòbil i poden carregar més d'un dispositiu simultàniament, depenent de la quantitat de ports USB que tinguin. A més, alguns d'ells ja han integrat el cable de càrrega.

Els preus oscil·len entre els 5 euros i els 20 euros, segons model i marca, i la compra es pot realitzar en botigues d'electrònica, tant físiques com Online.

Carregueu l'iPhone amb una bateria portàtil

Una altra forma que pot utilitzar per carregar l'iPhone sense el carregador és usar un bateria portàtil, Que és un d'aquests dispositius que li permeten recarregar telèfons mòbils, tauletes, rellotges intel·ligents, Pcs portàtils i altres dispositius en qualsevol lloc i en qualsevol circumstància. Tenen diverses capacitats, un o més ports USB i, en general, semblen una petita barra de sabó.

Si encara no tens una bateria d'aquest tipus, pots llegir el meu guia de compra específica sobre el tema per guiar-te en la teva elecció, tenint en compte que a l'hora d'anar a comprar un POWERBANK necessites avaluar la potència de la bateria (mAh) de l' telèfon intel·ligent, en aquest cas específic l'iPhone. La seva compra es pot realitzar en botigues d'electrònica, tant físiques com Online, amb un cost que varia segons el factor de forma, la capacitat i la resta de característiques tècniques (normalment a partir dels 10 euros però fins i tot pot superar els 100 euros) .

Utilitza una bateria portàtil és bastant simple: heu de connectar l'extrem amb la presa USB del cable Lightning de l'iPhone a un dels ports USB de la mateixa i l'altre extrem del cable a l'connector «iPhone by» i llest. A partir de llavors, la càrrega de la bateria començarà immediatament, com si el dispositiu estigués connectat a la presa de corrent amb el carregador clàssic.

Evidentment, perquè es dugui a terme la recàrrega és fonamental que la bateria portàtil es carregui al seu torn. En la majoria dels models de power bank, l'estat de càrrega s'indica mitjançant llums indicadors, mentre que pel que fa a la recàrrega de el dispositiu, només cal connectar la bateria portàtil a un endoll de paret, utilitzant el corresponent carregador i el cable corresponent. o a l'ordinador. Per obtenir més informació sobre què fer, el recomano llegir el meu guia dedicada a com funcionen els bancs d'energia.

Carrega el teu iPhone amb una funda amb bateria incorporada

tots els estoigs amb bateria integrada són un accessori tecnològic que, encara que no està particularment estès, segueix sent una excel·lent alternativa a haver de recarregar l'iPhone usant el carregador clàssic: es tracta essencialment de fundes que, a més de complir la funció de protegir el dispositiu de cops, permeten recarregar sense utilitzar carregadors ni cables. Les carcasses en qüestió, de fet, estan equipades amb la seva pròpia bateria i un connector Lightning per inserir a l'entrada corresponent de l'iPhone.

Al mercat hi ha maletins amb bateries integrades de diversos tipus i de diversos preus: les venudes directament per Apple, que costen 120 euros, i les de tercers, que tenen un cost molt menor (generalment a partir de 20 euros) i que no mostren l'estat de càrrega dual en el dispositiu.

Utilitzar aquest tipus de funda per recarregar la teva iPhone és molt senzill. Simplement poseu el dispositiu en el seu interior, com se sol fer amb qualsevol altre estoig, i la recàrrega s'iniciarà immediatament de forma automàtica. Cal destacar que també existeixen models amb botó d'espera gràcies a el qual és possible triar quan carregar l'iPhone i quan, en canvi, deixar de carregar per conservar la càrrega només per als moments més crítics.

Clarament, la funda, per recarregar l'iPhone, també ha de carregar-se. Els mètodes de càrrega varien segons el model. No obstant això, en principi, per recarregar una funda amb una bateria integrada, només cal aplicar-la a l'iPhone i connectar el dispositiu a una font d'alimentació mitjançant un cable Lightning. No obstant això, també hi ha models de carcasses que admeten la càrrega amb la base Lightning per a iPhone i d'altres que tenen un cable micro USB per connectar-se i carregar amb una Pc.

Independentment de el sistema de càrrega que suporti la funda amb bateria, cal tenir en compte que sempre cal que aquesta última s'apliqui a el telèfon i que es recarregui primer la bateria de l'iPhone i després la de la funda.

Augmenta la durada de la bateria de l'iPhone

Després d'haver vist com carregar l'iPhone sense el carregador, per concloure, i en nom de la integritat de la informació, m'agradaria assenyalar tot un seguit de trucs útils que pots adoptar per augmentar la durada de la bateria tant com sigui possible de la seva «iPhone per». Pot trobar-los tots indicats (i explicats) a continuació.

 • Ús de la funció «Estalvi d'energia» - la funció «Estalvi d'energia» li permet estalviar temporalment el consum de bateria desactivant o limitant l'enviament i recepció de correus electrònics, la funció «Hey Siri«, Actualitzacions de aplicacions en segon pla i alguns efectes dinàmics. Per habilitar la funcionalitat en qüestió, aneu a configuracions de iOS tocant la icona relatiu (el que té el engranatge ), Toqueu l'element Bateria i seguir EN l'interruptor a la banda de la redacció L'estalvi d'energia.
 • Deshabilitar la localització - Una altra cosa que pot ser útil per poder augmentar la durada de la bateria de l'iPhone és desactivar la ubicació. Per fer això, entreu al configuracions iOS, veu a la secció Privadesa> Ubicació, Toc en icona d'aplicació en relació amb el qual desitja intervenir i triï si vol desactivar completament els serveis d'ubicació seleccionant l'element Mai o si permetre el seu ús només quan s'executa seleccionant l'element Mentre fa servir l'aplicació (Si està disponible).
 • Desactivar l'actualització de l'aplicació en segon pla - Per optimitzar la durada de la bateria de l' «iPhone by» també t'aconsello que deshabilites l'actualització d'aplicacions en segon pla que de moment no són estrictament necessàries. Per fer això, aneu a l' configuracions d'iOS, després en la secció General> Actualització de l'aplicació en segon pla i pujar APAGAT l'interruptor a la banda de l' nom de l'aplicació del seu interès.
 • Activa el mode avió quan hi ha poc camp. - en àrees on hi ha poc camp, l'iPhone està contínuament ocupat buscant el senyal 2G / 3G / 4G / 4G +, una operació que redueix dràsticament la durada de la bateria. En aquestes circumstàncies, li suggereixo que habiliti la manera avió, apagant la connexió de dades i la xarxa de veu. Per fer això, aneu a l' configuracions de iOS i mostra EN l'interruptor situat a la banda de l'article Utilització a avions.
 • Reduir la brillantor de la pantalla - una pantalla particularment brillant tendeix a consumir molta bateria. Si està disposat a sacrificar una mica de claredat de pantalla a favor d'un major grau d'autonomia per a la seva iPhone, aneu a la configuracions iOS, seleccioneu l'element Pantalla i brillantor i mogui la barra d'ajust sota de l'element Brillantor com creguis que és més apropiat. Llavors recorda desactivar (si està habilitada) la funció que ajusta automàticament la brillantor de la pantalla, per evitar que els canvis realitzats siguin en va. Per fer això, aneu a la secció General> Accessibilitat> Ajust de pantalla del configuracions de iOS i mostra APAGAT l'interruptor a la banda de l'article brillantor automàtic.
 • Utilitza fons de pantalla negres en iPhones amb pantalles OLED - Si té un iPhone X o un dels models posteriors, després un iPhone amb pantalla OLED, pot augmentar la durada de la bateria de el dispositiu també configurant un fons negre. Això es deu al fet que les pantalles OLED tenen la capacitat d'apagar físicament els píxels, és a dir, els punts de mostra que componen la representació d'una imatge de trama digital, però només quan aquests són negres. Un fons totalment negre ja està disponible per defecte. Per aplicar-lo, aneu a configuracions iOS, veu a la secció Fons de pantalla> Tria un nou fons de pantalla> Estàtic i seleccioneu el fons negre que trobi a l'desplaçar-se cap avall a la pantalla.

Per a més detalls i informació sobre les pràctiques descrites en aquest pas, el convido a consultar el meu tutorial dedicat específicament a com augmentar la durada de la bateria de l'iPhone.