Com clonar un iPhone

El teu iPhone de confiança s'ha tornat massa lent, així que, després de pensar-ho durant uns dies, finalment has decidit donar el gran pas: ho formatearás! Certament és una bona idea, no puc dir el contrari. A l'formatar l'iPhone, de fet, hauria de poder resoldre totes les seves dificultats. No obstant això, si estàs aquí ara i estàs llegint aquestes línies, em sembla clar que a l'anar a fer aquesta operació t'agradaria evitar perdre totes les dades guardades en el dispositiu. ¿M'equivoco? De fet no. Bé, donada la situació, no puc evitar suggerir-te que llegeixis el meu tutorial sobre com clonar iPhone.

A l'llegir atentament les instruccions que estic a punt de donar-te, podràs entendre com crear una còpia de seguretat perfecta del teu iPhone (llavors un clon!) I com restaurar dades i aplicacions exactament com estaven abans d'iniciar el procediment de recuperació. No et portarà molt de temps, creu-me! A més, puc assegurar-los que, contràriament a les aparences, és un procediment molt senzill.

Llavors, si realment està interessat a descobrir com procedir per poder clonar iPhone, li suggereixo que no perdi més temps preciós, poseu-vos còmode i dediqui uns minuts del seu preciós temps a aquest article. Estic segur que a la fi podràs dir-te molt feliç amb el descobriment realitzat i que, en cas de necessitat, també estaràs disposat a donar totes les explicacions necessàries als teus amics que necessitin rebre una propina similar. ¿Deixa-ho ser?

Clonar iPhone a través d'iTunes

Crea una còpia de seguretat

Comencem aquesta guia des del procediment per clonar iPhone utilitzant iTunes, Que és el que et permet copiar les dades i aplicacions de l'iPhone en el teu PC. Tot el que necessita per fer això és iTunes, el programari multimèdia d'Apple que està disponible de forma gratuïta per a macOS i Windows. Si teniu una Mac, La trobarà instal·lada «per defecte» en el seu PC, si fa servir un PC amb Windows ha de descarregar-la i instal·lar-la «manualment».

Si utilitzeu un PC amb Windows i encara no ha descarregat i instal·lat iTunes, connecteu-vos a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó descarregar perquè descarregar iTunes al seu Pc. Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de programari (p. Ex. iTunes6464Setup.exe ) I completi la configuració fent clic al botó primer vinga i després en Instal·lar en pc, Sip, Sip es final.

En aquest punt, independentment de si està utilitzant un Mac o un PC amb Windows, prengui el seu iPhone i connecteu-lo a la seva Pc usant el cable Lightning / Dock subministrat. ITunes s'iniciarà automàticament. Si és la primera vegada que poses en comunicació els dos dispositius, Has de autoritzar la Pc per accedir a l'iPhone prement el botó autoritzar que apareix a la pantalla de el telèfon i el botó Seguir que apareix a la pantalla de Mac / PC.

Després feu clic a icona d'iPhone que apareix a la part superior esquerra de la finestra principal d'iTunes i seleccioneu l'element Resum de la barra lateral esquerra. Ara, només per seguretat, seleccioneu l'article Convenient situat a la part superior esquerra, feu clic a dispositius i després tria l'opció Transferir compres des d'iPhone per transferir totes les aplicacions i elements que hagi comprat en el seu iPhone al seu Pc.

Una vegada que es completa aquest pas (només necessita fer-ho una vegada i no se li sol·licita ni tan sols més tard), pot passar a el procediment de clonació d'iPhone real fent clic al botó còpia ara d'iTunes. Per incloure també dades relacionades amb salut i domòtica HomeKit ), Poseu la marca de verificació al costat de l'element Xifrat de suport d'iPhone i trieu una contrasenya per protegir la còpia de seguretat.

Si després d'iniciar la còpia de seguretat se li notifica que algunes aplicacions del seu telèfon encara no estan incloses en la biblioteca d'iTunes, feu clic a Feu una còpia de seguretat de les seves aplicacions per guardar-los en la seva Pc. El procediment prendrà diversos minuts, així que tracti de ser pacient. No obstant això, pot seguir el seu progrés a través de la barra de finalització situada a la part superior de la finestra d'iTunes.

Nota: Recordeu que pot clonar iPhone a través d'iTunes fins i tot sense haver de connectar «físicament» el seu iDevice al seu Pc. ¿Com ho fas? Res podria ser més simple: simplement col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Sincronitzar amb iPhone a través de Wi-Fi. D'aquesta manera s'activarà la comunicació sense fils entre l'ordinador i l'iPhone i després podràs iniciar la sincronització i còpia de seguretat de l'dispositiu sense usar el cable clàssic, sempre que, és clar, tots dos dispositius estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi. Fi.

Restaurar dades i aplicacions

A hores d'ara, hauria de poder crear una còpia perfecta de la seva iPhone en el seu PC. Si cal, per tant, pot transferir totes les dades i aplicacions al seu iPhone connectant el dispositiu a la Pc i primer fent clic a la icona de l' iPhone situat a la part superior esquerra de la finestra d'iTunes i després al botó restaurar iphone que es troba a la part superior dreta. Després accepti els termes d'ús de iOS pressionant primer a Restablir / Restaurar i Actualitzar, Després en seguint i finalment en accepto.

Després d'uns minuts, apareixerà un missatge advertint que l'iPhone ha estat restaurat al seu estat de fàbrica. En aquest punt, iTunes us demanarà si voleu configurar el seu telèfon com un nou dispositiu o desitja restaurar les aplicacions i les dades de la còpia de seguretat anterior. Vostè, per descomptat, haurà de seleccionar la segona opció.

Alternativament, també pot copiar les dades i les aplicacions al seu propi iPhone fent clic al botó Restaurar còpia de seguretat ... present a la targeta Resum d'iTunes. Després se li demanarà que seleccioni la còpia de seguretat per restaurar i feu clic al botó restaurar per iniciar l'operació.

Si ha comprat un nou iPhone i desitja copiar tot el contingut del seu iDevice anterior per trobar immediatament totes les aplicacions i dades en el seu lloc, ha de connectar el dispositiu a la Pc, seleccioneu l'opció per restaurar una còpia de seguretat anterior d'iTunes i triï la còpia de seguretat a utilitzar al menú desplegable Restaura des d'aquesta còpia de seguretat.

Clonar iPhone a través d'iCloud

Crea una còpia de seguretat

A més de com vaig indicar en les línies anteriors, també hi ha una altra forma de clonar iPhone i, en aquest cas, no has de connectar el dispositiu al teu Pc i no has de descarregar / utilitzar iTunes. Em preguntes com La resposta és simple: utilitzar icloud, El servei de emmagatzematge en el núvol d'Apple que ofereix 5 GB d'espai lliure a tots els usuaris d'Apple. En aquest cas, però, el que es necessita és que l'iPhone estigui connectat a Internet.

Per clonar iPhone a través d'iCloud, tot el que ha de fer és accedir a la pantalla d'inici de l'dispositiu, aneu a configuracions d'iOS pressionant en la forma apropiada engranatge i seleccioneu el primer El teu nom i després la veu icloud des de la pantalla que s'obre. Si utilitzeu una versió d'iOS anterior a la 10.3, no necessita seleccionar el seu nom, pot anar directament a icloud.

Després accedeix a la secció Còpia de seguretat d'iCloud (o Suport ) I porta a col·lació EN la palanca d'opcions Còpia de seguretat d'iCloud. Per tant, s'iniciarà el procediment real per clonar iPhone i la seva dispositiu guardarà totes les dades i aplicacions en línia tan aviat com es connecti a una xarxa Wi-Fi i es connecti a una font d'alimentació.

Si ho preferiu, també pot iniciar una còpia de seguretat d'iCloud directament. Per fer això, torneu a la secció Còpia de seguretat d'iCloud del ajustos de iOS com es veu a dalt i després pressiona la veu còpia ara. Això pot dur un cert temps, tot depèn de la quantitat de dades que s'emmagatzemin i de la velocitat de la seva connexió a Internet.

Nota: Si necessites superar el llindar de 5 GB d'espai lliure, et pots subscriure a un dels plans de pagament: el de 50 GB costa 0,99 euros / mes, el de 200 GB costa 2,99 euros / mes, el d'1 TB . té un cost de 9,99 euros / mes mentre que el de 2 TB té una quota mensual de 19,99 euros. Per subscriure a un pla pagament, aneu a ajustos d'iOS, pressiona El teu nom, Després en icloud, Sobre el caixa d'espai disponible i finalment en Canviar pla d'emmagatzematge. Si utilitzeu una versió d'iOS anterior a la 10.3, ha d'anar a per realitzar la mateixa operació configuracions> icloud > Arxiu > Compra mes espai.

Restaurar dades i aplicacions

Una vegada que s'hagi completat el procediment anterior per clonar iPhone, pot restaurar dades i aplicacions al dispositiu anant a la secció configuracions iOS, seleccionant els elements General, Llavors això restaurar i, posteriorment, que Inicialitzar contingut i configuracions des de la pantalla que s'obre.

Després premeu el botó inicialitzar iPhone i quan s'iniciï l'assistent de configuració de el telèfon, trieu les opcions Configura el teu dispositiu es Reinstal·lar des del suport.

Finalment, entreu en el seu compte d'iCloud i seleccioneu la còpia de seguretat que s'utilitzarà per completar l'operació. Seguint el mateix procediment (excloent el primer pas) també és possible activar un nou iPhone clonant dades i aplicacions d'un altre iPhone que estigui associat amb el seu compte d'iCloud.

En cas de problemes

Està intentant clonar l'iPhone però no pot completar el procediment a causa d'algun error? Li agradaria restaurar la còpia de seguretat del seu iPhone en un dispositiu que va ser prèviament alliberat? Si és així, pot intentar solucionar-col·locant el dispositiu en modalitat DFU.

En cas que mai hagi sentit parlar d'ell, aquest és un mode de recuperació que li permet instal·lar iOS sense passar per algunes restriccions de la manera de recuperació estàndard. És preferible usar-lo en dispositius amb jailbreak, ja que pot esborrar les dades de Cydia i jailbreak que d'altra manera quedarien ocupant espai a la memòria de l'aparell.

Per posar el seu iPhone a DFU, connecteu el dispositiu a la Pc i apagueu completament mantenint pressionada la tecla Poder durant uns segons i movent la palanca cap a la dreta Fes lliscar per apagar que apareix a la part superior de la pantalla.

En aquest punt, mantingui les tecles pressionades Poder es Llar simultàniament durant uns deu segons fins que el logotip de la poma a la pantalla de l'dispositiu, després deixeu anar la tecla Poder i segueix sostenint Llar fins que iTunes detecti el iDevice en mode de recuperació.

Després d'aconseguir posar el teu iPhone en mode DFU, pressiona el botó que veu en la pantalla del seu PC i restauri el telèfon mòbil de la marca Apple fent clic al botó Restaurar iphone ... d'iTunes. Per a més informació, vegeu el meu guia sobre com posar un iPhone a DFU.