Com combinar arxius PDF amb Adobe Reader. Els PDF són molt pràctics i versàtils quan es tracta de manejar documents de treball. No obstant això, pot resultar difícil gestionar diferents documents PDF amb la mateixa informació en diversos arxius. Per exemple: si envia un informe en format PDF amb gràfics estadístics en un document d'Excel separat, pot causar confusió i la seva presentació no serà molt professional. La combinació d'aquests documents permet al lector veure la relació entre aquests documents. En aquest article, li direm com  combinar PDF amb Adobe Reader  .

Com combinar arxius PDF amb Adobe Reader

arxius PDF amb Adobe Reader

La següent guia descriu els mètodes més comuns per combinar dues o més arxius PDF en un sol document usant Adobe Reader.

  • Obriu el menú «Arxiu» i des del menú desplegable feu clic al botó «crear PDF en línia ».
  • Descarregueu els fitxers que voleu combinar i vos amb el vostre ID d'Adobe Reader.
  • els arxius es combinaran i guardaran en línia per defecte.
  • Per guardar l'arxiu convertit en el seu PC local, feu clic a «Extreure arxiu PDF«.

El suport per a Adobe Reader XI es va suspendre el dia 15 d'octubre de 2017, el que significa que no hi ha més actualitzacions de seguretat, Actualitzacions de productes ni servei a client per a aquest producte. Per descomptat, pot continuar utilitzant aquesta unitat, però, haurà d'enfrontar molts problemes si el programa falla o si no és compatible amb un nou sistema operatiu. Pitjor encara, els seus arxius i dades PDF poden caure en les mans equivocades causa de la falta de protecció.

Com combinar arxius PDF sense Adobe

PDFelement

Si voleu fusionar documents en PDF,  PDFelement és el programa que necessita.  Ofereix una increïble quantitat de funcions per crear documents PDF professionals. Amb només uns pocs clics, pot editar su document PDF afegint marques d'aigua, imatges, text, capçaleres i peus de pàgina, hipervincles i anotacions. també pot protegir els seus documents afegint contrasenyes i una signatura digital, Aquesta funció és molt útil en termes de propietat intel·lectual.

PDFelement també facilita la conversió d'arxius PDF. Pot convertir els seus arxius PDF a una dotzena de formats diferents (i viceversa). PDFelement també li ofereix una impressionant eina de compressió, Que pot reduir la mida dels seus documents PDF grans fins a en un 70% i combinar arxius en un sol document.

La següent guia li mostra un procediment simple per combinar un o més arxius de diferents formats en un sol arxiu PDF.

Pas 1. Carregar arxius

Després de la descàrrega i la instal·lació completa, iniciï PDFelement. A la finestra inicial, seleccioneu el botó Combinar PDF.  A la finestra que apareix, pot afegir arxius arrossegant-los a la finestra o fent clic al botó «Afegeix arxius» per afegir arxius des de la seva disc dur local.

Pas 2. Combina diversos arxius en un

PDFelement li permet combinar diferents formats d'arxiu, Inclosos: Word, Excel, PowerPoint, Access i Publisher. També podeu afegir un conjunt d'arxius d'imatge, inclosos Bitmap i JPG, el que li brinda un control total sobre els seus documents.

Un cop hagi afegit tots els seus documents, pot reorganitzar arrossegant-los a la finestra. Finalment, feu clic a «Següent» per iniciar el procés.

Pas 3. Editeu arxius PDF combinats (opcional)

Després de fusionar arxius, pot editar fàcilment el text, les imatges o les pàgines dels mateixos. Per editar el text i la imatge, pot anar a la pestanya «Edita» i seleccionar l'opció desitjada. Si voleu fer cap canvi a les pàgines, feu clic a la pestanya «Pàgina» per accedir a les opcions.

Com pot comprovar, és molt fàcil combinar arxius PDF amb Adobe Reader. Des parada Creativa som conscients de la manca de protecció que comporta el que no hi hagi més actualitzacions de seguretat, per la qual cosa hem proposat una segona alternativa per seguir combinant els arxius PDF.

Si vol seguir aprenent més sobre tecnologia, no dubteu a visitar la resta d'articles de la nostra web paradacreativa.es