Com compartir el Wi-Fi de la teva iPhone amb un altre dispositiu: Segur que més d'una vegada has tingut la necessitat d'utilitzar la connexió Wi-Fi del teu iPhone al teu ordinador o qualsevol altre dispositiu. En aquesta entrada de parada Creativa et donem la solució. Pot treure't de més d'una dificultat.

Quan estàs treballant en el teu tablet o al teu ordinador i no tens accés a Internet, T'hauràs vist en la tessitura d'haver d'utilitzar el teu telèfon mòbil perquè poder continuar amb la teva feina a l'trobar-te amb la necessitat d'accedir al web. Treballar en la diminuta pantalla del teu iPhone et podria resultar una mica incòmode, de manera que utilitzar la xarxa Wi-Fi del teu iPhone podria convertir-se en la solució que estàs buscant per seguir amb les tasques a les millors condicions. En qualsevol cas, hauries consultar els termes i condicions del teu contracte o parlar amb el teu operador per si estiguessis cometent alguna infracció o haguessis de pagar un suplement. Ja que se t'ha ocorregut fer-ho, millor que siguis conscient al que t'exposes.

Una vegada realitzades aquestes comprovacions, només has de seguir el següent procediment.

Crear un terminal Wi-Fi amb el teu iPhone

Quan habilites el teu iPhone com un punt d'accés estàs fent una cosa semblant a transformar-lo en un router portàtil. El telèfon es connectarà a Internet per mitjà de la xarxa que tinguis contractada (3G o 4G). Tot seguit, retransmetrà el senyal a través de el Wi-Fi proporcionant la possibilitat de connexió a qualsevol dispositiu proper que sigui capaç de detectar-la. Segueix aquests passos per activar l'ancoratge a la xarxa en el teu iPhone.

Com activar l'ancoratge a la xarxa Wi-Fi al teu iPhone

Com compartir el Wi-Fi del teu iPhone amb un altre dispositiu-2

En primer lloc, dirigeix-te a «Configuració», després punxa en «Activa Dades Mòbils«. Vés a «Connexió Compartida» i crea una contrasenya per al teu senyal Wi-Fi. Finalment, habilita l'opció «Permetre que altres usuaris ho activin».

També podràs connectar emprant altres alternatives com el Bluetooth o l'USB, encara que aquesta última opció no és molt recomanable pel fet que té més limitacions.

Com connectar el teu Mac a la xarxa del teu telèfon

Resulta una tasca bastant fàcil de realitzar. Clica en el símbol del senyal Wi-Fi a la part superior dreta de la pantalla. després, selecciona la xarxa compartida (Veuràs que porta el nom del teu iPhone) i introdueix la contrasenya que has creat amb anterioritat com t'hem explicat en l'epígraf anterior.

Si no trobaràs la icona de la xarxa Wi-Fi, obre «Preferències de Sistema» i clica a «Xarxa». Tot seguit, selecciona la teva Wi-Fi al llistat que apareixerà al lateral esquerre. Tria el nom de la teva xarxa al camp «Nom de Xarxa». En darrer lloc, habilita l'opció «Mostra Estat de Wi-Fi» a la barra de menú.

Si has seguit els passos correctament, els teus dispositius ja rebran el senyal Wi-Fi proporcionada pel teu iPhone i podràs seguir treballant en una pantalla més gran i amb més comoditat.

quan vulguis desactivar aquesta opció, Dirigeix-te a «Configuració», després a «Dades Cèl·lules» i, finalment, a «Intercanvi de Connexió».

Consells i precaucions

Potser et preocupi la possibilitat que algú pirategi la teva connexió. És una cosa bastant improbable perquè has generat una connexió segura per mitjà d'una contrasenya. De tota manera, si algun dispositiu estigués intentant connectar al teu senyal Wi-Fi, rebràs una notificació a manera d'alerta perquè puguis impedir-ho.

Una altra cosa que has de tenir en compte és la quota de dades que tinguis contractada en el teu telèfon. Aquest factor implica que l'accés del teu iPhone a Internet està limitat, el que significa que no estaria gens malament que evitis descarregar aplicacions o realitzar un altre tipus d'accions que requereixi un consum de dades elevat.

Estem segurs que aquesta guia et haurà resultat bastant pràctica, Doncs utilitzar la xarxa de la teva iPhone és una cosa que podries necessitar en molts moments de la teva vida quotidiana. Igual que rebre els consells de Parada Creativa. Gràcies per seguir-nos!