Com compartir jocs en PS4. té una  PlayStation 4 i està creant una bona col·lecció de jocs. Per tant, li agradaria compartir la teva biblioteca amb altres persones perquè puguin viure les mateixes experiències de videojocs que tant l'apassionen. No obstant, ha escoltat que hi ha limitacions a això i no ha entès completament el que pot i no pot fer-se. Així són les coses, no? Bé, llavors diria que has vingut a el lloc correcte.

A la guia d'avui, de fet, explicaré en detall com compartir jocs en PS4. En cas que l'hi pregunti, consideraré diversos mètodes que li permetran assolir el seu objectiu. Òbviament, tot això sense posar en risc la seguretat del seu compte, ja que em centraré només en els procediments provats i operatius autoritzats per Sony. També hi haurà una manera de parlar sobre la posició de l'empresa japonesa que fa a l'intercanvi de jocs i analitzar el tema en detall.

Aclariments de com compartir jocs en PS4

Abans d'entrar en detalls sobre com compartir jocs en PS4, Crec que cal aclarir una mica el tema.

De fet, la web està plena de llocs que prometen mètodes per compartir jocs digitals de la consola de Sony gratis amb altres persones fora de la seva unitat familiar. Bé, cal saber això això no està permès, Ja que clarament tots haurien de comprar els seus propis jocs.

Els mètodes proposats en línia també són sovint res assegurances, ja que podrien causar problemes al seu compte PlayStation Network. A més d'això, hi ha amenaces malicioses que intenten obtenir cartes credencials per accedir al seu perfil y dades de diferents maneres. El meu consell és per tant mantenir-se allunyat d'aquest tipus de solucions, que a la llarga, surten cares.

Sony declara que el intercanvi de dades d'accés amb altres persones, especialment amb persones que mai s'han conegut, va en contra de el codi de conducta de la comunitat de PlayStation. A més, la companyia japonesa afirma, com vaig indicar anteriorment, que poden robar-li el compte  i accedir a informació personal, compres digitals y Subscripcions d'usuaris.

Com compartir un joc en PS4 legalment.

En 2018, Sony va decidir proporcionar indicacions oficials sobre la possibilitat de compartir els seus jocs per PlayStation 4. A continuació trobareu tots els detalls de el cas.

Com canviar jocs en PS4

Pot semblar el consell més comú en el món, però comprar còpies físiques en lloc de digital, és un gran avantatge per compartir.

De fet, alguns jugadors compren còpies digitals jocs per conveniència : Només pressionen algunes tecles,   descarreguen el títol en qüestió i llest.

No obstant això, en alguns casos, els títols digitals es venen a un preu similar a la les còpies físiques   (Especialment si són jocs que encara no s'han llançat). Llavors veu a la botiga (O en qualsevol cas, demanar per Internet) I comprar el còpia física d'un joc és, per tant, el millor mètode per garantir la possibilitat de canviar jocs a amics i familiars.

En resum, tot el que has de fer és trobar-te físicament amb la persona a la qual vols prestar-li el joc i fer un intercanvi. Per «més informació», li recomano que mireu el divertit vídeo oficial publicat per Sony sobre el tema (fet com una «burla» contra el rival Microsoft, que abans de el llançament de Xbox Un es rumorejava que volia llançar una consola sense suport per a jocs físics; el que després va succeir, però molt més tard i amb formes clarament diferents).

Compartir la seva biblioteca digital.

En un món on les persones no tenen molt espai a casa i fan amics en línia cada vegada més sovint, és possible que necessiti compartir la seva biblioteca digital. Bé, en aquest cas no t'has de preocupar: hi ha un mètode oficial per fer això.

M'estic referint clarament a la funcionalitat Share Play, que et permet pràcticament canviar el controlador a una altra persona en jocs d'un sol jugador, per a desafiar entre si com si l'altra persona estigués asseguda al seu costat, amb multijugador local o comparteix la teva pantalla per mostrar-li a algú el que està passant.

Estem parlant d'una funció dissenyada per permetre a les persones tenir una idea d'un joc abans de comprar-, Per la qual cosa no ha de fer-lo servir per altres motius. Cada sessió de Share Play en té un durada màxima d'una hora, Però pots fer tantes com vulguis.

Per utilitzar aquesta funció, primer ha de tenir una subscripció a PlayStation Plus. Tingueu en compte el fet que, per a algunes funcions, pot ser necessari que el amfitrió tingui una Subscripció PS Plus (Com, per exemple, quan vols jugar en dos). A més, l'amfitrió i el convidat han de ser amics en PlayStation Network i clarament ambdues compte han de sortir en línia. El nombre màxim de JUGADORS qui pot fer servir Share Play és de 2.

Un requisit molt important és la Connexió a Internet. Sony declara que tant l'amfitrió com el convidat han de tenir una banda ampla de a l'almenys 15 Mbps per transmetre o rebre contingut en resolució 1080p (30 fps).

Per la resta, tot el que has de fer és iniciar el Joc desitja «compartir», premeu el botó Share amb el controlador i premeu el botó X  en el panell Llançar Share Play. Per si de cas la seva connexió no és suficient per a usar Share Play, el sistema t'avisarà i et permetrà realitzar tot Prova de el cas En aquest punt, premi bo per crear una partida  privadaconvida a l'usuari involucrats.

Després d'això, hauràs de pressionar cap amunt bo, Seleccioneu l'article primer compartir jugar present a la dreta (el que té el temporitzador) i després a la dreta Passeu el controlador a el convidat i triar si permetre que l'altre usuari actuar per tu o si jugar amb el. Aquestes possibilitats depenen de l'títol i els comptes involucrades, atès que en alguns casos la funcionalitat Share Play també pot no ser-hi.

Perfecte, ara té totes les indicacions necessàries per poder usar la funcionalitat Share Play. Una cosa: recorda que ets el responsable de tot el que es fa a través de la Compte de PlayStation Network i, per tant, li recomano que faci servir Share Play només amb persones d'absoluta confiança i no amb estranys que prometen, per exemple, Guanyar jocs per a vostè o similars a través d'anuncis classificats en línia. Per obtenir més informació sobre aquesta possibilitat, li recomano que vegeu la pàgina del lloc web oficial de Sony dedicada a Share Play.

Com compartir jocs digitals en PS4

¿Necessitaries compartir els teus jocs amb altres consoles que posseeixes o relacionat amb el teu família ? Bé, llavors t'explicaré un mètode simple per tenir èxit en el teu intent.

El primer que ha de fer és configurar la PlayStation 4 on tens tota la teva biblioteca digital com principal. Per fer això, has d'anar a el camí Configuració> Gestió de comptes> Activa PS4 com a principal i premeu el botó X de el controlador en l'opció permetre.

En aquest punt, enceneu la consola on vulguis «portar» teus jocs, crea una nova compte local i executa el iniciar Sessió amb el compte PSN que fas servir habitualment a la PS4 que has configurat com primària anteriorment.

Un cop hagueu iniciat sessió correctament, comenceu l'aplicació Col·lecció PlayStation 4, Que ha de trobar a la pantalla principal de la consola, i descarregueu el Jocs vols utilitzar A continuació, torneu a la consola que havies establert com principal i desactiva l'opció que va activar prèviament (sempre anant a la ruta Configuració> Gestió de comptes> Activa PS4 com princiipal  i seleccionant Desactivar ).

Perfecte, ara hauries de poder fer servir els Jocs, Fins i tot en el cas de tancar sessió des de la consola secundària i de manca de connexió. Clarament, és un mètode que sol es pot implementar amb persones que viuen a la mateixa casa. A més, et recordo que cal compartir dades d'accés del seu compte de PlayStation Network (i, en conseqüència, les seves dades, inclosos els mètodes de pagament connectat) i després hauries tenir molta cura.