Com complet un formulari PDF? Ha de registrar-se per una competència específica i, després d'anar a la pàgina de Internet corresponent per descarregar el material, ha descobert que els formularis que s'han de completar són al format PDF. Un gran problema, tenint en compte el fet que no té la menor idea de com omplir-los i que, de moment, no té la possibilitat d'accedir a una impressora i un escàner, El que li permetria completar els documents d'una manera «clàssica» i després conviértalos de nou a format digital.

Si estàs buscant respostes per » Com complet un formulari PDF? «? Llavors sàpiga que és el lloc correcte per començar. De fet, durant aquest tutorial, enumeraré alguns programes i algunes aplicacions que li permeten completar formularis digitals, en format PDF, en molt poc temps.

Llavors, sense esperar un segon més, si fóssiu còmode i llegiu amb atenció tot el que he de explicar-li sobre el tema.

Com complet un formulari PDF en un PC?

Si necessita completar un formulari PDF en el seu PC, pot aprofitar una sèrie de programes gratuïts que poden usar-se lliurement per a aquest propòsit. Aquestes són algunes d'elles.

Adobe Acrobat Reader DC (Windows / macOS)

Acrobat Reader DC és el lector de PDF oficial d'Adobe, que permet a tots els documents d'aquest tipus i realitzar, en ells, una sèrie d'operacions sense cost, incloent completar i signar els formularis.

Per obtenir Acrobat Reader DC, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó Descarregar Acrobat Reader, Per iniciar la descàrrega de l'arxiu d'instal·lació relatiu. Quan rebi el paquet (p. Ex. readerdc_it_a_install.exe ), Inícielo i seguiu les instruccions que millor s'adaptin a la seva sistema operatiu.

  • Windows  - feu clic al botó i espereu que els arxius necessaris per a executar el programa es copiïn en el seu PC. Finalment, finalitza la configuració i iniciarà el programa. Si aquest últim no s'obre automàticament, inícielo, utilitzant la icona que s'hauria d'haver creat al Escriptori.

 

  • MacOS - feu doble clic al arxiu PKG ubicat a la finestra que es va obrir després d'iniciar el paquet dmg, Feu clic al botó seguit dues vegades seguides i després cap amunt instal·lar. Quan se us demani, introduïu la contrasenya d'administració Mac, Pressiona el botó instal·lar programari i acabar tot fent clic als botons obrir i acceptar. Finalment, invoqui el programa instal·lat des Plataforma de llançament (La icona en forma de coet ubicat al dock) i feu clic al botó Estic d'acord, Per acceptar les condicions d'ús.

Els procediments, en aquest punt, són els mateixos: una vegada que el programa ha començat, trieu si voleu configurar o no el lector predeterminat per PDF i després feu clic al (X) situat a la part superior dreta per ometre la visita guiada inicial.

Quan arribi a la pantalla de benvinguda de el programa, feu clic a El meu Pc ubicat a la barra lateral esquerra, premeu el botó Navega i utilitzeu el panell que se li proposa per seleccionar el fitxer a obrir. Alternativament, pot obrir ràpidament el document del seu interès «arrossegant-» a la finestra de Adobe Reader.

En aquest punt, si el document conté un formulari que conté camps reomplibles, Tot el que ha de fer és fer clic dins dels diversos camps, menús o quadres, i completar-los amb la informació requerida.

Si, d'altra banda, és un formulari sense camps específics, feu clic a l'element Ompli i ferm ubicat a la barra lateral dreta. Premeu el botó Ompli i ferm col·locat a la caixa tu i feu clic en els espais apropiats per a completar-los amb la informació que desitja. En acabar, feu clic a la icona disquet situat a la part superior dreta per desar el document completat.

Foxit Reader (Windows / macOS / Linux)

Una alternativa vàlida a el programa que he esmentat anteriorment és Foxit Reader, Un programari extremadament lleuger i funcional que s'utilitza per veure i manipular arxius PDF. Entre les nombroses característiques de el programa, és possible completar documents que contenen formularis.

Per usar-lo, connectat a aquest lloc web, feu clic al botó Descàrrega gratuïta de Foxit Reader col·locat en el centre de la pàgina, seleccioneu el seu sistema operatiu. I, si està disponible, el idioma d'instal·lació, a través dels menús desplegables situats en el panell que apareix en la superposició. En acabar, feu clic al botó Descàrrega gratuïta, Per descarregar el paquet d'instal·lació de el programa.

Quan finalitzi la descàrrega, iniciï l'arxiu obtingut (p. Ex. FoxitReader971_L10N_Setup_Prom.exe ) I, si feu servir Windows, feu clic als botons , bo y Següent 6 vegades consecutives, o fins que arribi a la pantalla d'instal·lació de Foxit PhantomPDF, la solució de programari professional (de pagament).

En aquest punt, poseu la marca de verificació en No instal·lar una versió de prova gratuïta de 14 dies de Foxit PhantomPDF i feu clic en els botons Següent, instal·lar y final, Per completar la configuració de el programa.

A MacOS, en el seu lloc, feu això: aneu a la carpeta descarregar Mac. Feu clic dret a l'arxiu obtingut prèviament (p. Ex. FoxitReader340.setup.pkg ) I feu clic a obert dues vegades seguides, per evitar les restriccions de seguretat imposades pel sistema operatiu.

Ara fes clic al botó Següent  dues vegades seguides, després dalt acceptar y instal·lar. Quan se us demani, introduïu el Clau de Mac en el camp apropiat i feu clic en els botons instal·lar programari, obrir i acceptar.

Inicieu Foxit Reader i, per triar el document PDF en el qual treballar, aneu a l'formulari expedient i feu clic al botó obert (Si estàs fent servir Finestres ) O anar a menú Arxiu> Obrir (Si estàs fent servir MacOS ). Ara si el document conté camps de formulari interactiu, Tot el que ha de fer és fer clic a cada un d'ells i ingressar la informació que desitgi.

No obstant això, si és un PDF que conté un formulari «pla» obtingut, per exemple, d'una imatge, feu clic al botó Màquina d'escriure (La icona de la T amb cursor ) Que es troba a la barra superior de el programa, en Windows o dins de la pestanya comentari, En macOS, després feu clic a l'àrea que desitja omplir i escriviu el text que prefereixi. En acabar, deseu el PDF complet usant la pestanya / menú Arxiu> Desa o Arxiu> Guardar com.

Altres programes per completar un formulari PDF en PC

A més dels que li he explicat fins ara, hi ha un altre programari igualment vàlid que pot ser útil per completi un formulari PDF en el seu PC. Aquestes són algunes d'elles.

  • Wondershare PDFElement (Windows / macOS): un altre excel·lent programa dedicat a la gestió i manipulació de documents PDF que inclou, entre les seves característiques, la possibilitat de editar i completar formularis interns. Està disponible en versió gratuïta i en versió Pro (amb preus inicials equivalents a 79 € / any).

 

  • PDFill Free PDF Editor (Windows): és un programa que, malgrat la seva escassa interfície, integra una gran quantitat de funcions, inclosa la capacitat de compilar i editar documents PDF de diversos tipus. És gratis.

 

  • vista Prèvia (MacOS): el lector de documents universal inclòs «estàndard» en macOS li permet compilar fàcilment documents PDF que contenen formularis interactius.

Com omplir un formulari PDF en telèfons mòbils i tauletes?

Ara que ha après com procedir amb la Pc, li agradaria saber Com omplir un formulari PDF  en telèfon mòbil y tauleta.  No et preocupis, és igual de simple! En les següents línies d'aquesta guia, vaig a enumerar una sèrie d'aplicacions que li permeten aconseguir aquest resultat.

Adobe Fill & Sign (Android / iOS / iPadOS)

Aquesta és la solució de tova dissenyat per a telèfons mòbils i tauletes amb Android, IOS i iPadOS que li permet omplir (i signar) formularis distribuïts en format PDF.

Després de descarregar l'aplicació des de la botiga de referència del dispositiu, iníciela, toqueu el botó Següent (Si cal) it Seleccioneu un formulari per completar, Per triar el arxiu PDF que vulgui. Ara pot carregar un arxiu PDF existent ( d'arxius PDF ), Una imatge de la Galeria ( de la biblioteca de fotos ) O prengui una foto que contingui el formulari en temps real ( Fer fotos ).

Obriu el document del seu interès, toqueu el punt de l'formulari on voleu inserir text i escriviu, utilitzant el teclat que apareix a la pantalla. Si cal, pot usar els botons proposats per augmentar la mida de el text, disminuir-o eliminar el contingut de l'quadre emplenat.

Per crear i enganxar el seu signatura, Toqueu el botó amb forma ploma (Ubicat a la part superior d'Android i en la part inferior de iOS / iPadOS), toqueu el botó crear signatura o crear inicials i segueixi el tutorial que se li proposa per fer una signatura personal, que també pot usar en el futur.

Un cop hagueu completat el formulari, premeu el botó compartir (La icona de la tres punts units a Android o el quadrat amb fletxa en iOS i iPadOS) i trieu si voleu desar el document en la memòria, exportar-o compartir-utilitzant una de les aplicacions instal·lades al sistema.

Foxit PDF Reader mobile (Android / iOS / iPadOS)

Una altra aplicació que definitivament mereix esment és Foxit PDF Reader Mobile, L'app «mòbil» de l'esmentat Foxit PDF Reader per a PC disponible per a telèfons mòbils i tauletes amb Android, iOS i iPadOS.

Usar-lo és molt simple. Després d'iniciar l'aplicació, feu lliscar cap a l'esquerra per ometre el tutorial per primera vegada i després toqueu el botó Inici / Inici. Un cop fet això, aneu a l'aplicació que conté l'arxiu PDF del seu interès (p. Ex. arxius de google en Android o expedient en iOS), obriu-lo. I, si ho està utilitzant android seleccioneu Foxit PDF des del panell que se li proposa, per utilitzar l'aplicació per obrir el fitxer.

No obstant això, si fas servir iOS o iPadOS, Toca el botó compartir (La icona de quadrat amb fletxa ) I seleccioneu l'element Importa a Foxit PDF Reader Mobile de menú que se li proposa; per concloure, comenceu Foxit PDF Reader, toqueu la carpeta extensió i seleccioneu el document PDF prèviament importat.

El joc està pràcticament fet: si el PDF té camps de text que es poden omplir, toc cada un d'ells i complételos amb la informació que desitgi. Si, d'altra banda, és un document que conté només espais buits (per exemple, un formulari adquirit a través de l'escàner), toqueu el botó text (El T tancat en un quadrat ), Toqueu el espai que desitja omplir i escriviu el text que desitja.

Per accedir a opcions d'ompliment addicionals (marques de verificació, guions o firmes escrites a mà), toc en el seu lloc la icona ploma, Ubicat a la part inferior. Un cop s'hagi completat el formulari, pot guardar els canvis en la memòria tocant el botó (...) i triant l'opció Desar o desa des del menú que es mostra.

Altres aplicacions per completar un formulari PDF en telèfons mòbils i tauletes

Hi ha altres aplicacions, a més de les que t'he explicat fins ara, que proporcionen la funcionalitat de completar documents i formularis en format PDF. Aquestes són algunes d'elles.

  • Xodo PDF Editor (Android / iOS / iPadOS): aplicació petita però eficient que li permet realitzar diverses operacions de manipulació en arxius PDF, inclòs l'ompliment de formularis i la creació de signatures personalitzades. És gratis.

 

  • PDFFiller (Android): una altra excel·lent aplicació que permet, en qüestió de segons, omplir i signar formularis PDF. És gratis.

 

  • LiquidText (IOS / iPadOS): aquesta és una aplicació dissenyada específicament per editar documents i formularis en PDF. La majoria de les funcions són gratuïtes, altres, però, es poden desbloquejar mitjançant la compra a l'aplicació.

 

Fins aquí tot sobre Com complet un formulari PDF?