Com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop. Per desbloquejar aquest trofeu de bronze «Un joc de Charlie Montague», has de completar cinc jocs en Blackreef, Repartits entre El Complex i Karl s Bay. Alguns d'ells només estan disponibles en certs moments concrets del dia. Si vols conèixer com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop continua llegint aquesta guia.

Si necessites ajuda sobre com resoldre tots els desafiaments de Deathloop pots consultar aquests altres articles Deathloop Trofeu: Hamburguesa de alfa.

Com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop, guia completa

Charlie és un dels vuit Visionaris, encarregat d'entretenir als habitants de l'illa de Blackreef denominats Eternalistas. Si aconsegueixes superar els diferents jocs de el trofeu «Un joc de Charlie Montague», obtindràs com a recompensa una de les armes especials Strelak 50-50.

Deathloop Trofeu: Un joc de Charlie Montague

A continuació, aïllem tots els teus dubtes sobre com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop. Un dels cinc jocs més senzills és el de Moxie simplement has de superar una carrera contra rellotge, un altre joc consisteix a contestar correctament unes preguntes formulades per la màquina Yerhva o recollir unes caixes entre altres missions, però si necessites ajuda, aquí et mostrem com completar tots i cada un dels jocs:

Tots els Jocs de Charlie Montague

 • la Yervha: Aquesta màquina està ubicada a Karl 's Bay, en un edifici esquitxat de cubs marrons, és gairebé impossible perdre. Per superar el desafiament, hauràs de respondre correctament totes les preguntes de l'qüestionari.

Yervha a Deathloop

 • Wake Up Challenge - desafiament despertador: Es troba en el Complex i es pot abordar al matí. Des del moment en què arribes a l'àrea, començarà un compte regressiva de 3 minuts, durant els quals has de ser el més ràpid possible per obrir les 4 caixes abans que s'acabi el temps.
  • La primera està a la lleixa a la dreta sortint de túnel, Sobre una biga de metall.
  • La segona està més endavant, Continua per la costa fins arribar a la platja nevada en l'àrea de laboratori de Wenjie, la trobaràs just en una capa de gel.
  • La tercera està en l'àrea de l'altra entrada a l'túnel, I està situada en una petita àrea seca darrere d'una torreta.
  • Quarta i última està ubicada dins de l'búnquer, Al lloc de control (en el qual necessitarem hackejar l'antena per entrar).
 • The Moxie - En Updaam a la tarda. És un dels edificis de la part baixa de Updaam, situat a l'est. L'objectiu de el joc és superar tres pisos on intentaràs resoldre endevinalles amb làsers dins d'un límit de temps. Si aconsegueixes arribar a temps, obtindràs un Rapier (rifle). Si vols conèixer com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop pots descobrir-aquí.

Tots els Jocs de Charlie Montague

 • Reward Scheme - Esquema de recompensesSituat Karl s Bay a la nit. Aquesta tasca consisteix a obrir diverses caixes de Charlie repartides per la badia, Moltes de les quals tenen trampes o trencaclosques. Després d'això, tindràs com a recompensa l'arma especial escopeta Heritage.
 • Haul-A-Quinn: Es localitza en Karl 's Bay, just davant de Yerhva, et portarà un dia complet. A més, et caldrà accedir a punt de lliurament (necessitaràs el codi que trobaràs a Fristad Rock escrit en el tauler d'el búnquer de Fia, però hauràs de recordar-ho o anotar-). El que has de fer és portar quatre articles a Haul-A-Quinn en Karl 's Bay.
  • Durant el matí: Primer, salva Amador a Karl 's Bay de ser sacrificat per Harriet a l'hangar 2, I per fer-ho has de ser molt ràpid, entrar a la seva habitació i matar-la. Assegura't que no pressioni el botó per deixar caure a Amador en el gas. En segon lloc, pren una bateria d'una de les torretes i porta-ho a l'maniquí Haul-A-Quinn. Ara veu a punt d'expedició, fa servir el codi en el tauler d'Fia i sol·licita que lliurin una maneta en Karl 's Bay.
  • A la tarda: En Karl 's Bay veu a el lloc de treball d'Amador, Big Smiley, i la porta estarà oberta. En el seu taller pots trobar el cap de l'maniquí Haul-A-Quinn. Vés a punt de lliurament, fa servir la maneta i sol·licita un amplificador. Dóna-li la maneta a Haul-A-Quinn.
  • Nit: En Karl 's Bay, finalment hauràs d'anar a el punt d'embarcament, recollir l'amplificador i portar-lo a Haul-A-Quinn.

Llest! Això és tot el que has de conèixer sobre com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop per aconseguir aquest trofeu. També pots consultar les nostres guies Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock.