Com comprar un iPhone

T'agradaria comprar un iPhone igual a què fan servir els teus amics però no saps a quina botiga anar? Estàs buscant una solució per estalviar diners o, al menys, dividir la despesa necessària per a portar-te a casa un nou «iPhone per»? Si aquest és realment el cas, ¡llavors ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

De fet, a la guia d'avui et mostraré com comprar un iPhone tant dels canals oficials com dels minoristes més propers al seu domicili. Llavors, si sol comprar en línia, Pot utilitzar els llocs de comerç electrònic per trobar l'iPhone a preus més barats. Finalment, si vols comprar un telèfon a través del teu operador de telefonia mòbil, et mostraré alguns plans i opcions que et poden permetre comprar un iPhone còmodament a terminis.

Com es diu? És just el que estaves buscant? Així que no perdis més temps: seu còmodament i dóna'm uns minuts de temps lliure. Estic segur que trobarà la solució que millor s'adapti a les seves necessitats, perquè vostè també pugui ser un orgullós propietari de l'iPhone. Estàs a punt? Comencem immediatament. Només he de desitjar-te una bona lectura!

  • Comprar iPhone d'Apple
  • Compra iPhones de revenedors premium
  • Compra iPhones en botigues d'electrònica
  • Compra iPhones dels operadors
  • Compra un iPhone restaurat o usat

Comprar iPhone d'Apple

El canal principal on comprar un iPhone és definitivament el Lloc web d'Apple o els diferents punts de venda oficials distribuïts per tot el país.

Al lloc web d'Apple Itàlia, a la secció iPhone, Pot veure els últims models disponibles per la seva compra. A la barra superior, pots trobar icones que indiquen els diferents models seleccionables i, fent clic en ells, pots accedir al seu pestanya de presentació.

Després de seleccionar un dels iPhones disponibles, a la barra superior dreta, premeu el botó Comprar. A la pantalla que se't mostra, selecciona les característiques de l'iPhone, com la mida de la memòria interna i el color, i segueix les instruccions de la pantalla per completar la compra d'el dispositiu.

Si no desitja comprar l'iPhone en línia, pot recórrer a un dels molts punts de venda oficials que estan presents en el territori italià. Si vols trobar el més proper a on vius, et recomano que arribis a l'apartat Troba una botiga, Al lloc web oficial.

A l'visitar una de les botigues Apple, trobarà personal altament qualificat que pot ajudar-lo a comprar un iPhone o qualsevol producte o accessori d'Apple. Pots provar aquests smartphones en totes les seves característiques, perquè puguis decidir quin s'adapta millor a les teves necessitats.

A més, Apple proporciona el número gratuït 800 554 533 per ajudar els usuaris a comprar un producte d'Apple. Simplement truqui gratis a el número que li vaig indicar i seguiu acuradament les instruccions de la veu gravada: després haurà de pressionar el botó 1, Seguit pel 2, Per comprar un iPhone. La combinació de nombres que es mostra pot estar subjecta a canvis per part d'Apple.

Si no pot pagar el cost total de comprar un iPhone, Apple li permet activar un finançament també per a compres des del lloc web oficial. A l'comprar en línia al lloc web d'Apple, simplement escolliu l'opció Finançament i completi totes les dades necessàries: si el tràmit és reeixit, rebrà un correu electrònic amb la data d'entrega de l' telèfon mòbil.

Apple et permet finançar una suma no inferior a 350 €, fins a un màxim de 6.000 €. La taxa d'interès (TAN) que s'aplica és de l'11,50% amb una TAE variable en funció de la suma finançat. Pots triar el nombre de quotes a finançar, però aquestes no poden ser majors a 36. Per a més informació, pots arribar a aquesta pàgina web explicativa que t'ajudarà a entendre millor aquesta forma de pagament.

Finalment, si el preocupa que es produeixin danys accidentals en l'iPhone, pot sol·licitar el paquet d'assegurança AppleCare +, Que proporciona una cobertura de fins a 2 anys amb dues intervencions per danys accidentals, cadascuna amb un cost de 29 € per reparacions de la pantalla i 99 € per un altre tipus de danys.

A més, obté fins a 2 anys de suport telefònic i cobertura de bateria si reté menys de l'80% de la seva capacitat original. Per a més informació sobre aquest producte opcional que es pot afegir a la compra d'un iPhone, et recomano que consultis la pàgina web oficial.

Compra iPhones de revenedors premium

A més dels canals oficials gestionats íntegrament per Apple, dels que us vaig parlar en el capítol anterior, també hi ha els distribuïdor Premium. Aquestes botigues no són operades per Apple, però tenen moltes targetes en regles per a ser comparades amb les oficials. De fet, a través de Premium Resellers, Apple amplia la seva presència al territori nacional.

Els revenedors premium venen principalment productes d'Apple, el que permet a el client triar entre diferents dispositius electrònics, fins i tot aquells que ja no es poden comprar als canals oficials d'Apple. Moltes d'aquestes botigues s'uneixen a el programa educació, amb descomptes per a estudiants, professors i escoles.

Algunes cadenes de distribuïdors premium famoses són R-Store o suc, Però hi ha diversos que poden satisfer totes les seves necessitats. De fet, generalment pot trobar personal qualificat que pugui orientar-lo en la compra de l'iPhone o qualsevol altre producte d'Apple que s'adapti a les seves necessitats. Si vols trobar a l'Premium Reseller més proper a el lloc on vius, et suggereixo que consultis l'apartat corresponent a la web d'Apple, on també s'indiquen els revenedors autoritzats, dels quals parlaré en els següents paràgrafs.

Compra iPhones en botigues d'electrònica

A més de les solucions que t'he indicat en els capítols anteriors, pots decidir comprar un iPhone a través de qualsevol distribuïdor autoritzat. Generalment, les botigues d'electrònica i les botigues de comerç electrònic li permeten comprar iPhones a preus que podrien ser avantatjosos en comparació amb altres canals de distribució.

Alguns exemples de les botigues d'electrònica més famoses són MediaWorld o Unieuro, Però hi ha diversos altres, fins i tot més generalistes, en els quals pots comprar un iPhone. No obstant això, tingues en compte que aquest tipus de botigues no compta amb una àmplia oferta de productes Apple i, per aquest motiu, és possible que no trobis la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.

Els llocs de comerç electrònic li permeten accedir a descomptes en productes Apple que en alguns casos són més econòmics que els de les botigues d'electrònica. Un exemple de comerç electrònic és Amazon, A través del qual és possible comprar diferents iPhones, com els que indico a continuació o els que els he reportat en el meu tutorial sobre què iPhone triar.

Compra iPhones dels operadors

No obstant això, si voleu evitar gastar la suma total en un iPhone en una sola solució, pot pensar en comprar-lo a través d'un operador telefònic. De fet, les promocions de telefonia s'ofereixen per la compra simultània d'un telèfon mòbil en quotes. En les properes línies, li mostraré alguns dels operadors italians de telefonia mòbil que li permeten comprar un iPhone a terminis.

Vodafone

A través de les seves ofertes Il limitat, Vodafone li permet comprar un iPhone d'última generació a costos assequibles, convenientment en 30 quotes. A través de l'oferta vermell il·limitat, Amb una bestreta de al menys 199,99 €, pots comprar un iPhone des de 14,99 €. amb Il limitat Vermell + en canvi, el cost de les quotes mensuals es redueix a partir de 9,99 €, sempre amb una bestreta de al menys 199,99 €.

Amb X4 Pro il·limitat es Shake Remix Unlimited, Les 30 quotes comencen cadascuna en 19,99 €, amb una bestreta de al menys 199,99 €. Finalment, amb Il limitat X2 es X3, Amb una aportació inicial de al menys 299,99 €, pots comprar un iPhone des de 19,99 € / mes.

I si ja ets client de Vodafone i vols afegir l'iPhone a la teva oferta, pots sol·licitar-ho amb una aportació inicial de al menys 299,99 € i 30 quotes mensuals a partir de 19,99 €.

TIM

TIM proposa en el seu lloc TIM SEGÜENT, Una oferta que et permet adquirir un iPhone d'última generació amb una bestreta inicial i quotes a partir de 25 € / mes per 30 renovacions. La suma de el cost de les quotes i la bestreta inicial varia segons el model triat.

Passats els 12 mesos, pots decidir tornar el telèfon sense cost addicional, continuar guardant pagant les quotes restants o reemplaçar el telèfon mòbil per un altre. Si vols més informació sobre l'oferta TIM NEXT, et suggereixo que llegeixis el meu guia dedicada a aquest tema.

vent XNUMX

Amb Vent pots activar l'opció telèfon inclòs per afegir un iPhone a la seva oferta ja activa. Amb un cost inicial de 199,90 € i 30 quotes mensuals a partir de 20 €, pots comprar un iPhone d'última generació.

Si tens tres, en canvi, amb plans poder lliure es poder total pots comprar un iPhone: amb poder lliure, Pots afegir un iPhone des de 20 € / mes per 30 renovacions i una bestreta de 99 €; amb All-in Power es pot cancel·lar la bestreta (segons model triat), amb 30 quotes mensuals a partir de 25 €.

il·líada

El proveïdor de telefonia mòbil il·líada li permet comprar alguns models d'iPhone directament des del lloc web oficial. L'oferta d'Iliad et permet fer-te amb un iPhone sense restriccions contractuals, pagant el teu smartphone en una única solució i rebent-còmodament a casa, mitjançant enviament.

Alternativament, és possible comprar el telèfon mòbil a terminis, amb un pagament estès durant 30 mesos, que no obstant això requereix el pagament per avançat d'un cost inicial. La suma de les quotes i el cost inicial depenen de el model d'iPhone i d'la mida de memòria desitjat.

Compra un iPhone restaurat o usat

En alguns llocs de comerç electrònic, com Amazon, o fins i tot en Premium Resellers, pot comprar iPhones recondicionats qualitativament similars a un de nou, ja que estan certificats i garantits per 12 mesos. La compra d'aquest tipus de producte pot ser un avantatge econòmic per a un comprador, ja que pot estalviar diners en comparació amb el nou producte.

També hi comerç electrònic dedicats a la venda de productes recondicionats, com Trendevice. Aquest portal web li permet comprar un iPhone recondicionat, fins i tot d'última generació, a un preu lleugerament inferior a l'preu de llista d'un nou.

No obstant això, si no té un pressupost per fer front a la despesa d'un iPhone nou o recondicionat, pot pensar en confiar en el utilitzat. En els diferents llocs d'anuncis, com Kijiji, immediatament o Shpock, pot comprar els seus productes usats d'altres usuaris. No obstant això, quan compra en aquests llocs, prefereix comprar mà curta, per avaluar la qualitat del producte. També verifiqui si l'iPhone encara està en garantia, possiblement sol·licitant també el rebut de compra.

Si vols saber més sobre els llocs de classificats per vendre o comprar productes usats, et suggereixo que llegeixis el meu guia dedicada a aquest tema.