Necessita reduir urgentment la mida d'un Arxiu PDF per poder enviar-lo per correu electrònic als teus col·legues però no saps com fer-ho? Què tal confiar en un servei en línia? D'aquesta manera, pot «alleugerir» els seus documents fàcilment, en només uns segons i sense perdre temps instal·lant un nou programari en el seu PC.

Tot el que necessita és un programa de navegació en línia, com crom, Firefox o safari, I una connexió a Internet ràpida mitjana, res més. I les bones notícies no acaben aquí! Els serveis que vaig a parlar amb vostè són 100% gratuïts (al menys en la seva versió bàsica), li permeten processar fins i tot arxius grans i no requereixen cap registre per la seva banda (o, en qualsevol cas, no és obligatori). Pot visitar-los i donar-los directament el menjar perquè siguin processats.

Llavors, pots saber el que encara estàs fent allà? Preneu-vos dos minuts de temps lliure i descobreixi immediatament Com comprimir PDF en línia seguint les instruccions que trobarà a continuació. Estic segur que, a la fi de la lectura, podrà dir-li molt feliç i satisfet amb el que ha après i que també estarà a punt per proporcionar suggeriments útils pel que fa a tots els seus amics. Què dius, aposti?

En línia 2PDF

Si vostè prefereix tenir un gran control sobre la qualitat dels documents a obtenir, tractar d'usar En línia 2PDF : És un servei web que li permet optimitzar documents PDF triant entre diversos nivells de qualitat, eliminar proteccions contra impressió i modificació, convertir des de i cap format Excel i molt més. Admet la càrrega de fins a 20 documents simultàniament i té un límit de càrrega total de 150 MB (però, cada arxiu no pot excedir els 100 MB). Recordeu que les dades carregades en els seus servidors s'eliminen poc després de l'processament.

Per posar Online2PDF a prova immediatament, vincular-lo a la seva pàgina d'inici i arrossegar els documents per il·luminar a el quadre gris on està escrit (O simplement arrossegament seus arxius aquí). Alternativament, seleccioneu els fitxers manualment prement el botó seleccionar arxius i triar documents del seu Pc a través de la finestra addicional que s'obre.

Després, feu clic al botó compressió que es troba a la part inferior esquerra i indica els nivells de qualitat que prefereixi al menú desplegable Qualitat d'imatge y resolució de imatges. Per obtenir el PDF amb un tamany / qualitat relació, no ha de caure per sota dell ' 80% de qualitat i déus Resolució de 300 ppp.

Per reduir encara més la mida dels seus arxius, també pot optar per transformar el document en blanc i negre seleccionant l'opció que prefereixi al menú desplegable Colors / blanc i negre (Col·locat una mica més avall).

Una vegada que els paràmetres d'optimització s'hagin ajustat com prefereixi, premeu el botó convertir i espereu que els documents es processin primer i després es descarreguin al seu Pc. Tot passa automàticament. Fins i tot en aquest cas, si no ha canviat la configuració per defecte de el navegador, els arxius es guardaran a la carpeta descarregar de PC.

compressor PDF

Un altre bon servei a què pot recórrer per comprimir les seves PDF en línia és compressor PDF. El nom no deixa lloc a molts dubtes: és una aplicació en línia totalment gratuïta i bastant senzill, a que li permet comprimir la mida dels documents en format PDF directament des de la finestra de navegador, d'una manera força pràctica i immediata. No hi ha límits estrictes sobre el pes màxim dels documents sobre els quals actuar i pot carregar fins a 20 arxius alhora.

Recordeu que, a diferència d'altres serveis similars, PDF Compressor no actua canviant la resolució de l'arxiu. A més, cal dir que el servei protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar els documents que veuen carregats en els seus servidors 1 hora després de la càrrega.

Per usar-lo, connecteu-vos a la pàgina web de l'servei i arrossegueu-lo a la pàgina que es mostra, corresponent a la redacció Arrossegar els arxius aquí, els PDF que desitja comprimir. Alternativament, feu clic al botó Pujar arxius i seleccioneu manualment els arxius que li interessen usant la finestra que s'obre.

Després, espereu uns moments fins que es completi el procediment de càrrega i es comprimeixin els arxius seleccionats, després de la qual cosa se li indicarà quant va ser possible reduir la mida de cada document, corresponent a la vista prèvia relativa.

per descarregar PDF comprimits individualment, pressiona el botó descarregar que trobes en cada vista prèvia. Si, d'altra banda, ha carregat més arxius i prefereix descarregar-tots junts, en forma d'arxiu comprimit, premeu el botó descarregar tot que es troba sota. Llevat que hagi realitzat canvis en la configuració per defecte de l' navegador web que utilitzeu, trobareu els arxius de sortida a la carpeta descarregar de la PC.

iLovePDF

Alguna de les eines de les que ja he parlat no et va convèncer d'una manera especial i estàs buscant alternatives? Llavors faries bé en provar iLovePDF. Aquesta és una altra solució útil per dur a terme l'objecte d'operació. Permet processar només un arxiu alhora amb un pes màxim de 80 MB.

Bàsicament és gratis i no requereix registre, però per sortejar les limitacions que acabo d'esmentar, ha de crear un compte en el lloc i subscriure a la versió Premium (per una tarifa, a un cost de 3.99 euros / mes). El servei també protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar automàticament els documents que es carreguen en els seus servidors unes hores després de la càrrega.

Em preguntes com fer-ho per servir-te? T'ho diré immediatament. Primer, connecteu-vos a la seva pàgina d'inici i arrossegueu el document a què vol anar a la finestra de navegador. Si arrossegar no funciona, també podeu seleccionar el document fent clic al botó Seleccionar arxiu PDF Situat al centre. Si llavors el seu PDF està encès Dropbox o fins google Conduir, Pot carregar directament des d'allà, després d'iniciar la sessió al compte, fent clic al icones situat a la dreta.

Una vegada que es completa la càrrega, seleccioneu el nivell de compressió per aplicar a el PDF. Depenent de quines siguin les seves necessitats, pot triar entre les següents opcions fent clic als botons rellevants que es troben a continuació.

  • compressió recomanada - optimitza la mida de el PDF sense afectar excessivament la seva qualitat visual.
  • compressió màxima - li permet comprimir arxius PDF a el màxim mentre redueix la seva qualitat.
  • menys compressió - La qualitat de l'PDF es manté alta, però els arxius retornats seran menys «clars».

Un cop hagi fet la seva elecció, premeu el botó comprimir PDF col·locat a la part inferior de la pàgina i esperi que l'arxiu es processi primer. Posteriorment, es descarregarà automàticament a la Pc a la carpeta descarregar (Si no ha canviat la configuració per defecte del seu navegador).

PDF Candy

PDF Candy És una altra gran eina web que, al meu entendre, hauries de provar si estàs tractant de comprimir els teus documents PDF. És totalment gratuït, molt fàcil d'usar i no requereix registre per funcionar. A més, no imposa límits particulars pel que fa a el pes màxim dels arxius i el nombre de documents que es poden carregar diàriament.

Per usar-lo, connecteu-vos al seu lloc web oficial i arrossegament en la finestra de el navegador el PDF en el qual estigui interessat. També podeu seleccionar el document manualment prement el botó + Afegeix arxiu al centre de la pantalla Si llavors el PDF està en el seu compte Dropbox o Google Drive, Carregueu directament des d'allà seleccionant els relacionats icones i iniciar sessió.

Un cop carregat, l'arxiu es comprimirà immediatament, després de la qual cosa se li indicarà quant pot reduir la seva grandària i pot descarregar el document aclarit en el seu PC prement el botó descarregar arxiu. El document es guardarà a la carpeta. descarregar de la Pc (si no ha canviat la configuració per defecte de el navegador). Si ho prefereix, també pot guardar l'arxiu en un dels serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles, fent clic a la icona.

Pel que fa a la privacitat, els arxius carregats en el servidor de caramel PDF s'esborren en una hora. Tampoc es comparteixen, divulguen o lliuren a tercers.

Altres serveis per comprimir PDF en línia

Els serveis per comprimir PDF en línia que he esmentat en les línies anteriors són els que, al meu entendre, constitueixen els millors de l'mercat. A Internet, però, també hi ha altres solucions igualment vàlides, com en el cas de les que he proporcionat a continuació. Proveu-(després de llegir detingudament les polítiques de privacitat dels arxius carregats) i estic segur que no ho decebran.

  • SodaPDF - li permet comprimir arxius PDF de forma automàtica i ràpida. L'usuari també té l'opció de seleccionar el nivell de compressió segons la necessitat. Tot gratis i sense registre.
  • PDFAID - un altre lloc web pertanyent a la categoria coberta per aquesta guia. Permet la intervenció en diversos paràmetres de compressió, inclosa l'escala de grisos, és gratis i també és molt intuïtiu.
  • WeCompress - servei en línia simple útil per reduir el pes dels documents PDF (però no només). No ofereix cap tipus d'opció (ho fa tot automàticament) i té una interfície d'usuari molt agradable.