Necessita enviar un fitxer PDF per correu electrònic al seu col·lega, però cada vegada que intenta realitzar una transacció, l'enviament de l'massatge per correu electrònic sembla prendre massa temps o ni tan sols s'envia? Bé, el més probable és que l'arxiu adjunt malgrat massa. Donada la situació, per què no et prens uns minuts de temps lliure i et concentres en llegir aquest tutorial, tot dedicat a com fer PDF ? Estic segur que pots tornar molt útil.

En les següents línies, de fet, li indicaré aquells que, al meu entendre, representen els millors programes i serveis en línia actualment al mercat gràcies als quals és possible comprimir PDF i, en conseqüència, alleugerir el pes total perquè puguin compartir-se més fàcilment. Tot sense alterar el seu contingut! ¿No et sembla fantàstic?

Si, per tant, està realment interessat en el tema, li diria que no perdi més temps valuós, que prohibeixi la xerrada i que comenci a donar-nos immediatament. Estic segur que a la fi podrà explicar més que satisfet dels descobriments realitzats i que, en cas de necessitat, també estarà llest i feliç de proporcionar totes les explicacions de el cas als seus amics que vulguin rebre un suggeriment similar.

Comprimir arxius PDF en Windows

Si utilitzeu un PC amb Windows instal·lat i necessita comprimir arxius PDF per actuar sobre diversos elements a el mateix temps, li suggereixo que intenti FileOptimizer. És un programa gratuït i de codi obert que pot optimitzar diversos tipus d'arxius triant entre diversos perfils de compressió. També és portàtil, el que significa que no necessita instal·lació per a funcionar.

Per descarregar FileOptimizer a l'ordinador, connectat a la pàgina de SourceForge que allotja l'aplicació a través de l'enllaç que li vaig proporcionar anteriorment i feu clic primer a la carpeta que està a la part superior de la llista (és a dir, la relativa a la versió més recent de el programa per ex. 7.80.1298 ) I després en l'article FileOptimizerFull.cremallera.

Un cop completada la descàrrega, obriu el arxiu ZIP que conté FileOptimizer, traieu el contingut en qualsevol carpeta i iniciï l'executable FileOptimizer64.exe si fa servir un sistema operatiu de 64 bits de o l'executable FileOptimizer32.exe si un fa servir un 32 bits.

Després, arrossegueu els arxius PDF a comprimir a la finestra del programari i feu clic al botó Optimitzar tots els arxius per començar a optimitzar-lo. Un cop fet això, els arxius originals es sobreescriuran automàticament amb els comprimits, de manera que li suggereixo que faci una còpia de seguretat abans d'usar el programa.

Tingueu en compte també que, per defecte, FileOptimizer utilitza una resolució de 150 ppp per generar arxius PDF. Per utilitzar un perfil de compressió diferent, ha de fer clic al botó OPCIONS, Ha de seleccionar la pestanya PDF i has de triar una de les resolucions disponibles al menú desplegable perfil.

Comprimir arxius PDF en macOS

Uses XNUMX Mac? En aquest cas pots comprimir arxius PDF utilitzant l'aplicació ShrinkIt. És una aplicació petita però molt útil que, de fet, li permet comprimir arxius PDF amb un simple arrossegar i deixar anar. ¡Utilitza aquesta aplicació és molt simple, potser fins i tot massa! Et explicaré tot ara.

Per poder comprimir arxius PDF en Mac amb ShrinkIt, el primer pas que ha de seguir és connectar-se a la pàgina web de l'aplicació a través de l'enllaç que li vaig proporcionar anteriorment. Un cop fet això, feu clic al botó descarregar ShrinkIt per descarregar el programa al seu Pc.

Després, esperi a que comenci i finalitzi el procés de descàrrega de l'aplicació, després arrossegament la icona de programari a la carpeta aplicacions de macOS i feu doble clic a la icona de l'aplicació per iniciar-immediatament.

Una vegada que la finestra de l'aplicació apareix a l'escriptori, arrossegueu el PDF a què vol anar a la finestra ShrinkIt i esperi un moment a que el programari processi el document. Per tant, ShrinkIt reemplaçarà el document original amb la seva versió comprimida i crearà una còpia de seguretat (en una versió no optimitzada) en la mateixa carpeta.

Comprimir arxius PDF en línia

iLovePDF

Li agradaria entendre com comprimir arxius PDF però no vol o no pot instal·lar nous programes en el seu PC? Llavors no puc fer res més que aconsellar-li que contacti iLovePDF. De fet, és una solució en línia que no només li permet reduir la mida dels arxius PDF, sinó que, per no perdre res, també li permet convertir diversos tipus d'arxius, rotar pàgines de documents, fusionar-los, dividir-los i molt més.

La versió bàsica de el servei, que és totalment gratuïta, no requereix registre i permet processar només un arxiu alhora. El seu límit de càrrega és de 200 MB. També vull aclarir com aquest servei protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar automàticament els arxius que es carreguen en els seus servidors després d'unes hores de la càrrega.

Per usar-lo, connecteu-vos a el lloc fent servir l'enllaç que li vaig proporcionar algunes línies amunt i arrossegament el document en què pensa anar i actuï a la finestra de navegador. Si arrossegar no us funciona, feu el document «manualment» fent clic al botó Seleccionar arxiu PDF.

Espereu que es completi la càrrega de l'arxiu (la durada de l'procés depèn de l'pes de l'arxiu i la velocitat de la connexió a Internet en ús) i selecciona el nivell de compressió que s'aplicarà a aquest últim. Depenent de les seves necessitats, pot triar entre les següents opcions:

  • compressió recomanada - Optimitza la mida de el PDF a l'màxim sense afectar massa la seva qualitat visual;
  • compressió màxima - Li permet comprimir arxius PDF a l'màxim a costa de la qualitat (pel que obtindrà arxius PDF «molt clars» amb imatges granulades);
  • menys compressió - Posa la qualitat primer però genera documents bastant «pesats».

Després de seleccionar una de les tres opcions esmentades anteriorment, feu clic al botó comprimir PDF i espereu que el PDF es processi primer i després es descarregui automàticament al seu Pc en la versió inclosa. Si no ha fet canvis en la configuració per defecte de la seva navegador web, Trobarà el PDF comprimit a la carpeta descarregar del teu Pc.

En línia 2PDF

Com a alternativa a iLovePDF, pot contactar En línia 2PDF per comprimir arxius PDF. De fet, és un altre excel·lent servei web que li permet modificar i convertir arxius PDF de diverses maneres i que, òbviament, li permet reduir el pes total en uns pocs clics. Amb aquest servei, pot carregar fins a 20 arxius amb un pes total de 100 MB.

Per comprimir arxius PDF amb Online2PDF, el primer que ha de fer és connectar-se a la pàgina principal de l'servei utilitzant l'enllaç que li acabo de proporcionar. A continuació, arrossegueu els documents que es van a comprimir fins al botó. seleccionar arxius o feu clic a aquest últim i seleccioni els documents en la seva Pc. Després expandeix el menú desplegable forma i, segons les seves necessitats, seleccioneu l'article Creeu un nou arxiu PDF per cada pàgina o Conversió estàndard.

Després feu clic a la pestanya compressió que es troba a la part inferior esquerra i estableix les seves preferències de qualitat d'imatge, resolució d'imatge en documents comprimits i la manera de color d'aquest últim. Clarament, com menor sigui la qualitat / resolució de les imatges, més clar li serà retornat l'arxiu PDF.

Una vegada que hagi ajustat les seves preferències, feu clic al botó convertir i espereu que els seus arxius es carreguin en línia i es comprimeixin (la durada de l'procés depèn de l'pes de l'arxiu i la velocitat de la connexió a Internet a ús). A la fi de l'procediment, obtindrà un arxiu ZIP que conté els seus arxius PDF en una versió comprimida. Fins i tot en aquest cas, si no ha fet canvis en la configuració per defecte de el navegador web en ús, trobarà el PDF comprimit a la carpeta descarregar del teu Pc.

compressor PDF

Una altra eina que crec que és el cas que vostè pren en consideració seriosament si està buscant un sistema per comprimir arxius PDF en línia és compressor PDF. És un servei web gratuït i molt fàcil d'utilitzar que, com es pot endevinar fàcilment amb el mateix nom, li permet comprimir arxius PDF directament des del navegador web. No té límits estrictes en termes de pes màxim dels documents sobre els quals actuar i li permet intervenir fins 2n arxius alhora.

Per usar-lo, connecteu-vos a la pàgina web oficial de el servei a través de l'enllaç que li he indicat i després feu clic al botó Carrega i seleccioneu els arxius PDF per comprimir en el seu PC. Alternativament, arrossegueu directament a la finestra de el navegador, en el quadre amb el text de dalt Arrossega els teus arxius aquí..

Després, esperi que s'iniciï i completi la càrrega (la durada de l'procés depèn de l'pes de l'arxiu i la velocitat de la connexió a Internet a ús). Per a cada arxiu, se li mostrarà, en correspondència amb la seva vista prèvia, el percentatge de compressió que s'ha aplicat a l'arxiu.

Per descarregar arxius PDF comprimits, feu clic al botó descarregar que trobes en cada vista prèvia o pressiona el botó descarregar tot que es troba sota. si heu seleccionat diversos arxius PDF, es descarregarà en el seu PC una carpeta que conté tots els documents de baix pes. Si no ha fet canvis en la configuració per defecte del seu navegador web, trobarà el PDF comprimit a la carpeta descarregar del teu Pc.