Ha d'enviar l'arxiu PDF al seu amic, però sembla una mica massa pesat per ser inclòs com un arxiu adjunt en un missatge de correu electrònic? Li aclarir-les però no sap quin programa utilitzar? No tinguis por, es tracta d'un problema es pot resoldre fàcilment.

Tot el que heu de fer és inserir els seus documents PDF en arxius Codi postal, Utilitzant els recursos «estàndard» oferts per Windows i MacOS o utilitzant alguns programes ad hoc «de tercers», i llest. Alternativament, pot avaluar la idea d'utilitzar un dels programari o serveis en línia dissenyats específicament per «alleugerir» els PDF que estic a punt de informar-lo. Gràcies a ells, de fet, pot aconseguir reduir el pes dels seus documents sense comprometre indegudament la seva qualitat.

A la part final de la publicació, a més, trobarà recursos dissenyats específicament per a dispositius mòbils, tant Android com iOS, sense haver de passar per la Pc. Però ara és suficient per xatejar i treballarem per descobrir, en termes concrets, com comprimir un arxiu PDF. Espero sincerament que a la fi pugui sentir-se bé satisfet i satisfet amb el que ha après. Feliç lectura!

Crear un arxiu ZIP amb arxius PDF

Per començar, intentem comprendre quines solucions de programari té de les seves per poder comprimir un arxiu PDF en el sentit estricte de el terme, és a dir, crear un arxiu comprimit que conté el document de referència (o documents). Per aprendre més, segueix llegint. A continuació, de fet, trobarà explicat com fer-ho utilitzant les funcions ja incloses en Finestres y MacOS ia través d'alguns programes de tercers que pot utilitzar alternativament.

Administrador d'arxius comprimits de Windows

Per crear un arxiu ZIP amb els seus arxius PDF utilitzant Finestres, Primer pots fer servir el gestor d'arxius comprimits ja inclòs en el sistema.

Per utilitzar-lo per al seu propòsit, tot el que ha de fer és seleccionar l'arxiu (o arxius) PDF en el qual està interessat en actuar, feu clic dret sobre ell, seleccioneu l'opció Enviar a des del menú que s'obre i després la redacció carpeta inclosa.

D'aquesta manera, es crearà immediatament un arxiu comprimit en format ZIP en la mateixa ubicació que l'arxiu font que conté el document que va triar comprimir. Dóna-li un nom a voluntat, pressiona el botó seus en l' teclat per confirmar els canvis i es fa.

Administrador d'arxius comprimit de MacOS

també en MacOS, Com es va esmentar en les línies anteriors, és possible comprimir arxius PDF (Però no només) en arxius ZIP utilitzant gestor de fitxers inclòs annexat a el sistema. Vegem immediatament com.

Primer, s'ubiqui els arxius PDF en els quals està interessat a intervenir, després seleccioneu, feu clic dret sobre ells i triï, al menú contextual que s'obre, l'opció col·lapse.

D'aquesta manera, es generarà immediatament un arxiu comprimit en format ZIP en la mateixa ubicació que l'arxiu font, amb el PDF que desitja comprimir dins. Si ho desitja, pot canviar el nom fent clic dret a l' arxiu ZIP, seleccionant canviar nom des del menú que s'obre, escrivint el nom que voleu assignar i prement el botó seus en el teclat

WinZIP (Windows / macOS)

Com a alternativa als compressors estàndard de Windows i MacOS, pot confiar WinZIP perquè crear arxius ZIP amb els teus PDF. És un nom històric en el món del programari. Actualment és propietat de Corel, una companyia canadenca ja coneguda per programes com CorelDRAW i PaintShop Pro, i està disponible tant per a PC com per Mac. Mobifriends (costa 36,54 €), però pot usar-se com a prova gratuïta.

Per descarregar-lo en Finestres, Connectat a la pàgina web de el programa, feu clic al botó Prova-ho gratis, Iniciï el fitxer WinZip.exe acabo d'obtenir i feu clic al botó lo a la finestra que s'obre. Més tard, pressiona el botó Següent dues vegades i en això final. Després, feu clic al botó Utilitza versió d'avaluació.

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS, Connectat a aquesta altra pàgina web, pressiona el botó Descarregar versió de prova obre el paquet .dmg procedeix i arrossega el Icona de WinZIP a la carpeta aplicacions de macOS. Després feu clic dret sobre ell, trieu l' obert des del menú de context, de tal manera que s'iniciï el programa però evitant les limitacions imposades per Apple als desenvolupadors no autoritzats (una operació que s'ha de fer només en el primer inici). Finalment, feu clic al botó. estar d'acord en la finestra que apareix a l'escriptori i en el botó disposició.

Ara que veu la finestra principal del programari a la pantalla, seleccioneu, usant el Explorador de fitxers a l'esquerra, el PDF (o PDF) per comprimir, després, si feu servir Windows, pressiona el botó Afegir a ZIP (A baix) i sobre això bo a la finestra addicional que s'obre. Si, d'altra banda, està utilitzant macOS, feu clic al botó (...) (Sempre situat a la part inferior) i en l'article Afegir a la cremallera al menú que apareix. Després es crearà un arxiu ZIP amb el PDF en la mateixa ubicació que l'arxiu font.

WinRAR (Windows)

Una altra eina a la qual pot recórrer és WinRAR. Aquesta és una de les solucions més esteses en termes de compressió d'arxius de PC. Li permet obrir molts tipus d'arxius comprimits (RAR, ZIP, 7-Zip, ACE, CAB, GZip, TAR, etc.) i crear nous arxius, tant en format ZIP com RAR, començant des de qualsevol carpeta o arxiu, inclòs PDF. Es paga (costa 36,54 €), però també es pot descarregar en una versió gratuïta que en cada inici mostra un advertiment que el convida a comprar una llicència dins dels 40 dies (després de la qual cosa el programa continua funcionant però mostra invitacions) Comprar la llicència amb més insistència).

Per usar-lo en la seva Pc, aneu a la pàgina web de el programa i feu clic al botó retirar relacionat amb la versió de programari per Windows de 64 bits o un 32 bits, Depenent de la variant de l' sistema operatiu utilitzat en la seva Pc, que trobarà a la part superior de la secció darrera versió.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer WinRAR-xxx-xxit.exe i en la finestra que apareix, feu clic al botó abans i després en això instal·lar. Després col·loqui la marca de verificació al costat dels tipus de fitxers que voleu obrir automàticament amb WinRAR i pressioni els botons bo y prop per acabar la configuració.

Ara, s'ubiqui el PDF (o PDF) en el seu PC que desitja comprimir, feu clic dret sobre ell i esculli l'opció Afegir a arxivar adjunt a l'menú de context que s'obre.

A la finestra que apareix, selecciona postal a la secció Format d'arxiu, Indiqueu el nom que voleu assignar a l'arxiu comprimit en el camp apropiat en la part superior, seleccioneu el mètode de compressió que prefereixi al menú desplegable Mètode de compressió i feu clic al botó bo. L'arxiu ZIP generat es guardarà en la mateixa ubicació de l'arxiu d'origen.

Programes per comprimir un arxiu PDF

Passem a la programes dissenyat específicament per comprimir només arxius PDF. Pot avaluar el seu ús si els resultats obtinguts amb el programari per a la creació d'arxius comprimits dels que ja li he parlat no l'han convençut o, en qualsevol cas, si prefereix confiar en alguna cosa més específic. Per aprendre més, segueix llegint.

Compressor PDF gratuït (Windows)

El primer dels programes dissenyats específicament per comprimir un arxiu PDF que vull convidar-lo a considerar és Compressor PDF gratuït. És un programari gratuït sol per a sistemes operatius Windows que li permet reduir el pes dels arxius PDF en uns pocs clics.

Per usar-lo, connectat a la pàgina web de programari i feu clic a ' descarregar Mirror, Per descarregar-los al seu Pc. A continuació, obriu el paquet d'instal·lació anomenat freepdfcompressor_setup.exe i segueixi el procediment guiat que se li proposa.

A la finestra que s'obre, feu clic al botó , Premeu el botó Següent i accepti les condicions d'ús de l'aplicació col·locant la marca de verificació al costat de l'element Estic d'acord amb l'acord. Finalment, feu clic al botó novament. Següent per quatre vegades consecutives, després en els botons instal·lar y acabat i llest!

A la fi de la configuració, la finestra Free PDF Compressor s'obrirà automàticament a l'escriptori. Després premeu el botó Navega i triï el document PDF en el seu Pc que desitja comprimir. Després indiqui la ubicació on voleu guardar l'arxiu de sortida fent clic al botó desa.

Finalment, seleccioneu la qualitat en la qual desitja obtenir el document de sortida triant una de les opcions adjuntes a la secció ajustos (Ex. Pantalla 72 DPI per al nivell mínim de qualitat i pes o Preimpressió 300 DPI per al nivell de qualitat més alt) i feu clic al botó compresa per fer que el PDF importat sigui més petit en l'aplicació.

Vista prèvia (macOS)

Uses una Mac? Tinc bones notícies per a tu, pots comprimir un arxiu PDF sense recórrer a cap aplicació externa. Tot el que necessites és la utilitat. preestrena inclòs en macOS ia través de el qual és possible no només veure documents en aquest format (i imatges) sinó també exportar arxius PDF i reduir significativament el seu pes.

Com ho fas Res podria ser més simple. Obriu el PDF en el que vol intervenir i seleccioneu l'element exportació de menú expedient. A la finestra que s'obre, tria l'opció PDF de menú Format y Redueix la mida de l'arxiu de menú Filtre de quars, Seleccioneu la carpeta en què desar el fitxer comprimit i premeu el botó Desar per completar l'operació.

Tingueu en compte que el sistema d'optimització de Vista prèvia redueix significativament el pes dels arxius PDF però, per desgràcia, també la seva qualitat visual. Si vostè vol aconseguir els resultats més equilibrats, cal descarregar el filtres de quars addicionals des Internet i instal·leu en el seu Mac, com es mostra en la meva guia sobre com comprimir un arxiu PDF amb Mac.

Serveis en línia per comprimir un arxiu PDF

No vol o no pot descarregar més programes en el seu PC i li agradaria entendre quines són recursos en línia dels quals es pot aprofitar per comprimir els arxius PDF? Després, escolliu els serveis específics que li vaig informar a continuació. ¡Funcionen des de qualsevol navegador i sistema operatiu!

compressor PDF

Un excel·lent servei en línia que els convido a considerar és compressor PDF. És completament gratuït, molt fàcil d'usar i protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar els documents que es carreguen en els seus servidors 1 hora després de la càrrega. Si bé aquesta eina no ha de celebrar que en termes de límits de pes màxim dels documents en els quals actuar i es pot pujar fins a 20 arxius alhora. Recordeu que no funciona canviant la resolució de l'arxiu.

Per explotar-lo, enllaç a la pàgina d'inici i arrossegueu el fitxer PDF (o PDF) en el qual té la intenció d'intervenir en correspondència amb l'element Arrossegar els arxius aquí. Si prefereix carregar el fitxer manualment, feu clic al botó Pujar arxius Això i seleccionar l'arxiu PDF al seu Pc a través de la finestra que s'obre.

Espereu perquè el procediment de càrrega s'ha iniciat i completat, i que el PDF es comprimeix, i després es pot effettuarne la downloada fent clic al botó descarregar col·locar a la miniatura en qüestió. Si puja més d'un arxiu i es prefereix la possibilitat de descarregar versions comprimides de forma simultània, en forma d'arxiu, feu clic al botó descarregar tot col·locat a la part inferior de la pantalla.

Aplicació per comprimir un arxiu PDF

usant apropiat aplicacions, Pots aconseguir comprimir els teus arxius PDF fins i tot en moviment. Preguntin quines són aquestes aplicacions Feu un cop d'ull a la llista a continuació per esbrinar immediatament. Hi ha dos per a Android això per iOS, Tant gratis com de pagament. ¡L'elecció és teva!

  • comprimir PDF (Android / iOS): aplicació que li permet comprimir arxius PDF sobre la marxa seleccionant documents de la memòria de l'dispositiu o dels serveis de emmagatzematge en el núvol i correu electrònic compatibles. Tingueu en compte que l'aplicació necessita una connexió a Internet per funcionar. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (des 4,99 euros en Android i 10,99 euros en iOS) per accelerar el procés de compressió.
  • iLovePDF (Android / iOS) - aplicació que proporciona als seus usuaris diverses eines útils per a l'edició, conversió i compressió de PDF. Per funcionar requereix que la connexió a Internet estigui habilitada al dispositiu utilitzat. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 5,99 euros) per evitar algunes limitacions.
  • Compressor PDF per ZeroAppStudio (Android) - una altra aplicació de només dispositiu Android que pertany a la categoria d'objecte d'aquest tutorial que li permet reduir la mida PDF. Simplement especifiqueu la taxa de compressió i llest. És completament lliure.
  • Compressor PDF de xu Jianwei (IOS) - aplicació específica per iOS que ofereix la possibilitat de comprimir la mida dels arxius PDF, especialment aquells amb imatges i fotos. Us permet escollir entre diversos paràmetres de compressió i està equipat amb una interfície d'usuari agradable. Costa 5,49 €.