Com configurar google com la pàgina d'inici. Fins i tot si ara tots els principals navegadors web han introduït una pàgina d'inici que recopila enllaços als llocs visitats amb més freqüència, seguint el meu guia sobre el tema, ha preferit restaurar Google com la pàgina d'inici per poder executar seva Investigació més immediata.

No obstant això, si estàs aquí i estàs llegint aquestes línies, em sembla clar que també t'agradaria saber com configurar Google com la pàgina d'inici d'una nova pestanya, Per trobar-se amb la pàgina d'inici de l'motor de cerca sempre a un clic de distància quan obre noves pestanyes.

Com configurar Google com la pàgina d'inici d'una nova pestanya

Internet Explorer

Comencem aquesta guia sobre com configurar Google com la pàgina d'inici d'una nova pestanya des Internet Explorer, el navegador web «Estàndard» dels sistemes operatius Finestres.

Per tenir èxit en el seu intent, el primer pas que ha de seguir és iniciar el navegador, feu clic a la icona amb forma de engranatge situat a la part superior dreta i selecciona l'element opcions de  Internet des del menú que apareix.

A la finestra que s'obre, introduïu l'adreça https://www.google.it/ en el camp de text Pàgina d'inici (Si encara no hi és), feu clic al botó hojas i estableix l'opció La primera pàgina inicial al menú desplegable Quan s'obre una nova pestanya, obriu. Finalment, feu clic al botó acceptar perquè guardar els canvis.

Ara, si no hi va haver problemes, obrir una nova pestanya en Internet Explorer mostrarà automàticament la pàgina d'inici de Google.

Si canvia d'opinió, sempre pot canviar aquesta configuració tornant a opcions de  Internet i seleccionant Quan s'obre una nova pestanya.

Això restaurarà la pàgina d'inici per defecte per a les pestanyes d'Internet Explorer, que és la que té les miniatures dels llocs més visitats.

Chrome

Si voleu esbrinar com configurar Google com la pàgina d'inici d'una nova pestanya en google Chrome... no has de fer res en absolut.

Per defecte, quan s'inicia Google Chrome i obre una nova pestanya, se li mostra una pàgina que conté no només tots els llocs d'Internet més visitats sinó també la barra de cerca de Google.

A l'fer clic esquerre a la barra de recerca, escriu les paraules clau i després pressionar el botó Retorn en la recerca començarà immediatament al teclat de manera similar al que pot fer actuant en la pàgina principal de Cerca de Google.

Si no us agrada, pots confiar en l'extensió Nou redireccionament de pestanya.

Per començar, connecteu-vos a aquesta pàgina de botiga web i instal l'extensió en el seu PC fent clic dues vegades en el botó afegir.

A la pàgina que s'obre, feu clic a l'enllaç. establir opcions situat a la part superior esquerra, escriviu l'adreça google.es  en el camp de text relacionat amb l'adreça que es mostrarà a les noves pestanyes i guardi la configuració fent clic al botó Desar.

Ara obri una pestanya de Chrome i, si tot ha sortit bé, la pàgina d'inici de hauria d'aparèixer automàticament.

Més tard, per canviar la pàgina d'inici de les pestanyes, feu clic al botó amb els tres punts que trobi a la part superior dreta de la finestra de el navegador, seleccioneu altres eines des del menú i feu clic a extensions.

Després feu clic a l'enllaç OPCIONS col·locat sota el nom de l'extensió Nou redireccionament de pestanya.

A la pestanya que s'obre, escriviu, com es veu a dalt, la direcció de el lloc que voleu mostrar quan obri una pestanya nova i feu clic al botó Desar per desar la configuració.

Per restaurar la pàgina per defecte de Chrome, suprimiu Nova pestanya tornant a menú Altres eines, fent clic extensions i fent clic primer en el cistella col·locat a la banda de el nom de l'extensió i després en el botó treure.

Firefox

Quant a Firefox, No és possible (al menys no «oficialment») configurar Google com la pàgina d'inici d'una nova pestanya ja que el navegador no inclou una opció per fer-ho.

No obstant això, tenint en compte que, de manera similar a Chrome, a cada nova pestanya oberta a Firefox també es mostra una barra de cerca, pot configurar aquesta última correctament i explotar-la com si hagués configurat google.es per a l'obertura de les diverses pestanyes .

Per fer això, iniciï el navegador, feu clic al botó amb tres línies situat a la part superior dreta i premeu el botó OPCIONS en els homes que se't mostren.

Feu clic a la pestanya Cercar situat a l'esquerra i verifiqui que estigui seleccionat Google des del menú desplegable situat sota de la redacció Motor de cerca predeterminat (I en cas contrari seleccioneu).

A partir d'ara, cada vegada que s'obri una nova pestanya al navegador, podrà usar la barra de cerca adjunta i fer servir la pàgina d'inici de Google. No està malament, oi?

Si no l'atrau d'una manera particular, pot satisfer les seves necessitats utilitzant el complement Nova anul·lació de pestanya.

Per usar-lo, aneu a aquesta pàgina de la botiga de complements de Mozilla i feu clic al botó Afegit a Firefox adjunt a la pàgina web que li mostra i després feu clic a instal·lar.

Ara feu clic al icona d'extensió que s'ha afegit a la part superior dreta de la finestra del Firefox i, a la nova pestanya que s'obrirà, assegureu-vos que l'opció estigui seleccionada URL personalitzada al menú desplegable opció (I si no, seleccioneu) i després escriviu https://www.google.it/ en el camp sota de l'entrada URL. Ara, intentant obrir una nova pestanya al Firefox ... trobaràs la llar de Google!

Si canvia d'opinió, torneu a la configuració d'extensió i configuri l'opció sobre: ​​newtab (predeterminat) de menú sota de la capçalera opció.

Alternativament, pot eliminar directament el complement fent clic al botó amb el tres línies que trobes a la part superior dreta de la finestra de el navegador, fent clic a components addicionals després en extensions a l'esquerra i, finalment, pressiona el botó treure que trobi en correspondència amb el nom de l'extensió.

Vora

Amb Windows 10, Normalment navegues per la xarxa amb Vora  ¿I li agradaria saber com configurar Google com la pàgina d'inici d'una nova pestanya?

Bé, lamento decebre't, però malauradament fins i tot en aquest cas no és una operació possible. No obstant això, pot fer front a això utilitzant la barra de cerca especial que es mostra automàticament cada vegada que obre una nova pestanya, una mica com ja li vaig dir en el cas de Chrome i Firefox, que configurarà Google com a motor de cerca per defecte. El resultat serà pràcticament el mateix.

Per fer això, iniciï el navegador, feu clic al botó amb tres punts situat a la part superior dreta i tria l'element ajustos des del menú que se't mostra.

Després pressiona el botó Veure configuracions avançades, Identifica l'article Cerca a la barra d'adreces amb i feu clic al botó corresponent Canviar el motor de cerca.

Ara feu clic a Cercar amb Google (Òbviament si encara no ho ha fet) i després premeu Estableix com a predeterminat.

D'ara en endavant, cada vegada que obri un nou tauler en Edge, pot buscar a la xarxa usant la barra especial que es mostra a la pantalla usant Google.

En cas de dubtes, sempre pot i en qualsevol cas configurar Bing (o el motor de cerca utilitzat anteriorment) com a predeterminat en Edge accedint a configuracions avançades navegador com es veu a dalt, fent clic al botó Canviar el motor de cerca, Seleccionant l'opció Bing (O l'altre motor de cerca que utilitza anteriorment) i fent clic a Estableix com a predeterminat

Safari

té una Mac y safari com a navegador per defecte? No hi ha problema. Per configurar Google com la pàgina per defecte per a cada nova pestanya, iniciï el navegador i accedeixi a el panell de configuració de la mateixa seleccionant l'element safari a la part superior esquerra de la barra de menú i després fent clic a l'element Preferències ....

A la finestra que s'obre, selecciona la pestanya general, escriviu https://www.google.it/ en el camp Pàgina d'inici: i estableix l'opció Pàgina d'inici al menú desplegable Obrir nous panells amb:.

En cas de dubte, pot restaurar la configuració per defecte de el navegador tornant a preferències, Ingressant la direcció http://www.apple.com/it/startpage/ en el camp Pàgina d'inici: i configurant l'opció favorits al menú desplegable Obrir nous panells amb:.