Com configurar Hotmail a iPhone. Acaba de comprar el seu primer iPhone, li agradaria configurar per rebre el correu del seu compte de Hotmail però no troba l'opció correcta per a fer-ho? No es preocupi, és una operació molt senzilla. És possible que s'hagi sentit confós pel fet que en la configuració de Mail, l'aplicació de correu electrònic per defecte en l'iPhone, no hi ha el logotip de Hotmail.

A Mail no hi ha referències a Hotmail pel simple fet que ara aquest servei forma part de Outlook.com, la nova plataforma Online de Microsoft per a la gestió de correus electrònics (que en canvi està molt present amb el seu logo a la dins de l'aplicació).

En resum, per configurar Hotmail a iPhone tot el que ha de fer és seleccionar Outlook de la llista de serveis de correu disponibles i normalment configurar el seu compte amb les dades d'accés que sempre ha utilitzat.

Un cop s'hagi fet aquesta operació tan simple, pot enviar i rebre missatges a través del seu compte de Hotmail / Outlook, pot sincronitzar la seva llibreta d'adreces d'iPhone amb la de Outlook.com i molt més.

Índex

Com configurar Hotmail en Mail per a iPhone

El primer pas que ha de donar és encendre l'iPhone, anar a les configuracions (Pressionant la icona d'engranatge a la pantalla d'inici) i seleccionar l'element de correu>   Compte.

Després premeu el botó Afegir compte i, a la pantalla que s'obre, seleccioneu el logotip de Outlook.com.

En aquest punt, completi el formulari que se li proposa ingressant la seva adreça de Hotmail en el camp Correu electrònic, La contrasenya d'inici de sessió del seu compte en el camp Contrasenya i un nom per a descriure el compte (ex. Hotmail ) Al camp Descripció.

Un cop hagueu completat el formulari, autoritza a iOS a sincronitzar amb el seu compte de Outlook.com i, en la següent pantalla, trieu quins elements sincronitzar entre el seu compte de Microsoft i el seu iPhone entre Correu,  Contactes, calendaris, recordatoris y Nota. Finalment, premeu Desar.

¡Missió complerta! Acaba de configurar el seu telèfon mòbil per rebre i enviar correu electrònic a través de Hotmail.

Per assegurar que tot va sortir bé, obriu mail i pressiona el botó [<] col·locat a la part superior esquerra. Si Outlook també es troba entre les bústies de correu configurats al telèfon, la configuració es va realitzar correctament.

Per defecte, els missatges de Hotmail de la setmana passada es sincronitzen amb l'iPhone.

Per canviar això, aneu a menú Configuració> Correu> Comptes i seleccioneu l'element relacionat amb la seva adreça Hotmail, després Correu electrònic per sincronitzar i posi la marca de verificació en l'opció que prefereixi: 1 setmana, 1 dia, 3 dies, 2 setmanes, 1 mes o sense límit.

Si ho desitja, també pot configurar una signatura personalitzada perquè s'usi només per als missatges enviats des del seu compte de Hotmail. Només veu a menú Configuració> Correu d'iOS, seleccioneu l'element Empresa, Marca l'opció per compte i completi el camp relacionat amb el compte de Hotmail amb la signatura que s'utilitzarà en els correus electrònics.

Vol sincronitzar la llibreta d'adreces de la seva iPhone amb Outlook.com?

Així que veu a menú Configuració> Contactes iOS, passar a la secció compte defecte i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element relacionat amb l'Outlook.

I finalment, estava a punt d'oblidar una de les coses més importants! - si voleu escriure un missatge usant el compte de Hotmail, obriu mail, Comenci a redactar un nou correu electrònic pressionant la icona de llapis situat a la part inferior dreta i seleccioneu la seva adreça de Hotmail.

Outlook per iPhone

No t'agrada l'aplicació de correu d'iOS? Cap problema, pots configurar Hotmail a iPhone també usant altres clients de correu electrònic.

El primer que em ve al cap és l'Outlook per iOS que és desenvolupat per la mateixa Microsoft i en la meva humil opinió és realment genial.

Per començar, és completament gratuït: no requereix una subscripció a Office 365 per funcionar, després li permet administrar fàcilment el correu de tots els principals proveïdors de correu electrònic, admet notificacions push (fins i tot les de Gmail que Apple Mail no admet), admet li Gest, s'integra amb Apple Seguir, Inclou calendari i consumeix poca bateria.

Per descarregar Outlook per a iPhone, obriu l'App Store en el seu iPhone, seleccioneu Cercar i busqui l'aplicació escrivint el seu nom al camp de text corresponent.

Quan apareguin els resultats de la recerca, premi Obtenir / instal·lar situat al costat de la icona d'Outlook i, si cal, Autentiqueu escrivint la contrasenya del seu ID d'Apple o col·locant les dades en el botó Inici de l'iPhone (si fa servir un model d'iPhone equipat amb un sensor Touch ID).

Una vegada que es completi la instal·lació, comenceu Outlook, premeu el botó Inici, Tria rebre notificacions i completi el formulari que se li proposa escrivint la seva adreça de correu electrònic de Hotmail / Outlook.

després, Afegir compte, Entreu en el seu compte de Microsoft i autoritza a l'aplicació a accedir al seu compte. Finalment, triï si afegir un altre compte correu a l'Outlook, seguiu el tutorial inicial de l'aplicació i llest.

Ara pot començar a administrar el seu correu, la seva agenda i els seus contactes usant Outlook per a iPhone! Per utilitzar l'aplicació amb altres comptes de correu electrònic (que també poden ser de Gmail, iCloud, Yahoo! .., seleccioneu la pestanya configuracions situat a la part inferior dreta, pressiona el botó Afegir compte i seleccioneu l'article Afegeix un compte de correu electrònic al menú que apareix.

Després ompli el formulari que se li proposa amb les dades d'accés del compte de correu electrònic que voleu afegir a l'Outlook i en uns segons pot utilitzar l'aplicació per administrar totes les seves direccions a el mateix temps.