Com connectar auriculars a PS4

A el no tenir molt de temps durant el dia, sovint et trobes jugant amb la teva estimada PS4 enmig de la nit i, com pots endevinar fàcilment, això molesta no només a les persones de la casa (a qui els agradaria dormir), Sinó també als veïns de casa, que han vingut diverses vegades per queixar-se el volum massa alt del seu televisor. En aquest punt, lamento dir-li-, però només té dues alternatives a la seva disposició: deixar de jugar o comprar un bon parell d'auriculars i usar-lo per jugar a la PlayStation.

Com es diu? La segona solució és exactament en el que estaves pensant però, com encara no estàs molt familiaritzat amb les consoles de videojocs, tens por de no saber connecta els auriculars a la PS4 ? Cap problema, sóc aquí per donar-te un cop de mà. Pren-te cinc minuts de temps lliure, llegeix les instruccions que estic a punt de donar-te i posa-les en pràctica: t'asseguro que, en molt poc temps, podràs connectar teus auriculars favorits a la PS4 (siguin amb cable o sense fil) i jugar en qualsevol moment del dia sense molestar els que t'envolten.

Per al tutorial vaig fer servir una PlayStation 4 «Fat» (per tant, primer model) actualitzat a la versió de firmware 5.50, però les instruccions de la guia també són vàlides per als altres models de consola (pel que PS4 prim es PS4 Pro ) I per a totes les últimes versions de l'firmware de PlayStation. Feliç lectura i, sobretot, diverteix-te!

  • Com triar els auriculars de PS4
  • Com connectar auriculars a PS4 mitjançant cable
  • Com connectar auriculars sense fil a PS4
  • Com connectar auriculars Bluetooth a PS4

Com triar auriculars per PS4

Abans d'explicar-te com connectar auriculars a PS4, Deixa donar-te alguns «consells» sobre els auriculars per comprar. O millor dit, deixa referir-te a la meva guia de compra d'audiòfons per PS4, on pots trobar tota la informació que necessites per triar audiòfons i, el que és més important, una selecció dels millors audiòfons per PS4 (tant sense fils com amb cable) actualment disponible a la plaça.

Un cop hagis triat i comprat els auriculars que millor s'adaptin a les teves necessitats (i al teu pressupost, ja que realment hi ha alguns per a tots els pressupostos), pren-te uns minuts de temps lliure i descobreix com connectar-los a la teva PS4 seguint les instruccions a continuació. .

Com connectar auriculars a PS4 mitjançant cable

Li agradaria connectar un parell d'auriculars «tradicionals» amb un cable a la PS4? Llavors sàpiga que no hi ha absolutament cap problema: tot el que ha de fer és connectar els auriculars a l'entrada de el controlador (el clàssic port d'auriculars de 3,5 mm) i configurar la consola per usar els auriculars com un dispositiu d'àudio sortida (i entrada, si els auriculars tenen micròfon incorporat).

Després de connectar els auriculars a l'entrada de l' controlador PS4 (A la part posterior de la mateixa), premeu i mantingueu pressionat el botó Estació de jocs durant un parell de segons, fins que aparegui el menú lateral. En aquest punt, seleccioneu l'element Audio / Dispositius des de la barra que va aparèixer a l'esquerra del menú de PS4, aneu a l'opció Reproduir àudio a través d'auriculars, Pressiona el botó X en el seu controlador i triï l'opció Tot l'àudio al menú que s'obre.

Des de la mateixa pantalla, també pot ajustar el volum de l'àudio que ha de sortir dels auriculars (seleccionant l'opció Control de volum (auriculars) ) I, si aquests últims tenen micròfon incorporat, el volum de l'micròfon (seleccionant el Ajustar el nivell de l'micròfon ).

Si, després de connectar els auriculars a el comandament de PS4, segueixes escoltant àudio a través de la televisió o, en qualsevol cas, el so no es reprodueix en els auriculars, fes el següent: accedeix a menú configuracions de PlayStation 4 seleccionant la icona de la caixa d'eines ubicat a la part superior dreta de menú principal de la consola, després vagi a Dispositius> Dispositius d'àudio> Dispositiu de sortida i seleccioneu l'article Auriculars amb micròfon connectat a el controlador.

Després d'aquest pas, aneu a l'element Reproduir àudio a través d'auriculars i, si cal, tria l'opció Tot l'àudio des del menú que s'obre: ​​d'aquesta manera, tots els sons reproduïts per PS4 s'enviaran als auriculars (altrament en els auriculars només escoltaries l'àudio de l' xat, Mentre que l'àudio de el joc seguiria sortint de la televisió).

Si voleu que els auriculars s'utilitzin com a dispositiu d'àudio per defecte cada vegada que els connecti a el controlador de PS4, poseu la marca de verificació al costat de l'element Canviar automàticament el dispositiu de sortida.

Des de la mateixa pantalla, també pot ajustar el volum dels auriculars (opció Control de volum (auriculars) ) I, si aquests últims tenen micròfon integrat, el volum de l'micròfon (seleccionant l'opció Ajustar el nivell de l'micròfon i després usant la barra d'ajust a la pantalla que s'obre).

Nota: si vas comprar un parell de auriculars USB, Pot seguir les mateixes instruccions anteriors connectant els auriculars a l'port USB de la consola en lloc de a l'entrada d'àudio de el controlador.

Com connectar auriculars sense fil a PS4

tots els auriculars sense fil per PS4 ells treballen a través d'un dongle (És a dir, una memòria USB) O un base per connectar-se a port USB ia la sortida d'àudio òptica de la consola (aquesta última no està disponible en el model Slim de la consola, així que vagi amb compte a l'comprar). Un cop establerta la connexió, simplement accedeixi a la configuració de la consola i configurar els auriculars com el dispositiu d'entrada i sortida d'àudio per defecte (si hi ha un micròfon integrat).

Entrant en més detalls, si ha comprat un parell d'auriculars equipats amb dispositiu USB, Necessites connectar el dongle a Sortida d'àudio òptica PS4 a través del cable subministrat, després de la qual cosa ha de inserir el dongle al port USB consola i configurar els auriculars com a dispositiu d'entrada / sortida predeterminat en PS4.

Després veu a menú configuracions de la PlayStation, puja Àudio i pantalla, Després en Configuració de sortida d'àudio i configura l'opció sortida principal en Sortida digital òptica) i opció Format d'àudio (prioritat) en PCM lineal. Al menú de sortida principal, comproveu que hi hagi una marca de verificació només en els elements relacionats amb el tipus de suport d'àudio dels auriculars (p. Ex. PCM lineal 44,1 kHz / PCM lineal de 48 kHz o Dolby Digital 5.1 ). Per conèixer el tipus de suport d'àudio dels auriculars, consulteu el manual.

Després d'aquest pas, aneu a menú Configuració> Dispositius> Dispositius d'àudio> Dispositiu de sortida PS4 i selecciona el teu nom Auriculars des de la pantalla que s'obre. Repeteix l'operació al menú Configuració> Dispositius> Dispositius d'àudio> Dispositiu d'entrada (Si els auriculars estan equipats amb micròfon) i ajusta el volum d'entrada i sortida usant les barres d'ajust apropiades (com també et vaig explicar en el capítol de l'tutorial dedicat als auriculars amb cable).

Al menú de Dispositiu de sortida predeterminat, assegureu-vos que l'opció Reproduir àudio a través d'auriculars s'estableix en Tot l'àudio, De manera que tots els sons reproduïts per la PS4 es transmetin a través dels auriculars (en cas contrari, pot triar escoltar només l'àudio de xat en els auriculars).

Comprares uns auriculars amb base en lloc d'una clau USB? No hi ha problema. Connecteu la base a un dels ports USB i per sortida d'àudio òptica consola (usant els cables apropiats subministrats) i després configuri els auriculars com el dispositiu d'entrada / sortida predeterminat com vaig explicar algunes línies amunt.

Finalment, m'agradaria assenyalar que si ha comprat un parell d'auriculars oficials de PlayStation, pot instal·lar l'aplicació adjunta dels auriculars des PlayStation Store i ajustar la configuració dels auriculars (per exemple, els ajustos preestablerts que es faran servir per equalitzar el so) a través d'ell.

Nota: Si té problemes per reproduir àudio a través dels auriculars, intenti repetir el procediment d'aparellament entre el dongle (o base) i els auriculars pressionant els botons corresponents en els dos dispositius. Atès que els passos a seguir poden variar d'un auricular a un altre, et convido a consultar el manual dels auriculars que vas comprar per conèixer el procediment exacte a seguir.

Com connectar auriculars Bluetooth a PS4

Posseeix un parell de auriculars bluetooth i t'agradaria saber com usar-los amb la teva PS4? Desafortunadament, la consola domèstica de Sony només admet molt pocs auriculars basats en tecnologia Bluetooth (més particularment aquells que usen tecnologia Bluetooth 4.0 i el protocol HSP). No obstant això, no es diu l'última paraula!

comprant un adaptador Bluetooth extern i a l'connectar-lo a l'port USB del seu PS4, de fet, pot superar els límits imposats per Sony en la seva consola i usar qualsevol parell d'auriculars Bluetooth per a jocs, xats, pel·lícules i qualsevol altre contingut reproduït en la PlayStation. Només ha de tenir cura de comprar un producte de bona qualitat, ja que un adaptador de mala qualitat podria provocar retards en la reproducció de l'àudio i, com es comprèn fàcilment, una mala qualitat de la reproducció del so.

Si vols algun consell, fa un «passeig» per Amazon o altres botigues en línia i busca adaptadors que tinguin una puntuació alta i un seguit de comentaris positius dels usuaris: hauries sortir-te amb la teva gastant menys de 20 euros.

Un cop hagueu comprat l'adaptador Bluetooth, connecteu-lo a l' port USB de la PS4, inseriu l'adaptador de micròfon a la entrada d'àudio de el controlador i realitza el aparellament de el dispositiu amb els seus auriculars Bluetooth prement el botó corresponent.

Quan es completi l'operació, ingressi a menú relacionat amb dispositius d'àudio en PS4 ( Configuració> Dispositius> Dispositius d'àudio ) I configuri l'adaptador Bluetooth com a dispositiu d'entrada i sortida predeterminat, com també li vaig explicar en els capítols anteriors d'aquest tutorial.

En aquest punt, l'àudio de la PlayStation 4 s'ha de transmetre a través de l'adaptador Bluetooth i, en conseqüència, a través dels seus auriculars sense fil, evitant així les restriccions de PS4 en els auriculars Bluetooth. Content?