Voleu connectar el seu iPad a la televisió però no sap què cables o adaptadors utilitzar? Està buscant una manera de transmetre vídeos des de l'iPad a la televisió, potser sense difondre cables per a la sala d'estar, i li agradaria rebre algun consell a l'respecte? Em complau anunciar que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

Amb el tutorial d'avui, de fet, veurem junts Com connectar l'iPad a la TV utilitzant totes les tecnologies disponibles: tant les que impliquen l'ús de cables i adaptadors com les sense fils, a través de les quals és possible enviar fotos, vídeos i aplicacions des de l'iPad a la televisió sense utilitzar cables (en lloc de comprar petits dispositius per connectar-los a el Port HDMI TV).

L'elecció entre cable i sense fil s'ha de fer exclusivament d'acord a les seves necessitats. En principi, recomano solucions sense fils per a totes aquelles operacions que no requereixen interaccions oportunes amb l'iPad, com veure una pel·lícula o projectar una sèrie de fotos en la televisió. Les solucions «cablejades», d'altra banda, considero preferides quan vols jugar o quan vols utilitzar aplicacions en què els retards (és a dir, els petits retards que poden ocórrer entre el que succeeix en l'iPad i el que es mostra a la televisió ) poden representar Un problema greu. Ara, però, no en parlem més i descobrim què es necessita per connectar l'iPad a qualsevol tipus de televisor.

Aneu immediatament a ▶ ︎ Recomanacions generals | Sistemes sense fil per connectar iPad a TV | Cables per connectar iPad a TV

recomanacions generals

Abans d'entrar en el tutorial i descobrir Com connectar l'iPad a la TV, Deixa donar-te algunes recomanacions generals per evitar compres incautes.

  • Abans de comprar un adaptador per connectar l'iPad a la televisió per cable, assegureu-vos que sigui adequat per al model d'iPad en el teu possessió Si no sap quin model d'iPad té, utilitzeu els codis d'identificació disponibles al lloc web d'Apple.
  • Hi ha tants cables i adaptadors sense fils en el mercat que prometen compatibilitat total amb els iPads. En realitat, són gairebé tots de mala qualitat o al menys no garanteixen la mateixa rendiment que els originals. El meu consell és deixar-los perdre, acceptar un petit sacrifici econòmic i comprar només productes originals d'Apple.
  • Algunes aplicacions, com les de Sky, evitar la transmissió del seu contingut des de l'iPad a la televisió. Això vol dir que fins i tot si connecta la tauleta a la televisió per cable o compra un dispositiu sense fils, no podrà veure'ls.
  • Algunes aplicacions, com Infinity, impedeixen la visualització dels seus continguts en dispositius amb jailbreak, Això està en els dispositius que han estat sotmesos a l'jailbreak. Aquesta restricció, per descomptat, també afecta la capacitat de transmetre contingut a la televisió.

Fins ara tan clar? Bé, llavors diria que realment entri en acció i vegi com connectar l'iPad a la televisió utilitzant sistemes sense fil modernes o els vells adaptadors de cable. Et sorprendrà el simple que és!

Sistemes sense fil per connectar iPad a TV

Si planeja connectar l'iPad a l'televisor per gaudir d'algunes pel·lícules o per mostrar algunes fotos a amics, li suggereixo que opti per un sistema de transmissió sense fils.

Els sistemes de transmissió sense fils són dispositius que es connecten a l'port HDMI de la televisió i, a través de la xarxa Wi-Fi domèstica, li permeten rebre contingut d'àudio i vídeo directament des de l'iPad. Hi ha diversos per triar, cadascun amb les seves pròpies fortaleses i els seus propis defectes. Si la xarxa Wi-Fi a la qual es connecten és estable, funcionen molt bé; en cas contrari, poden patir un retard molest que causa retards entre el que veu a la pantalla de la tauleta i el que es reprodueix en la televisió. Déjame donar-te una parell dels millors.

Chromecast (Google Cast)

la google Chromecast representa la solució més econòmica per transmetre contingut des de l'iPad a la televisió sense fils. És un dongle, que és un tipus de clau que es connecta a el port HDMI de la televisió. Està disponible en dues variants: un Full HD que costa 39 euros i un amb suport Ultra HD/4K que en canvi costa 79 euros. Totes dues variants es poden comprar a botiga oficial de Google o en qualsevol botiga d'electrònica.

Chromecast et permet envia vídeos, fotos i música al teu TV i integra amb moltes aplicacions diferents, com Netflix, Infinity, Spotify i YouTube. No requereix configuracions complicades i funciona amb qualsevol televisor amb un port HDMI (intel·ligent i no intel·ligent). Desafortunadament no s'integra amb les aplicacions de sistema iOS. Això vol dir que no pot usar-lo, per exemple, amb Fotos per transmetre les fotos a la televisió. Tampoc li permet reproduir la pantalla de l'iPad al televisor, després no pot usar-lo per veure la pantalla d'inici de iOS, jocs i aplicacions utilitzeu en l'iPad.

Per configurar Chromecast per al primer ús, tot el que ha de fer és connectar el dispositiu a l'port HDMI de la televisió, a la font d'alimentació (el model Full HD també es pot connectar directament a un port USB al televisor) i seguir les instruccions donades pel Aplicació Pàgina d'inici de Google.

Un cop completat, pot enviar contingut des de l'iPad a la televisió simplement iniciant una aplicació que admeti Chromecast pressionant la icona de l' pantalla amb ones Wi-Fi al seu costat i seleccionant la pista de vídeo, fotografia o música que es reproduirà a la televisió. Perquè tot funcioni, Chromecast i iPad han d'estar connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi.

Si algun passatge no li resulta clar o obtenir més informació sobre com funciona Chromecast, llegiu els meus tutorials sobre com funciona Chromecast i com configurar Chromecast.

La tecnologia de transmissió sense fils utilitzada per Chromecast, google modelada, També s'inclou en alguns televisors intel·ligents i descodificadors multimèdia. Si té un Smart TV o un descodificador amb suport de Google Cast, pot enviar contingut des de l'iPad a la televisió sense recórrer a altres dispositius.

Apple TV (AirPlay)

AirPlay és un sistema de transmissió sense fils desenvolupat directament per Apple, això significa que està 100% optimitzat per funcionar amb iPad, iPhone, Mac i tots els dispositius de la poma mossegada. Li permet enviar vídeos, fotos i música al seu televisor, a l'igual que Chromecast, però a més afegeix la possibilitat de transmetre a la televisió el que succeeix a la pantalla de l'iPad en temps real (aplicacions, jocs i pantalles d'inici); tot amb la més alta qualitat (la resolució arriba fins a 1080p) i amb molt poc retard. També s'integra amb les aplicacions de sistema iOS.

El principal problema d'sistema AirPlay és que, per a ser utilitzat, requereix la compra d'un Apple TV : Una caixa multimèdia bastant cara que li permet executar aplicacions, jocs i contingut d'àudio i vídeo al seu televisor. Està disponible en dues versions: una que té 32 GB de memòria interna i només admet resolució Full HD i una altra de 32 o 64 GB que també admet resolució 4K. Pot comprar-lo directament des del lloc web d'Apple o en botigues d'electrònica.

 

Apple TV HD (32 GB)

Veure oferta en Amazon

 

Apple TV 4K (32 GB)

Veure oferta en Amazon

 

Apple TV 4K (64 GB)

Veure oferta en Amazon

 

En realitat, també hi hauria una versió més barata d'Apple TV, l'anterior Apple TV de tercera generació que no té suport per a aplicacions i jocs (només té unes poques aplicacions predefinides) però per a l'ús d'AirPlay no hi ha diferències amb el model més nou. Costa 79 euros però és cada vegada més rar trobar-lo en les botigues. Si pot, intenti obtenir-lo en el mercat de segona mà: estalviarà encara més.

Un cop connectat a el port HDMI de la televisió ia la presa de corrent, l'Apple TV s'ha de configurar amb el control remot subministrat i connectar-se a la xarxa Wi-Fi domèstica. Per obtenir informació sobre aquest procediment, el convido a llegir el meu manual sobre com funciona Apple TV.

Una vegada que es completa la configuració, si l'iPad i l'Apple TV estan connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi, pot començar a enviar qualsevol tipus de contingut a la televisió.

  • perquè enviar vídeos, fotos o música a la TV, només comenci a jugar aquest últim en l'iPad, premeu la icona de AirPlay (La pantalla amb el triangle a la part inferior) i seleccioneu el nom d'Apple TV al menú que s'obre.
  • perquè duplicar la pantalla l'iPad i transmetre-ho a la televisió, al seu lloc, ha de trucar a el centre de control de iOS (lliscant el dit des de la part inferior de la pantalla cap amunt), premeu el botó Duplicació d'AirPlay i seleccioneu el nom de Apple TV des del menú que apareix.

Cables per connectar iPad a TV

Si prefereix adoptar mètodes més «tradicionals» i connectar el seu iPad a la televisió mitjançant un cable, això és tot el que necessita.

iPad recent

Si tens un iPad Pro 2018 o models posteriors, aquells sense un botó d'inici físic i amb un port USB-C, per així dir-ho, pot fer servir un cable o adaptador USB-C a HDMI per connectar la tauleta a la televisió.

 

CHOETECH USB C HDMI Cable, USB 3.1 Tipus C Cable HDMI (4K @ 60Hz) per a aplicacions ...

Veure oferta en Amazon

 

Si tens un IPad d'quarta generació (També anomenat iPad Retina ), A iPad Air un iPad Aire 2 un iPad Pro 9.7 « un iPad Pro des 12.9 « o un Mini iPad, Has de comprar el Adaptador AV Lightning a digital d'Apple que converteix la sortida Lightning de la tauleta Apple en una sortida HDMI i li permet carregar simultàniament l'iPad usant un cable Lightning.

L'adaptador s'ha d'utilitzar inserint el seu cable en l'iPad i després connectant la seva sortida a l' port HDMI de la televisió amb un cable dedicat (un cable HDMI, que es compra per separat). El senyal d'àudio es transporta automàticament juntament amb el senyal de vídeo.

El contingut es reprodueix en resolució Full HD (1080p) per vídeos, fotos, aplicacions i jocs i vídeo (per descomptat, sempre que el televisor admeti resolució Full HD, en cas contrari, ho veurà en una resolució més baixa). A continuació es troben els enllaços per comprar tant l'adaptador com el cable HDMI. Si ja té un cable HDMI, també pot evitar comprar-lo.

 

Adaptador AV digital Lightning d'Apple

Veure oferta en Amazon

 

AmazonBasics - Cable HDMI 2.0 d'alta velocitat, compatible amb Ethernet, 3D, ...

Veure oferta en Amazon

 

IPads més antics

Si tens un IPad de tercera generació o un model anterior d'iPad, has de comprar el Adaptador AV digital Apple de 30 pins que converteix la sortida Dock de la tauleta Apple en una sortida HDMI i li permet carregar simultàniament l'iPad usant un cable Dock.

L'adaptador AV digital de 30 pins li permet veure vídeos en resolució HD (720p), mentre que les aplicacions i els jocs es poden reproduir en resolució Full HD (1080p). El senyal d'àudio es transporta automàticament juntament amb el senyal d'àudio. A continuació es troben els enllaços per comprar l'adaptador més un cable HDMI per connectar-ho a la televisió.

 

AmazonBasics - Cable HDMI 2.0 d'alta velocitat, compatible amb Ethernet, 3D, ...

Veure oferta en Amazon

 

Si el seu televisor no està equipat amb un port HDMI, pot connectar models d'iPad més antics utilitzant Cable AV compost d'Apple. Aquest és un sistema que li permet connectar l'iPad a la televisió utilitzant el cable compost i els ports d'àudio analògic vermell i blanc.

Com es va endevinar fàcilment, l'adaptador AV compost es connecta a l'iPad a través del port Dock i després a la televisió com es va explicar anteriorment. També inclou un connector USB que es pot inserir en una font d'alimentació externa. La qualitat de l'contingut que es reprodueix a la televisió no és HD.